Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
most hogy lassan vége lesz ezért elterveztem h újra nézem az összes részt
a kérdés azlenne hogy ki álltal készített feliratot ájánljátok az elsõ évadokhoz? a subripest mindenképp kiakarom hagyni mert gondolom az ugyanaz mint a szinkron szövege...
elõre is köszi!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A tengeralattjárón meg nem volt senki, mert mindenki kívülrõl õrizte, csak éppen aludtam mikor a Lock és a többiek arra jártak.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
azert aljunk mar le. meghogy atnyargalni v-re. ha nalad az a szinvonal, akkor gratulalok hozza, legyel vele boldog. en nezem a v-t, de a 2 sorozatot egy mondatban emliteni is bun.
viszont kiderült legalább világosan, hogy a villámló füst is Locke volt, az viszont érdekelne hogy mi van ezzel a vizes dologgal, a mai részben láthatóan nem lett semmi baja tõle
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Hugo sztem végig röhögte😊))
valhogy kezd levegõssé válni a tank, csöppet olyan "fejezzék már be" érzése van az embernek
lehet átnyergelni a "V"-re <#smile>#smile>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
(külön köszönet azért, hogy leírtad magyarul is)
-----
Nagyon jó volt a mai rész. Ti is úgy vagytok vele, hogy látjátok, hogy megy elõre a történet, de nem látjátok a végét?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
2x22-bõl egy lista. aki még egyszer leírja, hogy a készítõk nem tudták, mit csinálnak, az jobb, ha elbújik
ABC is airing an "enhanced" (pop-ups) version of the show's original two-hour pilot on May 22. On Sunday there's a two-hour retrospective titled "Lost: The Final Journey," followed by the finale and Kimmel post-show.
tehát 2 órás lesz az évadzáró, plusz elõtte bõvített pilot, plusz elõtte összefoglaló, plusz utána egy külön beszélgetés. ez nagyon kemény lesz! ráadásul pünkösd hétfõ lesz, vagyis szabadnap!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Emlékeztek Michaelre? a Szigeten kívûl nem tudta megölni magát a pisztoly nem sült el, visszatért Kevin Johnsonként egy hajóval, utána a nagy akciózás után felrobbant a hajó, mert már felkészült a halálra nem avatkozott közbe senki...úgy gondolom, hogy akiket a szigetre hozott Jacob azok már eleve kiválasztottak voltak...Bár akkor is csak 6 név volt felírva a barlangban és ami fura volt h Kate, akár Rose, Bernard neve (mivel a nem kiválasztottak közül õk élnek márcsak).
/spoiler/ Kíváncsi vagyok vajon az egyik Kwon túlélte e illetve komolyan ilyen hülye módon halt volna meg Lapidus?😮 , kövi részben sztem elmennek Jackék amilyen gyorsan csak lehet Desmondhoz, tudtam én h Sayid nem ölte meg.../spoiler/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Forca Barca
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
amúgy meg igen, a 48 túlélõbõl a végére semmi nem marad<#hehe>#hehe>