Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alapból ez a rész nem volt betervezve - 22 részes lett volna, de az abc rendelt 2 plusz részt
Kezd svsz kicsit uncsivá válni ez a Lost. Ez a 22. rész kifejezetten unalmas volt. Alig történik valami.

Az utolso mondat nagyon igaz... Ez az egyik legnagyobb fegyvere 😊

Nem hiszem hogy alapvetõen rossz lenne, de a környezetétõl folyton csak a rosszat kapja. Megteszi amit kell a saját érdekében, de szemmel láthatóan nem érzi jól magát tõle, úgyhogy én nem önzõzném le. Annak kellene már kiderülni hogy mi okból vadászik rá mindenki, mert egészen idáig csak azt láttuk hogy õt bántják.
Ráadásul ahogy nézni tud, eleve nem tudok rá haragudni.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Jo volt ez a resz is. Ez a Kate nem semmi... Eleg sok minden szarad a lelken az mar biztos. Tenyleg onzo, jol mondta Sawyer. (Sawyer is az 😊

Nem csak teged idegesit ennyire. 😊 😞

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

hozzak vissza a btefnet-et!!! MPAA meg nyalja ki mar elnezest, milyen dolog mar ez,hogy nem nezhetek egy sorozatot.....nem akarok faszsagot mondani,de ha mar anyagiakrol beszelunk,hat istenem,tegyek bele a reklamokat, igerem megfogom nezni legalabb annyira mint amikor a tv-be nezek egy filmet...mert gondolom errol szol,hogy a TV tarsasag megveszi,aztan reklamokon szerzi vissza a lovet meg a bevetelet, es igy jar mindenki jol....egyefene....de ne basszanak mar ki keleteuropaval mar megint,hogy itt minden csak tobbeves kesessel van ha van...na mindegy, mar belekavarodtam,csak hat felbasztak az agyam ezzel😄

Udv
B
Ilyenkor az embernek a 3xosara dagad a feje es olyan piros mint egy jol megerett alma. Már a tvzes is illegalis, ha igy haladunk 2060ra a levegovetel is illegalis lesz, mert a burzsujoknak nem jut levego, szep kilatas. 😄

http://www.torrentspy.com
http://isohunt.com/
http://mybittorrent.com/
nektek mûködik a btefnet.net? Nem tudtok más hasonló torrentes oldalakat?

petee
csak angol

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

shevy
még nincs felirat?

Mármint, mikor torrent programmal tölti, és kiírja hogy milyen címrõl tölti, ott azta kb 5 jegyû számot írjam be winfos firewalljába?

Torrent powaaa 😊 En mar nagyon reg, amiota behoztak a hasht nem neztem fel a dcre. Fog a rák varni 10orat mire a sok gigga cuccost lehashellenori. Idiotak 😊)

dikki*yysw
Több száz gigát szedtem már le torrentrõl amióta használom, pedig tudnék ftprõl is tölteni. DC-re azóta alig néztem fel. A leggyorsabb p2p a világon. Nem vágom, egyesek miért lámák hozzá - de igazából nem is bánom, én így gyorsabban tudok tölteni 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

ja, a tegnap bemutatott.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

shevy
ez az új a 22?

Az új rész Kate-es, duplán kötelezõ!😊

LezLee
Nem tom, lehet azért, mert passzív vagy. Ha be van kapcsolva a tûzfalad, akkor meg kell nyitni azt a portot, amit a kliensed használ.
shevy
nekem meg 180k körül, a torrent meg kb 10k, nem értem nektek hogy jön olyan gyorsan

Rafaelo
nyugi nekem is 😮

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

az hogy? nekem 350kb/s-al tölt átlagban, de ez valamiért 1-10 kb között mozog a bitorrent. Miért?

LezLee
Nekem is kb. 25 perc alatt leért a cucc bittorentrõl. A btefnet.net-en annyi hálisten a seeder, hogy szinte max sávszéllel jönnek onnan a dolgok. És még mondják, hogy lassú a bittorrent. Amióta ezt használom, kezdem elfelejteni a dc++-t.
Rafaelo
dc++ ról vagy bittorentrõl ???

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

gyorsabb? 20 perc alatt lent van az egész rész axelero adsl-lel. hova akarsz még gyorsabbat?😮
shevy
valami gyorsabb nincs?

shevy
kösz

btefnet.net
shevy
honnan lehet leszedni az uj részt?

kész a felirat
dikki*yysw
jóvan, csak már olyan lassan jönnek a részek, hogy nem is várom hogy legyen végre új, majd csak belebotlom amikor kijön.. 😊

LezLee
Van már neten új rész, csak magyar felirat nincs még hozzá, de szerintem hétvégére már lesz.
dikki*yysw
hm mér van új rész? :o

Jó az új rész (igaz szvsz egyre jobb lesz részrõl részre). Semmi továbbonyolítás, viszont egyre nagyobb léptekkel haladnak a végkifejlet fellé.
Ja és nyomatnak benne HL-t a terrorok.😊

Szepen osszevagtak a lenyeget.

petee
Ja,igazad van.Jó volna már egy új rész😊

Ez csak felhozórész, semmi új nincs benne úgyhogy személy szerint nem sietek a megnézésével.

petee
Sziasztok! Láttátok a legújabb LOST részt? Vélemény?

Én pont ezt teszem! <#vigyor0>

Careful what you look for. You just might find it.

20, és most pár hétig nem is lesz újabb.....sajna 😞 Nézzetek addig Desperate Housewives-ot😄
Elusive
20

tehát senki sem tudja?
Hány rész jött ki eddig? (ha 20-nál több hol lehet megszerezni a 20. utániakat?)
off
Kicsit lassan idult be, de es ez volt az egyetlen cucc amivel a noveremet monitornezesre tudtam birni. 😊
Most nagyon sajnaljuk h vege, de ezvan.

LezLee
Hogy mit esznek? Halat hallal.
Amúgy nekem is nagyon tetszett a Point Pleasant, és nekem se a lányok miatt, hanem maga a sztori volt bejövõs. Én majdnem mindent szeretek, amiben van misztikum, és thriller valamint horrorelemek. Meg Grant Show játéka is nagyon tetszett. Úgyhogy várom a nyarat, hogy leadják az unaired epizódokat.
<offtopic>
PP-rõl csak én gondoltam hogy jó? Mert nekem télleg bejött és nem csak a csajok miatt😄
Mellesleg az tény,hogy geci sok sorozat nem éri meg az elsõ évadot se, és volt jópár,aminél érthetetlen....Pl ilyen volt szerintem a Venegance Unlimited is Michael Madsen-el...na mindegy
</offtopic>
jah,hogy valami topic-ba illõt is irjak,szerintetek a Lost-ba mi az istenért nem térképezik fel az egész szigetet, hisz annyi szabadidejük van....meg mellesleg mit esznek még mindig,hiszen Locke mindent csinál,csak nem vadászik....
Jajj de lama vagyok, felreertettem. Bocsika. 😊
Egyebkent nagyon mergelodok amiatt, amit feherbetusen irtam. 😊)

amúgy ez egy, amerikai sorozatoknál merõben szokatlan húzás.

a lost-nál és a desperate housewives-nál az abc a baromi nagy sikeren felbuzdulva beszúrt 1-1 nézõfelhozó epizódot, ami a régi nézõknek nem biztos, hogy sokat mond (max felelevenít), ellenben szerezhet új nézõket is, hiszen valljuk meg nem egyszerû menet közben bekapcsolódni az ilyen sorozatokba.
írtam: "+ 3 hét múlva lesz egy visszatekintõ rész"

😊
nemtom winnie en ezt latom:
Upcoming Episodes:
04/06 - 8:00 pm ET - Episode 1.20 "Do No Harm" (New)
04/13 - 8:00 pm ET - Episode 1.14 "Special" (Repeat)
04/20 - 8:00 pm ET - Episode 1.15 "Homecoming" (Repeat)
04/27 - 8:00 pm ET - Episode 1.21 "Lost: The Journey" (New)
05/04 - 8:00 pm ET - Episode 1.22 "The Greater Good" (New)
05/11 - 8:00 pm ET - Episode 1.23 "Born to Run" (New)