Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, ez az egyik legfontosabb kérdés a storyban

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

tommygear
sokan azt mondják õk azok(am sztem is) de én biztos akarok benne lenni 😄
Neogan
Nem lehet hogy Rose és Bernard? Bár, ha õ is idõutaztak, akkor elvileg nekik is a jelenben kellene lenniük.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

tommygear
azt lenne már jó tudni ki a 2 csontváz a barlangba
tommygear
ANAL
Sephi
Emlekeztess kelek, hogy mire fel hasznalod ezt a felhaborito es alpari hangnemet?

Hihetettlen.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Egyáltalán nem vagyok kíváncsi a maga megjegyzéseire,válaszára.Tartsa meg magának.Kötözködjön mással.
A véleményem beírom,ha tetszik magának ha nem.Ne olvassa.
Köszönöm.
1. 45 perc helyett 50,szóval 5 perc reklám.Kibírom.addig ránézek a gyerekre.Bocsánat.

2.Nem lövitek le a poént,mert össze-vissza beszéltek és találgattok.Ha akarom utánanézek egy olyan oldalon amin tudják.

3.Nem gondolod ,hogy kicsit unalmas és szánalmas már állandóan ezt a nyelvtémát felhozni😊Nagyon gáz.Eddig is olvasgattam.Mindig ezzel jöttök.Nem mindegy neked😊.az én dolgom.Fogj vissza magadból.

4. Ide is csak addig írtok amíg megy a sorozat,aztán...Na szia.
Csak belekötsz másba.Aki véleményt ír.Nem voltam kíváncsi a megjegyzésedre.
polluxware
hát ez nagyon szausz parkos comment volt<#eplus2>

"és anyukád sem fog tudni megvígasztalni, szétdarabolod ollóval a pizsidet, és kiugrassz a rácsos ablakon"

Klemice
Fú képzeld az ABC-n meg május 23-án van az évadzáró, és mi minõségi eredeti hanggal hamarabb fogjuk megtudni, hogy végzõdik a sorozat, mint te aki a remek magyar szinkront választottad, fõleg, hogy az axn-en nézed ahol 5 percenként reklám van. De nem fogod tudni megállni, el-elolvasgatod majd amirõl beszélünk, és ez a tetted lelövi majd számnodra a sorozat befejezésének minden kicsi meglepetését, és úgy fogsz leülni megnézni az axn-en megnézni a sorozatzáró részt, már tudni fogod mi lesz a vége mi fog történni és egy perc örömedet sem leled majd benne.

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Sephi
Bocs ha votma.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bár én az AXN-en nézem,de láttam,hogy múltkor beszéltetek arról,hogy ki lehet a kisgyerek amit az ál Locke lát.Szerintem maga az a fekete füst.Valamikor nagyon régrõl.Mert mondta,hogy õ is ugyanolyan ember volt,mint Sawyer.És,hogy a könyv amit említ "fiatalabb kiadás".Meg hogy nem ölheti meg õket.

Érdekes a barlangban Kate neve vagy Claire nincs fenn.

Az AXN-en se sokkal késõbb lesz vége😊
gibson9
nem tudom miért hittem, hogy volt már egy hét szünet.. O.o akkor ez fail volt részemrõl.. de jöhetne már a következõ rész!!!444négy

Lacee
ez az elsõ kimaradó hét, és innentõl már lemegy egyben a maradék:
05.04.: The Candidate,
05.11.: Across the Sea,
05.18.: What They Died For,
05.23. vasárnap: The End duplarész.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tommygear
1x nem volt még szünet az évad alatt
gibson9
hát de faszom múlt hét elõtt is szünet volt.. most már két hetente lesznek részek? <#falbav> -.-

Lyukasbogrács
tavaszi? vagy érettségi? 😄 vagy eddig is volt minden évadban? <#miaz>

Klemice
mert szünet van

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Lyukasbogrács
most miért nem lesz kedden új rész?

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sephi
Nekem tetszik! <#eljen>

SzAbbbbI
Már volt szó róla, hogy a fejlécben ezt a képet már lekéne cserélni. Én ezt dobtam össze valameiknap: kép ha nektek bejön szerintem kilehetne rakni.
Hogy az óra számoljon azt sajna nemtom, hogykell úgyhogy azt valakinek még megkéne csinálni.

Húú, ezt tényleg jó, kösz, hogy betetted.

Ha találsz még, akkor ne fogd vissza magad 😊

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

gibson9
durva jó.. ment is ki háttérnek.. köszi

precision
<#eljen>

Bazinga!

macselek
Király kép.

http://www.sl-lost.com/THE_COMPLETE_LOST.jpg
dbz
Itt vannak az én képeim is 😊

LINK

hát magyarhonba sokminden gagyi... nem lepõdök már meg

Zomil
Én is voltam, szerintem is picit kevéske volt, többet vártam.
Meg a bevételt tuti feldobta volna, ha bár sportszeletet apollos csoki papirban árultak volna 😄
Szvsz jó lett volna, ha lehetett volna aproságokat venni.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

stargatelost
köszi a képeket!
összvissz ennyi a kiállított cucc? hát az nem sok.... bár a pólók meg papucsok jöhetnének 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Na igen, ez volt a masik ami miatt nem tetszett, h tul steril volt minden..
Nincs mit!

Sajna nekem is feltünt, de másnál is úgy éreztem, hogy ez csak valami utánzat...

Papirzacsi
Köszi, így már tudom, hogy nem érdemes elmenni. Csak nekem tûnik úgy, hogy pl. Sawyer szemüvege rohadtul nem az, mint ami a mögötte lévõ képen van? De a képregény se pont ugyanolyan. Bár lehet csak rongyorsa lapozták és összeszigszalagozták a gerincét.:-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Üdv Mindenkinek!

Data.hu-ra feltettem a kiállításon készült képeket, ha valaki esetleg nem tud elmenni...
A képeket nem rendszereztem és nem válogattam, mindenki eldönti melyiket tartja meg.

http://data.hu/get/2470307/01.rar.html
http://data.hu/get/2470318/02.rar.html

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ezen nincs mit meselni, jo nem volt annyira szar, de most annyi h volt par fenykep, tehat Desmond pennys fenykepe, meg Sayid Nadjas kepe, levelek, tehat Sawyer meg ait Penny irt, akkor ket probababa, amin dharmas egyenruha volt, akkor dharmas kajak,sorosdoboz😄
Jah meg Maria szobrok ,Ben utlevele,a dharmas csoportkep, sawyer szemuvege...
Csinaltam mondjuk kepeket, de azt csak hetfon tudom feltolteni, meg csak 3,2es:S
Sephi
Na meselj.

Szerintetek is gagyi a kiallitas??voltam kint, hat nem tudom...aki videkrol ezert feljott tuti anyazni fog<#idiota>
<#eljen>

tommygear
"finálé-promo"
nálam ez az utolsó rész promóját jelentené, de mondjad csak a magadét
felesleges flémet meg nemkéne szítani személyeskedéssel
precision
persze, bármikor elõfordulhat hogy Smokey hazudott 😊

Bazinga!

polluxware
Lehet köztudott dolgot feszegetek, de amikor Locke azt mondogatja hogy õ vezette el Jack-et a forráshoz (barlang+víz), akkor sztem nem kifejezetten mondott igazat..

Elõször valójában egy szakadékhoz csalta, amibe majdnem beleesett, és az orig Locke-nak köszönheti az életét.. este pedig valóban volt valmi mozgás az erdõben, de azt már nem mutatták ki volt az (lehetett Jacob is..)
hasonló öngyilkosságra való késztetés volt az is amikor Hurley akart leugrani, és Liby beszélte re, vagyis egy másik embertársa..

Ez a Locke egyszerre akarja a halálukat is, csak ugye ezt önkezüleg csak úgy nem intézheti el

ProGabe
mit milyen? tudod, a Lost címû sorozaté, aminek a fináléja május 23-án lesz, erre hívják fel a figyelmet a promóban, meg arra, hogy már csak 4 rész van addig. de egy ilyen sutyeráknak, mint te, nehéz is ezt felfogni, ahogy látom

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tommygear
és mot lesz 2 hét szünet <#szomoru1><#szomoru1>
tommygear
milyen finálé? lol
kihalt a topik :S - prodigy elintézte 😄DD

buldozer99
huuu gyerekek ge*i jó rész volt😮OO

Forca Barca

OFF - Csapjátok! 😊