Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a Richardos részben megtudhattuk hogy Lockenak + Hugo vizióinak nincs sok köze egymáshoz

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Klemice
hagyd rá..

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

precision
"Megjelent Michael. Akkor most ez Nemesis, es megint keveri a szart?"

Nemezis John Locke "bõrében" ragadt, már nem tud alakot váltani.

Bazinga!

hmm érdekes dolgokat írtok...

szvsz. Jacob mindenképpen jobb, mint Nemezis, aki, ha kijut a szigetrõl akkor van világvége...Jacob védte az emberiséget, korábban a szigetre csalta a kiválasztottakat is, de nem rossz szándékból. Gondoljatok bele a világvégét és Nemezis kiélését a világon akarta megakadályozni, az hogy meghalnak emberek az csakis egy jó cél érdekében történhet, amit Jacob tervezett...amúgy is egy félistennek vagy mi a fenének mi célja lett volna? megállíthatta volna õ maga is Nemezist (azt nem tudjuk õ mivel ölte volna meg) de azt mondta a Richardos részben, hogy az embereknek maguktól kell rájönniük, hogy mi a helyes. Befolyásolta a kiválasztottak életét, hogy azok a szigetre kerülhessenek, ám õõ nem ölt meg senkit...tehát összegezve én egy kettõs Istennek látom Jacobot érzelmek nélkül se nem jó se nem rossz...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

gibson9
ezért mondom, hogy nem a jóság mintaképe 😄

Zomil
Jacobnak csak az a célja, h megakadájozza Nemesis kijutását a szigetröl és közben meggyözze valamiröl õt. Minen mást, kb. leszar 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Klemice
Jacob egy zsarolós fasz

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

gibson9
akik a szigeten meghaltak, azok nem természetes halált haltak.. és ha nem kerülnek a szigetre, akkor valószínûleg éltek volna tovább.. persze majd ezt is megcáfolod valamivel, de azért ideje lenne belátni, hogy Jacob nem a megtestesült jóság 😄

5c0rp330n
a vegen amugyis mindenki meghal, es a halalukert o abszolut nem felelos, a sajat donteseiknek illetve a tobbi szigetlakonak koszonhetnek hogy meghalnak. ennyi erovel a szuletes, meg maga az elet is gonosz/rossz, mert szuksegszeruen halallal vegzodik.

gibson9
jacob aztán minden, csak nem egyértelmûen jó... szerintem is nagyon jó ember.. mindenkit a szigetre vezet valahogy, és a végén mindenki meghal 😄 igazad van.. faszságokat beszélek.. jacob a megtestesült jóság^^

Klemice
na az, benéztem fail 😄

5c0rp330n
hint: Duke 3D egy >14 eves jatek. a forever-re gondoltok gondolom 😊

Klemice
úú az fasza lenne hallod!

Sephi
Igen. De lehet Duke Nukem 3d lesz es akkor vegig is jatszhatod!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Klemice
szerintem én megvárom amíg lemegy a sorozat, és majd meglátom ki kivel van ki gonosz ki nem...

Zomil
Azért egyértelmüen ne mondjuk senkire szerintem, h jó v gonosz 😊
Nem tudhatod, h jacob is egy kis szemét aki csak a saját érdekeit nézi.
A végére ugyis kiderül, de Lost-ban sose volt egyértelmü, h egy karakter jó vagy rossz.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

5c0rp330n
#19801: ez faszsag, jacob egyertelmuen jo, nemesis egyertelmuen rossz. widmore-ra meg szerintem senki nem mondta hogy jo, megvannak a sajat kis celjai.

gibson9
és mi van ha az õsrobbanás teleportálódik be a múltból és abból lesz az alt szál? 😮

Klemice
És mi van akkor, ha a fináléban az lesz, hogy beteleportál a múltból a hindenburg pont a felrobbanása elõtt és felrobban az egész sziget, és úgy lett az alternatív szál? 😮

gibson9
Nem, mert annak leállították a fejlesztését. Bár lehet a jövõben mégis elkészült és vissza jött egy idõgéppel.

Klemice
Az is lehet hogy maga a sziget a duke nukem 3D nem?...

Sephi
En azt nem vagom, hogy mi ez a elektromagneses szal a dologban. Mondom en, hogy lassan mar az lessz, hogy az egesz sziget egy szigetnek alcazott urhajo es a fust is meg Jacob is foldonkivuliek. Jacob vedeni akarja a foldet a teljes pusztulastol... es be akarja bizonyitani, hogy az emberek nem is annyira rosszak...

Csak ez ultra klise lenne...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Klemice
Jack apja nem nagyon a füst szerintem, kler is mondta hogy az apjával meg a barátjával töltötte az idõt, na de kitudja, jack apja szerintem valami másféle entitás, és az õ holtteste eltûnt pl..

gibson9
Szerintem ezt a jó-rossz dolgot már el kéne felejteni.. legalábbis jó nincs ebben a sorozatban. Widmore még az 5. évadban kitöri a társa nyakát, hogy az ne mondhasson semmit Locke-nak. A Desmond részben pedig "feláldoztak" egy embert egy kísérletre. Hát tesz ilyet egy jó ember? Jacob meg évszázadok vagy évezredek óta embereket hoz a szigetre, akik közül eddig mindenki meghalt. Ez sem túl jó cselekedet. Ebben a sorozatban mindenki a saját céljai szerint cselekszik és nem számít, hogy ki hal meg érte.

Sephi
Nagyon jot szoltal most.

tommygear
jack apja az jack apja, kész
Sephi
Arra is gondolni kell, hogy azokat akiket a fust megolt, lehet azok is a gonoszhoz tartoztak.

Klemice
Ben kihasználta, hogy Widmore teherbe ejtette Penny anyját, gondolom régóta kereste a lehetõséget

macselek
Én úgy emlékszem, hogy Ben sose beszélt Jacobbal azelõtt, hogy legyilkolta volna. Azaz valszeg csak rühellte Widmoret és ezért elûzte a szigetrõl. Ben meg maga sem a legpozitívabb karakter, szóval könnyen lehet, hogy már akkor sem volt semmi gond a Widmore-ral.

Ha Locke nem gonosz akkor, miért ölt halomra embereket csak azért, mert nem hallgattak rá...<#fejvakaras> +Desmond +Jacob
Sephi
Widmore nekem soha sem volt antipatikus, en nem hinnem, hogy rosszat akar... de most a fene sem tudja ki akar rosszat es ki nem, mer egyre jobban azt erzem, hogy nem Locke a gonosz...

Klemice
köszönjük emese

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Marci0115
na énmeg azt nemértem hogy, eddig ben akarta a szigetet megmenteni widmortol(gondolom jacob üzente bennek hogy töle védje meg, widmort meg a feketehapsi irányitotta?) mostmeg widmor a jofiu aki megmentheti a szigetet?

macselek
Tuti, hogy nem bosszú volt. Nem tudom miért feltételeztek ilyen sekélyességet a frissen megvilágosult Desmondról.😄 Szerintem hajtja õket így vagy úgy a "sorsuk" felé vagymi.

Sephi
Nekem ez volt a masodik legjobb reszem ebben az evadban. Vegig izgultam az egeszet.

Tehat mit tudunk :

Megjelent Michael. Akkor most ez Nemesis, es megint keveri a szart? Emelkeztek amikor ongyilkos akart lenne, es azt mondta neki, hogy az szigetnek meg dolga van veled, majd a hajon megjelent Jack apja es mondta, hogy most mar elmehetsz? Es Bumm meghalt? Az is Nemesis lehetett???

Hugo rajonm hogy amikor a hangokat halja akkor valaki meg fog jelenni. Mondjuk ezt mar tudjuk egy ideje de most kimondtak, hogy ezek azok a lelkek akik nem tudnak tovabblepni.

Ilana felrobban, pont ugy mint Arzt regebben. Na itt kicsit meglepodtem 😄

Ha Hurley soha sem volt "beteg" akkor nem tudhatta meg a szamokat Leonardtol.

Amikor mutatjak a piramist es a hegyet, hogy hol vannak ettermei neki, akkor hirtelen beugrott, hogy Hurley Sphinx -et es Vulkant rajzolt Santa Rosa-ba amikor ott volt (regi Hugo).

Tito nagybacsi nem kap szivrohamot, mert nyilvan el ha a lanyat akarja Hurley anya a fiaval osszehozni..

Megjelent Brooks doki, aki Hurley-nek volt a dokija.. most Libby-e.

Desmond szama a etteremben 42 volt 😄

Santa Rosa-ban nem Leonard jatszik Connect4 jatekot, hanem valami mas ipse. Szerintem Hurley most nem a szamok miatt nyert a lotton. (igen nyert mert Sawyer-nek megmondtam a LAX episodban)

Tukorbenezes nem volt, viszont egy pillanatra Santa Rosa-ban a TV kepernyon lehet latni Hugo-t.

Libby miert emlekszel Hugo-ra? Ezt nem magyaraztak meg meg...

Ki volt az a gyerek? A masik gyerek az szoke volt ennek meg barna haja van. Lehet Jacob es Nemesis gyerek kepben? Vagy lehet, hogy van valahol a szigeten meg egy templom, ahol csak gyerekek vannak? Vagy az idoutazas miatt a ket gyerek itt van? a szoke gyereket UGYANABBAN A RUHABAN Sawyer latta. Ezt most Desmond lattja.

Locke elviszi Desmondot egy kuthoz. emelkeztek, hogy ott is kud volt ahol a Ochid Station volt? Ott ahol a kerek volt ami kivisz a szigetrol?

Locke bedobja a faklyat a jukba, pont ugy mint amikor Kate-el egyutt Desmond Hatche-ebe dobatak, hogy megnezek milyen mely 😄

Locke megkerdi Desmond-ot, hogy miert nem fel. Nyilvan azert, mert meglatta a jovot... es ott minden rendben van... tehat Demond elfogadja a sorsat...?

Rcihard es Widmore azt hiszem tudjak mi lesz, ha a Fust kikerul a szigetrol, de miert nem mondjak el a tobbieknek?

A vegen Desmond eluti Lock-ot. Nyilvan azert utotte el, hogy halal kozeli elmenyben reszesulyon. Lattatok, amikor ott fekszik, hirtelen milyen kepet vag? Lehet most lattja meg o is az emlekeit...

ES VEGE A RESZNEK!

polluxware
<#eljen> +1

MikX
Én kétlem, hogy azért, meg azt is, h Desmond meghalt volna, mert nem halt meg... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

shevy
ki akarta végezni, és ki is végezte, hogy miért? szerintem azért, mert a másik világban a szigeten bedobta a kútba/ megölte õt Locke. És Desmond erre emlékezhetett, úgy mint Libby Hugóra. Csak neki rossz emléke volt róla. Az viszont más kérdés, hogy õ a jó Lockot ütötte el, a szigeten pedig a füst bánt el Desmonddal, de Des ezt nem tudta, az hitte, hogy Locke az

SzAbbbbI

Palesz2
ty

Klemice
színész ugyanaz

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

SzAbbbbI
A 12. részben már barna hajavan a srácnak és mintha idõsebbis lenne mint legutoljára.

Klemice
121

SzAbbbbI
Még anno volt egy rész a tinédzser Jonh Lockról. Nekem csupán a hasonlóság tûnt fel. Értelmét énsem látom.

Nem a legjobb képek, de tényleg hasonliitanak egymásra nézzétek vissza.

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Palesz2
a lost minden résszel együtt hány részes?

gibson9
inkább alul.. és önmagát is 😄

MikX
Mostmár nem, gibson felülmúlta... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

gibson9
Szerintem az Oceanic légitársaság vezér igazgatója (nem vicc), de ráérünk még találgatni..

Klemice
lok eddig a legbutább ötlet sztem