22323
-
#20522 Ezt magadtól?:P -
#20521 Alig várom már, hogy láthassam a finálét. -
#20520 A gyíkemberes jobban tetszett :) -
#20519 -
#20518 még mindig 108 perc.
más: fel kéne húzni a topikot TOP1-be. Lássák már hogy sorozatzáró van azok is, akik se a sorozatot nem nézik, se a topikot nem olvassák :D -
#20517 Most reklámok minusz kb mennyi idő lesz? Remélem azért a 2 óra megvan.Holnap este tuti 720p-s HD-ba nézős:D -
#20516 time is up
kíváncsi vagyok mi lesz az órával. lehet, hogy be kell majd újítani egy bannert.
szóval akik szoktak ilyeneket csinálni, összedobhatnának valamit. én elkezdem valami szarral, ami ad egy lökést hozzá
minimáldesign powaaa:
-
#20515 Akkor viszont rossz a banner ideje. -
#20514 A nyári időszámítás alatt 6 órával van kevesebb NY-ban, mint itt. -
#20513 Délután adják le a finálét? A keleti parton is legfeljebb du. 3 óra van, hátmég pl. LA-ben. -
#20512 hol menne most he, ott még most van délután fél 3 -
Lotczi #20511 Az idő eltolódás miatt még nem, majd csak pár óra múlva kezdődik. -
#20510 Nem. A számláló a géped ideje szerint számítja a vasárnap este 9 órát. Számolj még az időeltolódással is. -
#20509 ez geci szomoru:((
marmint h vege... -
#20508 JAHH -
#20507 most megy pont usa-ba?:D -
#20506 sőt....kétszer szokott szerepelni :D -
#20505 hat, mire levetitik, itt hajnali fel6 lesz (ha eloben nezned, ekkor lenne vege kb), onnan meg amig egyaltalan a video felkerul, tuti lesz meg nehany ora.. (arrol most nem beszelve h a rendes webdl estere szokott csak fent lenni) szoval ha nem delutan kelsz fel, sokat nem maradsz le ha lefekszel szte,.. -
#20504 nekem a LOST logó a kedvenc jelenetem, mert minden részben szerepel -
#20503 Én az egyik legjobb, legmegrendítőbb jelenetnek tartom, mikor az 5. évadban előreugranak az időben a szigeten, és Sawyer meglátja az 1. évadbeli Kate-et, ahogy segít a szülésben Claire-nek. -
#20502 úgyérzem én ma nemfekszem le, most indulok pókerezni, mire hazaérek lesz éjjel 2, 1-2órára meg nemfogok lefeküdni:DD
remélem doreus rekord idő alatt kész lesz a felirattal:))) -
#20501 nekem meg az érettségi mivel akkor "tanultam" rá amikor ez a rész ment -
#20500 erről az akciós rachmaninoff vodka jut eszembe a lidl-ben amitől megvakulsz ha sokat iszol belőle -
#20499 egyik kedvenc jelenetem
-
#20498 a Hurley-s kocsikázós rész:
KATT
amúgy én az első 3 évadot daráltam (azért kezdtem el nézni, mert bejelentették, hogy 6 évad lesz), és emlékszem, hogy mennyire kizökkentett az a rész, amikor a számokról volt szó. mutatták, hogy Hurley elment ausztráliába (?) is. végig előredőltem a fotelben, úgy be voltam feszülve. "talán most megtudok végre valamit... talán". aztán persze lóf*szt sem tudtam meg :D -
musza #20497 UHHH! :D:D:D
Akkor addig nem alszok amíg meg nem jön!:D:D -
#20496 Tartózkodni kell a nettől,mert belefuthatunk pár spolierbe. -
#20495 -
#20494 kinti idő szerint ma este kilenckor lesz a sorozatzáró, vagyis nekünk hajnal 3-5 között. -
musza #20493 Sziasztok!
Megkérdezhetem hogy mi van a visszaszámlálóval?
kb 10-20 másodpercenként megy le egy perc!
Nem szerdán lesz a finálééé???? -
#20492 kedvenc jelenetem:
ezen felül a "not penny's boat" + kulcs elfordítása, és közben kimondja Des, hogy "i love you Penny", a contant rész vége, az a Hurley-s rész, amikor Hugo megtalálja a furgont, különösen az a pár perc, amikor Giacchino besza-behu zenéjére megy egy montázs, amiben mutatják, hogy mennyire élvezik a kocsikázást, meg még van egy csomó, pls Jack keménykedik a műtőben, amikor kiderül, hogy van fogják a kinti adásokat (mondjuk akkor valahogy megszakadt az az érzése az embernek, mintha az egész egy másik bolygón játszódna), stbstb -
#20491 azért én sajnálom hogy vége lett nézhetek majd más sorozat után -
#20490 -
Lotczi #20489 Az jó húzás lenne részedről(Y) -
#20488 desmondos reszek pl altalaban mind qrvajok voltak, itt is egy ilyen resz vezeti a listat (The Constant), kibaszott jo resz volt.. -
#20487 Hat biztos lehetsz, hogy bekepzelt parasztoknak tobbet nem irok. -
#20486 Kedvenc jelenetek???? Húúúúúúú hát sok van, majd ha újranézem a sorozatot, feljegyzem a besteket. (Y) -
#20485 -
#20484 ez is jó volt
-
#20483 C'mon, you son of a bitch!
talán ez.