22323
-
static #4743 A szereplők szétfullozása, szinte "isteni" szintre emelése. Sry ezt másképp nem tudtam megfogalmazni. :) De ott érztem hasonló szimpátiát, szeretetet és tiszteletet a hősök iránt. -
static #4742 Remélem ezt csak azért írtad mert pillanatnyilag szar hangulatod van. :)
Nem tudom ti mit vártok a filmtől, ahogy elnézem minden egyes résztől minimum egy Oscar díjat. 11-ig pörgött mint állat, szerintem 10-11 is zseniális volt. Engedjétek már meg szegény készítőknek, hogy két három rész erejéig kicsit lenyugtassák a kedélyeket, hiszen ha igaz amit mondtatok és 24 részes a 2.-ik évfolyam akkor nem most kellenek az igazi ütős részek hanem mondjuk 16-tól. Az lenne a gáz ha 16 ig pörgetnék azt utána romlana el. Nemde? -
#4741 miben?
abban, hogy Charlie akkora mint Yoda? :DDDD
tényleg: miben? mert én nem vettem észre ilyet, de lehet átsiklottam felette. -
#4740 Nem rossz.
De miért ők a kisérlet részei?Az nagyon úgy néz ki ,hogy okkal van ott mindenki,de hogy oldották meg azt hogy mind egy repülőn üljenek.
Áh!Hagyjuk,ezen órákig lehetne filózni :)) -
static #4739 Amúgy Sawyer nem véletlenül említi a star warst. Valószínüleg akik a sorozatot készítik Star Wars fanok mivel egyvalamibe nagyon is hasonlít a Lost a Star Wars-hoz... -
static #4738 Megint végignéztem az egészet és a következő a teóriám.
A szigeten a kutatók valami olyan dologra bukkantak ami a katonaságnak is felkeltette a figyelmét. Valószínűnek tartom, hogy valamilyen formában megy a super soldier gyártás és a gépen utazók már ennek az új kísérletnek a részesei. A múltjukat pedig úgy táplálták beléjük, bár ez csak gyanus Claire is úgy tért vissza, hogy nem emlékezett semmire szal valamit tudnak mahinálni az biztos. A fekete füst pedig mint már korábban is mondtam valamilyen balul elsült fegyverkísérlet...
13-ast még nem láttam várom a feliratot szal ott nemtom mi történt.. -
Tschabi #4737 Tudtok adni ehhez a verzióhoz egy jó trackert?
Lost S02E13 HR HDTV AC3 5 1 XviD-NBS -
#4736 Hat ennek a resznek sok ertelmet nem lattam... -
Cvd #4735 SPOILER
Semmi köze a számokhoz a 13-nak. Később talán lesz értelme. -
#4734 np. :] -
#4733 sebaj megvárjuk -
#4732 Úgy néz ki holnapra lesz csak kész a felirat! -
derive #4731 az 1. képen, mintha az rtl-es Balázst látnám:))
nekem nagyon tetszik, jó ötlet -
#4730 Me' pont csak Charlie es mami van bent? -
#4729 szvsz túl nagy (széles), és több szereplő is kéne bele... de amúgy remek ötlet. elkéne már egy banner. :) -
#4728 GREAT! -
banner?
hmm?
-
#4726 minden valószínűséggel....
de lehet, h egyszerű ismétlés volt:P
-
#4725 gratulálok...
csak így tovább:-))
-
#4724 SPILER
Most neztem meg a 10-11 reszeket. Megidcsak akkor az a felho valami robot feleseg lehet :D Naon tos birom hogy megint beindul es kezd izgalmas lenni. -
#4723 okés, de én nemrég eszméltem rá hogy szeretem a Lostot. a 13-14. részig nem láttam 1 et sem... Aztán letöltöttem és végre megnéztem :P -
#4722 mint itt kb. a fórumozók 80%-ának... -
#4721 nekem már megvan bibibeeee
[csak dicsekszik és örül hogy neki már megvan minden eddig bemutatott lost rész] -
#4720 jaja... az az igazság, h én jelenleg is szedem most asszem a hatodik résznél járok... de hehát ami késik az nem múlik
megvallom, hogy az elejéán nnem nagyon tetszet, de aztán valahogy végignéztem egy rész, aztán folyamatasan minden héten néztem/nézem, és elhatároztam h szépen megszerzem az összeset:)
-
#4719 Tuti jól felbasszák majd az ember agyát,aztán agyalhatunk szeptemberig hogy mi lesz a folytatás.
Egyébként nekem eddig a 2. évad nem nagyon tetszett.Első rész totál hazavágott,klassz volt,meg még olyan 2 rész utána aztán a mi tetszett az a The Other 48 Days volt,főleg a nyitóképsor!
De azóta elég lapos a cucc.
De nem mondok le róla,és várom minden héten :)
-
#4718 van vmi érdemleges azzal kapcsolatban, hogy miért a Numbers-t húzták elő megint az amcsiknak múlt héten?
mármint az új résznek van közte hozzá? -
#4717 reméljük:-)
-
#4716 A 23-24 ben biztos nagy durranás lesz :) -
Cvd #4715 Annyira nem trágya, de meglehetősen közel van hozzá.:) Mostmár tényleg illene valami nagyot alkotni a következő részben. -
#4714 OFF:
csak annyit, ha bent lenne azokon a helyeken ahol fent van akkor nem kérdezné.
de nincs bent/mivel kérdezi/, mi viszont nem tudjuk/vagy nem fogjuk/ bevinni.
ennyi és sorry... -
#4713 kár, hogy erről szól a topig.... h ki honnan tudja tölteni...
igen... énis hibás vagyok, me énis a töltési problémámmal jöttem.... szerintem a soropzat legyen a téma, ne a warezolás....
(szerintem...)
-
#4712 Remélem az új rész nem lesz olyan trágya mint az előző! -
#4711 az internetről... -
#4710 A fordító nap végére ígérte a feliratot!
Úgyhogy este check the reteksub! -
Lesli16 #4709 nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni a magyar szinkronos Lost-ot?
-
static #4708 mininova.org azt beírod, hogy "lost 2 13" -
#4707 a nagyobb torretnt oldalakon már reggel óta fent van. -
vera13 #4706 Le lehet már tölteni? Ha igen, akkor hol?? -
#4705 ha megint így lesz akkor minden elismerésem! egyebet nem tudok elmondani... :) -
#4704 http://www.hosszupuska.freeweb.hu/
Felirat még ma!