22323
-
#20482 Hú a We have to go back, Kates jelenetet tegnap este néztem meg énis. Hatalmasat esett az állam amikor Kate jött elő a sötétségből :D
Másik nagyon jó jelenet ami közben eszembejutott, a Boone halála és Aaron születése utáni, amikor Locke dörömböl a bunker ajtaján, és felgyullad a fény. Utána még ugyanez, amikor időben ugrálgatás közben ezt kívülről is látjuk :D -
#20481 Kedvenc részek:
Pilot 1/2: Hát szerintem ezt nem kell magyarázni:D
Expose: A Nikki és Paulos rész
Through the looking glass
The Constant
Ab Aeterno
Legjobb jelenetek:
A füst szörny első bemutatása
A bunkerek felfedezése
Michael lelövi Ana Luciat és Libby-t
Sawyer és Kate a ketrecben
3 évad végén nem flashback hanem flashforward( Ultra WTF volt:D)
Alex halála
Juliet halála:(
Flocke likvidál mindenkit a templomban
-
Lotczi #20480 Semmit nem fogok csinálni, egyszerűen elégedetlen leszek, majd az évadzáró után meglátjuk. Ja és ne ugass bele másik két ember dolgába. -
Zenszkij #20479 John Locke a bunker fölött elkeseredve, a zene, és ahogy a fény felgyullad. -
#20478 E! Fasza! -
#20477 A 3. évadban a Niki és Paulo rész nagyon megfogott :D abból a részből egy külön filmet is lehetne készíteni annyira össze volt rakva.. a végén meg amikor összeállt a nézőben a kép, akkor már temették őket :D
Másik kedvenc részem a Richard Alpert rész lett a 6. évadban :)
Jelenetek tekintetében nagyon jó volt amikor Charlie-t felakasztják egy indára és Jack küzd az életéért és megmenti :) az aláfestő zenével nagyon megható volt.. ugyan így a 3. évad elején amikor Sawyer-t kiráncigálják a ketrecből és úgy tűnik megölik.. mondja Kate-nek, hogy csukja be a szemét :) illetve a Jacob és MIB beszélgetés az 5. évad végén :D
de még hosszasan tudnám sorolni:) nagyon jó kis sorozat ez és remélem a hétfői rész után is ezt mondhatom majd -
#20476 -
#20475 3 éved 14rész amikor nikki sztriptizel az elején szekszi ruciban, nah kedvet kaptam egy rárántásra :D -
#20474 nálam a 4. évadban az új szereplők bemutatása és a zsoldosok díbolása a szigeten, valamint ennek a szálnak a lezárása. -
#20473 számomra a legjobb részek a második és a harmadik évadban voltak, amikor megtalálták a bunkereket azokat szerettem a legjobban
meg amikor a repülőgépes téma ment Eko-val -
Zenszkij #20472 Hmm, emlékszem ebben a fórumban írták a régiek az első évad indulásakor, hogy a sorozat készítői mindenre logikus választ adnak. Minimum elvárás, hogy meg is tegyék.Habár itt logikus választ nem nagyon fogunk kapni. A jó és a rossz harca....Akkor miért ilyen elektromos fűrész hangja van a füstnek? Jah és a számok, na hagy ne én találjam ki amit az írók gondoltak. A bunker is, mi ez a világvégétől védős duma? Csak mágnesesség volt....Meg ez a kerék időutazás. Jóreggelt...nem hittem hogy ennyi minden balladai homályba merül. Nade majd meglátjuk...még bármire fény derülhet.. -
#20471 kezdjünk el nosztalgiázni:
Kinek mi volt a kedvenc jelenete/része az elmúlt hat évadban? Nem WTF szempontjából, hanem úgy élvezetes feelgood szempontjából.
Nekem egyértelműen Charlie TOP5 pillanata :D -
#20470 DZSEK -
#20469 LOCKE
az istenit már -
#20468 kler -
#20467 két -
#20466 lok -
#20465 -
Balin #20464 erre én is kiváncsi lennék!
-
#20463 és Damon Hill? -
#20462 És amúgy, hová tűnt Mulder húga?????? -
#20461 Hetedik évad mikor indul? -
#20460 -
Loco #20459 Négy. -
Jobson #20458 Hány rész van még hátra a 6. évadból? Köszi. -
Loco #20457 Ha annyira érdekelne, mint amennyire leírtad, legalább googlebe beírhattad volna, hogy "Lost számok". Van egy teljes kerettörténet a számokra, olasz matematikussal, Valenzetti egyenlettel, világvégeelmélettel, mindenlófaszzal.
Komolyan nem értem ezeket a sneciket. Idejöttök, és hörögve beírjátok, hogy ezmegez legyenmá megmagyarázva hööö. Legalább olyanért hörögjetek, ami tényleg nincs még megmagyarázva. -
#20456 -
xBalázsx #20455 most végülis leadják vagy leadták az első részt extrákkal?:) -
Ragnar360 #20454 1 nap :) kíváncsian várom :P -
#20453 Majd pont te mondod meg ki az idiota es ki nem az. Ha nem kapod meg a valaszaidat mit fogsz csinalni? Megorulsz? Mert nekem ez jon le, te atom iganyes fanboy. -
#20452 Kösz, hogy kategorizálsz :)
Nem elégszem meg a kerettörténettel, egész egyszerűen én megválaszoltnak érzem a kérdéseket. Én még arra is gondoltam, hogy a számok lehet hogy fokokat jelentenek, hogy milyen szögből látszik a világítótoronyból az otthonuk (nagy kerékre voltak ráírva a számok egymás után sorrendben).
Te tipikusan az az idióta néző vagy, aki várja hogy mindent helyette megválaszoljanak, és nem tűnik fel neki, hogy nem kötelező mindent tudnod egy film/sorozat kapcsán. Maradjon rejtélyes és homályos. Ez is művészet. -
#20451 te nézed a sorozatot egyébként? LockE nincs benne abban a 6 személyben.. -
Big Bad Ryder #20450 Lock születése? -
Lotczi #20449 hmm végül is lehetne csak a 42 nem passzolna senkihez. -
#20448 Arra gondoltam most, hogy a számok azt jelenthetik, hogy Jacob a katasztrófa előtt hány évvel találkozott azzal a 6 személlyel, de ez nem biztos, csak eszembe jutott. -
#20447 NA -
Lotczi #20446 Hát bazzeg apróbb kérdésekre?? Végül is csak 1 egész évad szólt a számokról meg a bunkerról, de mind1. Úgy látom te az a tipikus idióta néző vagy aki megelégszik a keret történettel. -
#20445 végülis, jogos :)
tommygear, azt ugye látod hogy ugyanazt írtad le mint én? -
#20444 ezt most még1x -
#20443 inkabb mondjuk ugy h 4+8+15+16+23+42 :)