Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na de addig még van jopar szezon. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Vannak a nanobot-ok, a fekete felhõ, õk le akarnak jutni az ajtón ahol meg a másik erõ rejtõzik aki valszeg telepatikus képességekkel rendelkezik.
A repülõre kölcsönösen fel juttatták az "embereiket" akik segíteni tudnak nekik, próbálták akadályozni is, pl a lottós csókának kiégették a nanobotok a konnektorát hogy ne ébredjen fel, meg az autóját is tönkre tették.
Locknak helyre rakták a lábát, meg egy kicsit meg motiválják, hogy robbantsa ki az ajtót.
A kis fekete csóka meg valamiért a telepatikus félnek kell, erõt merít belõle, vagy testnek kell, vagy valami hasonló.
A fák azért dõlnek ki, mert a nanok próbálnak lejutni a földalatti bunkerba, talán találtak is egy másik ajtót, és oda akarták Lockeot elrángatni a lábánál fogva. De csak spekulálok, nem is láttam az összes részt csak kb. az utolsó 6ot.
Az egésznek eleve ellent mond az, hogy ha a nanobotokat emberek csinálták akkor valszeg azért egy ilyen szigeten, hogy ne jussanak ki, tehát nem intézheték el senkinek a fel jutását a gépre vagy lemaradását. Viszont akkor az ajtó mögött meg egy fejlesztõ központ rejtõzik, a nanobotoktól elzárva légmenetesen.
A doki a menyasszonyát hogy gyógyította meg, törött gerinc esetén ha sérül a gerinc velõ nincs orvosság, max. nanobotok. Felhõbe rendezõdve szabadba még nem látta õket, így nem tudja hogy azokkal van dolga a szigeten.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
-a béna faszi arra vágyott hogy járjon azt járt
-a fekete nõ azt hitte a férje él aztán a doki látta a parton állni
-a gyerek jegesmacis képregényt olvas erre megjelenik a jegesmaci
-a kopasz béna hapsi szeretett volna vadászni és lám elõkerült két vaddisznó
-a rádióval szerettek volna segitséget kérni és lám fogtak is egy jelet
valaki meg szörnyüségekre vágyik azt azok a hangok a dzsungelbõl 😊
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
-most mé szakadt meg a kapcsolat a gép és a légiirányitás között 6 oraja???
-a dzsubgelnek tök jurassic park hangulata volt üvöltés stb 😄
-elején arra gondoltam visszajutottak az idõben (idõvihar) 😊
RTL Klub online-on is van D.H. topic😄
Mellesleg a nanorobotok megmagyarázzák Locke lábát, de Walt és a madár esetét szerintem nem igazán. vagy éppen a lepusztult motorcsónakot . de a csörlõ szerû kattogó hangot se...na mind1, majd kiderül...vagy nem😄
Desperate Housewives topicot én se nagyon tudok sajna,ha vki tud,szóljon😄 vagy pedig csináljunk mert az jó
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Charlie-t miert kell megint drogosnak beallitani. Nagyon nem birtam a sracot akkor , mikor narkozott.
A Fekete Szikla csak azert van benne, mert elterelik az emberek figyelmet mas sikra es mindenki szellemekre gondol, aztan pedig majd kiderul az igazasag (talan #374) es mindenki azt mondja majd, hogy mekkora csavar 😊
Amugy en nem lepodom, meg hogy a sziget kozepen egy hajo van. Mikor is lehet? 1500-1600-s evekben hajozhatott? Egy nagyobb vihar vagy szokoar (ahogy Artz is mondta) siman odatolhatta.
SPOILER!
Azért 2 dologban biztos voltam.Az egyik, hogy a földrajz tanár nem lesz hosszú életû, a másik, hogya Sawyerék nem jutnak messze a hajóval.Mindkettõ bejött😊
A Preyes magyarázat márcsak azért lenne ésszerû, mert az már egyértelmûvé vállt, hogy a szörny "láthatatlan".Tehát se nem valami nagy gép, se nem valami dinoszaurusz.Mondjuk azt nem értem, hogy miért csak Locke-ot szállták meg a robotok, más szigetlakót pedig miért nem?Van-e jelentõsége, annak a Fekete Szikla nevû hajónak(ami ugye kizárná a nanorobotokat, bár lehetnek földönkívüli származékok), vagy az csak mindentõl függetlenül van ott?
Mindegy majd meglátjuk.
Én is olvastam a Michael Chrichton könyvet, minek magyar címe "Préda". Ezzel egyébként télleg nagyon jól meglehetne magyarázni az egészet...a könyvbe levõ nõ itt Walt lenne....gratu az ötlethez! Mellesleg nem volt rossz rész szerintem ez a dupla, bár JJ Abrams télleg nem tud nagyon lezárni semmit...fõleg hogy Lost után néztem meg az Alias 4. évadjának a záró részét...aki látta,tudja hogy mirõl beszélek
ASTON - Last moment http://astonshell.com
Lost - Season 2 Teaser Promo ha érdekel vkit
Gondoltam kipróbálom milyen így írni. Ha igény van a fájlra megírom hol van.
Ezt mondta lock is. 😊)
A sorozat egyik írója nagy Michael Crichton fan, akinek egy Prey nevû könyvében (nem tudom mi lehet a magyar címe, vagy hogy egyáltalán megjelent-e itt) nanobotokkal kísérleteznek, akik elszabadulnak, és önálló intelligenciaként viselkednek. Ha az egész agyalás igaz, akkor nagyon sokat vettek át a könybõl a sorozatba. A szörny talán tényleg az a fekete felhõ amit látni a mostani részekben, gyakorlatilag nanobotok sokasága. A könyvben is a föld alá vonulnak, itt is onnan törnek mindig elõ. A szörny gépi hangja az egymással kommunikáló nanobotok hangja, hasonló volt a könyvben is. Ott képesek voltak emberi (vagy bármilyen) alakba rendezõdni, plusz a fényviszonyok/színek manipulálásával megkülönböztethetetlenek lehettek egy embertõl. Ethan (de akár a jegesmedve is)is lehetett ilyen, akkor lelövésével/elásásával nem okoztak benne kárt. A könyvben a légutakon keresztül emberekbe is bejuthattak, így az emberi szervezetet manupulálhatták. Locke ezért tudhat járni újra, ezért nem félt a felhõtõl, ezért akarhat mindenáron bejutni az ajtón, mert a nanorobotok bizonyos szintik segítik/irányítják. Õk nem engedték oda a repülõhöz, nehogy neki essen baja, de elitézték Boone-t, hogy ne hívhasson segítséget(Benne akkor nincsennek nanobotok, hisz akkor belülrõl oldották volna meg. Véletlenül élhette túl a zuhanást, olyan mellett ült akire figyeltek a nanobotok, ilyen túlélõ több is lehet még). Az elején a pilótát is szándékosan intézték el, hogy ne adhasson több segítséget a segélyhíváshoz. A számok esetleg valahogy az irányításukban játszanak szerepet, valamilyen deaktivációs kód pl. Innentõl több elméletet is írtak, az egyik szerint pl. ki szeretnének szabadulni a szigetrõl, de a számokon/csapóajtón keresztül (ami valamiféle irányítóterembe vezethet) visszatartják õket, ezért akartak hozzáférni Locke-on keresztül. De én abban is látok logikát (ez saját, de lehet hogy más is felvetette már), hogy egy csoport régen kijutott már a szigetrõl, és a szereplõkben rejtõznek már egy ideje, most pedig azk tudtán kívül visszahozzatták magukat (vagy valamiért ide, az sem biztos hogy itt készültek). Eközben pedig létezhet egy másik csoport is, akik esetleg felügyelni próbálják a nanobotokat, õk lehetnek a "többiek". Walt azért lehet fontos nekik (Danielle tévedett, a hangok tényleg azt suttogták hogy a fiú kell nekik, csak épp nem a csecsemõ hanem Walt) mert tudja õket kontrollálni. A suttogások is beleillenek ebbe az elvbe, a nanobotok kommunikálnak így a gazdatestükkel. Egyébként is azt ígérték a sorozat írói hogy mindenre logikus választ fognak adni tudományos/technikai oldalról, ez meg bõven lenne mindkettõ.😊
Én úgy fogalmaztam hogy nagy a cliffhanger, mert semmi nagyot nem tudunk meg, semmi nagy durranás nem volt, ami azért illik egy évadzáróba. Még akartam is írni hogy ez teljesen elmehetne egy sima résznek, csak duplájára van hízlalva a töltelék benne (hivatalosan persze 2 rész, úgyhogy ezt csak képletesen értem). Gyakorlatilag semmi nem utal arra hogy most évadváltás van. Te ugyanezért fogalmaztál úgy hogy nem túl nagy a cliffhanger. Ha leírom, akkor már te is helyeseltél volna és most nem kellene nekem írnom.😊 Mindenesetre ez szeritem arra utal hogy csak megnyújtják az eredetileg kiagyalt történetet (esetleg pár aprósággal megspékelve) ahelyett hogy most zártak volna, és folytatják valami újdonsággal, amit azért elvártam volna.
Más: kinek mi a véleménye a "szörny"-rõl? Van egy olyan érzésem hogy továbbra sem azt láttuk, csak valami "manupulátorai" lehettek a füstcsíkok. A hangja mindig picit távolabbról szólt, mintha mindig a képen kívül lett volna pár méterrel (vagy a föld alatt), a hangja határozottan gépi volt, de milyen géphez tartozhat ilyen füst? Egyre jobban tartok tõle hogy nem tudják majd kimagyarázni hihetõen, fõleg az évadzáró után, ahol több szereplõ is elkezdett utalgatni valami megfoghatatlanra meg a sorsra. Remélem nem mennek el erre, én materialista lévén tudni akarok, nem hinni. Legyenek akár ufók, dinoszauruszok, tudományos kísérlet vagy bármi a vége, de ne azzal intézzék el hogy azért történik minden mert ez a sorsuk.😊
http://www.oceanic-air.com/home.htm
levél elrejtve jobb oldali sárga szövegrésznél,szürke csík mozgatásával elõlehet szedni
http://thepiratebay.org/torrents-details.php?id=3336696
meg van itt egy oldal ami elég érdekes:
http://www.oceanic-air.com/seatingchart.htm
sokan sok cliffhangert láttunk más sorozatokban - itt semm extra nem történt. szóval kinyitották a hatch-et, de semmi (eddig is itt voltunk). walt-ot elrabolták - és? ez olyan volt, mint amikor sayid rálelt a francia nõre.
igazából valami megdöbbentõ kellett volna - talán nagyobbat ütött volna, ha az elrablásnál van vége, vagy annál, hogy jön a hajó - vagy megmutatják mi van a hatch-ben.
így _szerintem_ nem volt semmi, amire azt mondtam volna, hogy 'húbazz'. így bármikor befejezõdött anno egy szimpla rész is. nyilván nincs könnyû dolguk egy olyan sorozatban, ahol abrams-módra gyakran cliffhanger-ös majd minden rész is - de szerintem egy részrõl sütnie kell, hogy az szezonfinálé (ezt szerintem jövõ héten folytathatnák is ennyi erõvel😊 (pl. vö. tavaly smallville 'mindenki meghal' finálé, vagy más sorozatokban, amikor az utolsó másodprcben kapunk egy olyan választ, hogy leesünk a székrõl + egy csomó újabb kérdést (ld. john doe, alias)
még egyszer mondom, mint rész, szokás szerint nagyon bejött - csak a cliffhanger nekem semmi extra nem volt, max egy ásítás😊
Ennél nagyobb cliffhangert el se tudnék hirtelen képzelni. Nemhogy semmi eddigi rejtélyre nem derült fény, de még nyitottak is új dolgokat. Cserébe "elárultak" pár olyan triviális semmiséget, ami eddig is szinte nyilvánvaló volt. Nem vártam el hogy mindent eláruljanak mert csak kell valami a következõ évadba is, dehogy az eddig egész kreatív csapat annyit tudjon hogy megnyújtják az elsõ évadot mégegyre ahelyett hogy valami frappáns csavarral álljanak elõ, az gáz. A vége utáni elsõ gondolatomat meg le se írom, a legenyhébb szaváért is pontot kapnék.😊