22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Kicsikiraly
    Hú a We have to go back, Kates jelenetet tegnap este néztem meg énis. Hatalmasat esett az állam amikor Kate jött elő a sötétségből :D

Másik nagyon jó jelenet ami közben eszembejutott, a Boone halála és Aaron születése utáni, amikor Locke dörömböl a bunker ajtaján, és felgyullad a fény. Utána még ugyanez, amikor időben ugrálgatás közben ezt kívülről is látjuk :D
  • Victor1103
    Kedvenc részek:
    Pilot 1/2: Hát szerintem ezt nem kell magyarázni:D
    Expose: A Nikki és Paulos rész
    Through the looking glass
    The Constant
    Ab Aeterno

Legjobb jelenetek:
    A füst szörny első bemutatása
    A bunkerek felfedezése
    Michael lelövi Ana Luciat és Libby-t
    Sawyer és Kate a ketrecben
    3 évad végén nem flashback hanem flashforward( Ultra WTF volt:D)
    Alex halála
    Juliet halála:(
    Flocke likvidál mindenkit a templomban

• Lotczi
    Semmit nem fogok csinálni, egyszerűen elégedetlen leszek, majd az évadzáró után meglátjuk. Ja és ne ugass bele másik két ember dolgába.
  • Zenszkij
    John Locke a bunker fölött elkeseredve, a zene, és ahogy a fény felgyullad.
  • Sephi
    E! Fasza!
  • gibson9
    A 3. évadban a Niki és Paulo rész nagyon megfogott :D abból a részből egy külön filmet is lehetne készíteni annyira össze volt rakva.. a végén meg amikor összeállt a nézőben a kép, akkor már temették őket :D
    Másik kedvenc részem a Richard Alpert rész lett a 6. évadban :)

Jelenetek tekintetében nagyon jó volt amikor Charlie-t felakasztják egy indára és Jack küzd az életéért és megmenti :) az aláfestő zenével nagyon megható volt.. ugyan így a 3. évad elején amikor Sawyer-t kiráncigálják a ketrecből és úgy tűnik megölik.. mondja Kate-nek, hogy csukja be a szemét :) illetve a Jacob és MIB beszélgetés az 5. évad végén :D
    de még hosszasan tudnám sorolni:) nagyon jó kis sorozat ez és remélem a hétfői rész után is ezt mondhatom majd
  • Szolnokboy1
  • Marci0115
    3 éved 14rész amikor nikki sztriptizel az elején szekszi ruciban, nah kedvet kaptam egy rárántásra :D
  • Szolnokboy1
    nálam a 4. évadban az új szereplők bemutatása és a zsoldosok díbolása a szigeten, valamint ennek a szálnak a lezárása.
  • tommygear
    számomra a legjobb részek a második és a harmadik évadban voltak, amikor megtalálták a bunkereket azokat szerettem a legjobban
    meg amikor a repülőgépes téma ment Eko-val
  • Zenszkij
    Hmm, emlékszem ebben a fórumban írták a régiek az első évad indulásakor, hogy a sorozat készítői mindenre logikus választ adnak. Minimum elvárás, hogy meg is tegyék.Habár itt logikus választ nem nagyon fogunk kapni. A jó és a rossz harca....Akkor miért ilyen elektromos fűrész hangja van a füstnek? Jah és a számok, na hagy ne én találjam ki amit az írók gondoltak. A bunker is, mi ez a világvégétől védős duma? Csak mágnesesség volt....Meg ez a kerék időutazás. Jóreggelt...nem hittem hogy ennyi minden balladai homályba merül. Nade majd meglátjuk...még bármire fény derülhet..
  • Kicsikiraly
    kezdjünk el nosztalgiázni:

Kinek mi volt a kedvenc jelenete/része az elmúlt hat évadban? Nem WTF szempontjából, hanem úgy élvezetes feelgood szempontjából.

Nekem egyértelműen Charlie TOP5 pillanata :D
  • Sephi
    DZSEK
  • tommygear
    LOCKE
    az istenit már
  • gibson9
    kler
  • Kicsikiraly
    két
  • Klemice
    lok
  • Marci0115
  • Balin
    erre én is kiváncsi lennék!

• gibson9
    és Damon Hill?
  • sb1
    És amúgy, hová tűnt Mulder húga??????
  • Victor1103
    Hetedik évad mikor indul?
  • toysoldier
  • Loco
    Négy.
  • Jobson
    Hány rész van még hátra a 6. évadból? Köszi.
  • Loco
    Ha annyira érdekelne, mint amennyire leírtad, legalább googlebe beírhattad volna, hogy "Lost számok". Van egy teljes kerettörténet a számokra, olasz matematikussal, Valenzetti egyenlettel, világvégeelmélettel, mindenlófaszzal.

Komolyan nem értem ezeket a sneciket. Idejöttök, és hörögve beírjátok, hogy ezmegez legyenmá megmagyarázva hööö. Legalább olyanért hörögjetek, ami tényleg nincs még megmagyarázva.
  • Sephi
  • xBalázsx
    most végülis leadják vagy leadták az első részt extrákkal?:)
  • Ragnar360
    1 nap :) kíváncsian várom :P
  • Sephi
    Majd pont te mondod meg ki az idiota es ki nem az. Ha nem kapod meg a valaszaidat mit fogsz csinalni? Megorulsz? Mert nekem ez jon le, te atom iganyes fanboy.
  • Kicsikiraly
    Kösz, hogy kategorizálsz :)

Nem elégszem meg a kerettörténettel, egész egyszerűen én megválaszoltnak érzem a kérdéseket. Én még arra is gondoltam, hogy a számok lehet hogy fokokat jelentenek, hogy milyen szögből látszik a világítótoronyból az otthonuk (nagy kerékre voltak ráírva a számok egymás után sorrendben).

Te tipikusan az az idióta néző vagy, aki várja hogy mindent helyette megválaszoljanak, és nem tűnik fel neki, hogy nem kötelező mindent tudnod egy film/sorozat kapcsán. Maradjon rejtélyes és homályos. Ez is művészet.
  • gibson9
    te nézed a sorozatot egyébként? LockE nincs benne abban a 6 személyben..
  • Big Bad Ryder
    Lock születése?
  • Lotczi
    hmm végül is lehetne csak a 42 nem passzolna senkihez.
  • Herold
    Arra gondoltam most, hogy a számok azt jelenthetik, hogy Jacob a katasztrófa előtt hány évvel találkozott azzal a 6 személlyel, de ez nem biztos, csak eszembe jutott.
  • Sephi
    NA
  • Lotczi
    Hát bazzeg apróbb kérdésekre?? Végül is csak 1 egész évad szólt a számokról meg a bunkerról, de mind1. Úgy látom te az a tipikus idióta néző vagy aki megelégszik a keret történettel.
  • Lacee
    végülis, jogos :)
    tommygear, azt ugye látod hogy ugyanazt írtad le mint én?
  • tommygear
    ezt most még1x
  • 5c0rp330n
    inkabb mondjuk ugy h 4+8+15+16+23+42 :)