Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként meg sok elmélet létezik sokféle témakörben, de közel sem biztos, hogy mindegyiknek van valóságalapja. A párhuzamos univerzumok léte is csak egy elmélet. Nincs bizonyítva.
csak olvasd el az eredeti kommentedet: te csinalsz ugy mintha ez a vegtelen-idosik baromsag egy egzakt igazsag lenne es aki abszolut nem erti hogy a lost-ban miert nem ugy mukodik.. ez olyan, mintha egy konyvben azt olvasnad hogy a husveti nyuszi tojja a tojasokat, aztan racsodalkoznal, hogy ez mashol miert nem ugy mukodik.
mind1, tenyleg hagyjuk.
Úgy csinálsz, mintha te írnád a sorozatot és amit te mondasz, azt alapból tényként is kell kezelni.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ezekszerint teljesen jogos lenne boncolgatni azt is.. nooormalis? 😊
de sztem felesleges erröl vitatkozni, majd ki fog derülni(vagy nem 😄)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
a valóságban elméleti szinten van ilyen, de mivel a LOST - és most lehet, hogy újat mondok - kitaláció, így teljesen mindegy, hogy mit magyarázunk bele és milyen elméleti síkon felmerülõ kérdésekre keressük a választ.
btw hidd el, hogy ha Aprajafalvát megemlítenék a sorozatban, megkérdezném, hogy hol van Törpapa. 😊
"Hitelesség más szempont.
Bazinga!
nekem az Így jártam anyátokkal jobban bejön magyarul (humorosabbnak tartom a magyar hangokat, mint az eredetit, viccesebbek így, sztem)
Ez remélem vicc volt, egy szinkron sztem semmi esetben nem jobb, max ha nem tudsz angolul, kényelmesebb, de semmiképp nem jobb 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
a valosagban egy darab alternativ vilag sem letezik.
szerintem valami scifi konyvet tudomanyos konyvkent olvashattal el 😊
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
??? olvass már utána, öreg. 😄 most LOST ide vagy oda, alternatív világokból akkor is végtelen van. a sorozatban csak kettõt látunk, az tény.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Amugy meg már volt ilyen, mikor Juliet mondja Sawyer-nek, h "Sikerült!" és most Desmond miután megsütötték az agyát.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
lehet h egy tengeralattjaroval neha atjartak 1-2 dolgot elintezni..
Jack Kate
Locke Hugo
Kate Claire
Desmond Claire
Es meg volt ketto de most nem emelekszem.
Jack -nek volt egy pillanata Desmond -al a repülõn, hogy "Do I know you?", és annyi
tehát nem emlékeznek semmire, mert nincs mire... átnéznek a "túloldalra"
Bazinga!
Eppen errol papolok. Es megint hangulyzom, a szereplok jelenlegi elete MANIPULALT! Nem tunik furcsanak, hogy mindent amit erdetileg nem tudtak elerni, sokuknak sikerult, meg ha nem is pontosan ugy?
már akkor is fekete füstöt rajzolt... lehet érezte a sorsát 😊
Bazinga!
???
Én vagyok helikopter, de ki is emlékszik a szigetre? Szerintem senki. A két dimenzió nem idõben tér el egymástól, hanem "dimenzióban".
Tehát, elõzõ évad. A 70 -es években felrobban a bomba, létrejön egy alternatív "világ", aminek semmi köze a mostanihoz (jó persze van, de most egyszerûsítsük le a dolgokat). Ebben az alternatív valóságban minden más mint az eredetiben. A sziget víz alatt, a szereplõknek fingjuk sincs, hogy létezik e a sziget, mivel le sem zuhant a gép, élik az életüket. A két világ között a halál illetve a halál közeli élmény enged átlátást, oda-vissza (ld. Juliet is átlátott innen az alt -ba).
Az, hogy az alt -ban a szereplõk élete más, csupán "véletlen", a döntések más amiket meghoznak. Azért van idézõjelben a véletlen, mert láthattuk, hogy az original valóságban azért Jacob befolyásolta a sorsukat, közvetetten is akár de olyan döntésekre "kényszerítette" õket, amik ahhoz vezettek, amihez. Az alt -ban Jacob nem avatkozik az életükbe, ezért hoznak más döntéseket (pl Sawyer nem csaló lesz hanem rendõr... nézd meg az elõzõ évadban, amikor Jacob beszélget a kis Sawyerrel, az is eléggé befolyásoló beszéd volt, fõleg hogy gyerekrõl van szó).
Hát ja, elég sok még a kérdés, remélem normális válasz lesz rá. Remélem nem megy át matrixba a dolog... persze a matrix egy kiváló film, de nehogy onnan merítsenek már 😊
Bazinga!
De mondjuk egy kívülálló valószínûleg meg tudta volna ölni Alpertet.
Vagy ki tudja mi van már itt 😊
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.