22323
-
Cvd #4703 Szerintem itt a többség már tölti vagy le is töltötte.:) -
vera13 #4702 Képeket már láttam a 13. részből. Ti nem?? -
#4701 változó, de legkésöbb vasárnapig tuti, hogy lesz felirat. -
#4700 hy.onnantól hogy felkerül az új epizód,kb mennyi idő alatt készül el felirat hozzá? -
#4699 ha nincs seed akkor ne is kezd el tölteni -
#4698 csak annyit kérdeztél, hogy van-e :D
priviben megy. -
Alien1024 #4697 akkor megis adnád a linket? :D:D
-
#4696 igen -
Alien1024 #4695 helo tudvalki dvd boritot a lost nak
-
bazsi123 #4694 na meg az is meghatározza a sebességet, hogy aki seedel az modemes, adsl-es, kábeles vagy mondjuk t1-es :-) privi torrent helyeken sok-sok gyors ember van, nagy sebességgel tölthetsz. nyilvános helyeken meg ha szerencséd van, gyorsan tudsz szedni. amúgy a seeder aki (csak) visszaoszt, a peer aki maga is tölt (de ő is oszt vissza persze) -
jocc #4693 király ez az egész!!!
:) -
nimfas #4692 Fake :-)
talán nézz utána kicsit jobban ....
Üdv.
Mivel ma este 8-kor lesz a tv-ben amcsiban... nem valószínű, hogy 3,5 nappal ezelőtt feltennék :) -
#4691 melyikből kellene több?
a seeds-ből?
-
#4690 A filenév ne tévesszen meg... Nem minden az, aminek látszik vagy amit szeretnék hogy az legyen ;] -
Roll #4689 Hogy hogy isohunt-on már van 2x13 -
static #4688 Ja, hogy a gyökér az aláírás. :) Humoros. A továbbiakban arra kérnélek ha ezt a témát akarod feszegetni menj a NFS topicba vagy nyiss neki egy témát a gumiban. Örültem. -
dia #4687 "Na viszont így már tényleg gázos vagy öcsém, hogy fene azt a warezolós szádat. Nemhogy a régi részek nem kerültek fel hanem meg is szűnt az oldal. Döntsd már el, most valamit vagy csinálsz vagy nem.
Gyökér."
erről géza
-
static #4686 Off
Te amúgy miről beszélsz? :)
Na ja a másik fórumon is próbáltak "leleplezni" hogy hazudok azt amikor mondtam a kis benfentes csírának, hogy érdeklődjön a Flört üzletvezetőjétől, nagy lett a csend... -
static #4685 F4szt ugatsz, rájöttél nem rólad van szó azt csá. Amúgy meg te reklámoztad be azt az oldalt szal nem teljesen vagy tiszta. :) -
#4684 22 rész helyett 24 részes lesz a 2.évad.
-
#4683 Lassan itthon is kell lennie -
#4682 En meg varom, hogy kiadjak dvd-n. Az ilyen "sorozat-dvd"-ket mennyivel a tv bemutato utan szoktak megjelentetni?
Ha vegigert az elso evad, varhato a megjelenes? Vagy esetleg fel ev, 1 ev, 2 ev? Tud errol valaki valamit? -
#4681 szinkron -
#4680 megvan A LOST GYŰJTEMÉNY. az 1. ÉVAD megvan teljesen magyarul. Második évadból is minden megvan ami eddig kijött angolul + felirat.
13,4 GB lett össz-vissz -
#4679 seed/leech arány ami elvileg meghatározza a sebességet... -
dia #4678 Megint hoztad a formádat:..
DE az aláírásod tetszik végre valami igaz:))
Miért kell a szar minőségűt letölteni?
A nagyobb publikus torrentoldalakról elég jó tempóban lehet leszedni a jobbakat... -
#4677 hy
nekem semmi bajom nincs a torrentel, kivéve egyet :p
ezt:
valamiért qva lassan jön le... vagy ez csak egyszerűen azért van mert sokan vannak?
a mininova.org ról de ha valaki tud oan gyűjteményt agol picit gyorsabban jön azt megköszönném:D
-
Cvd #4676 Az 1x10-es Claire-es részben. Arra külön nem emlékszem hogy szóba kerül-e hogy fest az apja, de a lakásukban látni egy sarokban a "műtermet". -
#4675 CVD! kicsit el vagyok tévedve,aaron apjárol melyik részben esik szó?mert egyáltalán nem emléxem és megnézném...köszi. -
#4674 jó mostmár rájöttem hogy hülyeséget kérdeztem...beállítottam... -
#4673 még egy kérdésem lenne:ha sikerült letöltenem az epizódot,a feliratot hogy tudom a megfelelőt kiválasztani hozzá?ami most van az pl hamarabb adja a fordítást,tehát eléggé siet... -
#4672 Már ha itt tarunk... Én (újra) megnéztem épp ma este a Numberst (mintha én is amerikai tévénézö lennék). Gondolom nem véletlenül adták le megint. Valószínü, hogy a következö rész(ek)nek ehhez lesz köze. Mármint a számokhoz. De ezt csak én gondoltam. Nem hallottatok valami infot erröl? Hogy tényleg ezért adták-e le ismét, vagy csak egyszerü ismétlés. -
#4671 Így igaz, egy hét kimaradt. Illetve a Numbers címü epizódot adták az 1. évadbol. A 2x13 szerdán lesz Amerikában. -
#4670 kijött már a 2x13?én valahol azt olvastam-talán épp itt valamikor-hogy egy hét kimarad. -
#4669 kijött már a 2x13?én valahol azt olvastam-talán épp itt valamikor-hogy egy hét kimarad. -
#4668 Hogy érted? -
solyka #4667 Tudja Valaki,hogy mi van a 2x13 . Résszel?
-
#4666 köszi. -
TTechno #4665 torrentspy.com-on keress rá a torrentre. Itt találsz biztos vmi normálisat. -
Roll #4664 Innen szedd le a kívánt verzió torrentfájl-ját: lost 2x12
Utána töltsd le innen
a bitcomet-et(ez olyan mint dc-nél a bcdc,vagy dc++)
Utána a fájlt nyisd meg a bitcometben és már jön is.