22323
-
#22202 hú 2 hozzászólással első a topik :D -
pauly #22201 -
SAFIII #22200 Minden szavad igaz, minimum 2 évad még simán belefért volna AKKOR!
Mondjuk sok "kárt" okozott a sztárjk is, ha jól emlékszem.
De én is azt mondom, hogy most már ne erőltessék, mert ahogy ismerem a hozzáállást egy rakás fos lenne az egész. -
karit #22199 Minden vágyad így teljesüljön.
Trailer
Ha LOST folytatás már nem is lesz, egy előzmény sorozat nagyon hiányzik, ókor-középkor-DHARMA vonalon, sok Füsttel, Radzinskyval, Dr. Changgal, kutatással, otherekkel és pár cameo lostie-val. Ez az univerzum éppen csak hogy meg lett kezdve, tonnaszám áll benne a sztori és a pénz... A lezuhanás tízéves évfordulójára igazán bejelenthetne végre valamit a Dizni. -
#22198 ALEKSZ
-
#22197 Ennyi. -
IXEMGabeo #22196 egy teljesen új sztori kellene Lindeloféktól...sziget mentesen más helyszínen hasonló szereplőkkel:) -
Quantumleap #22195 Ha csak a lehetőség megvan, az már elég a magamfajtának, hogy aggódni kezdjen.
A 24-től is tartok egy egy kicsit, bár igaz, ott az eredeti sorozat nem volt lezártnak tekinthető, tehát mondhatni szükségszerű volt. Csak hát az se lenne jó, ha évadokig húznák, ez az egy elég volna. -
#22194 Kozvetlen folytatasrol meg pletyka szinten sincs semmilyen szo sztem, amirol szo van, hogy az ABC-nel vannak a jogok es csinalhatnak egy reboot-ot esetleg belole ha majd kedvuk tartja... (soha senki nem mondta, hogy csinalnak is, csak meg van ra a lehetoseguk) -
Quantumleap #22193 Én komolyan nem értem, hogy egyesek számára miért lenne jó az, hogy ha a csatorna kitalálná, hogy folytatja a sorozatot valami észveszejtően hülye légből kapott sztorival? A végén lezárult a történet, THE END. Nem jobb így megőrízni, mint időben befejezett művet, és ha kedved támad újranézni, akkor előveszed?
Manapság már lassan csodának számít, ha egy befejezett sorozat esetében nem kezdenek el folytatás pletykák keringeni. -
#22192 Köszönöm, hogy megnyugtattál. -
#22191 Akkor megnyugtatlak: nem valtozott semmi, a blikk baromsagokat beszel, mint altalaban. -
#22190 Ezt én is megtaláltam mert mielőtt ide beraktam rágugliztam de reménykedtem, hogy hátha változott valami... szal a remény hal meg utoljára vagy mi. -
#22189 Nem csak bulvaros cimet adnak benne, hanem hazudnak. A cimben is, a cikkben is. Olyanokat allitanak amiket soha senki nem mondott.
Itt van amirol valojaban szo van:
'Lost' exec producer Carlton Cuse looks back at plotting the finale -- and picks TV's best goodbye
"Before the finale aired, you guys said that the finale was the concrete ending for Lost. Do you remember conversations at any point about even considering leaving the door open for a spin-off or a reunion or a movie, or how the franchise could be revisited one day?
We absolutely made no contingency for a sequel or a spin-off. We so definitively had decided that this was the end of our journey with the Lost franchise. We wanted to tell a story that was ending, and with our ending, and it’s called “The End” for that reason. It is the end of the story that we wanted to tell and we had no plans to go back and revisit it. I think it’s likely that at some point, ABC will want to reboot Lost because it’s a valuable franchise, and there will be some young, bright writer or writers who will come up with a great idea that the network responds to, and that’ll be great. I do not begrudge ABC the opportunity to do something more with the franchise. But we told the story we wanted to tell, and I think there’s kind of a wonderful sense of closure for us. I feel like there’s not a moment where I certainly say, “Oh, hey, I wish we had told this story” or “I regret that we didn’t get to do this or that.” I feel like we had ample opportunity to tell all the stories that we wanted to tell."
TLDR; Lezartak, minden elmondtak amit akartak, befejezettnek tekintik az egeszet. De mivel az ABC-nel vannak a jogok, van ra esely, hogy a csatorna majd valamikor csinal egy reboot-ot, ebbe nincs beleszolasuk, de nem is ellenzik.
Kb a szoges ellentete, mint amiket a blikk osszehord, abbol szinte egy budos szo sem igaz. -
#22188 Most azon kár izélni, hogy blikk mert ők is átvették valahonnan csak szokás szerint bulváros címet adtak neki. :D -
#22187 Na ja, ha a Blikk irta, akkor tuti igaz :D -
#22186 blikk.hu? Nana, hogy komoly! Mikor mernenek ok hazudni? -
#22185 a színészek nagy százaléka már más csatornánál van leszerződve, eléggé lehetetlen lenne folytatni. -
#22184 Dehogyis, Carlton Cuse csak azt mondta, hogy lehet valamikor folytathatja az ABC a Lostot (amilyen szarban vannak nézettséggel, bármi lehet), de az tuti, hogy nélküle. Amúgy meg Blikk fail. -
#22183 Úristen ez most komoly?
Folytatják a Lostot -
#22182 Mi ez a csend?
itt az élő spinoff -
Quantumleap #22181 A Lostnak is van rendes befejezése, csak meg kell érteni. -
Borg #22180 Alma vs körte... semmiben sem verte az a Lostot, hiszen egész más.
Mind a kettő a kurvajó, de nem egy ligában versenyeznek. -
#22179 Az a helyzet, hogy a BReaking Bad elég rendesen szarrá verte a LOST-ot, ha mással nem azzal a ténnyel, hogy van rendes befejezése. Nagyon szeretem a LOST-ot, de a Breaking Bad egész egyszerűen jobb. -
#22178 Meglepetés! Hiába hozott törvényt az ingyenes készpénzfelvételről a kormány, a bankok más költségeken kompenzálják a bevételkiesést. A Lost harmadik szezonjának évadzárója óta nem voltunk ilyen mélységesen megdöbbenve, hát ki láthatta ezt az elképesztő csavart előre?
http://index.hu/gazdasag/2014/01/21/draga_lesz_az_ingyenes_keszpenzfelvetel/ -
#22177 Helix Komolyan, az az ősbuta sorozat? The River, Siberia volt hasonló mind témában, mind hangulatban, wtf-okban. -
Borg #22176 Semmi sem közelíti meg eddig a Lost-ot... talán csak a Helix fogja, de még az sincs a kanyarban ezzel a pár résszel. -
#22175 szerintem tök más kategória, de a 3. évad sztem elég halovány lett ott. -
Blacktom #22174 Nekem mostanában a Sherlock ami hangulatban megközelíti a LOST-ot. Vélemény? -
Quantumleap #22173 Nem kell semmi folytatás. A sztori lezárva, vége, ennyi volt. Boldog lennék, ha végre kimennének a divatból a kásamelegítések és rókabőrhúzások. -
Borg #22172 attól függ lesz e benne KÉT -
#22171 azt álmodtam folytatják, a szigeten maradtakkal, plusz új szereplők, teljesen más féle történet lenne, csak néhányan ugye a szerepük miatt visszatérnének. meg lenne egy "új jacob" is ugyebár.megoldható lenne-e? lenne e igény rá? -
IXEMGabeo #22170 Hurley most megy az M1-en:DDD Egyszer volt, hol nem volt c. sorozat -
bcrics #22169 http://cinestar.hu/cikk/batman-vs-superman-terry-oquinn-mint-lex-luthor/?nomobil=1 -
dregnarr1 #22168 Ez afféle belsős vicc volt, aztán a sorozatban is egy visszatérő poénforrást csináltak belőle.
A szereplőválogatáskor a két színész és a két karakter szerepe (Steve, Scott) párszor megcserélődött (gyak. benyalt a színész, hogy több screentime-ot szeretne), aztán már annyira nagy volt a kavarodás, hogy egy alkalommal a forgatókönyvben is rossz karaktert neveztek meg.. aztán a poén kedvéért ezt a kesze-kuszaságot átvitték a sorozatba is:) -
#22167 Srácok, most tünt fel valami , az első évadban, állandóan keverik steve-t scottal, ez mire utal? valami easter egg? -
Quantumleap #22166 Fogyatékosok voltak, vannak, és lesznek. Itt most azokra gondolok, akik nem értik a sorozat végét. -
#22165 Hegyesfülű pulykatojás. Nyami. -
#22164 Once Upon a Time in Wonderland-ben Jafar-t játssza
-
#22163 Ezt a cikket nem terjeszteni kene, hanem elasni, es osszetorni minden csontjat a kezeben annak a szerencsetlen tudatlan faszfejnek aki megirta, hogy nehogy veletlenul megegyszer irjon valamit