Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nehogy már ebbe kössetek bele, hogy miért "töketlenkedtek" a bombával. Ha Jack-nek nem kellett volna a táskája, észre sem veszik, hogy egy bomba van náluk, viszont így ennyi idejük maradt, csinálni kellett valamit, és így legalább Sayid is visszaállt a jók közé, feláldozta magát. Bár úgy tûnik, mintha Flocke a jövõbe is látna, mert tudta, hogy nem mindenki halt meg. Én már nem is merek teóriákat gyártani a végjátékot illetõen, csak nézem és sodródok az árral. 😊

shenmuedc
Tudnak töketlenkedni az biztos. Bár ha én lennék olyan helyzetekben mint õk, lehet még hülyébben viselkednék.
Vagy elõbb odaviszik ahova Sayid is vitte aztán jól eljönnek onnan, és nem hal meg a robbanásban.
shenmuedc
Mivel elvileg onnan bármi kilõhetõ (lég vagy víznyomással) már a hajón kívül robban volna fel.
Zomil
és mire mennek vele ha esetleg lett volna és oda beteszik? ott is felrobbant volna 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

shenmuedc
Látod ez nem biztos. De mindenféle fegyverrel fel voltak szerelve, csak ezzel nem?
Neogan
Volt a subon torpedócsõ egyáltalán? 😄

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Hello!
most hogy lassan vége lesz ezért elterveztem h újra nézem az összes részt
a kérdés azlenne hogy ki álltal készített feliratot ájánljátok az elsõ évadokhoz? a subripest mindenképp kiakarom hagyni mert gondolom az ugyanaz mint a szinkron szövege...

elõre is köszi!

shenmuedc
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja és hogy senkinek sem jutott volna eszébe e gy torpedóvetõcsõbe betenni a bombát, na az aztán...
shenmuedc
Hiába a kedvenc sorozatom, sajnos egyre biztosabb vagyok benne hogy a fináléban sem derül ki semmi, olyan jó Stephen Kingesen. Ö is mindig kitalálja pl a gyilkos gatyamadzagról szóló történeteit de hogy megmagyarázná azt nem. A fináléhoz közeledve még mindig a fél órás agonizálásokon van a hangsúly, a történet meg nem halad semerre. Hát nem tudom de félek csalódás lesz a vége.Persze nekik jó lenne így mert lehetne még százszor elõvenni a sorozatot (Lost film,Lost animációs sorozat a gyerekeknek, Lost kart racing <#vigyor2>) De ne legyen igazam...<#vigyor2>
Sayidnak nem sok dolga volt a kerítéssel... Letört egy faágat, felborított vele két "oszlopot", ugrált rajtuk párat, majd a Praktikeres hosszabbítót elvágta egy szigetelt nyelû csípõfogóval. (Figyelem, ezt otthon ne próbáljátok ki, gyerekek! Balesetveszélyes!)
ProGabe
Locke elmondta, hogy miért volt ilyen egyszerû dolguk, talán figyelni kellett volna egy kicsit^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sephi
Megneztem. Meghato volt de semmi extra. Most mar a fene egye meg.

Ezt nezzetek meg 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ez igaz a generátort tényleg belülre kellett volna tenni 😊
A tengeralattjárón meg nem volt senki, mert mindenki kívülrõl õrizte, csak éppen aludtam mikor a Lock és a többiek arra jártak.
Csacsi
Igen, ezen én is gondolkodtam, hogy nem lett volna jobb ha a "kerítésen" belül van a generátor? 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Herold
Nem hiszem, hogy Sayidnak 1-2 õr akadály lett volna. Fõleg abban a sötétben.

Jézuson! Egy cirkuszi majom írja ennek a forgatókönyvét? Megjön Widmore a hájtek szörnyfogó cuccával, meg a tüzérségével a szigetre és arra képtelen, hogy egy kibaszott generátort - ami az egész rendszernek a kulcsa - õriztessen? A tengeralattjárós akciót már meg se említem. Szánalomcunami.
Victor1103
Nagyon kíváncsi vagyok már hogy mi lesz a fináléban. Utoljára a Battlestar Galactica fináléjára voltam ennyire kíváncsi és most megint érzem ezt az extázist😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Herold
Be kéne rúgni az utolsó rész alkalmából. <#pias><#vigyor1>

Klemice
Muszáj...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

nah kemence már megint osztja az észt

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Herold
Hagyjad már, szerelmes a fõszereplõ csajba. <#hehe><#nevetes1>

5c0rp330n
vagy inkabb te vagy csak egyszeruen szar? 😊

Igazad van, mert ez egyik istentelen faszság, a másik csak egyszerûen szar.
Klemice
ték

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Lacee
JD, you have to go back! 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

LasDen
mútkó nézegettem dokikat és beficcent richie....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Klemice
Nem, pikacsu volt.

most is villámlott a füst akkor most ez jacobfüst volt? :B

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

5c0rp330n
<#wilting>
azert aljunk mar le. meghogy atnyargalni v-re. ha nalad az a szinvonal, akkor gratulalok hozza, legyel vele boldog. en nezem a v-t, de a 2 sorozatot egy mondatban emliteni is bun.

Lacee
nagyon-nagyon jó volt ez a rész, már most tûkön ülök hogy mivel fejezik majd be...

fene tudja, szerintem a maga módján megható volt Kwonék búcsúja, nem éreztem erõltetettnek. Viszont érdekes, amit Sayid mondott, vajon õ honnan tudta/gondolta ilyen biztosan, hogy "Jack lesz az"?
viszont kiderült legalább világosan, hogy a villámló füst is Locke volt, az viszont érdekelne hogy mi van ezzel a vizes dologgal, a mai részben láthatóan nem lett semmi baja tõle

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

LOK
polluxware
ennek a résznek a végén a siránkozás valhogy nagyon "nem volt meggyõzõ"

Hugo sztem végig röhögte😊))

valhogy kezd levegõssé válni a tank, csöppet olyan "fejezzék már be" érzése van az embernek

lehet átnyergelni a "V"-re <#smile>

5c0rp330n
gyerekek, hulyet kapok, a hideg futkos a hatamon amikor elolvasom a kovetkezo 3 resz cimet.. ugy ledaralnam egybe az egeszet most..

jaja

AntiHero
Nem összefoglaló.itt e

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

trident
<#finom>
(külön köszönet azért, hogy leírtad magyarul is)
-----

Nagyon jó volt a mai rész. Ti is úgy vagytok vele, hogy látjátok, hogy megy elõre a történet, de nem látjátok a végét?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

és ez akkor most mit jelent?.semmit

ProGabe
ómájfákingád!

2x22-bõl egy lista. aki még egyszer leírja, hogy a készítõk nem tudták, mit csinálnak, az jobb, ha elbújik

ABC is airing an "enhanced" (pop-ups) version of the show's original two-hour pilot on May 22. On Sunday there's a two-hour retrospective titled "Lost: The Final Journey," followed by the finale and Kimmel post-show.

tehát 2 órás lesz az évadzáró, plusz elõtte bõvített pilot, plusz elõtte összefoglaló, plusz utána egy külön beszélgetés. ez nagyon kemény lesz! ráadásul pünkösd hétfõ lesz, vagyis szabadnap!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

I3andy
Elvileg Austen (Kate) és Henderson (Rose) név van a barlangban, de át vannak húzva. És rengeteg kiválasztott volt még, azok közül, akik a szigetre kerültek a sorozatban, csak meghaltak, vagy valamilyen egyéb okból lett áthúzva a nevük. Candidates

Sephi
Na baze en mar megint csak holnap latom...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

óó basszus ne nézzétek az utsó két sort elfelejtettem hogy kell spoilert csinálni<#eplus2><#eplus2><#circling>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Az egyik legjobb rész volt😊

Emlékeztek Michaelre? a Szigeten kívûl nem tudta megölni magát a pisztoly nem sült el, visszatért Kevin Johnsonként egy hajóval, utána a nagy akciózás után felrobbant a hajó, mert már felkészült a halálra nem avatkozott közbe senki...úgy gondolom, hogy akiket a szigetre hozott Jacob azok már eleve kiválasztottak voltak...Bár akkor is csak 6 név volt felírva a barlangban és ami fura volt h Kate, akár Rose, Bernard neve (mivel a nem kiválasztottak közül õk élnek márcsak).

/spoiler/ Kíváncsi vagyok vajon az egyik Kwon túlélte e illetve komolyan ilyen hülye módon halt volna meg Lapidus?😮 , kövi részben sztem elmennek Jackék amilyen gyorsan csak lehet Desmondhoz, tudtam én h Sayid nem ölte meg.../spoiler/

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

DONGUBA
<#worship>

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

buldozer99

Forca Barca

DONGUBA
Hello felirat mikor lesz?Mert a lentit toroltek

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

most nézem, a videóban el van rejtve egy kép, Locke full fekete szemekkel<#ravasz1>
Uhh kurva jó volt<#wow2>
amúgy meg igen, a 48 túlélõbõl a végére semmi nem marad<#hehe>
Klemice
lock ezaz!!!.... Locke

100/100 - CANT FUCKING WAIT TILL NEXT WEEK 😛