Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
??? ezt nem értem. miért? egy sorozatot nem úgy kell kezelni, hogy közben lesz vége, hanem úgy, hogy amikor lemegy az utolsó rész, akkor van vége. (ld. mondjuk a lost-ból, ha lemegy a 100. rész, mittomén) - az, hogy egy évad végén cliffhanger van, még jó is, szerintem
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
úgy gondolta, hogy így évad végén jó lett volna egy bizonyos fajta lezárás.
pl. a esperate-et is elég szépen lezárták, ugyanakkor hagytak nyitva dolgokat, ezáltal lehet várni a második évadot...
Várom a folytatást! (ami nem most lesz)
REAL MADRID
hát nem nagyon lett vége a sorozatnak!!!!!!!
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
ha zöld, akkor aktív vagy, ha sárga, akkorr passzív vagy
most kezd majd csak izgalmas lenni :I

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Hi
Még egy szóra a nanobotokhoz....mikor megjelenik valaki valakije és eltûnik (nem emlékszem pontosan,talán Jack faterja volt) az is simán lehet nanofelhõ, szintén mint a Prédában, mikor a férj lát "valakit" ülni még a kocsiban...viszont a nanobotos elméletnek ellent mond a az utolsó részben feltûnt számomra lepattantnak látszó motorcsónak,hiszen miért nem valami modernebb dolog van
Sztem a csajszi. 😉
ígéretes.
könnyed, laza sorozat, de van benne valami ami megfogja az embert.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
na majd meglátjuk
steone: En nem tartanam erdekesnek. A prugatorium elmelet jobban teccene. 😊
Az is lehet, hogy katonai kísérletek voltak ezek a nanok, mint a Prédában is, ott hadseregnek kellet volna egy olyan repülõ kamera amit nem lehet lelõni. A hidrogén bombát is egy szigeten próbálták ki régen.
De az is lehet, hogy ufó zuhant le a szigeten valamikor, vagy az egész sziget egy ufó és megtalálták a bejáratot. 😊Én az ilyenektõl félek inkább, hogy van ez a nagy titokzatosság, aztán meg lesz valami olyan magyarázat ami nem ad mindenre magyarázatot. Lehet ötletelni.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Egyebkent en mondtam az elobb nagyon szomoru lennek ha ilyen hulyeseg lenne az egesz.. nanrobotok... tok ertelmetlen. 😊
Rafaelo: Mert 1) azt se tudjak h elnek 2) fogalmuk sincs merre vannak.
Ennyi erõvel lehet, az egész valami mátrixos virtual reality és azért vannak folyton a visszaemlékezések, mert szívják le az emlékeiket, de én inkább a nanokra szavazok.
és egyéb képeségeik lesznek !
Változtatja az alakját, mikor nem akarta hogy észrevegyék akkor csak egy kis részét küldte az emberek közelébe, "csáppá" alakult hogy Locke-ot le tudja húzni, elmenekült mikor a robbantással meglepték, tüzet rakott a parton(legalábbis valószínûleg az lehetett, nem volt körülötte nyom). Ennyibõl szerintem tökéletesen egyértelmû hogy nemcsak tudatosan mozog, hanem egészen értelmes is, minimum mint egy okosabb állat.
De ha ez nem tény akkor fejtsd ki bõvebben az álláspontod, érdekelne.
Ugy beszelsz errol mintha egy teny lenne. Hat nemaz.
Egy felhõ ami a tudatosan mozog nem nagyon lehet más csak nanobot felhõ, esetleg valami több dimenziós lény hatolt a 3ds térbe, de az már nagyon elvakult dolog lenne.