Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
spoilermentesen csak annyit mondjon vki, hogy milyen lett a befejezés, anyázás van hogy várni kell 3 hónapot, vagy sem?
lost, cliffhanger-e vagy? 😛
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
3 hónap szünet
ASTON - Last moment http://astonshell.com
Rengetek kép, szavazás, fórum és egyéb okosságok!
Spoiler:
Szvsz valahogy visszafognak kerülni a szigetre Sawyerék a hajóval, mert:
-vagy felveszi õket valami hajó, és akkor értük mennek a szigetre, és vége a sorozatnak, amit kizárok,
-vagy meghalnak, amit szintén kizárok, mert fontos szereplõk vannak a hajón, és azokat csak nem ölik meg..,
-vagy ami a leglogikusabb, hogy pl vihar miatt megsérül a hajó, és visszakerülnek a szigetre.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Amugy a tcm es az nbs asszem jo. 😊)
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
en csak jovo7en nezem. 😊
Más, SPOILER!
Úgy néz ki igazam lesz a "szörnnyel" kapcsolatban, vagyis hogy nem az. A dízelmozdonynal arra céloztam hogy hogy akár gép is lehet, már az elsõ feltûnésekor is gépies hangja volt néha. Plusz Danielle is mondta régebben hogy szörnyek nincsennek, pedig õ már elég sokszor találkozott vele. Mondjuk az elsõ dolgom lett volna megnézni a nyomait, az sokat elárul, és egy ekkora valami ami sokszor esõben mászkál a sárban, elég jól látható nyomokat hagy. Persze akkor hamar kiderült volna hogy mivel állnak szemben.😊
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Na ennyi az agyalásból. Akit érdekel, az abc.com kezdõlapján fut a mai rész beharangozója, már abból is látszik hogy megint haladnak egy szépet a vége felé, plusz jó résznek ígérkezik.😊
Dikki: Tudom de btefnetrol szettem bevolt allitva rssfeedbe, es lusta voltam utanna keresni. 😊
De mar megvan. Unalmas resz volmt utallom Kate visszaemlekezeseti. De szerencsere a kovetkezo 3resz qrva jo lesz. 😊
lezlee erre nem is gondoltam, láttam hogy a képregényben is jegesmaci van, de a titkos ajtó is lehet hogy walt képzelete 😄 Nem is látta az ajtót, meg nem is tud róla, és azt mondta lockenak hogy ne nyissák ki!
Sajna 22-t nem lattam még, btefnet leallitotta magat. 😞
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
viszont nyárom mindig várni kell - majd októberben rágyúrunk az elsõ részre😊