22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Reg5
    LOL, erre is gondoltam, de túl egyértelműnek tűnt :)
  • 5c0rp330n
    man in black, van ilyen film is :)
  • Csacsi
    vagy lehet, hogy direkt olyanra írták a folytatást, hos lehessen következtetni az első évadra.

Szóval....akár lehet, hogy nem tudták előre, hogy ennyi mindent beletesznek.

Illetve még mindig semmi információ az időutazásról. Miért utaztak az időben? Ezt 3 rész alatt nem hiszem, hogy elmagyarázzák, mint sok minden mást sem :(
  • ProGabe #20239
    :D

• Reg5
    Már sok helyen találkoztam vele de mi az a MiB? Mmint a szó a maga mit jelent, azt tudom, hogy mit/kit neveznek így.
  • IXEMGabeo
    marha nagy dolog a mint elé nem tettem vesszőt remélem nem dőlt össze a világ benned, HOGY nem vesszőzöm:P
  • IXEMGabeo
    akkor ne olvassál engem gépen nem figyelek erre oda...bocsi
  • Kicsikiraly
    én még mindig váltig állítom hogy Vincentben lesz a megoldás valahol :D
  • Isti005
    biztos, hogy tudták, mi az alapja az egésznek.
    ezt ki is jelentették ,hogy benne van a Pilot-ban a megoldás, az egész lényege, szerintem pont erre a Backgamonos dologra utalva.
  • precision
    hát "nem fosom magam össze", de azt minek nevezed, hogy ott van Nemezis és Fake Anyuci csontváza az első évadban már a két fekete és fehér kaviccsal amit Jacob tett oda (amik egyébként Jacobot és Smokey -t jelképezik)? :)

és szerinted az első évad 2. részében Locke csak azért mesél a backgamonról (amit fekete és fehér kövekkel játszanak, és amit a mostani részben a fiatal Jacob és Nemezis játszottak), hogy hátha majd "jól jön egyszer" és 5 évad után utaljunk már rá, had higgyék hogy mekkora királyok vagyunk? :)
  • Micsu
    nah ezt jól megaszondtam :D

"Dehogynem tudták, a 3. évad óta nyílt titok, hogy 6 évadig "húzzák" a storyt."

akkor ok, mondjuk a nézettséggel most sem volt gond ha jóltom
  • gabesz012
    Dehogynem tudták, a 3. évad óta nyílt titok, hogy 6 évadig "húzzák" a storyt.

Az akt. részről: most egy kicsit én is húzom a számat, 3 résszel a vége előtt egy olyan részt, ami csak újabb kérdéseket vet fel... Gyak csak Jacob és Nemesis emberi múltját ismertük meg, amit jól volt nézni, de hát, hát. Legalább lett volna egy kevés szigetes jelen, a múlt idézés meg fele ilyen hosszúnak is bőven elég lett volna.
  • Blacktom
    Csak pár gondolat, kötetlenül:)
    Nem tudom mennyi igaz abból hogy előre tudtak mindent, de már az első epizódtól kezdve fő kérdés volt hogy mi a füst? És csak most kaptunk választ, idáig pedig mindig utalgattak erre, cáfoltak teóriákat podcastokban, interjúkban. Vagy ott van a szintén a sorozat elején lévő sötét/világos backgammon hasonlat. Lostisagame.com például már mióta azt mondta, hogy az egész egy játék. Végülis majdnem, csak Jacob és MiB egyéni kis játékáról van szó:) És pl Nikki és Paulo sem annyira mellékszál/hirtelen ötlet, mert ott is volt pár résznyi csavar, visszautalgatás velük az előzőleg történtekre:) Mint most az Ádám és Éva, csak kicsiben.
    Én leginkább azt furcsállom, hogy teljesen más terveik voltak bizonyos karakterekkel, ezeket a sorozat folyamán változtatgatták. Pl Ben csak pár részig szerepelt volna, Eko meg nem akart Hawaiion élni, ezért kiírták. Arról nem is beszélve, hogy Jack meghalt volna az első epizódban (Pilóta helyett)
    Még két rész. Már csak két rész. És kész. hajaj...
  • Micsu
    mielőtt még betalálnátok az biztos hogy a végkifejlet az biztos megvolt már az elején
  • Kicsikiraly
    Nézd már át a nyelvtankönyvedben a vesszők témakört, mert mindig vagy egy szóval elé, vagy eggyel utána teszed. Idegesítő így olvasni, megbontja a mondatot, és hosszan kell értelmezni mert megakad benne az ember.
  • Micsu
    az egész 6 évadot biztos nem írták meg mert azt se tudták hány évadig fog húzódni a sorozat, nézettség rulez, attól még hogy volt egy skic az egészre + pár utalás nem jelenti azt hogy meg is volt részletesen írva

találtak az első évadban két csontvázat majd a 6.ban derült ki hogy kik is ők valójában azért ettől ne fossuk már össze magunkat
  • Klemice
    jah, az ilyen niki-paulo, rose-bernard side-okon kívül megvolt minden main
  • precision
    FAIL!

Első évadban is már vannak utalások és momentumok olyan eseményekre, amik csak most következtek be. Ezt a sorozatot kérlekszépen előre megírták, utólag max finomhangoltak rajta, de a fő sztorivonal meg volt.
  • shenmuedc #20224
    A részt megnézve egyre világosabb hogy mikor elkezdték az egészet nem gondolták hogy ilyen siker lesz, és fogalmuk sem volt mit akarnak kihozni az egészből. Csak sajnos most is így van. Elvégre amerikaiak, csodát nem lehetett tőlük soha várni, csak lenyúlt dolgokat.
  • gibson9
    de a markológéppel akkor is alázod az istent :D
  • precision
    nem Chuck Norris hívta hanem a fake mother :)
  • gibson9
    ne nézd már le Chuck Norrist.. nem hívott az semmi markológépet, hanem egy homokozó lapáttal ő maga temette be
  • precision
    hívta Chuck Norrist, azt lekörbepörgőrúgta mindet, aztán felhívott egy markológépes havert az meg betemette a lyukat
  • Klemice
    mádör hogy a francba tudta betemetni a kutat meg megölni az embereket, ez érdekel...
  • cherubim06
    Üdvözöllek a klubban
  • IXEMGabeo
    5. és a 6. évadban lepődtem meg a legtöbbször idáig...akciókban pedig egyértelműen a 4. évad volt a legjobb és ott a történet is nagyon össze volt pakolva!!!
  • IXEMGabeo
    bocsi Jacob testvére nem vált halhatatlanná úgyhogy, ha kijutott volna a szigetről ugyanúgy megöregedett volna mint bárki más...füst, az ami nem juthat ki!!!
  • gibson9
    ha nem is csak szerinted, de a kisebbség közé tartozol ez ügyben szerintem :D a legjobb részek ebben az évadban voltak..
  • gibson9
    "Lock emlékeiről soha nem sajátjaként mesélt"

DE igen.. amíg végül fel nem fedte, hogy ő nem is Locke.. addig mesélte, hogy az utolsó emléke, hogy meghal stb.. mindig a sajátjaként mesélt
  • passatgt
    csak szerintem szar az évad?
    nagyon vontatott már mindegy egyes rész
    de mindegy azért végignézem:)
  • MikX
    Háátt csak most tudtam megnézni, de sztem jó rész volt, nagyjából ezt vártam, najó picit több választ, de ettől függetlenül sztem zseniális rész...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kár hogy nem derült ki, hogy ki is Jacobék "ál" anyja, a füst-ös dologhoz meg annyit, hogy az sztem még mindíg MIB, mert egyszer mesélte, hogy az anyja anno normális ember volt, de megőrült, viszont Lock emlékeiről soha nem sajátjaként mesélt, ergo nemhinném, hogy a füst ott lett volna, inkább az a verzió, hogy akkor jött létre ilyen formában, és ugyanaz a célja is, mint most, ki akar jutni a szigetről.
    Már csak azt kéne megmagyarázni, vagyis azt is vártam, hogy hogy jönnek a képbe a kiválasztottak, meg hogy miért kell őket megölnie, és ha megöli hogyan juthat ki. A kerék... nemtudom, megépült, ott lesz később, ha azzal kijuthatna, akkor kb 10000x megtehette volna, bár az is lehet, hogy csak úgy gondolta, hogy kijuthat, aztán valójában ő semmiképp nem juthat ki vele...
    Bár az még akkor volt, mielőtt Jacob belökte a fénybe, tehát lehet, hogy akkor még kijuthatott volna, mert halhatatlanságán kívül nem volt más ereje. És lehet a fénnyel Jacob bevezette a szabályokat, mivel ő az örző, lehet van ilyen ereje.
    Nemtudom, remélem azért még kibogozzák a még mindíg kusza szálakat.
  • Grove4
    xDxD
  • Grove4
    xD
  • tommygear
    vagy lok
  • Klemice
    lehet hugo volt
  • Micsu
    lehet de nem sok esély van rá
  • precision
    jézusom :DDD
    connect 4 million, ekkora elmebetegséget :D kegyetlen :D
  • tommygear
    csak egy gondolat, de miért ne lehetne? bármi megtörténhet
  • Clidey
    LOKK
  • Orionk
    mondd már meg, hogy miért lett volna KATE .....