Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, itt a vége felé lehetne egy két régi kérdést elõvenni, mert ugye mindenre lesz/van válasz!!!

1. Ha már szóba került nemrég: Kelvin Inman kinek nyomogatott a hecsben
Otherseknek? Miért nem tettek mellé társat?
Vagy régi Dharmás volt és õt nem sikerült megölni/men tudták, hogy ott van? (Bennek tudnia kellett volna!) Amikor kijárkált nem találkozott senkivel wtf?
2. Ehhez kapcsolódik: utánpótlást ki küldte? Emlékeztek még(?): Jackék is találtak egyet ejtõernyõvel jött nagyxsomó Dharmás kaja ilyesmi!!!

Segítsetek megfejteni!
sajtburger
háát jó 4 részt érettségi miatt ki kellett hagynom, most felgyûlt a cucc és megnézegettem.. még a 14-es rész van hátra.. de az egy biztos, messze ez a legjobb sorozat amit elkezdtem nézni, ha vége lesz nagyon fog hiányozni..

Na ja, meg a készítõket szidni, mert neki ez már túl kesze-kusza. Arról nem õk tehetnek, ha valaki nem tudja összerakni a szálakat. És ez nem is Dallas, nem menet közben találtak ki valami nagy csavart, ami átírta volna a storyt, szépen felépített kerek történet, az elejétõl megvolt az irányvonal. Továbbá ez Sci-fi, mystery, aki ezt nem tudja befogadni, ne nézze, de a mûfaj már az elejétõl adott volt, ha elkezdte, ezzel is tisztában kellett lennie. Stb.

polluxware
ezt éne sem értem.. ha valkinek nem tetszik, miért nézi?

másrészrõl néha én is beírok a "Anyátok közt" fórumba hogy miért nézik ezt a szánalmas magyar ripacsszappanoperát

DE ezt is csak max 3havonta!! és nem flémelek😊

Jó, lehet, h nem történt volna semmi... Locke lehet erre utalt csak, hogy ha robban is a bomba, a candidate-k nem halnak meg. Õket meg majd máshogyan akarja elintézni, csak kérdés hogyan, meg gondolom Widmore-t is ki akarja csinálni, de majd Ben, Richard meg Desmond elõkerül és..... 😊

gibson9
remélem a talkshow is felkerül majd a netre és készít valaki hozzá feliratot 😊 nagyon érdekelne majd

Te geci hülye vagy. Nem csak azért, mert a saját mentális problémáid miatt nem bírsz felfogni bizonyos részleteket a lostból, és ezt a sorozat hibájának állítod be, hanem azért is mert egy olyan sorozatot nézel, amit utálsz. Gratulálok!

5c0rp330n
ilyen faszsagot csak olyan ertelmi szinttel rendelkezo valaki irhat le, aki olyan sotet, hogy hozza kepest a neger farka neoncso..

<#eljen>
Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Igen e,gy ilyen indoklást csak egy féllábú cirkuszi majom találhat ki.
Sephi
😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

5c0rp330n
egyebkent szerintem jack-nek igaza volt, tenyleg nem robbant volna a bomba ha nem nyulnak hozza (vagy ha robbant volna, a candidate-ek tuleltek volna). sawyer-nek meg minden oka megvolt a hitetlenkedesre, jack egyszer mar megmondta neki a frankot, es a vege az lett hogy juliet meghalt. azt persze ok nem tudjak meg, hogy keletkezett egy alternativ vilag, igy hihetik azt, hogy teljes kudarc volt a dolog.

érted még õ jön az ótvar spoiler szövegével mikor még az adott részhez az angol felirat se jelent de õ már spoiler tag nélkül nyomja a fél oldalas monológokat, nagy bajok vannak nálad kammester 😄

off vége

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

lol hüe 😄

Sephi
Ignore.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

na nehogy már te kezdj a spoiler miatt sírni, pofátlanságnak is van határa

shenmuedc
Káin és Ábel ver2.0
Sephi
Koszi a spoilert Frank, epp most nezem.

az mondjuk tény hogy mindenre nem fogunk választ kapni ahogy a bsgben sem

Sephi
😄😄😄

talán csak azért mert a múlt ismerete is szükséges ahhoz hogy teljesen megértsd a dolgokat

"Végre kiderül..."haha
Fõ az optimizmus...
Neogan
Hát nem tudom te hogy vagy vele de a finálé után ez a második általam legjobban várt rész az évadból. Végre kiderül hogy kik is õk valójában.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Itt a vége és még mindig flashback-ekkel hülyéskednek? Tipikus<#falbav>
Zomil
nagyon ugy néz ki 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

shenmuedc
Jé csak nem kis Jacob és Füstgyerek?
Neogan
Aztak*rva! <#ticking>

ProGabe
azért hagyta Widmore, hogy bejussanak, mert telepakolta bombával a repülõt. ezt konkrétan így mondta el FLocke is

na most akkor az írók a cirkuszi majmok, vagy pár nézõ? :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

shenmuedc
Igen, de csak akkor ha meg nem találja a szigeten elásott csillagkaput,és ki nem derül hogy Locke csak egy volt a sok goa'uld közül akik most az õ révén elfoglalják az egész földet de csak addig amíg bele nem pottyannak az óceánba a gremlinek és a föld úgy fog kinézni mint egy nagy plüssállat.<#wow3>
Talán neked kellett volna figyelni egy kicsit. Ezért volt egyszerû Lockék dolga, mert egy cirkuszi majom írta a forgatókönyvet. Mivel egy ilyen majomnak nincs nagy gyakorlata a realisztikus sztorialkotásban, így egy teljesen valószerûtlen hüjeséget vetett a papírra (lásd generátor elfoglalása).
LasDen
a fekete lyukból kilépõ enterprise észlelte sunék életjelét és - bár megszegték az elsõdleges irányelvet - az utolsó pillanatban felsugározták õket....ezután pedig az utolsó részben majd meglepetésszerû támadás során fotontorpedóval elintézik locket....jack a szigeten marad és a többiek meg haza mennek....jeeee .D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Maradjunk annyiban, hogy Jack hitte ezt, h semmi nem fog történni. Locke is csinált pár baromságot, míg man of faith volt. Az, hogy Richard nem tudja megölni magát, még nem bizonyítja azt, hogy Jack ne halhatna meg, lásd Kwon-ék (persze még kiderülhet, h nem haltak meg, amit azért viszont kétlek, ha csak nem teleportáltak a sub-ból).

Neogan
Nem kötekedésbõl: ha Jacknek nek kellett volna a táskája akkor semmi nem történt volna, mert Sawyer nem avatkozott volna közbe <#wink>

elvagytok 😊

shenmuedc
<#worship><#worship><#worship><#worship>
Ötletnek nem mondtam hogy rossz volt, csak ebben a helyzetben pl én se gondolnék erre a lehetõségre. Egyébként nem tudom mi a baj a vitákkal, ha nem lenne elég unalmas lenne az élet meg a sorozatok/filmek. Azért van a forum hogy megbeszéljük.

Pl kiderült hogy ezen a subon van torpedócsõ, én meg azt hittem nincs. 😄

shenmuedc
Csak felvetettem, mint lehetõséget, mint már többször is leírtam. De ha ennyire zavar akkor igen neked van igazad, én megkövetem magam és hamut szórok a fejemre. Gondolom ez volt a cél. Vita lezárva , mindenki boldog<#vigyor2>
Tegyük fel hogy ez a sub az, mibõl gondolod hogy a többiek értenek hozzá. És gondolom az idõ se lett volna elég rá. Szóval nem változott semmi. 😄

daniel93
LOL LOL LOL LOL LOL

shenmuedc
És innen a típus:
Link
shenmuedc
Nem akartam ennyire belemélyedni a dologba de megkerestem milyen tengeralattjáró van a lostba.
sub
Nos csak 6 torpedócsõ van rajta
shenmuedc
Nem kell egybõl letámadni csak gondoltam ha anno olyan hajót küldtek ami tudott rakétatámadást indítani meg most is föld föld rakétákat hoztak, akkor az hogy a tengeralattjárón is van fegyverzet (amihez nem kell atom-tengeralattjáró méret, tudniillik az amerikaiaknak már egyszemélyesben is van) talán nem olyan elrugaszkodott elképzelés. De mint írtam is ez csak merõ spekuláció. Egyébként gyûlölöm az akció filmeket.
az egy mini tengeralattjáró volt nem egy los angeles tipusú amin még atomrakéta is van 😛

Te sok akció filmet néztél. Basszus ez nem egy atom tengeralattjáró, hanem egy pár személyes minisub. Jó hogy nem már interkontinentális rakétákat akarsz bele.... 😄

gman906
az is érdekes, hogy Eloise Hawking és Widmore is látja egy bizonyos pontig a jövõt.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

A jövõbe látás érdekes dolog, Bennek is "mindig volt egy terve": amíg a Sziget kegyeiben volt, folyamatosan kapta a hint-et - alighanem a MIB-tõl.

Mintha a MIB folyamatosan elõre látna egy bizonyos "Next" ideig, pont mint Nicolas Cage: tudta, hogy Jack mégis beszáll majd Kate miatt, és hogy Claire vele marad - pont így akarta. Majd késõbb azt is tudta már, hogy félmunkát végzett.

Erre lehetne valami áltudományos maszlagot adni, ami összefügg a "valódihoz" képest a szigeti helyi idõ kaotikus viselkedésével: rakétás kísérlet (+31 perc); elvágott nyakú doki (-1 nap).
Locke akkor szabadul, vagy akkor nyer, vagy mit tudom én, ha meghal minden candidate. Gondolom onnan tudta, hogy nem halt meg mindenki, hogy nem következett be a "You win" esemény.