Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hitelesség.Egy fordítás sosem adja vissza az eredetit.Melléfordítás az is van,jócskán.De attól még lehet jó.És én már láttam olyat is mondom.Hisz vannak jó magyar színészek,ahogy írtam.
Engem nem érdekel,hogy õ milyen,de válogassa meg a szavait.Ennyi.Tisztelje más ember véleményét.mert magát minõsíti.
de mondom, engem nem zavar, hogy ki nézi szinkronnal vagy sem... egyszerûen nem érdekel 😊 de a véleményem attól még az, hogy nekem a szinkron nem tetszik, mert egyrészt nem odaillõk a hangok, másrészt egy-két szereplõ hanglejtését, hangszínét, akcentusát egyszerûen nem lehet visszaadni a szinkronnal, harmadrészt találkoztam már félrefordításokkal korábban, amikor még én is néha néztem szinkronos filmeket
de mondom, nyugodtan nézd azzal amivel akarod 😊
Bazinga!
Egyébként jusson el nem tudom,nincs annyi idõm,mint neked.És vagyok vannak itt annyira felnõttek az emberek(egyeseken kívül),hogy el tudják dönteni,hogy nézik.Neked olvassa továbbra is anyuka.És a hülyézést hagyjuk.Mondom nem a játszópajtásod vagyok!!!!!Mondataid minõsíteek téged.
ja, mert a 2 kattintas amivel leszedem es megnezem sok hulyules. ellenben kivarni azt az egy idopontot amikor adjak, kivarni a kesest, vegigszopni a reklamokat es a szar szinkront nem hulyules.
az, hogy valaki azzal nézi, az õ baja, a szememben nem lesz kevesebb ettõl 😊
Bazinga!
akkormeg csak szimplan hulye vagy h direkt a szar szinkronnal nezed, amikor tudnad eredeti nyelven..
ui: a szinron nem nemszar, hanem szar. mindenesetre mindenkeppen szarabb, mint az eredeti, innentol kezdve nincs mirol beszelni.
a turelem szar szinkront terem 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Nem a holnap utáni hanem a jövõheti rész után szünet lesz!
de attól még, hogy külön stúdióban veszik fel, az összidõ amit ráfordítottak akkor is annyi amennyi 😊
Klemice:
tudom én hogy "poénkodsz" 😊 legközelebb annyi is elég lesz, hogy szar a szinkron 😄
Bazinga!
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
No akkor már lehetséges a dolog, bár felesleges ezen vitázni sztem...
Véleményem szerint siralmasan szar a szinkron, és nagyban rontja az élményt, tehát nem is érdekel, egy részt sem láttam szinkronosan, nemis tudom mienek a hangok, de nemis mozgat nagyon 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ha nem lineárisan veszik fel akkor hogyan? 2x -esen sebességgel beszélnek a szereplõk, hogy minél hamarabb meglegyen, majd visszalassítják utólag a felvételt?
Adott egy mondat. 10 másodpercig tart elmondani. Ez a szinkronszínésznek is 10 másodpercébe telik. Erre értettem, hogy a 4 részben több mint 1 órányi beszéd van.
...
Bazinga!
BIZTOS, hogy több mint 1 óra
éppenezért fake és fail és miegymás 😊
Bazinga!
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gondoltam hátha érdekel valakit
DFTBA ಠ_ಠ
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szerintem az egész sorozat szól és nem csak hozzád hanem mindenkihez, csak van aki megérti van aki nem.
Részemrõl ez akkor jött le a legjobban mikor sokan mérgelõdtek, h Locke-nak miért vannak a kérdésekre ilyen válaszai h "mert csak" meg "mert tudom" meg stb.
Aki felfogta a sorozatot nem értetlenkedett<#vigyor2>#vigyor2>