22303

-
Mi ez a csend?
itt az élő spinoff -
Quantumleap #22181 A Lostnak is van rendes befejezése, csak meg kell érteni. -
Borg #22180 Alma vs körte... semmiben sem verte az a Lostot, hiszen egész más.
Mind a kettő a kurvajó, de nem egy ligában versenyeznek. -
Az a helyzet, hogy a BReaking Bad elég rendesen szarrá verte a LOST-ot, ha mással nem azzal a ténnyel, hogy van rendes befejezése. Nagyon szeretem a LOST-ot, de a Breaking Bad egész egyszerűen jobb. -
Meglepetés! Hiába hozott törvényt az ingyenes készpénzfelvételről a kormány, a bankok más költségeken kompenzálják a bevételkiesést. A Lost harmadik szezonjának évadzárója óta nem voltunk ilyen mélységesen megdöbbenve, hát ki láthatta ezt az elképesztő csavart előre?
http://index.hu/gazdasag/2014/01/21/draga_lesz_az_ingyenes_keszpenzfelvetel/ -
Helix Komolyan, az az ősbuta sorozat? The River, Siberia volt hasonló mind témában, mind hangulatban, wtf-okban.
-
Borg #22176 Semmi sem közelíti meg eddig a Lost-ot... talán csak a Helix fogja, de még az sincs a kanyarban ezzel a pár résszel. -
szerintem tök más kategória, de a 3. évad sztem elég halovány lett ott. -
Blacktom #22174 Nekem mostanában a Sherlock ami hangulatban megközelíti a LOST-ot. Vélemény? -
Quantumleap #22173 Nem kell semmi folytatás. A sztori lezárva, vége, ennyi volt. Boldog lennék, ha végre kimennének a divatból a kásamelegítések és rókabőrhúzások. -
Borg #22172 attól függ lesz e benne KÉT -
azt álmodtam folytatják, a szigeten maradtakkal, plusz új szereplők, teljesen más féle történet lenne, csak néhányan ugye a szerepük miatt visszatérnének. meg lenne egy "új jacob" is ugyebár.megoldható lenne-e? lenne e igény rá? -
IXEMGabeo #22170 Hurley most megy az M1-en:DDD Egyszer volt, hol nem volt c. sorozat -
bcrics #22169 http://cinestar.hu/cikk/batman-vs-superman-terry-oquinn-mint-lex-luthor/?nomobil=1 -
dregnarr1 #22168 Ez afféle belsős vicc volt, aztán a sorozatban is egy visszatérő poénforrást csináltak belőle.
A szereplőválogatáskor a két színész és a két karakter szerepe (Steve, Scott) párszor megcserélődött (gyak. benyalt a színész, hogy több screentime-ot szeretne), aztán már annyira nagy volt a kavarodás, hogy egy alkalommal a forgatókönyvben is rossz karaktert neveztek meg.. aztán a poén kedvéért ezt a kesze-kuszaságot átvitték a sorozatba is:) -
Srácok, most tünt fel valami , az első évadban, állandóan keverik steve-t scottal, ez mire utal? valami easter egg? -
Quantumleap #22166 Fogyatékosok voltak, vannak, és lesznek. Itt most azokra gondolok, akik nem értik a sorozat végét. -
Hegyesfülű pulykatojás. Nyami. -
Once Upon a Time in Wonderland-ben Jafar-t játssza
-
Ezt a cikket nem terjeszteni kene, hanem elasni, es osszetorni minden csontjat a kezeben annak a szerencsetlen tudatlan faszfejnek aki megirta, hogy nehogy veletlenul megegyszer irjon valamit -
bcrics #22162 Leginkább a hozzászólásokat kell olvasni. -
bcrics #22161 Sokaknak még mindig nem egyértelmű mi is történt a 6 évad alatt és ez hová vezetett, mi miért történt, és legfőképp mi lett a vége a Lostnak.
Link -
-
-
Borg #22158 Főleg ahhoz képest, hogy sapka szart nem ér a forgatókönyv. -
bcrics #22157 Azért az Alex Cross c. Filmben zseniális a Faszi.
Link
Hozza rendesen az elmebeteg tébolyultat...
-
Demeterf #22156 Sziasztok!
Nagyon imádtam ezt a Sorozatot! Nincs hozzá fogható, Best! A vége sokkolt, ültem a tv előtt egy nagy kérdőjellel, de utána olvasgatva átláttam az egészet. Nem semmi mit alkottak! -
gulyasandras #22155 Lost_Writers_Guide.pdf -
gulyasandras #22154 Rosszul jött volna ki, hogy a feleségéből egy kurva lesz. (Vagy így lett volna jobb? Mert a film: lagymatag.) -
Viszonylag a film elején, amikor helikopter megy a ki'családért és egy háztetőn van a drót. Megvan? No, a jó öreg Jack a helikopteren a katona, aki fedezi Brad P.-t, és lövöldözi a feléjük rohanó zombikat. Már ott ki lehet szúrni, de akkor még nem tudtam hova tenni, nem mutatják a teljes arcát, ami látszik belőle az is pillanatokra.
A másik jelenet: amikor Brad 3,14tt (ez nagyon fa, bocs) eltűnik, akkor a hajón rögtön megváltozik a ki'család prioritása. Amikor ezt közlik velük, egy katona megy oda Pittnéhez, hogy az enszes Kunta Kinte valamit közölni akar. Na ez a katona Jack, és itt még egy mondata is van! Amúgy ennél a jelenetnél esett le a tantusz. -
IXEMGabeo #22152 csak nem tudom melyik jelenetbe volt...figyeltem, de nem tudtam kisasolni -
nem volt nagy szerepe, csak mar masodpercre mutattak, nem is voltam benne 100%-ig biztos h o volt amig itt nem olvastam -
IXEMGabeo #22150 én nem vettem észre Jacket sehol se...
pedig tegnap néztem meg a World War Z-t:S -
vannak, akiknek sikerült tvről a mozira átmenni, de ők a kevesek. a többségnek nem sikerül. van aki másik sorozatot sem tud találni, más meg egyből jól helyezkedik (lásd Michael Emerson) -
Hat nem tudom sokan vannak azert akik egy ilyen sikeru sorozat utan tudnak mit kezdeni a nepszeruseggel es sikeresek lesznek akar filmekben is,sokaknak ez egy ugrodeszka.
Azert meglepo szamomra,mert szerintem tehetseges szinesz es szivesen latnam ujra filmekben,nagyobb szerepekben... -
nem valószínű, hogy miatta.
ciki, nem ciki, ő maximum a tv-ben valaki, a nagy vásznon nem.... -
Hat ez attol meg ciki marad,lehet pont miatta vagtak ki. -
kivágták a kukába a jeleneteit...ennyi maradt meg a végére...
de eleve nem is egy mozisztár... -
Eszrevettem es verciki volt,hogy kb. egy fel perces jelenete volt.
Ennyire le van sullyedve az ember vagy mi van vele? -
"Melyik csaj, melyik doktorral?"
Pitt felesége Jack doktorral = Matthew Fox = Katonaember #33 a filmben.
"Mit, kit támad meg az oroszokkal? "
Amerikát.
Ez volt az eredeti forgatókönyv. Tudom, hogy szar ez is, de ne engem hibáztass.