Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Maximum tovább lehet gondolni azt, hogy Desmond tölti be Jacob szerepét, mégpedig úgy, hogy Állocke le lesz gyõzve, s neki is lesz egy utódja... Mondjuk Sayid...<#ravasz1>#ravasz1>
Elnézést a tripláért, leginkább azért az egy mondatos baromságért (Fiú-Des.). A többi csak kattogás, de az remélem nem gond. <#smile>#smile>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
De hogy legyen egy kis agymenés is: nem tudom másnak is elborult-e annyira az agya, hogy most, amikor úgy tûnik Desmond elérte a buddha dharma állapotát és beleesett a kútba, feloldódhatott-e az ott lévõ energiába? Ha igen, akkor túl lehet téren és idõn (hiszen ez az energia tette lehetõvé a sziget elmozdítását, a flash-eket, de még az alt szál megjelenését is. Ez esetben még akár lehet az Állocke-nek megjelenõ fiú Desmond is, amikor véresen jelent meg, akkor az arra utalt, hogy Állocke ölte meg.
Ami ennek ellentmond, az, hogy ez vad elképzelés illetve eddig azt láttuk, hogy Jacob halála óta kísérti Állocke-ot, aki ismeri õt.
Ha viszont a legegyszerûbb válasz az igaz, akkor akár a legeslegegyszerûbb válasz az az, hogy a fiú is egy itt ragadt holt.
Amúgy mit keresett a részben dr. Chang?<#ravasz1>#ravasz1>
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az alter világban meg teljesen furcsa volt hogy Desmond ki akarta nyírni az egyik ismeretlen utast a géprõl, miközben a többieket az igaz szerelmük felé tereli. Ha valaki ilyen sebességgel nekihajt egy embernek, aki ráadásul még mozgássérült is, az nem csak halálközeli élményt akar neki, hanem ki akarja végezni.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
mit szóltok a Jack vs ál(Locke) teóriámhoz?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
hát persze, ebben a sorozatban minden olyan egyértelmû
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Mikor mondta, hogy nincs miért félni, akkor azt valószínûleg aztért mondta, mert már eléggé sejt valamit, és talán azért is ien nyugodt hirtelen, valamit tud, valami olyasmit, hogy nem kell aggódnia semmi miatt, és ez után hirtelen mien lett már Locke arca, mielõtt belökte... 😄
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
persze ezt a füst mondja 😊
Az meg h miért ütötte el, az meg egyértelmü 😄 mert a kútba lökte, vagy ehhez kapcsolodik a dolog... mikor elindult a kocsival már sejtettem egybõl h elcsapja majd 😄
Közbe gondolkoztam: mivel Jack találkozott Locke-al és elég érdekesen mutatta õket a kamera együtt a helyzet a következõ: elsõ részekben Richard és Jack a Black rockban megpróbálták felrobbantani magukat ám nem sikerült, egyikük sem halt meg, mert a kanóc elaludt elvileg Jack nem tud meghalni...nos a Sawyeres részben ez a kölyök aki ebben a részben is megjelent azt mondta az Állockenak, hogy nem ölheted meg, Locke azt mondja ne mond meg hogy mit csináljak!!! épp most tettem össze a képet, tehát én sztem Jack lesz az a személy akit Locke akarva akaratlanul se fog tudni bántani, sõt továbbmegyek alakul a "dreamteam" vagyis kb az elsõ-három évad kettejük rivalizálásáról szólt ezúttal Nemezis(Locke) vs. Jack fog megmérkõzni a végén ebben biztos vagyok...Bár az is lehet hogy oltári hülyén fogom fel a sorozatot mindenesetre megpróbáltam elõre gondolkodni...
hmm. a gyerekrõl annyit, hogy sztem nem Jacob az, de biztosan nagyot fogunk nézni, ha kiderül, h honnan származik😄
Kérdések:
Miért lökte le az ál(Locke) vagy Nemezis Desmondot a kútba????
Alternatív idõsíkban Hurleyt és Libbyt miért nem bántotta Desmond? amikor nem sokkal késõbb pedig a tolószékes Locke-ot elütötte milyen szándéka volt vele?😮
nem mondtam persze, de mikor legeslegelöször feltünt az évadba már akkor tudtam h csak õ lehet az, nem pedig más hülyeség amit itt sokan felhoztak
a kérdés inkább, hogy miért van ott, hogyan van ott
egyik lehetséges válasz, hogy a Jacob akit eddig ismertünk az alt szálból való volt (képessége pl hogy ide oda tud mászkálni a két világ között) és a kissrác a "valódi"
de ne találgassunk, majd kiderül, remélem 😊
mai részben remélem nem csak nekem tûnt fel, hogy:
ok, Desmond célja az, hogy meglássák a másik világot... Jacob célja meg azt volt, hogy menjenek el a szigetre, ezáltal v. általuk bizonyítva vmit Nemezisnek, szóval a motiváció más, de a módszer és maga a jelenség ugyanaz 😊
Bazinga!
úgyis benne lesz a srác a füst flashback részben, vagy a füst az kiskorában vagy a kis jacob
"its jacob when he was a kid. That's the only way he would know the "rules". Sawyer can see him because he is a candidate."
Bazinga!
"You know the rules... You can't kill HIM."
Jacobra egyes szám harmadik személyben utal, szóval szerintem nem õ az.
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Szerintem titokzatos kisgyerek = Jacob
csináltam is egy képet
http://noob.hu/2010/04/14/jacob.jpg
Csak nekem tûnik fel a hasonlóság, vagy már csak "rémeket" látok? 😊
BTW, kurvajó volt a mostani rész 😊
Bazinga!
Forca Barca
mert nem igazán érdekel az - szép, jó érdekes, de maradjunk a "valóságban" - a sziget - a jelenlegi sík ahonnan kiindultunk ennyi