22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • gulyasandras
    Ezt is nézd meg!
  • Loco
    Jó! :)
  • gibson9
    TÉK
  • gulyasandras
    Te nem ezt hallgatod folyamatosan?
  • gulyasandras
    nocsak, nocsak
  • trident
    Teljes mértékben igazad van, Kéttel jól telik az idő. De hogy neked is jól teljen az idő, link. =)

Már nem is nagyon gondolkodok, vergődök a loston, szépen megvárom a hétfőt. Pedig mennyi faszságot összehordtam...:D
  • FRenkie
    végre egy jó rész VÁLASZOKKAL!!!!
  • Klemice
    Ha van mivel eltöltened, akkor hipp hopp eltelik. -.-
  • Victor1103
    Még 3 nap f@szomba:D Olyan rossz ez a várakozás
  • Sephi
    Birjuk mar ki ezt a harom napot na :D
  • r4pt0r
    MiB eltudta volna hagyni ha kész a kerék, de már nem elég.
  • gman906
    Azért nem olyan könnyű elhagyni a szigetet.
  • Reg5
    Csak volt fantáziája :) Én az elejétől abban reménykedtem, hogy lesz valami a szigeten amit meg kell védeni vagy szerezni. És bejött :)
  • Sephi
    Lehet, hogy az a feny egy gonosz entitas es azt nem akarjak kiengedni. Amikor bekerult Nemesis teste, akkor egy darabka a fenybol kiszabadult...
  • r4pt0r
    Gyerekként el tudta volna hagyni a szigetet, akkor is el tudta volna hagyni amikor felnőtt lett.

Miután füst lett belőle nem tudja elhagyni, de mindenki más még Jacob is eltudta hagyni bármikor.

Csak halott emberek alakját tudja felvenni.
  • Kiralykalap
    Én csak azt nem értem, hogy Jacob testvére miért nem juthat ki a szigetről? Mármint a gonosz szelleme stb, de mikor gyerek volt már akkor se mehett el. MIért? és még valami: Hogy vette fel Locke testét? mert ha arra képes, akkor miért nem tette meg előbb? Nagyjából ennyi:)
  • Micsu
    miért, ha a készítők tudták akkor ő is tudhatja, lehet hogy rokonok ;)
  • dzsagon
    Ezeket csak ezért találták ki a többi baromsággal együtt, hogy folyamatos szopatással fent tartsák az érdeklődésedet.
  • Klemice
    lol
  • LasDen #20383
    jó persze...és én találtam ki az egész sorozatot....legalább junkien nem ír ekkora baromságokat :D

amúgy most tudatosult bennem, hogy nem is kell hétfőn estig várnom a lostra, hisz hétfő pünkösd és munkaszüneti nap :D
  • cylonflatus
    "...de hogy valakinek már a pilotból ilyen feltűnjön ahhoz nagyon zseninek kell lenni :D
    beszélnek itt egyesek olyan baromságokat..."
    Van itt az SG-n egy winnie nevű kommentelő, na ő pár hónapja az egyik Lost-os hírnél írta, hogy ha nem is a pilot, de a 2-3.epizód (1.évad) óta tudja mire megy ki a játék...
  • philcollins
    Én azt vettem észre, hogy Widmore szemei különböző színűek lettek néhány jelenet erejéig.
    Szerintem a fináléban sikerül megsemmisíteni a szigetet, de a MIB-el együtt, mert a többieknek a párhuzamos való világban talán jobb életük van, mint ami a szigetre kerülésük előtt volt, így a 2 világ közül azt érdemesebb megtartani.
  • Grove4
    Ja...
  • Victor1103
    Talán...
  • kombajn59
    MiB=Woldemort
    Azért nem mondják soha a nevét ;) :D
  • Grove4
    Hétfőn...
  • bcrics
    Engem az érdekelne hoyg mivan evvel a szigeten szülök nem szölük és meghalok tézissel,szóval ennek mi értelme volt?elég sok epizód ez körül forgott ,és mivan kate fogadott fiával,áronnal?..ő mien szerepet játszik ?
    És mivan waltal?ő is vmi kiválasztott lett volna vagy mivan?
  • Sephi
    Lehet a gyulolet, a gonosz meg minden ami rossz...
  • Bucser
    Szerintem Jacob testvére akkor halt meg amikor belökték a vízbe és nem akkor amikor a fényhez ért. A teste megmaradt, de a lelke egy torzult formában tért vissza a szigetre amit egyetlen szándék vezérel, hogy elhagyja azt.
  • connor1
    Vincent na még ő ugasson itt bele a dolgokba :)
  • Reg5
    Felőlem bárki más elvállalhatta volna. De továbbra is kérdem: Így mi értelme volt visszahozni mindenkit? Jack szenvedett a legjobban, ő akart visszamenni. Visszament volna, ó lesz a góré, harcol, end of line. A többiek meg remélem nem a kötelező veszteség szerepét fogják betölteni, főleg ha már van egy párhuzamos dimenzió.
  • LasDen #20371
    nem értem mért vagy csalódott....Jacknek kellett lennie....ez ilyen egyszerű....ő a legalkalmasabb rá....jobb lett volna ha úgy alakul, hogy mikor Jacob kérdi ki akar lenni sziget örzője akkor hirtelen közéjük ugrik Vincent és mondja, hogy ő akar lenni....??? :D
  • Ragnar360
    Ja lehet nem tudják sokan, de a 2 nagy arc már megmondta, hogy lehet valszeg sokaknak nemfog (őgy,annyira,nagyon ecetra ecetra) tecceni a befejezés...meg a MIB nevét se fogjuk megtudni
  • Ragnar360
  • Reg5
    Igen, de az ő világmegváltó jövőjét miért kellett ezt ennyire nyíltan szájbarágni? A többi karakter közül jónéhányat még mai napig nem tudunk hova tenni (jó vagy rossz mi fenét akar), és ilyen szempontból pont a legegyszerűbbet megtenni szuperhírónak... Ez így Lost szinten annyira egyszerű és buta megoldás volt, és emiatt én nagyon csalódott vagyok.
  • LasDen #20367
    mivel ő a főszereplő (a legfőszereplőbb főszereplő :D) ez teljesen egyértelmű volt....ehhez még csak látni sem kell a sorozatot hogy megmond ő a főszereplő :D
  • Reg5
    Úgy értem, már első résztől látszott, hogy valami fontos szerepe lesz a sztoriban. Tehát emiatt elég sablonos az új rész(bár Locke még evidens jelölt lett volna, de ő meg ugye tudjuk). Én pl szívesebben adta volna a szerepet Sawyernak, kíváncsi lettem volna, hogy bírja ki.
  • LasDen #20365
    'valami jobbat is kitalálhattak volna'

mintha az lenne amit te mondasz :D
  • 5c0rp330n
    hogy pontosan mi tortent ott, azt nem lehet tudni meg, erre szerintem lesz meg magyarazat. nekem az az erzesem, hogy annak lesz meg jelentosege, hogy az elso evadban mind a 2 csontvazt megtalaltak ott..

a josagos jacob neveloanyja meg egyertelmuen mib-re (a gonoszra) hajazott, szorol szora meg is egyezett nemely szoveguk, ezt mar irtam regen.

#20359: ezt megmagyaraztak mar, idezem az anyjatol "i only picked one name"
  • Sephi
    Nezzuk csak.

Mi van akkor, hogy ha az Egyiptomiak voltak a feny orzoi? A feny az a elet fenye, ha az elpusztul akkor vege mindennek.

A sziget csak egy pajzs ami korbefogja a fenyt. Az egyiptomiak epitettek oda templomokat es szobrokat, es mindig van egy orzo aki vigyazz a fenyre. Nos amikor a noci latta, hogy ket gyerek van , akkor megijedt, hogy akkor most mifaszvan.

De ez nem add arra magyarazatot, hogy most akkor ha a sziget a viz allat van akkor nem vedi semmi a fenyt? Ha nincs a feny akkor mi?