Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem mostanában a Sherlock ami hangulatban megközelíti a LOST-ot. Vélemény?

Nem kell semmi folytatás. A sztori lezárva, vége, ennyi volt. Boldog lennék, ha végre kimennének a divatból a kásamelegítések és rókabõrhúzások.
attól függ lesz e benne KÉT
akyyy
azt álmodtam folytatják, a szigeten maradtakkal, plusz új szereplõk, teljesen más féle történet lenne, csak néhányan ugye a szerepük miatt visszatérnének. meg lenne egy "új jacob" is ugyebár.megoldható lenne-e? lenne e igény rá?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Hurley most megy az M1-en😄DD Egyszer volt, hol nem volt c. sorozat

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

http://cinestar.hu/cikk/batman-vs-superman-terry-oquinn-mint-lex-luthor/?nomobil=1

Ez afféle belsõs vicc volt, aztán a sorozatban is egy visszatérõ poénforrást csináltak belõle.
A szereplõválogatáskor a két színész és a két karakter szerepe (Steve, Scott) párszor megcserélõdött (gyak. benyalt a színész, hogy több screentime-ot szeretne), aztán már annyira nagy volt a kavarodás, hogy egy alkalommal a forgatókönyvben is rossz karaktert neveztek meg.. aztán a poén kedvéért ezt a kesze-kuszaságot átvitték a sorozatba is😊

kill3r21
Srácok, most tünt fel valami , az elsõ évadban, állandóan keverik steve-t scottal, ez mire utal? valami easter egg?
Fogyatékosok voltak, vannak, és lesznek. Itt most azokra gondolok, akik nem értik a sorozat végét.
cylonflatus
Hegyesfülû pulykatojás. Nyami.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Narxis
Once Upon a Time in Wonderland-ben Jafar-t játssza <#taps>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

skinnyman
Ezt a cikket nem terjeszteni kene, hanem elasni, es osszetorni minden csontjat a kezeben annak a szerencsetlen tudatlan faszfejnek aki megirta, hogy nehogy veletlenul megegyszer irjon valamit

Regards,

Leginkább a hozzászólásokat kell olvasni.

Sokaknak még mindig nem egyértelmû mi is történt a 6 évad alatt és ez hová vezetett, mi miért történt, és legfõképp mi lett a vége a Lostnak.
Link

setuh
<#finom>

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Narxis

Fõleg ahhoz képest, hogy sapka szart nem ér a forgatókönyv.
Azért az Alex Cross c. Filmben zseniális a Faszi.
Link

Hozza rendesen az elmebeteg tébolyultat...

Sziasztok!
Nagyon imádtam ezt a Sorozatot! Nincs hozzá fogható, Best! A vége sokkolt, ültem a tv elõtt egy nagy kérdõjellel, de utána olvasgatva átláttam az egészet. Nem semmi mit alkottak!

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

Rosszul jött volna ki, hogy a feleségébõl egy kurva lesz. (Vagy így lett volna jobb? Mert a film: lagymatag.)

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

cylonflatus
Viszonylag a film elején, amikor helikopter megy a ki'családért és egy háztetõn van a drót. Megvan? No, a jó öreg Jack a helikopteren a katona, aki fedezi Brad P.-t, és lövöldözi a feléjük rohanó zombikat. Már ott ki lehet szúrni, de akkor még nem tudtam hova tenni, nem mutatják a teljes arcát, ami látszik belõle az is pillanatokra.
A másik jelenet: amikor Brad 3,14tt (ez nagyon fa, bocs) eltûnik, akkor a hajón rögtön megváltozik a ki'család prioritása. Amikor ezt közlik velük, egy katona megy oda Pittnéhez, hogy az enszes Kunta Kinte valamit közölni akar. Na ez a katona Jack, és itt még egy mondata is van! Amúgy ennél a jelenetnél esett le a tantusz.

csak nem tudom melyik jelenetbe volt...figyeltem, de nem tudtam kisasolni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

skinnyman
nem volt nagy szerepe, csak mar masodpercre mutattak, nem is voltam benne 100%-ig biztos h o volt amig itt nem olvastam

Regards,

én nem vettem észre Jacket sehol se...

pedig tegnap néztem meg a World War Z-t:S

LasDen
vannak, akiknek sikerült tvrõl a mozira átmenni, de õk a kevesek. a többségnek nem sikerül. van aki másik sorozatot sem tud találni, más meg egybõl jól helyezkedik (lásd Michael Emerson)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

setuh
Hat nem tudom sokan vannak azert akik egy ilyen sikeru sorozat utan tudnak mit kezdeni a nepszeruseggel es sikeresek lesznek akar filmekben is,sokaknak ez egy ugrodeszka.
Azert meglepo szamomra,mert szerintem tehetseges szinesz es szivesen latnam ujra filmekben,nagyobb szerepekben...

LasDen
nem valószínû, hogy miatta.
ciki, nem ciki, õ maximum a tv-ben valaki, a nagy vásznon nem....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

setuh
Hat ez attol meg ciki marad,lehet pont miatta vagtak ki.

LasDen
kivágták a kukába a jeleneteit...ennyi maradt meg a végére...
de eleve nem is egy mozisztár...

setuh
Eszrevettem es verciki volt,hogy kb. egy fel perces jelenete volt.
Ennyire le van sullyedve az ember vagy mi van vele?

Szolnokboy1
"Melyik csaj, melyik doktorral?"

Pitt felesége Jack doktorral = Matthew Fox = Katonaember #33 a filmben.

"Mit, kit támad meg az oroszokkal? "

Amerikát.

Ez volt az eredeti forgatókönyv. Tudom, hogy szar ez is, de ne engem hibáztass.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

ProGabe
"mikor megtudja, hogy a nõ a Jódoktorral van (a csaj a saját testét bocsájtja áruba a kajáért)"
Melyik csaj, melyik doktorral?

"elindul vissza Amerikába és egy partraszállós jelenetben megtámadja oroszokkal "
Mit, kit támad meg az oroszokkal?

Tényleg nem tudom kibogozni ezeket a szálakat 😊 Azt vágom, hogy a WWZ-rõl van szó és nem a Lostról, még mielõtt.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Narxis
lol ezt kár volt kukázni 😄

Szolnokboy1
én igen. 😊 aztán utánanéztem, egy komplett történetszálat kukáztak a filmbõl, eredetileg sokkal nagyobb szerepe lett volna. Késõbb összejön Pitt feleségével, Pitt Jeruzsálem után nem Britanniába megy, hanem Moszkvába (pesti forgatás, szintén kuka), majd mikor megtudja, hogy a nõ a Jódoktorral van (a csaj a saját testét bocsájtja áruba a kajáért) elindul vissza Amerikába és egy partraszállós jelenetben megtámadja oroszokkal karöltve. Ez lett volna az eredeti befejezés.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

cylonflatus
Errõl jut eszembe, kiszúrta még valaki Jacket a World War Z-ben? Rendesen meglepõdtem 😊

akyyy
tegnap este néztem meg az M:I3-at, és elfelejtettem ki rendezte, de a végér nagyon gyanussá vált.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

sajtburger
Tény, hogy nem egy Lost szint, de annyira nem gázos, ebéd mellé, pihenés mellé elmegy 😄 Nekem a Lost, (most jó pár sorozatot is nézek) messze a legjobb volt toronymagasan, mind szereplõk terén, izgalmakban, mindenben. 😊 Szóval ezt a szintet ûberelni képtelenség szerintem. 😊

Narxis
rohadj meg 😄

LasDen
😄DD

akyyy
érdekes hír egy lehetséges folytatásról

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

skinnyman
Mostanaban nezegetem a Once upon a time-t, vannak neha erdekes referenciak, easter eggek a Lost-ra, most pl epp Ajira Airways-el repultek 😊

Regards,

cylonflatus
Én jobban örülnék egy új sorozatnak, ami ebben az univerzumban játszódik de nem a szigeten. Persze a kötelezõ kikacsintásokkal, idõnként régi szereplõ flashekkel, dharmával...

cylonflatus
Én a Battlestar Galactica utolsó epizódja után éreztem úgy, hogy bárcsak kitörölhetném az emlékét, és úgy "szüzen" újból végignézni de jó lenne. De a Lost is nagyon tetszett, bár be merem vallani, hogy egy idõre abbahagytam, mert fölbaszott 😊 De aztán még jó is volt, amikor pótoltam olyan jól esett egyszerre 3 epizódokat lenyomni 😊

Csak is a Lostos színészekkel, ezzel a rendezõi és írói brigáddal tudnám elképzelni 3 órás filmként.

Narxis
Jöhetne mondjuk egy Lost mozifilm, nem?

cylonflatus
Köszi! Az 5.-et hétfõn már rakom is egy pólóra 😉

setuh
<#eljen>
Kesz,kitorlom a memoriam es ujranezem.

trident
Jóak! Sõt!😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."