22323
-
#20322 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
En sem ertem Ben-t most. Szerintem szegeny mar annyira kivan akadva, hogy mar asse tudja mi a jo es mi a rossz.
Engem az izgat, hogy miert volt veres Jack nyaka... miert van a ket vilag kozott osszefugges...
Hurley megjelenese is ijeszto volt, mar mindent tudott... most en vagyok teljesen utodott, de volt olyan, hogy mutattak, hogy Hurley "magahos tert"?
-
#20321 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem, Miles befutott a csingelbe.
-
#20320 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bennel meg mi a fasz van már? Túl sokszor mászkált már a jó és a rossz oldal között, döntse már el végre... mekkora loser. Lehet hiányos az emlékezőképességem, de Miles nem ugyanoda ment be, mint ahova Widmore meg a "segédje"? Ezzel szemben sehol sem volt mikor Locke bement oda.
Viszont válaszokat nem nagyon kaptunk. Miért gyerek alakban volt jelen Jacob? A válasza pedig elég vicces volt, hogy azért haltak meg, mert hibáztam. Hát kösz :D
Legyen már jövőhét... -
#20319 szegény :/ -
#20318 f@szert nincs meg webdl, nem fogom fos hdtvrip minosegben nezni :S -
babapofe #20317 Mivan? Már van is magyar felirat én meg csak estére tudom megnézni ááá...
-
#20316 Jo volt! Mar csak par nap... -
#20315 ááááá, nagyon jó rész volt:OOO -
#20314 felirat -
#20313 húú, és csak 5 napot kell várni :D -
Blacktom #20312 -.-"
mégegyszer
ok, befogtam -
IXEMGabeo #20311 ez jó mégtöbb ilyet:9 alig várom a holnapi részt -
Blacktom #20310
Ígérem, holnapi rész után Lost témában építő jellegű kommunikációra is nyitott leszek! -
Blacktom #20309 Explosion may refer to:
* The discharge from the fail-safe
* One of several explosions caused by dynamite
o Leslie Arzt was killed in an accidental dynamite explosion in "Exodus, Part 2"
o Kate threw a stick of dynamite down a hole to save Locke from the Monster in "Exodus, Part 2"
o Eko attempted to blow open the blast doors in the Swan with dynamite in "Live Together, Die Alone"
o Rousseau used dynamite to destroy her camp
o Jack demonstrated how he intended to explode The Others with dynamite that Rousseau got from the Black Rock, in "Greatest Hits".
o The survivors used dynamite against the Others at the beach camp, killing seven of them in "Through the Looking Glass"
* One of the Oceanic Flight 815 plane's jet turbines exploding
* The second raft was destroyed by an explosion caused by a Molotov cocktail thrown by one of the Others
* Kate murdered her biological father Wayne with an explosion in "What Kate Did"
* The Flame was destroyed in a large explosion
* Locke used C-4 from the Flame to detonate the Galaga in "The Man from Tallahassee""
* The monster sometimes makes dark explosions, sometimes uprooting trees, as it moves, as in "Exodus, Part 2"
Kihagyták hogy dinamittal robbantották ki a bunkert, meg Ilana is így halt meg, a barakkoknál is robbangattak a hajóról jövők, C4-el robbant fel a másik tengeralattjáró is... tyű, volt itt minden:D Több durranást inkább ne:D -
-
#20307 lóbab+gyufa -
#20306 nah valami nagy durranást holnapra -
#20305 de -
#20304 bazzeg aszittem PB gázról beszéltek :| najó nem -
#20303 prison break, elso 2 evadig ajanlott, onnantol kar tovabb nezni.. -
dashed_ #20302 off : sry mi ez a pb? -
#20301 Egyetertek, de az harmadik evad elso fele azert jo volt. A masodik fele es a negyedik mar egy nagy semmi volt. -
#20300 PB-t a 2. évad végén kellett volna abbahagyni (hajóval ellavíróznak mexikóba)
3-4. évad totál kínszenvedés volt.. +a ráadás rész
ezek miatt nem nézem meg újra a sorozatot -
#20299 Ezt Vóólt aszondta így -
IXEMGabeo #20298 ahhoz képest az nem jo h a PB-ből csak 4 évad készült a Lostból meg 6:o ezek alapján sokkal többet dumáltak a kevesebb évadból álló PB-ről:) mondjuk azon volt is mit, peregtek az események nyílván mindenki a pörgősebb szinte azonnal kiderülő dolgokat szereti, mint, akik gondolkoznának is egy kicsit:) Lost egy gondolkodtató sorozat, kevesebb akcióval:) -
IXEMGabeo #20297 MISTŐ LÁKK:) -
#20296 Na most, hogy a plüssbilinccsel sikerült KÉTet kicsit leállítanom, van időm linkelni is:
-
#20295 nocsak, megint él a lok?
aztán nehogy hiszti legyen belőle a modiknak :D -
#20294 kinek a LOK, kinek a KÉT -
#20293 most mondjuk beírom azt hogy LOK és ebből lesz nagy flém és azzal felhúzzuk :D -
Blacktom #20292 Az nem kérdés:) Csak ez az átlagembert nem nagyon szokta érdekelni... sokkal többen nézték, mert nem lehetett nem érteni:) De akkoris! Rövidebb ideig ment, behozzuk -
#20291 most lesz egy rész, annál elég sok össze szokott jönni, aztán a finálé előtti spekulációk is rendesen megdobják majd, a finálé utáni kommentáradatot pedig nehéz számadatokban elképzelni :D ez azért nagyobb sorozat mint a PB szerintem. -
#20290 +2000 komment még bőven várható ide szerintem :) -
Blacktom #20289 Arról volt valami, hogy miért mondta Richard, hogy látott mindenkit meghalni? Az akkor volt amikor hajóstul, helikopterestül belepottyantak a tengerbe? Nem emlékszem már pontosan, utánanézni meg ráérek:D
Egyébként, össze fog jönni még 2000 komment? Már csak elvből is meg kéne előzni a börtönöset:) -
#20288 Nemtom, de a "What they died for" cím-től én azt várom, hogy végre kiderül, hogy miért is kellett meghalnia azoknak akik meghaltak, és miértis vannak a szigeten, de... majd meglátjuk... :D -
#20287 Mint Erica melle? -
#20286 Egy het mulva minden kiderul. -
#20285 az is mekkora kaka sorozat lett -
#20284 nemtom nekem vhogy a 13.rész óta tűnik kicsit sietősen befejezendő dolognak
Across the sea résztől sokat vártam (pl Ricardo),de vhogy olyan semmilyen hatással volt rám..
kiderül -
#20283 Ez mar az utso 100 meter. Konkretan jovo heten hetfon van vege ennek az egesznek... ennyi ev utan.
Nagyon kivancsi vagyok, hogy mekkora WTF lesz a vege..