Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Hihetettlen.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A véleményem beírom,ha tetszik magának ha nem.Ne olvassa.
Köszönöm.
2.Nem lövitek le a poént,mert össze-vissza beszéltek és találgattok.Ha akarom utánanézek egy olyan oldalon amin tudják.
3.Nem gondolod ,hogy kicsit unalmas és szánalmas már állandóan ezt a nyelvtémát felhozni😊Nagyon gáz.Eddig is olvasgattam.Mindig ezzel jöttök.Nem mindegy neked😊.az én dolgom.Fogj vissza magadból.
4. Ide is csak addig írtok amíg megy a sorozat,aztán...Na szia.
Csak belekötsz másba.Aki véleményt ír.Nem voltam kíváncsi a megjegyzésedre.
"és anyukád sem fog tudni megvígasztalni, szétdarabolod ollóval a pizsidet, és kiugrassz a rácsos ablakon"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Érdekes a barlangban Kate neve vagy Claire nincs fenn.
Az AXN-en se sokkal késõbb lesz vége😊
05.04.: The Candidate,
05.11.: Across the Sea,
05.18.: What They Died For,
05.23. vasárnap: The End duplarész.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Hogy az óra számoljon azt sajna nemtom, hogykell úgyhogy azt valakinek még megkéne csinálni.
Ha találsz még, akkor ne fogd vissza magad 😊
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Meg a bevételt tuti feldobta volna, ha bár sportszeletet apollos csoki papirban árultak volna 😄
Szvsz jó lett volna, ha lehetett volna aproságokat venni.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
összvissz ennyi a kiállított cucc? hát az nem sok.... bár a pólók meg papucsok jöhetnének 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Sajna nekem is feltünt, de másnál is úgy éreztem, hogy ez csak valami utánzat...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Data.hu-ra feltettem a kiállításon készült képeket, ha valaki esetleg nem tud elmenni...
A képeket nem rendszereztem és nem válogattam, mindenki eldönti melyiket tartja meg.
http://data.hu/get/2470307/01.rar.html
http://data.hu/get/2470318/02.rar.html
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Jah meg Maria szobrok ,Ben utlevele,a dharmas csoportkep, sawyer szemuvege...
Csinaltam mondjuk kepeket, de azt csak hetfon tudom feltolteni, meg csak 3,2es:S
nálam ez az utolsó rész promóját jelentené, de mondjad csak a magadét
felesleges flémet meg nemkéne szítani személyeskedéssel
Elõször valójában egy szakadékhoz csalta, amibe majdnem beleesett, és az orig Locke-nak köszönheti az életét.. este pedig valóban volt valmi mozgás az erdõben, de azt már nem mutatták ki volt az (lehetett Jacob is..)
hasonló öngyilkosságra való késztetés volt az is amikor Hurley akart leugrani, és Liby beszélte re, vagyis egy másik embertársa..
Ez a Locke egyszerre akarja a halálukat is, csak ugye ezt önkezüleg csak úgy nem intézheti el
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.