Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként szerintem az amit találtak nem valami jármû, vagy ûrhajó, ahogy sokan írjátok. Szerintem ez valami bejárat, vagy csapóajtó ahogy Locke is hiszi.
Lenne egy kérdésem: A Lost tényleg több évados sorozat????
,,És amíg az ellenség a mennybe ment, én itt maradtam a pokolban\"
SPOILER
Menet kozben gondolkodtam hol lehetnek.
Elso gondolatom, hogy a Bermuda haromszog. De az nem ausztralia kozeleben van, hanem Eszak-Amerika keleti partjatol europa fele indulva juthatunk el oda.
A jegesmedvek es a kepregeny miatt a masik gondolatom az eszaki sark 😊 Ami elegge lehetetlen, mert 6 ora repulo uttal Sidney-bol eleg nehez elerni es nem epp ilyen az eghajlat eszakon 😊
Az is lehet, hogy mar reg halott mindneki. Ez csak egy elet / halal kozti allapot? Erre utal Locke allapota. Hogy gyogyult meg? 😛
A sziget kozepen elo "szornyek"-re meg arra gondolta, hogy nem állatok, hanem ENT-k 😛 Gyuruk ura rulz 😊 (Leginkabb abbol a resznel gondoltam ra, mikor Locke megkotozi Boon-t. Akkor tortent valami olyasmi, ami a fakra terelte a gyanut 😊
Kedvenc szereplom nincs. Mindegyiknek van valami kulon skillje, ami miatt nemtom eldonteni miert jo.
De ha valasztani kellene, akkor Locke es Sayid. 😊
Kate es Shannon pedig azert, mert szepek 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
byz
Amugy nemrossz oldalacska, felpakolhatod a reszeket is. 😊)
Vajon nem lenne-e jobb egy lost.behun.net domain, azon gondolkozom 😊
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Ha további bõvítési ötletetek van, akkor írjátok meg nekem! 😊
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Csináltam egy Lost-os weblapot, akit érdekel látogassa meg!
Vannak fent képek, linkek, leírások, bakik, fórum stb...
Lost - Pokoli éden
18. rész végén volt azon a valamin az az elátkozott szám, lehet, hogy egy ûrhajóféle, és a francia csaj által mondott torony sugározta elátkozott szám miatt zuhant le(mivel rajt volt az ûrhajón is a szám, és a szigeten is sugározta a torony, ezért valami vonzás alakulhatott ki egymás között, ezért zuhanhatott le). A francia csaj hajója rádión fogta be ugyanezt a számot, szóval a toronnyal ugyanúgy vonzás alakulhatott ki, és ezért ment a hajó egy sziklának. A repülõgépen volt Hurley, aki az elátkozott számokat feltette a lottón, s mikor a szigethez értek, ugyanugy valami vonzásnak, vagy kapcsolatnak kellett vonla kialakulnia a toronnyal, amitõl lezuhan, de a francia csaj aztmondta, ekkorra már átírta az üzenetet. De lehet hogy elég volt Hurley ottléte a repülõn. Vagy nem.
Aha igen néztem énis, 17. vagy 18.-ban sokszor mutatták koreait, elég szép arca van.
Dikki mi az a csik ? Eddig asszittem h attol jonnek az uj hozzaszolasok, de most nincs. :S

Locke téleg sokat tudhat, elvileg látta azta valamit is. Én csak a koreaiakat nem csípem, meg ezta Boont meg a testvérét.
Aztis észrevetem, hogy Jack nek nem tulajdonítanak mostanában nagy szerepet..
Ja, sztem Clairenak sokkal szebb szemei vannak, mint Kate-nek!😊
meg az 1x17 végén a sonofabitch😊
Ja hurley: Yo Dude! 😄DD Nagyon nagy. People need food man. 😄
Szeploskenek meg tenyleg szepek a szemei. 😊)
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Idézet:
#170:
5het szunet lesz, hogy kitartson nyarig a sor. 😊
Ha már ittartunk: kinek ki a kedvenc szereplõje? Éjjen Sawyer!!😄
Egyebkent a 18.resz durvabb, az ember mindig szomjazik vmi informaciora de azt sose kap, ez a lost. 😄
SPOILER!
Újabb kapcsolatra derül fény, Hurley a többségi részvényes abban a dobozkészítõ cégben, ahol Locke dolgozik. Azonfelül úgy tûnik hogy a gondok azzal a "valamivel" kezdõdtek 16 éve amit éppen próbálnak kiásni/kinyitni, a fõ kérdés már csak az micsoda. Valami jármû lehet ami lezuhant és elkezdte szórni az azonosítószámát segélykérésként. Valami ûrjármûre tippelnék abból hogy nincs kívül kilincs és elég masszív az ajtó. Esetleg találkozhatott "valamivel" az ûrben ami felruházta valamilyen képességgel?
Látom van e18, akkor jövõ héten nem lesz gondolom (meg utána..)
Az X-aktáknál látni lehetett, hogy a sztori végletekig történõ csvargatása, valamint az ilyen rejtélyeskedõ, "kapargatjuk-a-felszínt-de-nem-látjuk-mi-van-a-háttérben" típusú cselekményvezetés hova vezet: egy súlyosan elcseszett utolsó - két - részhez, amely kb. egy huszadrandú összeesküvés-elméletté degradálta az egész sorozatot.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Megnéztem a 10. részt, és a végén ott a tóban történt valami. A 11. részben errõl szó sem volt, talán késõbb mondják el pl a dokinak?