22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • static
    A szereplők szétfullozása, szinte "isteni" szintre emelése. Sry ezt másképp nem tudtam megfogalmazni. :) De ott érztem hasonló szimpátiát, szeretetet és tiszteletet a hősök iránt.
  • static
    Remélem ezt csak azért írtad mert pillanatnyilag szar hangulatod van. :)

Nem tudom ti mit vártok a filmtől, ahogy elnézem minden egyes résztől minimum egy Oscar díjat. 11-ig pörgött mint állat, szerintem 10-11 is zseniális volt. Engedjétek már meg szegény készítőknek, hogy két három rész erejéig kicsit lenyugtassák a kedélyeket, hiszen ha igaz amit mondtatok és 24 részes a 2.-ik évfolyam akkor nem most kellenek az igazi ütős részek hanem mondjuk 16-tól. Az lenne a gáz ha 16 ig pörgetnék azt utána romlana el. Nemde?
  • fifi
    miben?
    abban, hogy Charlie akkora mint Yoda? :DDDD
    tényleg: miben? mert én nem vettem észre ilyet, de lehet átsiklottam felette.
    Nem rossz.
    De miért ők a kisérlet részei?Az nagyon úgy néz ki ,hogy okkal van ott mindenki,de hogy oldották meg azt hogy mind egy repülőn üljenek.
    Áh!Hagyjuk,ezen órákig lehetne filózni :))
  • static
    Amúgy Sawyer nem véletlenül említi a star warst. Valószínüleg akik a sorozatot készítik Star Wars fanok mivel egyvalamibe nagyon is hasonlít a Lost a Star Wars-hoz...
  • static
    Megint végignéztem az egészet és a következő a teóriám.

A szigeten a kutatók valami olyan dologra bukkantak ami a katonaságnak is felkeltette a figyelmét. Valószínűnek tartom, hogy valamilyen formában megy a super soldier gyártás és a gépen utazók már ennek az új kísérletnek a részesei. A múltjukat pedig úgy táplálták beléjük, bár ez csak gyanus Claire is úgy tért vissza, hogy nem emlékezett semmire szal valamit tudnak mahinálni az biztos. A fekete füst pedig mint már korábban is mondtam valamilyen balul elsült fegyverkísérlet...

13-ast még nem láttam várom a feliratot szal ott nemtom mi történt..
  • Tschabi
    Tudtok adni ehhez a verzióhoz egy jó trackert?
    Lost S02E13 HR HDTV AC3 5 1 XviD-NBS
  • Hunnenkoenig
    Hat ennek a resznek sok ertelmet nem lattam...
  • Cvd
    SPOILER

Semmi köze a számokhoz a 13-nak. Később talán lesz értelme.
  • mukika
    np. :]
  • Amse
    sebaj megvárjuk
    Úgy néz ki holnapra lesz csak kész a felirat!
  • derive
    az 1. képen, mintha az rtl-es Balázst látnám:))
    nekem nagyon tetszik, jó ötlet
  • Sephi
    Me' pont csak Charlie es mami van bent?
  • mukika
    szvsz túl nagy (széles), és több szereplő is kéne bele... de amúgy remek ötlet. elkéne már egy banner. :)
  • Sland
    GREAT!
  • The FlashBack

banner?
    hmm?
  • The FlashBack
    minden valószínűséggel....
    de lehet, h egyszerű ismétlés volt:P
  • The FlashBack
    gratulálok...
    csak így tovább:-))
  • Sephi
    SPILER

Most neztem meg a 10-11 reszeket. Megidcsak akkor az a felho valami robot feleseg lehet :D Naon tos birom hogy megint beindul es kezd izgalmas lenni.
  • Sland
    okés, de én nemrég eszméltem rá hogy szeretem a Lostot. a 13-14. részig nem láttam 1 et sem... Aztán letöltöttem és végre megnéztem :P
  • fifi
    mint itt kb. a fórumozók 80%-ának...
  • Sland
    nekem már megvan bibibeeee

[csak dicsekszik és örül hogy neki már megvan minden eddig bemutatott lost rész]
  • The FlashBack
    jaja... az az igazság, h én jelenleg is szedem most asszem a hatodik résznél járok... de hehát ami késik az nem múlik
    megvallom, hogy az elejéán nnem nagyon tetszet, de aztán valahogy végignéztem egy rész, aztán folyamatasan minden héten néztem/nézem, és elhatároztam h szépen megszerzem az összeset:)
    Tuti jól felbasszák majd az ember agyát,aztán agyalhatunk szeptemberig hogy mi lesz a folytatás.
    Egyébként nekem eddig a 2. évad nem nagyon tetszett.Első rész totál hazavágott,klassz volt,meg még olyan 2 rész utána aztán a mi tetszett az a The Other 48 Days volt,főleg a nyitóképsor!
    De azóta elég lapos a cucc.
    De nem mondok le róla,és várom minden héten :)
  • fifi
    van vmi érdemleges azzal kapcsolatban, hogy miért a Numbers-t húzták elő megint az amcsiknak múlt héten?
    mármint az új résznek van közte hozzá?
  • The FlashBack
    reméljük:-)
    A 23-24 ben biztos nagy durranás lesz :)
  • Cvd
    Annyira nem trágya, de meglehetősen közel van hozzá.:) Mostmár tényleg illene valami nagyot alkotni a következő részben.
  • fifi
    OFF:
    csak annyit, ha bent lenne azokon a helyeken ahol fent van akkor nem kérdezné.
    de nincs bent/mivel kérdezi/, mi viszont nem tudjuk/vagy nem fogjuk/ bevinni.

ennyi és sorry...
  • The FlashBack
    kár, hogy erről szól a topig.... h ki honnan tudja tölteni...
    igen... énis hibás vagyok, me énis a töltési problémámmal jöttem.... szerintem a soropzat legyen a téma, ne a warezolás....
    (szerintem...)
    Remélem az új rész nem lesz olyan trágya mint az előző!
  • fifi
    az internetről...
    A fordító nap végére ígérte a feliratot!
    Úgyhogy este check the reteksub!
  • Lesli16
    nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni a magyar szinkronos Lost-ot?
  • static
    mininova.org azt beírod, hogy "lost 2 13"
  • mukika
    a nagyobb torretnt oldalakon már reggel óta fent van.
  • vera13
    Le lehet már tölteni? Ha igen, akkor hol??
  • mukika
    ha megint így lesz akkor minden elismerésem! egyebet nem tudok elmondani... :)
    http://www.hosszupuska.freeweb.hu/

Felirat még ma!