22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Cvd
    Szerintem itt a többség már tölti vagy le is töltötte.:)
  • vera13
    Képeket már láttam a 13. részből. Ti nem??
  • mukika
    változó, de legkésöbb vasárnapig tuti, hogy lesz felirat.
  • sadvagabond
    hy.onnantól hogy felkerül az új epizód,kb mennyi idő alatt készül el felirat hozzá?
  • mila69en
    ha nincs seed akkor ne is kezd el tölteni
  • fifi
    csak annyit kérdeztél, hogy van-e :D

priviben megy.
  • Alien1024
    akkor megis adnád a linket? :D:D
  • fifi
    igen
  • Alien1024
    helo tudvalki dvd boritot a lost nak
  • bazsi123
    na meg az is meghatározza a sebességet, hogy aki seedel az modemes, adsl-es, kábeles vagy mondjuk t1-es :-) privi torrent helyeken sok-sok gyors ember van, nagy sebességgel tölthetsz. nyilvános helyeken meg ha szerencséd van, gyorsan tudsz szedni. amúgy a seeder aki (csak) visszaoszt, a peer aki maga is tölt (de ő is oszt vissza persze)
  • jocc
    király ez az egész!!!

:)
  • nimfas
    Fake :-)

talán nézz utána kicsit jobban ....

Üdv.
    Mivel ma este 8-kor lesz a tv-ben amcsiban... nem valószínű, hogy 3,5 nappal ezelőtt feltennék :)
  • The FlashBack
    melyikből kellene több?
    a seeds-ből?
  • PiszkosFred
    A filenév ne tévesszen meg... Nem minden az, aminek látszik vagy amit szeretnék hogy az legyen ;]
  • Roll
    Hogy hogy isohunt-on már van 2x13
  • static
    Ja, hogy a gyökér az aláírás. :) Humoros. A továbbiakban arra kérnélek ha ezt a témát akarod feszegetni menj a NFS topicba vagy nyiss neki egy témát a gumiban. Örültem.
  • dia
    "Na viszont így már tényleg gázos vagy öcsém, hogy fene azt a warezolós szádat. Nemhogy a régi részek nem kerültek fel hanem meg is szűnt az oldal. Döntsd már el, most valamit vagy csinálsz vagy nem.
    Gyökér."

erről géza
  • static
    Off
    Te amúgy miről beszélsz? :)

Na ja a másik fórumon is próbáltak "leleplezni" hogy hazudok azt amikor mondtam a kis benfentes csírának, hogy érdeklődjön a Flört üzletvezetőjétől, nagy lett a csend...
  • static
    F4szt ugatsz, rájöttél nem rólad van szó azt csá. Amúgy meg te reklámoztad be azt az oldalt szal nem teljesen vagy tiszta. :)
    22 rész helyett 24 részes lesz a 2.évad.
  • Sland
    Lassan itthon is kell lennie
  • Mayday
    En meg varom, hogy kiadjak dvd-n. Az ilyen "sorozat-dvd"-ket mennyivel a tv bemutato utan szoktak megjelentetni?
    Ha vegigert az elso evad, varhato a megjelenes? Vagy esetleg fel ev, 1 ev, 2 ev? Tud errol valaki valamit?
  • mukika
    szinkron
  • Sland
    megvan A LOST GYŰJTEMÉNY. az 1. ÉVAD megvan teljesen magyarul. Második évadból is minden megvan ami eddig kijött angolul + felirat.
    13,4 GB lett össz-vissz
  • fifi
    seed/leech arány ami elvileg meghatározza a sebességet...
  • dia
    Megint hoztad a formádat:..
    DE az aláírásod tetszik végre valami igaz:))

Miért kell a szar minőségűt letölteni?
    A nagyobb publikus torrentoldalakról elég jó tempóban lehet leszedni a jobbakat...
  • The FlashBack
    hy
    nekem semmi bajom nincs a torrentel, kivéve egyet :p

ezt:

valamiért qva lassan jön le... vagy ez csak egyszerűen azért van mert sokan vannak?
    a mininova.org ról de ha valaki tud oan gyűjteményt agol picit gyorsabban jön azt megköszönném:D
  • Cvd
    Az 1x10-es Claire-es részben. Arra külön nem emlékszem hogy szóba kerül-e hogy fest az apja, de a lakásukban látni egy sarokban a "műtermet".
  • sadvagabond
    CVD! kicsit el vagyok tévedve,aaron apjárol melyik részben esik szó?mert egyáltalán nem emléxem és megnézném...köszi.
  • sadvagabond
    jó mostmár rájöttem hogy hülyeséget kérdeztem...beállítottam...
  • sadvagabond
    még egy kérdésem lenne:ha sikerült letöltenem az epizódot,a feliratot hogy tudom a megfelelőt kiválasztani hozzá?ami most van az pl hamarabb adja a fordítást,tehát eléggé siet...
  • Challanger
    Már ha itt tarunk... Én (újra) megnéztem épp ma este a Numberst (mintha én is amerikai tévénézö lennék). Gondolom nem véletlenül adták le megint. Valószínü, hogy a következö rész(ek)nek ehhez lesz köze. Mármint a számokhoz. De ezt csak én gondoltam. Nem hallottatok valami infot erröl? Hogy tényleg ezért adták-e le ismét, vagy csak egyszerü ismétlés.
  • Challanger
    Így igaz, egy hét kimaradt. Illetve a Numbers címü epizódot adták az 1. évadbol. A 2x13 szerdán lesz Amerikában.
  • sadvagabond
    kijött már a 2x13?én valahol azt olvastam-talán épp itt valamikor-hogy egy hét kimarad.
  • sadvagabond
    kijött már a 2x13?én valahol azt olvastam-talán épp itt valamikor-hogy egy hét kimarad.
  • PiszkosFred
    Hogy érted?
  • solyka
    Tudja Valaki,hogy mi van a 2x13 . Résszel?
  • sadvagabond
    köszi.
  • TTechno
    torrentspy.com-on keress rá a torrentre. Itt találsz biztos vmi normálisat.
  • Roll
    Innen szedd le a kívánt verzió torrentfájl-ját: lost 2x12

Utána töltsd le innen
    a bitcomet-et(ez olyan mint dc-nél a bcdc,vagy dc++)

Utána a fájlt nyisd meg a bitcometben és már jön is.