22323
-
#20362 "Prison Brake"
D: -
#20361 V.G. -
#20360 Jacob onnantól az ami amióta a nő megitatta borral (az amiből Alpert ivott, az amit a füst összetör a köveken)
amíg nem itatták meg, addig Jacob is sima halandó volt mint bárki más..
"most már olyan vagy mint én"
viszont a fekete rucis kölök semmi ilyesmit nem ivott, csak megvilágosodott, megölte a dilis nőcit majd Jacob leengette a lefolyón... füstli kiszabadult , a test meg oda lett fektetve a halott nő teste mellé
vagy arra tudok még gondolni, hogy a jelképes fekete pizsis srác maga volt a gonosz és füst csak "gonosz" erőkkel ruházta fel
valmi jobbat is kitalálhattak volna..
másrészről MI az kutyafejű szobor értelme??
A másik dolog!!
Ugyebár a nő aki a szigeten élt, a nagy jóságos Jacob nevelőanyja.. kegyetlen módon megölte az igazi anyjukat csak mert félt hogy olyanok lesznek mint a többi emberi lény
igaz dolog érdekében "rossz erkölcstelen" módon cselekedni... van ennek értelme?
olyan buta ellentmondások vannak az 5évad végefele óta
-
#20359 Vajon Jacob testverenek miert nincs neve? Ugyertem biztos van, de nem mondtak meg ki.. -
r4pt0r #20358 Jó persze az már tényleg emeletes marhaság. :D
polluxware
Pedig szinte biztos hogy a füst Jacob testvére. -
#20357 oké...azóta lehetett sejteni...de hogy valakinek már a pilotból ilyen feltűnjön ahhoz nagyon zseninek kell lenni :D
beszélnek itt egyesek olyan baromságokat...:D -
#20356 A legfurább dolog az egészben, hogy annó Risár Alpert vezetésével válogatták a jókat.. Kate, meg még néhány a romlottak jelzővel voltak ellátva.. listát meg akkor is Jacob adogatta
szóval vannak apróbb félrecsúszások magyarázatok tekintetében...
Ben most megkapta a lehetőséget hogy újra ő vezesse a szigetet, de önmagában ennek semmi értelme
5.évad végétől vannak olyasfajta dolgok, amiktől teljesen elmegy a story egy amolyan Prison Brake jellegű befejezés felé
egyébként a füstli, amikor azt mondja hogy szeret emberként mozogni, akkor nem a fekete pizsamásra gondol sztem.. csak ugyanúgy megkaparintotta annak a testét is mint Locke-ét
ő róla még mindig nem tudni ki is valójában
az alternatív szálban a víz alatt volt a sziget, magyarán ha ebbe az irányba akar a történet bekapcsolódni akkor így is lesz elvileg.. -> sziget felrobban és megbuggyan mindenkivel a fedélzeten
alter szálon meg mindenkinek az élete "helyrejön" és élik tovább az életüket
ende
-
connor1 #20355 De azért mekkora, hogy amire eddig homályos válaszokat adtak, most kapásból tiszta válaszok jönnek. Pl:
Kate: Miért volt kihúzva a nevem?
Jacob: Ja semmi ha gondolod lehetsz te is. -
r4pt0r #20354 Pilotban nem de amióta volt a toronyban, és sose akar elmenni mert célja van azóta lehetett sejteni. -
#20353 oh shi- akkor ne várjunk sokat a befejező résztől. -
#20352 wait...whut??? már a pilotnál tudtad, hogy Jack a sziget arca lesz???? haggyad má.... -
#20351 hát ami azt illeti a 3. évad kiadásában van egy kisfilm az extrák között, ahol a sorozatban feltűnő könyvekről mesélnek az írók és nagyon is Stephen King rajongók :) -
#20350 reméljük a Lost írói nem Stephen King rajongók :] -
#20349 nem valami extra-részletes magyarázatra gondolok, Stephen King-könyvekben már megszoktam, hogy a legtöbb "misztikus" dologra sosem derül fény. De egy szimpla egymondatos sztorinak örülnék azért, hogy mégis miért szabadult ki a barlangból az a füst, meg hogy van-e köze egyáltalán ahhoz, amit meg kéne védeni, a szigeten kell tartani Anya szerint.
A múlt heti részben, mikor előtűnt a füst, úgy látszott, mintha elhalványulna a fény. Elképzelhető, hogy a kettő ugyanaz? -
Reg5 #20348 Ezért írtam azt, hogy várható volt(igazából már a pilot óta). Azért én jobban örültem volna, ha más vállalja el.. -
#20347 lehetett sejteni kb 10 résszel korábban is már, hogy ő lesz az -
Reg5 #20346 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugyanazért akarja elpusztítani a szigetet amiért Jacobot is megölte: mert füstöt csinált belőle, és x száz évig ott ragadt. Arra viszont ne számíts, hogy majd szépen elmesélik hogy pontosan milyen átalakuláson ment keresztül a teste molekuláris szinten mikor füsté vált, a múlt heti rész ezzel foglalkozott, pont.
Mellesleg Jack az új Jacob? Ok, várható volt, de ezért kár volt visszacsődíteni a bagázst... -
#20345 lol ez a video valóban nagyon durva :D -
#20344 ezek után kiváncsi vagyok az utolso részre, remélem az utána lévö beszélgetés is fel lesz töltve valahova és legalább angol felirat lesz hozzá :) -
#20343 basszus, dedurva :) -
xBalázsx #20342 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Durva rész volt!!
amúgy egy kis érdekesség...
http://www.youtube.com/watch?v=vqruY6tlay4&feature=related
-
IXEMGabeo #20341 komolyan nem értem Bent mi lelte mindig is egy szemét alak volt a sorozatban, de legalább egyéniség, áá, ha ő nincs akkor Locke alakját nem vehette volna fel füst se találtak volna ki mást legalább:D
na most komolyan nincsenek hírek arról ki fogja túlélni és kik lesznek a kövi áldozatok?:) utsó részben remélem előkerülnek az általam hiányolt személyek -
#20340 hát, biztos nem izlandot, lévén ott bújik éppen elő a földből -
#20339 en mar nem is szolok semmit, veszek egy mely levegot es hetfon kieresztem :) -
#20338 szokás szerint nagyon jó volt a mai, bár én is tartok tőle, hogy nem fog kiderülni a háttérsztori... miért akarja a sziget pusztulását MiB, egyáltalán hogy változott füstté? A titokzatos fénytől, vagy fogva volt tartva, vagy mi a répa van... és Desmond mint fail-safe? Vajon minden generációban volt egy-egy ilyen biztosíték-ember (hiszen azt már tudjuk, hogy nem az első kör játszma a mostani), vagy csak most?
és csatlakozom, legyen má' hétfő :) -
#20337 Lehet Grönlandot fogja odaadni neki. :D -
#20336 Azt nem mondta melyik szigetet. -
#20335 ugyan ezen gondolkoztam énis:D -
#20334 Én csak azt nem értem, hogy Ben akkor most mégis jó lesz? Mert ugyebár azt mondta, hogy segít Locknak, ha utána őneki hagyja a szigetet. De a végén azt mondta Lock, hogy el akarja pusztítani a szigetet.
Szóval ennyit az ígéret betartásááról :) -
#20333 nah, vegre van webdl -
#20332 Az első promoban nagyon boszorkányos hangja van a narrátornak.
Amúgy most jut eszembe,hogy füstöt azzal a hamuval nem lehetne kordában tartani?(nem Jacob hamvaira gondolok,hanem a kunyhó körüli hamura.) Elvileg addig is megfékezték valahogy és csak füst formájában tudott ide oda mászkálni. Vagy már nem is tudom.... -
#20331 Érzem hogy itt megint az lesz mint a Battlestar Galacticánál:D Sokak ízlésének nem felelt meg annak a befejezése se. Kétesélyes itt is a dolog. Akármilyen hülyeség is legyen a bejezése én azért örülök neki hogy 6 évig nézhettem és hetente 45 percre szórakoztatott:) -
#20330 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hatalmas Lost rajongó vagyok, de őszintén nem voltam elájulva ettől a résztől :S Már-már biztos vagyok benne, hogy lófasz se fog kiderülni itt a végén.. -
-
#20328 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem az lesz az egész vége hogy az alternativban Desmond összetereli a csűrhét és mindenki észhez tér és ismer mindenkit ergó ott megtörténik az aminek a normális valóságban kellett volna, továbbá a normál valóságban Jack vs Locke showdown meg egy-ketten meghalnak még a többiek pedig elmennek a repcsivel amire már úgysincs szüksége Widmorenak. -
Ragnar360 #20327 Hát ha én ott lettem volna biztos rákérdeztem volna Jacobtol h kiafaccvagy te és milyen erőd van és honnan jön és mi a geci ez az egész, nem csak az h hibáztam ber belelöktem a bratyót a fénybe és emiatt átjárja a gonosz
milyen erök vannak itt miről szól ez az egész geciség
#20326 Igen de akkor nem esett le, hogy mindent realizalt... -
#20325 már felbasz, h mi lesz a vége :D -
#20324 lol te is szét vagy hullva :D
akkor az a rész neked kiesett amikor Libby a diliházban volt és Hurleyt felismerte, majd ő is őt...stb ? :DDD -
IXEMGabeo #20323 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó rész volt, mostmár Jack hivatalosan is Jacob utód lett. Hogy a francba jelenhetett meg Jacob, talán a hamvak kellettek hozzá? Richard most akkor meghalt h Locke eltarolta? hisz ő halhatatlan nem? Ennyi volt a nagy Widmore így bevette a Ben dumáját? vajon Claire, Lapidus és Miles merre van?