Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ahogy te írtad.Az meg a ti problémátok,hogy semmit sem tudtok értékelni.

Engem sem ki hogy néz filmet.Mondom láttam én már mindenhogy.A Lost-ot is.
Hitelesség.Egy fordítás sosem adja vissza az eredetit.Melléfordítás az is van,jócskán.De attól még lehet jó.És én már láttam olyat is mondom.Hisz vannak jó magyar színészek,ahogy írtam.

Engem nem érdekel,hogy õ milyen,de válogassa meg a szavait.Ennyi.Tisztelje más ember véleményét.mert magát minõsíti.

precision
hát figyelj, szkorpion barátunk eleve ilyen fazon, ilyen flamekeltõ magatartással születhetett, vagy nemtom 😊

de mondom, engem nem zavar, hogy ki nézi szinkronnal vagy sem... egyszerûen nem érdekel 😊 de a véleményem attól még az, hogy nekem a szinkron nem tetszik, mert egyrészt nem odaillõk a hangok, másrészt egy-két szereplõ hanglejtését, hangszínét, akcentusát egyszerûen nem lehet visszaadni a szinkronnal, harmadrészt találkoztam már félrefordításokkal korábban, amikor még én is néha néztem szinkronos filmeket
de mondom, nyugodtan nézd azzal amivel akarod 😊

Bazinga!

Oh nem persze.Csak õk hülyék.Ugye.Pedig csak kb 1 hete olvasom ezt a fórumnak nevezett helyet.Ahova mindenki leírhatja a VÉLEMÉNYÉT.De mégsem.Mert akkor hülye.Érdekes szemlélet.😊tényleg.

Ja és legvégül.Húúúúú aztán sok idõt kellett ám várni.

Egyébként láttam már olyan filmet aminél a szinkron nekem többet adott,mint az eredeti.Színésze válogatja.Vannak jó Magyar színészek is.Szerencsére.

Illegális letölteni😊És nincs rá idõm.Nem is szoktam letölteni semmit.De este tízkor szerencsére néha adódik😊De azt nem letöltögetéssel töltöm.😊

Irigykedsz.Tanulj lesz neked is.Te pedig egy kisgyerek vagy aki nem tisztel senki.Tanulj meg beszélni egy hölggyel és egy "idõsebb" emberrel.Én nem beszéltem úgy veled.Válogasd meg a szavaid kisgyerek,nem vagyok a játszópajtásod.
Egyébként jusson el nem tudom,nincs annyi idõm,mint neked.És vagyok vannak itt annyira felnõttek az emberek(egyeseken kívül),hogy el tudják dönteni,hogy nézik.Neked olvassa továbbra is anyuka.És a hülyézést hagyjuk.Mondom nem a játszópajtásod vagyok!!!!!Mondataid minõsíteek téged.

5c0rp330n
"Vagy mert nincs ideje annyit hülyülni,mint egyeseknek."

ja, mert a 2 kattintas amivel leszedem es megnezem sok hulyules. ellenben kivarni azt az egy idopontot amikor adjak, kivarni a kesest, vegigszopni a reklamokat es a szar szinkront nem hulyules.

precision
ácsi, mi a szinkront nézzük le, mert _szerintünk_ fos
az, hogy valaki azzal nézi, az õ baja, a szememben nem lesz kevesebb ettõl 😊

Bazinga!

5c0rp330n
uzbeg felso nincs meg? kit erdekel az olasz nyelvvizsgad? 😊
akkormeg csak szimplan hulye vagy h direkt a szar szinkronnal nezed, amikor tudnad eredeti nyelven..
ui: a szinron nem nemszar, hanem szar. mindenesetre mindenkeppen szarabb, mint az eredeti, innentol kezdve nincs mirol beszelni.

Egyébként nektek ez a szinkron dolog a mániátok.Leblamáljátok aki szeret magyar nyelven nézni a filmet,mert úgy kényelmesebb.Vagy mert nincs ideje annyit hülyülni,mint egyeseknek.Hát igen.Szép kis közösség😊

Ui. Nem szar a szinkron...az elsõ 3 szériát Angolul láttam.Mindkettõ jó.

Fõleg,hogy Angol felsõfokú és Olasz középfokú nyelvvizsgám van..Nem kisgyerek vagyok már,mint te.Felirattal nézd csak sokkal jobb,már ha tudsz olvasni😊Gondolkodj már mielõtt hülyeségeket írsz.

5c0rp330n
nem azert varod meg mert magyar szarmazasu vagy, hanem mert nem tudsz angolul es olvasni sincs kedved..
a turelem szar szinkront terem 😊

Miért gond?Felnõtt ember vagyok aki nem lóg a neten,de attól még szereti..És megvárja amíg adja a TV,szinkronnal,mert Magyar származású.Ennyi.Most hadd ne kérjek már érte bocsánatot,hogy ne olvasok után és nem szedem le mindenhonnan.Türelem rózsát terem.

Zomil
gondolom axn-en nézte 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Klemice
?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Jó volt ez a 2 rész.Sejtettem ezt a Locke-os sztorit.kíváncsi leszek,mi milyen váratlan dolgok lesznek.

gibson9
azt hittem mindenkibõl 1 rész lesz ebben az évadban.. biztos nagyon fontos szerepe van akkor ha dzsekknek 2 rész jutott

Klemice
aztán dzsekk

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

gibson9
köszönöm😊

precision
Hurley

Bazinga!

gibson9
Mostani rész kirõl fog szólni?

Klemice
Okker 😄

Nem a holnap utáni hanem a jövõheti rész után szünet lesz!

precision
tényleg felesleges vitázni 😊
de attól még, hogy külön stúdióban veszik fel, az összidõ amit ráfordítottak akkor is annyi amennyi 😊

Klemice:
tudom én hogy "poénkodsz" 😊 legközelebb annyi is elég lesz, hogy szar a szinkron 😄

Bazinga!

setuh
<#banplz>

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Klemice
<#alien2>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

5c0rp330n
en olyat is hallottam, hogy az elso 5 evad szinkronhangja a szinkronstudio vezetojenek egy 5 masodperces fingja, csak lelassitva hogy kitoltse az 5 evadot 😊

Klemice
Most miért kell ennyire komolykodni, annyit akarok mondani, hogy kritikán aluli a szinkron a 4. évad óta

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

MikX
Õ úgy értette, hogy nem egy stúdióban veszik fel, hanem egyszerre veszik fel pl Lock, Sawyer, Jack hangját, pl.
No akkor már lehetséges a dolog, bár felesleges ezen vitázni sztem...
Véleményem szerint siralmasan szar a szinkron, és nagyban rontja az élményt, tehát nem is érdekel, egy részt sem láttam szinkronosan, nemis tudom mienek a hangok, de nemis mozgat nagyon 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

precision
most tényleg magyarázni kell egy ilyet? 😊

ha nem lineárisan veszik fel akkor hogyan? 2x -esen sebességgel beszélnek a szereplõk, hogy minél hamarabb meglegyen, majd visszalassítják utólag a felvételt?

Adott egy mondat. 10 másodpercig tart elmondani. Ez a szinkronszínésznek is 10 másodpercébe telik. Erre értettem, hogy a 4 részben több mint 1 órányi beszéd van.

...

Bazinga!

Herold
Mibõl gondolod, hogy azt egy stúdióban, lineárisan veszik fel?

precision
ha annyira ráérnék stopperrel mérném, hogy a 4 rész alatt hány percnyi párbeszéd hangzik el
BIZTOS, hogy több mint 1 óra

éppenezért fake és fail és miegymás 😊

Bazinga!

gibson9
fake-ezd magad

Klemice
ajakfake

gibson9
fekáliafake

Klemice
fitymafake

Szolnokboy1
kiheréled azzal a sorozatot. Desmondot szinkronizálni például maga az istenkáromlás.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

tommygear
nagy hiba
gibson9
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
fake

Máté94
Azjó. Mindegy, eddig is szinkronnal néztem, utána is azzal fogom😊
Klemice
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
állítólag az elsõ 4 rész szinkronja mindössze 1 órányi munkába telt

Máté94
Na végre!^^
Klemice
Hétfõn 22:00 kezdéssel az AXN elkezdi adni az utolsó évadot magyar szinkronnal

Gondoltam hátha érdekel valakit

Kicsikiraly
á, köszi, érdekesnek hangzik, valszeg elmegyek. de itt lakom közel úgyhogy nem érint az autós meghívás 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

MikX
itt van infó, egyebet sztem senki sem tud jelenleg...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Kicsikiraly
mik lesznek kiállítva? mit takar egy ilyen kiállítás?

DFTBA &#3232;_&#3232;

akyyy
április 22-én Lost kiállítás lesz pesten. Ha valaki Miskolcról vagy környékérõl jönne autóval, az jelezze nekem PM-be. Természetesen benzinpénz kéne, de minnél többen mennénk, annál kevesebb lenne ( 1800 ft/fõ)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

"nem tudom, hogy ezt csak én érzem? vagy mindenkihez ugyanúgy szól ez a kis epizód? bennem valami megváltozott az elmúlt két és fél órában."

Szerintem az egész sorozat szól és nem csak hozzád hanem mindenkihez, csak van aki megérti van aki nem.
Részemrõl ez akkor jött le a legjobban mikor sokan mérgelõdtek, h Locke-nak miért vannak a kérdésekre ilyen válaszai h "mert csak" meg "mert tudom" meg stb.
Aki felfogta a sorozatot nem értetlenkedett<#vigyor2>