22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • 5c0rp330n
    "Prison Brake"
    D:
  • polluxware
    V.G.
  • polluxware
    Jacob onnantól az ami amióta a nő megitatta borral (az amiből Alpert ivott, az amit a füst összetör a köveken)

amíg nem itatták meg, addig Jacob is sima halandó volt mint bárki más..

"most már olyan vagy mint én"

viszont a fekete rucis kölök semmi ilyesmit nem ivott, csak megvilágosodott, megölte a dilis nőcit majd Jacob leengette a lefolyón... füstli kiszabadult , a test meg oda lett fektetve a halott nő teste mellé

vagy arra tudok még gondolni, hogy a jelképes fekete pizsis srác maga volt a gonosz és füst csak "gonosz" erőkkel ruházta fel

valmi jobbat is kitalálhattak volna..

másrészről MI az kutyafejű szobor értelme??

A másik dolog!!

Ugyebár a nő aki a szigeten élt, a nagy jóságos Jacob nevelőanyja.. kegyetlen módon megölte az igazi anyjukat csak mert félt hogy olyanok lesznek mint a többi emberi lény

igaz dolog érdekében "rossz erkölcstelen" módon cselekedni... van ennek értelme?

olyan buta ellentmondások vannak az 5évad végefele óta

• Sephi
    Vajon Jacob testverenek miert nincs neve? Ugyertem biztos van, de nem mondtak meg ki..
  • r4pt0r
    Jó persze az már tényleg emeletes marhaság. :D

polluxware
    Pedig szinte biztos hogy a füst Jacob testvére.
  • LasDen #20357
    oké...azóta lehetett sejteni...de hogy valakinek már a pilotból ilyen feltűnjön ahhoz nagyon zseninek kell lenni :D
    beszélnek itt egyesek olyan baromságokat...:D
  • polluxware
    A legfurább dolog az egészben, hogy annó Risár Alpert vezetésével válogatták a jókat.. Kate, meg még néhány a romlottak jelzővel voltak ellátva.. listát meg akkor is Jacob adogatta

szóval vannak apróbb félrecsúszások magyarázatok tekintetében...

Ben most megkapta a lehetőséget hogy újra ő vezesse a szigetet, de önmagában ennek semmi értelme

5.évad végétől vannak olyasfajta dolgok, amiktől teljesen elmegy a story egy amolyan Prison Brake jellegű befejezés felé

egyébként a füstli, amikor azt mondja hogy szeret emberként mozogni, akkor nem a fekete pizsamásra gondol sztem.. csak ugyanúgy megkaparintotta annak a testét is mint Locke-ét

ő róla még mindig nem tudni ki is valójában

az alternatív szálban a víz alatt volt a sziget, magyarán ha ebbe az irányba akar a történet bekapcsolódni akkor így is lesz elvileg.. -> sziget felrobban és megbuggyan mindenkivel a fedélzeten

alter szálon meg mindenkinek az élete "helyrejön" és élik tovább az életüket

ende
  • connor1
    De azért mekkora, hogy amire eddig homályos válaszokat adtak, most kapásból tiszta válaszok jönnek. Pl:
    Kate: Miért volt kihúzva a nevem?
    Jacob: Ja semmi ha gondolod lehetsz te is.
  • r4pt0r
    Pilotban nem de amióta volt a toronyban, és sose akar elmenni mert célja van azóta lehetett sejteni.
  • Lyukasbogrács
    oh shi- akkor ne várjunk sokat a befejező résztől.
  • LasDen #20352
    wait...whut??? már a pilotnál tudtad, hogy Jack a sziget arca lesz???? haggyad má....
  • gibson9
    hát ami azt illeti a 3. évad kiadásában van egy kisfilm az extrák között, ahol a sorozatban feltűnő könyvekről mesélnek az írók és nagyon is Stephen King rajongók :)
  • Lyukasbogrács
    reméljük a Lost írói nem Stephen King rajongók :]
  • Lacee
    nem valami extra-részletes magyarázatra gondolok, Stephen King-könyvekben már megszoktam, hogy a legtöbb "misztikus" dologra sosem derül fény. De egy szimpla egymondatos sztorinak örülnék azért, hogy mégis miért szabadult ki a barlangból az a füst, meg hogy van-e köze egyáltalán ahhoz, amit meg kéne védeni, a szigeten kell tartani Anya szerint.

A múlt heti részben, mikor előtűnt a füst, úgy látszott, mintha elhalványulna a fény. Elképzelhető, hogy a kettő ugyanaz?
  • Reg5
    Ezért írtam azt, hogy várható volt(igazából már a pilot óta). Azért én jobban örültem volna, ha más vállalja el..
  • tommygear
    lehetett sejteni kb 10 résszel korábban is már, hogy ő lesz az
  • Reg5
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ugyanazért akarja elpusztítani a szigetet amiért Jacobot is megölte: mert füstöt csinált belőle, és x száz évig ott ragadt. Arra viszont ne számíts, hogy majd szépen elmesélik hogy pontosan milyen átalakuláson ment keresztül a teste molekuláris szinten mikor füsté vált, a múlt heti rész ezzel foglalkozott, pont.
    Mellesleg Jack az új Jacob? Ok, várható volt, de ezért kár volt visszacsődíteni a bagázst...
  • Zomil
    lol ez a video valóban nagyon durva :D
  • Zomil
    ezek után kiváncsi vagyok az utolso részre, remélem az utána lévö beszélgetés is fel lesz töltve valahova és legalább angol felirat lesz hozzá :)
  • 5c0rp330n
    basszus, dedurva :)
  • xBalázsx
    Durva rész volt!!
    amúgy egy kis érdekesség...
    http://www.youtube.com/watch?v=vqruY6tlay4&feature=related
  • IXEMGabeo
    komolyan nem értem Bent mi lelte mindig is egy szemét alak volt a sorozatban, de legalább egyéniség, áá, ha ő nincs akkor Locke alakját nem vehette volna fel füst se találtak volna ki mást legalább:D

na most komolyan nincsenek hírek arról ki fogja túlélni és kik lesznek a kövi áldozatok?:) utsó részben remélem előkerülnek az általam hiányolt személyek
  • ProGabe #20340
    hát, biztos nem izlandot, lévén ott bújik éppen elő a földből
  • 5c0rp330n
    en mar nem is szolok semmit, veszek egy mely levegot es hetfon kieresztem :)
  • Lacee
    szokás szerint nagyon jó volt a mai, bár én is tartok tőle, hogy nem fog kiderülni a háttérsztori... miért akarja a sziget pusztulását MiB, egyáltalán hogy változott füstté? A titokzatos fénytől, vagy fogva volt tartva, vagy mi a répa van... és Desmond mint fail-safe? Vajon minden generációban volt egy-egy ilyen biztosíték-ember (hiszen azt már tudjuk, hogy nem az első kör játszma a mostani), vagy csak most?
    és csatlakozom, legyen má' hétfő :)
  • Grove4
    Lehet Grönlandot fogja odaadni neki. :D
  • Grove4
    Azt nem mondta melyik szigetet.
  • Marci0115
    ugyan ezen gondolkoztam énis:D
  • Csacsi
    Én csak azt nem értem, hogy Ben akkor most mégis jó lesz? Mert ugyebár azt mondta, hogy segít Locknak, ha utána őneki hagyja a szigetet. De a végén azt mondta Lock, hogy el akarja pusztítani a szigetet.

Szóval ennyit az ígéret betartásááról :)
  • 5c0rp330n
    nah, vegre van webdl
  • Grove4
    Az első promoban nagyon boszorkányos hangja van a narrátornak.
    Amúgy most jut eszembe,hogy füstöt azzal a hamuval nem lehetne kordában tartani?(nem Jacob hamvaira gondolok,hanem a kunyhó körüli hamura.) Elvileg addig is megfékezték valahogy és csak füst formájában tudott ide oda mászkálni. Vagy már nem is tudom....
  • Victor1103
    Érzem hogy itt megint az lesz mint a Battlestar Galacticánál:D Sokak ízlésének nem felelt meg annak a befejezése se. Kétesélyes itt is a dolog. Akármilyen hülyeség is legyen a bejezése én azért örülök neki hogy 6 évig nézhettem és hetente 45 percre szórakoztatott:)
  • gibson9
    Hatalmas Lost rajongó vagyok, de őszintén nem voltam elájulva ettől a résztől :S Már-már biztos vagyok benne, hogy lófasz se fog kiderülni itt a végén..
  • ToCsEk

• Victor1103
    Szerintem az lesz az egész vége hogy az alternativban Desmond összetereli a csűrhét és mindenki észhez tér és ismer mindenkit ergó ott megtörténik az aminek a normális valóságban kellett volna, továbbá a normál valóságban Jack vs Locke showdown meg egy-ketten meghalnak még a többiek pedig elmennek a repcsivel amire már úgysincs szüksége Widmorenak.
  • Ragnar360
    Hát ha én ott lettem volna biztos rákérdeztem volna Jacobtol h kiafaccvagy te és milyen erőd van és honnan jön és mi a geci ez az egész, nem csak az h hibáztam ber belelöktem a bratyót a fénybe és emiatt átjárja a gonosz
    milyen erök vannak itt miről szól ez az egész geciség

És láccott Jack-en hogy érez vmit mikor miután megitta a vizet, megugye Jacob is mormolt valamit
  • Sephi
    Igen de akkor nem esett le, hogy mindent realizalt...
  • Palesz2
    már felbasz, h mi lesz a vége :D
  • precision
    lol te is szét vagy hullva :D
    akkor az a rész neked kiesett amikor Libby a diliházban volt és Hurleyt felismerte, majd ő is őt...stb ? :DDD
  • IXEMGabeo
    jó rész volt, mostmár Jack hivatalosan is Jacob utód lett. Hogy a francba jelenhetett meg Jacob, talán a hamvak kellettek hozzá? Richard most akkor meghalt h Locke eltarolta? hisz ő halhatatlan nem? Ennyi volt a nagy Widmore így bevette a Ben dumáját? vajon Claire, Lapidus és Miles merre van?