Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A szereplõválogatáskor a két színész és a két karakter szerepe (Steve, Scott) párszor megcserélõdött (gyak. benyalt a színész, hogy több screentime-ot szeretne), aztán már annyira nagy volt a kavarodás, hogy egy alkalommal a forgatókönyvben is rossz karaktert neveztek meg.. aztán a poén kedvéért ezt a kesze-kuszaságot átvitték a sorozatba is😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Regards,
Link
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Nagyon imádtam ezt a Sorozatot! Nincs hozzá fogható, Best! A vége sokkolt, ültem a tv elõtt egy nagy kérdõjellel, de utána olvasgatva átláttam az egészet. Nem semmi mit alkottak!
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
A másik jelenet: amikor Brad 3,14tt (ez nagyon fa, bocs) eltûnik, akkor a hajón rögtön megváltozik a ki'család prioritása. Amikor ezt közlik velük, egy katona megy oda Pittnéhez, hogy az enszes Kunta Kinte valamit közölni akar. Na ez a katona Jack, és itt még egy mondata is van! Amúgy ennél a jelenetnél esett le a tantusz.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Regards,
pedig tegnap néztem meg a World War Z-t:S
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Azert meglepo szamomra,mert szerintem tehetseges szinesz es szivesen latnam ujra filmekben,nagyobb szerepekben...
ciki, nem ciki, õ maximum a tv-ben valaki, a nagy vásznon nem....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
de eleve nem is egy mozisztár...
Ennyire le van sullyedve az ember vagy mi van vele?
Pitt felesége Jack doktorral = Matthew Fox = Katonaember #33 a filmben.
"Mit, kit támad meg az oroszokkal? "
Amerikát.
Ez volt az eredeti forgatókönyv. Tudom, hogy szar ez is, de ne engem hibáztass.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Melyik csaj, melyik doktorral?
"elindul vissza Amerikába és egy partraszállós jelenetben megtámadja oroszokkal "
Mit, kit támad meg az oroszokkal?
Tényleg nem tudom kibogozni ezeket a szálakat 😊 Azt vágom, hogy a WWZ-rõl van szó és nem a Lostról, még mielõtt.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Regards,
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Kesz,kitorlom a memoriam es ujranezem.