22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Sephi
    SPOILER!!!

Vagy nem.

Nem tudom mennyire uj info e de twitteren azt irtak, hogy a holnapi LOST az MIB-nek a sztorija lesz.

OMG
  • IXEMGabeo
    és milyen érdekes, hogy Sayiddal volt kapcsolata:) tudjátok ő kérte meg anno Sayidot h kínozza meg azt az arabot...
  • gman906
    Kelvin önként jelentkezett a DHARMA-hoz az öbölháború után.
  • Kicsikiraly
    Ajánlanék még sok időutazós filmet. Mindegyikben az orrvérzés egy fellépő jelenség. Butterfly Effectben, ahol egyfolytában változtatgatja a jelent, és új emlékeket csinál, mindig orrvérzéssel tér magához az utazás után, mert új emlékek keletkeztek az agyában meg stb. Ilyesmi lehetett itt is.
  • Herold
    Akkora baromság ez a gombnyomogatás. Nem tudtak volna erre a célra egy gépet készíteni?
  • IXEMGabeo
    1. én pl mai napig nem fogom fel Charlotte halálát, nem tudott túllépni az emlékein ezért nem élte túl az időugrásokat?
    2. Ha már tudjuk hogy Nemezis a füst mi a fenének ölte meg Mr Ekot? zavarta?:D
    3. Eloise Hawking az Alton kívűl hol maradt? kórházban láttam utoljára Pennyvel beszélgetni

Igazából lényegtelen kérdések, de azért felmerültek bennem:)
  • IXEMGabeo
    fú nap mint nap helyett 108 percet akartam írni ez az agyrém pff...beledilizne az ember
  • IXEMGabeo
    úgy emlékszem hogy Radzinski volt az akivel társulva nyomogatták a gombot hogy "megmentsék a világot"...mivel Radzinski 1977-ben részese volt az elektromágneses hullámnak amit a fúrás okozott (már tudjuk h ott voltak Jackék is, lövöldözés stb) létrejött a bunker és azt valószínűsítem h ez a számítógép a kód beírása akadályozta meg az újabb elektromágneses kitörést...egyfajta agyrém h nap mint nap meg kellett tennie, én azt nemértem radzinski hogyhogy nem volt a Ben és Richard által résztvett Dharmás tisztogatásban ott velük? már akkor ezekszerint a bunkerban volt? Kevin Inmanre már nem emlékszek minek társult hozzá azt hiszem beetette vele radzinski h egy fertőző vírus miatt ott kell maradnia...a vége az lett h Radzsinki fejbe lőtte magát sotival...Kevint pedig tudjuk h Desmond hirtelen felindulásból ölte meg, akiről szintén tudjuk h ő miatta zuhant le a repülő (későn nyomta meg a gombot lezuhant az Oceanic) [az alternatív világban nem így volt viszont ez az egész]
  • Herold
    Ez úgy látszik, csak számodra egyértelmű. A többiek nem veszik a lapot.
  • SAFIII
    Sza*ok rá, most egy jó darabig ide biztos nem jövök
    Eddig is voltak, ezután is lesznek...
  • Kicsikiraly
    nem tudom mit nyafogtok, nekem elsőre tiszta volt hogy direkt szopatásból írja be, el is olvastam, a lehető legvalószínűtlenebb befejezés lenne sztem :D
  • Klemice
  • gibson9
    ha vicc ha nem, de én már el nem olvasom az biztos :D
  • Sephi
    Hat en nem olvasom el mert lehet csak atbaszol minket :D:D:D
  • Ragnar360
    de agyonverünk akkor azért ha mégis még akár véletlenségből is ez lenne, btw én azért nem ovlasom el amit irtal :D
  • Herold
    Nem hinném hogy ekkora jóstehetség vagyok.
  • Lacee
    de az milyen szopó lenne ha tényleg így érne véget... :)
  • Herold
    El ne higgyétek már, csak vicc volt. Direkt írtam el a spolier tagot is.
  • Sephi
    Spolier bazz... azaz. Ugyes.
  • gibson9
    na az ilyenekről beszélek!!!!!!!! még a spoiler tagot is elbassza.. töröljétek a faszba mielőtt még véletlenül elolvassa valaki.. szerencsére nem tettem
  • Herold
    [spolier]
    Nah, megnéztem a befejezésről szóló spotot. Nagyjából annyi a lényeg, hogy Widmore megtalálja a fel nem robbant hidrogénbomát és egy másik detonátor segítségével a levegőbe repíti a szigetet. Ál-Locke-ostul, túlélőstűl együtt.
    [/spolier]
  • gibson9
    de be sem merek már ezek után jönni topicba.. jön valami féleszű és csak, hogy szopasson majd beírja itt amit olvasott :S faszért szivárgott ki a finálé
  • precision
    "Már több napja kering az interneten pár forgatókönyvoldal a Lost állítólagos fináléjából, melyek valódiságát végül megerősítette az ABC csatorna is."

Ajjajj... én egy békés ember vagyok, de aki egy betűt is spoilerkedni mer ebből azt nyilvánosan végzem ki majd felgyújtom és a hamvait a Dunába szórom (vagy lehúzom a WC -n, még nem tudom...)

• gman906
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Frank Lapidus elpusztíthatatlan
  • Ragnar360
    Frank-el kapcsolatban megerősítették a készítők, hogy:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Életben van és újra látni fogjuk a szigeten
  • tommygear
    te?
  • gibson9
    azt a 2 hetet már csak kibírja mindenki.. aki meg elolvassa annak csak gratulálni tudok..
  • LasDen #20095
    nincs azaz isten :D
  • bcrics
    http://www.sg.hu/cikkek/74276/kiszivargott_a_lost_befejezese

ki nézte meg?:D
  • MolniGee
  • MolniGee
    Lost pólók, bögrék és kulacsok a www.polo16.hu kínalatában!

• Zomil
    kell :D
  • Lacee
    legjobb ébresztőóra :D
  • kirol
    Menj már a teletubbies -el!
    Én bebe tv-t nézek! Ez menőbb!
  • Challanger
    Nekem pl. az első évad is kurvára tetszik, mert ott csak jött-jött a sok rejtély és az ember csak nézett, hogy mi a f*sz van
    Sokkal izgalmasabb volt úgy, hogy lehetett rajta spekulálni, hogy vajon mi a fene lehet ez meg az...
  • LasDen #20087
    mindig ez a 'jajj remélem holnap megtudjuk mi az a kosz a tengeralattjárón'
    szarni rá....élvezni kell és kész...közbe meg esetleg kapunk választ erre-arra de nem ez a lényeg....
  • precision
    :)
    nézzél teletabbit :) erre mást nem tudok mondani

sztem elég sok konrkétumot megtudtunk, ebben az évadban többet mint az előző ötben együtt
  • kirol
    Hála a jó égnek, hogy végre vége!
    Már rohadt unalmas egy ideje, hogy semmi konkrétumot nem tudunk meg sose.
  • ProGabe #20084
    nem, jövő héten szokás szerint szerdán lesz új rész, utána lévő héten a köv. lesz: szerdán új rész, aztán vasárnap összefoglaló, hétfőn 2 és fél órás sorozatzáró, plusz 2 órás beszélgetős műsor a szereplőkkel, alkotókkal

(nem belekötni a napokba, magyar időzóna szerint írtam, ahogy kell)
  • LasDen #20083
    hogy is van??? még 3 rész aztán 30-án vasárnap finálé????