22323
-
#4797 sland! engem érdekel a dolog,de sajnos nem fejezted be.
A stáb is szeretett volna bekerülni a sorozatba: ???
és vége...
befejezed ha megkérlek? köszi... -
#4796 Megoldva. Sőt még többet találtam mint amit kerestem. Az egész Paródia fent van , nem csak az első fele.
http://lostpedia.com/wiki/MADtv's_parody -
#4795 Tök jókat találtam:
Még a legjobb sorozatban is előfordulhat, hogy néha-néha elkalandozik a rendező figyelme.
Mikor Kate és Jack először találkozik. Ugye Jack megsérült, össze kellene varrni a sebét. Kate elválallja, fertőtleníti a kezét az alkohollal, majd elvégzi a rögtönzött műtétet. Ebben csak az a bibi, hogy először le van engedve a haja, majd miután ráöntötte a kezére a vodkát és elvált a kép, már össze van fogva.
>
A 3. epizód végén, mikor Claire (Emilie de Ravin) a parton ül, tisztán láthatod, hogy a terhessége csak kamu.
A negyedik részben, Locke egyik visszaemlékezésében, a étkezdében játszik Locke az egyik munkatársával. Aztán bejön a főnök, és odamegy az automatához. Bedob egy érmét és már veszi is ki a csokit. (gombot már nem is használjuk?)
Az első részből tudjuk, hogy Boone szakképzett vizimentő. Ha ez igaz, akkor miért nem tudta megmenteni a lányt az ötödik részben? (jó... nyomi... de akkor is :D)
A stáb is szeretett volna bekerülni a sorozatba:
-
#4794 A Lost paródiához nincs felirat? MERT JÓ LENNE HA LENNE -Amit a madtv csinált-
és honnan lehet letölteni magát a paródiát? Mert el akarom küldeni a linkjét pár ismerősnek hogy nevessenek ők is egy jót, de már nincs fent itt: pro-net.hu/teszt -
#4793 erdekes hogy romboljak le a szereplok imaget
locke egy tehetetlen oregember lett a mindenhatobol
jack egy szanalmas kis ovodas aki jatszani akar a fegyverekkel, egy megfontoltnak mondhato "vezeto"bol
Ana Lucia meg meg mindig pocsek szinesz, es egyszeruen irritalo, hogy meg mindig benne van a sorozatban. -
#4790 én is erre gondoltam, meg az augusztusra. -
FLeK0 #4782 valoszinuleg szeptembertol -
#4781 nah most lenne egy kérdésem.
mikortól lesz megint lost az rtl en? ez nekem nagyon nem fontos mert én már nem retekklubon nézem, hanem más kérdezte tőlem. én meg nem tudtam infóval szolgálni :(.
na most akkor lehet tudni hogy pontosan mikor lesz megint újra műsoron? -
derive #4780 a néni csúnya, de leginkább közönséges... -
#4779 érdekes -
predator88 #4778 http://media.putfile.com/Lost214ABC -
#4777 ...majd Danielle felállít egy standot, és elkezdi árusítani a "16 év magány" című bestsellerét... -
#4776 Vagy a Queen Mary 2 épp a szigeten köt ki, hogy a túristák sétáljanak egyet. -
predator88 #4775 SPOILER!!!
Következő résznek biztos lesz értelme!!!
Elkapnak egy embert a "többiek" közül és a bunkerben lejár az idő és senki nem nyomja meg a gombot.
-
#4774 igazad lehet... -
#4773 Csakhogy Sawyernél az a jó, hoyg nemtudod még most sem hogy milyen. Képtelenség eldönteni, hogy amikor gonosz, akkor tényleg önmaga e vagy megint csak játszik, mint ahogy azt sem, hogy amikor jó fiú, akkor tényleg jót akar, vagy megint csak játszik.
Nem semmi egyébként, hogy Sawyer barátunk összefutott Kate anyjával (mai részben a bár a Kate féle bár, anyja szolgálta ki), összefutott Jack apjával (szintén kocsma, korábbi részben), találkozott Boone-al (akkor hozták be a rendőrségre amikor Boone jelentett Shannon bántalmazását), és még ki tudja, ennyire emléxem. Lehet én vagyok naiv, de kezd sok lenni már ez az oda vissza kötögetés a szereplők előélete kapcsán.
Votl két könyv is ebben a részben, amelyet feltűnően/szándékosan kameráztak úgy, hogy el lehessen olvasni (Locke és Hurley), meg kellene nézni, hátha nem véletlen ;]
ui: Rodriguez néni egyszerűen gyönyörű ;] -
static #4772 Spoiler
Azért röhej, hogy az senkinek nem jutott eszébe, ez az egész amiatt van mert Michael másra használta computert. Ő is amiatt bukott ki, nézzétek meg amikor nekiáll chatelni még semmi baja.. plusz Hurleynek is volt a látomása amikor Jin mondta neki, hogy minden meg fog változni. -
#4771 de mivel alapvetően ő nem egy gonosz figura,csak "nemkedvelnivaló" ezért nyilván nem fogják a készítők szarba hagyni,tehát valószínüleg kibukik valami nem olyan rossz dolog.nem hiszem h a készítők egy egész részt feláldoznának csak azért mert elkezdték megkedvelni az emberek...biztos hogy megvolt-van ezzel is a céljuk...szerintem elég volt nekik az is h Sharont ki kellett nyírni. -
#4770 Spoiler
Nem tom sawyer miért akadt úgy ki, hogy elvették a dolgait, végülis elment és nem lehetett tudni, hogy visszajön.
Amúgy ez is egy elég semmi rész volt, a nézők kezdték megkedvelni Sawyert, így kellett egy olyan rész ahol ismét rosszfiút csinálnak belőle. -
#4769 szerintem elég érdekes volt ez az epizód...megint lehet pl azon gondolkodni hogy Locke vajh miért akarta elrejteni a fegyvereket?az emberek épségét féltette?vagy a szigetet akarja óvni?Sawyer is végre kicsit előtérbe kerül,rajta is el lehet filózni,én legalábbis várom h mit fog kihozni ebböl a helyzetböl,de szerintem tuti hogy valamilyen módon kibukik hogy jól tette amit tett és a cél szentesíti az eszközt...legalábbis remélem.elég hülyén vette ki magát hogy fegyverrel adta elő a mondanivalóját,de különben nem hittek volna neki. -
#4768 mininováról lejött padló sávszélességgel
2100seed és 4700leech volt :D -
nimfas #4767 © sg27 köszi, szedem :) -
#4766 Nem tom mit bénázol én a thepiratebay-ről szedtem, igaz nem full-al csak 100-150K-val de így is lejött. -
#4765 :)
-
#4764 Bocs látom elkészült.
www.hosszupuska.freeweb.hu
THX -
#4763 Dögg hol késik a felirat? -
#4762 Innen maximális sebességgel leszedheted. -
#4761 pro-net.hu/teszt -
Alien1024 #4760 vagy szar hejröl szed ed vagy gagyi a net ed
-
#4759 sziasztok
végre hétvége:P :)
de már kezd elegem leni ebből a szar torrentből mer a gép a nap 24 órájába megy és négy esetleg 5% jön le.... valakinek valami használható ötlete???
-
static #4758 Aztat én direkt nem olvastam. Komoly... Főleg ez a mágneses fémporos elgondolás.. :) Bár ez még mindig nem magyarázza meg, hogy kerültek egy gépre. -
Cvd #4757 A régebben beszúrt elmélet szépen megmagyarázza a "felesleges" embereket és a baleseteiket. Ott azért voltak túlélők, mert az egy spciális elektromágneses hullámmal (ami a füstöt is mozgatja, ami nem más mint fémpor, annak a közvetítésével képes fizikailag is megragadni dolgokat) hozták le a gépet, annyira lelassítva a zuhanását hogy túlélhessék a dolgot. A felesleges túlélők szerencsések voltak,a fontos emberek közelében ültek, így ők is túlélték a gép fontosabb részeinek lehozását. A balesetek meg azért történhetnek velük mert nem fontosak, így nem akadályozzák meg az esetükben a bekövetkezésüket, vagy pedig nem is képesek a sugárzással egy pillanat alatt bármibe beleavatkozni. Így pedig véletlen hogy eddig csak felesleges embereket ért halálos baleset (meg persze az is belejátszik hogy dramaturgiailag a főbb szereplők nem feláldozhatóak.:)). Persze egyáltalán nem biztos hogy ez így van, csak arra példa hogy létezik teljesen logikus magyarázat is a témában. -
static #4756 Jófaszi vagy, thx. Már nézem is haverral. -
Roll #4755 Kész a felirat, irány a Reteksub! :-D -
#4750 Ennek ellentmondanak a balesetek [lásd, az első részben a működő jetmotorba röppenő élő ember esete, illetve a tengerbe fulladt nő] és a gyilkosságok... Ha kísérletről volna szó, akkor éppen ellenkezőleg, egyáltalán nem volnának ilyen halálesetek.
-
FLeK0 #4749 sure -
static #4747 Thx. Szal valószínűleg csak a zuhanás és az utazás van nekik betáplálva a többi megtörtént de ezt is csak azért mert akkor tényleg nem tudom hogyan hozhattak össze ennyi érdekes embert. Egyenlőre ez tűnik értelmes magyarázatnak a sors keze ilyen szinten kicsit gyenge lenne... -
#4746 Nem rossz :) -
static #4745 Ez többek között megmagyarázná azt is, hogy miért nem csak egy darab Robinson úszott ki a partra, miért élték túl 40 vagy 50 akárhányan azt a balesetet ahol kivétel nélkül mindenkinek kampec dolores lett volna. -
static #4744 Na pont emiatt gondoltam az "emlékbetáplálásra" mármint hogy a repülőn ezek nem ültek együtt és nem is zuhantak le. A kísérlet a szigeten indul. :)