22323
-
Cvd #4957 Ja nem azt akartam kihozni hogy az új fickót beépíteni akarták így, csak általában mondtam hogy a beépítés a (talán) a legjobb módszer az információszerzésre, ha már modern technikát nem használnak. Mondjuk azt sem tartom valószínűtlennek hogy tényleg így akarták beépíteni és az egész csak elterelés. Elvégre ha ez a fickó is olyan kemény mint Ethan volt akkor a nyílvessző/elverés lehet hogy meg se kottyan neki. A francia nő is lehet Other és így tudhatta hogy nem okoz majd komoly sérülést. Elvégre állítólag 16 éve nem hagyta el a szigetet, egy flashbackban mégis feltűnt a reptéren a gép indulása előtt. Mondjuk ezt olvastam, nem tudom melyik részben lehetett pontosan. -
Cvd #4956 Mond gond az a dologgal hogy a most megjelent piros/fekete jelzéseket ugyanúgy át kellett pörgetnie a kijelzőnek eddig is, csak nem állt meg rajtuk. Ettől függetlenül pl. resetelésnél be kellett volna villannia a piros színnek. Vajol voltak eddig? A látványos megoldás miatt megint bevállaltak egy bakit.:) -
#4955 lepergett* -
#4954 Spoiler
Nem késett el, épphogy sikerült neki. Ha megnezed, ahogy leperget 00:000ra, elindult egy folyamat. Vagy a bazis hermetikus lezarasa, vagy epp hogy a kinyitasa, vagy valami egeszen mas, a lenyeg hogy sulyos falak es lemezek kezdtek el abban a pillanatban mozogni. Gondolom ez a folyamat lezajlik 10-20 masodpercen belul. De Locke gyors beutotte a megfelelo kombinaciot, es a folyamat leallt, majd ujra visszallt a 108:00as szamlalo. Vagyis az utolso utani masodpercben, de egyelore meg megusztak. Majd a "Lockdown"-ban gondolom nem fogjak ;] Masik dolog, hogy mivel nemtudjuk egyelore milyen folyamat indult meg a bazison a szamlalo lejarata utan, igy lehet hogy valami esetleg elszabadult/kiszabadult, vagy egyeb fantazialasra okot ado dolog ;], de a lenyeg hogy nem veletlen volt ez a kis "baki". Biztos hogy lesz ennek meg kovetkezmenye a kovetkezo 1-2 reszben. Persze mindez mint mindig, csak talalgatas a reszemrol ;] -
#4953 Spoiler
S vajon miért nem történt semmi? Így már nyugodtan abbahagyhatják, mert Lock elkésett és ezt ő is "észrevette". -
#4952 Hát én sajnos nem tudok módosítani. -
#4951 sajnos igen. -
#4950 ehh... szerintem ez nem kicsit Spoiler, link is elég lett volna. így akarva-akaratlanul látja mindenki aki bejön a topikba. :CCc -
#4949 Ez komoly? -
#4948 Ez mi ez?
-
#4947 Goodwin a lezuhanást követő második percben már "beépült". Lebukott, meghalt. Ethan nemtudni mikor tűnt fel, de nemsokkal ő is a zuhanást követő káoszt kihasználva bukkant fel - nemsokáig élvezhettük a társaságát ;] És most egy rakás összetűzés, emberrablás, haláleset és miegymás után az Others komolyan gondolja, hogy egy embert be tud rakni közéjük? Nekem túl naivnak tűnik. Én ha be akarnék rakni oda embert, akkor vagy úgy intézném, mintha az Others foglya lennék, és Jack meg a többi kiszabadítana onnan (ellenségem ellensége a barátom ;]) Mikit keresve. Vagy pedig beülnék egy újabb bunkerbe, odavezetném a bandát, és mint Desmond korábban, úgy bukkannék fel... -
#4946 S majd kiderül, hogy valójában mégsem a teljes igazságról lesz szó, hanem mondjuk arról, hogy Jack miként is ficamította ki a bokáját egy műtét előtt... -
Szolnokboy #4945 a cím elég beszédes: "The Whole Truth" -
#4944 háát
elég hihetetlenül hangzik:P
-
Szolnokboy #4943 A 16os részben lehet hogy kiderül minden ??
Nem hiszem... -
#4942 :-) sok
pl én, mert csak 10rész lapul még a HDD-men:-)
-
Cvd #4941 Talán azért kellenek a beépített emberek mert a túlélőket ismerik ugyan név szerint (legalábbis akik fontosak, a "sallangot" próbálták is eltávolítani több-kevesebb sikerrel), de nem tudják pontosan hogy mikor mit csinálnak. Erre vagy az a megoldás hogy közellopózva figyelik őket, de ezzel biztosan lebuknak előbb-utóbb, amit provokációnak fognak érteni a túlélők. Vagy az amit te is mondtál hogy néha-néha elkapnak valakit és kifaggatják de ezt ugyancsak provokációnak fogják érteni (ráadásul abból a pár emberből kell egyet elkapni aki a túlélésen kívül a szigettel is foglalkozik, Claire-el pl. nem sokra mennének), vagy beépítenek valakit aki belülről figyel feltűnés nélkül. Mondjuk ezek is lebuktak/lebukhatnak, de ez jár a legkevesebb kockázattal, és még a lebukással együtt is ez a legbékésebb megoldás. Azt elfogadhatjuk hogy az Others banda céllal van a szigeten, és nagyjából tisztában vannak az ottani dolgokkal. De lehet hogy nem tudják hogy a túlélők pontosan miért vannak ott, és mire jöttek rá eddig, vagy talán rajtuk keresztül akarnak ők is megtudni valamit. Mindenesetre az a jó nekik ha minnél kevesebbet befolyásolják a túlélőket, és semmiféleképp sem az hogy háborúba torkoljanak a dolgok. -
#4940 ehh..... :C pár hetet nekünk is várnunk kell megint.
15 : Maternity Leave 3/1/2006
16 : The Whole Truth 4/5/2006
17 : Lockdown 4/12/2006 -
#4939 Ez a kérdés Goodwin feltűnése óta fejtörést okoz ;] Ha szinte tudnak mindent róluk - második tábor kapcsán listájuk volt, meg minden, első tábornál pedig a szakállas sem tűnt tanácstalannak amikor beszélni kellett Jackhez a tábortűznél - akkor mi értelme van mégis beolvadni? Mennyivel egyszerűbb lenne valami Rose vagy Claire "félét" elkapni az erdőben, majd kifaggatni. Azt is elmondanák amit nem akartak megtudni ;] Jack biztos ramboként futna a megmentésükre - fegyver hiányában talán Locke adna egy kést - de ezt a szitut már le tudták kezelni egyszer ;]
Feltéve ha az elkapott ember az Others közé való, akik megegyeznek a fertőzötteknek tituláltakkal, és nem egy harmadik szerveződés a sziget(nek látszó) akármin.
Egyedül Sawyert nem értem. Megszerezte a puskákat. Bevallása szerint k..utyára elege lett abból hogy a két okostóni mindig elmondja hogy mit merre. Nomeg zokon vette, hogy amíg hajócskáztak Mikivel, Jinnel és a Walttal, addig elvitték a cuccait. Úgyhogy ő meg elvette a fegyvereket, amelyre elvileg majd biztos hogy szükség lesz, de ő semmi pénzért sem adja vissza. Ha baja esne, akkor is lőttek a fegyvereknek. Nem kér érte semmit cserébe, egyszerűen csak elvette tőlük - jelen állás szerint. Lehet én siklottam át valamin, de ezt nem értem, miért tette. Eddig is látszólag utálta mindenki - kivéve a Kate-t, aki meg tudattalatt vonzódik hozzá, amolyan zsák a foltja eset - de azért figyelnek rá, és nem közösítik ki. Jack még az életét is megmenti a tutajos rész után, sőt ha baj van, akkor ő is megy a csapattal. Ha gáz van, azonnal odaadta a gyógyszereket, az alkoholtartalékot, elemeket, stb - amiket összelopkodott az elején. Vagyis nem értem Sawyert, nálam egyszerűen a két véglet között hullámzik. Jó embernek tűnik, sértett, megnemértett lelkivilággal, és olyan hatalmas büszkeséggel amely meggátolja hogy bárkivel is megossza a problémáit. De a másik pillanatban bárkin átgázol, szemrebbenés nélkül, gátlástalanul és magasról tesz rá. És akkor most hogy van egy rakás fegyvere, ami miatt esetleg változna a helyzet - semmi sem változik. Elmegy békáravadászni, aki felriasztotta kis délután sziesztájából... Nem lennék meglepve, ha a következő pár részben főszerepet vállalna - nomeg örülnék neki, nem Jack baromságait kellene hallgatni, mert tőle meg lassan kiráz a hideg (csak egy glória kellene a fejére, és alapíthatna egy egyházat). -
#4938 nem ertem, hogy ha az othersek a sziget urai, mindenkirol mindent tudnak, akkor nem engednek, hogy elkapjanak valakit kozuluk, viszont akkor miert akarjak elhitetni, hogy o egy kozuluk -
#4937 azért nem volt ez szerintem olyan semmilyen rész...megtudtunk belőle apróságokat,pl h az others is csak ember,lehet püfölni meg kiluggatni.mert szerintem nyilván a muksó egy közülük...azt várhatnánk,hogy mivel most megint lesz kihagyás,biztos valami nagy durranás fog következni,de sajna a multkori után se volt semmi olyan nagy pukk...azért remélem abböl a fasziból kihoznak még egy történetet,nem egyszerűen visszaadják a többieknek vagy jack elengedi mert ilyen jófej...de kinézem belőle... -
#4936 runner szerinted mirol beszelunk?
a masik, hogy igen fikazok, ha valaki letesz valamit az asztalra (1. evad), akkor igenis tartsa magat es ne csinaljon ilyen reszeket. a 2. evad elso par reszetol eltekintve semmi sem tortent. jo, oke, nem a cselekmenyre koncentralnak, de akkor minimum egy Legyek Urat varok, ez igy olyan semmilyen. csak az idegeimmel jatszanak. ez az en velemenyem, igaz, nem tetszik nem kell nezni. -
Bandy #4935 most legalább megtudják mi mennyit szenvedtünk néhány hétnyi szünet között :D -
#4934 Vajon most hány ember óbégathat otthon a tv előtt hogy ez a vége???? :DDDDdd -
#4933 ősszel ha joltudom -
#4932 Hello!
Azt akarom kérdezni, hogy ugye most abbahagyják az RTL-en a sorozatot, és hogy mikor fogják folytatni?! -
#4931 hmm télleg, kicsit fáradt voltam ma és nem is tűnt fel :D -
pedro870 #4930 Az egyértelmű, hogy ezek nem véletlenek. A kérdés, hogy mennyire lesz jó erre a magyarázat majd egyszer....20 év múlva, miután kiderül hogy ez nem is sziget, hanem csak egy félsziget :). -
#4929 Spolier (de nem annyira)
Ja, hogy te is írtad. :P
A sors útjai kifürkészhetetlenek.... de komolyan. Erre saját példát is tudok mondani. Egy nap alatt 2 súlyos autóbalesetet is láttam, rá fél órára engem ütött el az autó... Figyelmeztetés akart lenni, vagy valami olyasmi...
-
#4928 Spolier
Kate fényképét. A muksó Kate apja... Lassan nincs olyan ember a szigeten aki a repülőgép baleset előtt ne találkozott volna valamelyik sorstársával illetve annak valamelyik családtagjával. (vagy éppenséggel a tv-ben látta) Azért ez durva. :) -
#4927 spoiler:
kit is? :) -
#4926 Spoiler
Ezt írtam már korábban, hogy ez az a pont ami nekem kezd túlzás lenni. Minden szereplő találkozott már a többi szereplő egy családtagjával, akár futólag pár szó erejéig, akár komolyabb beszélgetésig. Na most azért a sorozatos véletlenen ez már túlmutat. És akkor most jön a Kate apja és Sayid... És még a végén kiderül, hogy a szakállsa "Zeke" barátunkat is ismeri valaki, valahonnan... -
pedro870 #4925 "Észrevettétek kit bámul a fényképen az amcsi katona"
Észrevetted, hogy az apja volt, akivel a korábbi részekben már találkoztunk? :) -
#4924 :) -
Bandy #4923 Nem tudom láttátok e mikor a végén sayid ránéz a faszira akit kinzott és eléggé olyan "azok" nézete volt a srácnak. -
#4922 igen, mondjuk ez valóban igaz, csak akkor mondaná így, ha már nagyon régen ott lenne és nem is látna rá esélyt, hogy elmennjen onnan (vagy csak nem akar...) -
#4921 Spoiler:
Plusz ugye ott volt a "gazdag voltam". Alapbol ezt ennyi ido utan meg nem mondana az emebr mult idoben, legalabbis en igy erzem. -
#4920 SPOILER:
Na akkor kezdjük:
Bennem pont 50% annak az esélye annak, hogy hazudik az emberünk, mint annak, hogy nem. Mert Sayidnak valamennyire igaza van abban, hogyha elveszítesz valakit, akit szeretsz, pláne ha nem régen történt, akkor emlékezned kellene a részletekre is. Ugyanakkor ha sokkos állapotba kerülsz, akkor nem biztos. Ráadásul Sayid ugye elveszítette az eszét, amikor elkezdte ütni a faszit, mert közvetve őt látta bűnösnek amiatt, hogy Shannon meghalt és szerintem ez hiba volt. Inkább okosan kellett volna vallatni tovább, figyelve a részletekre, mert ha az ember hazudik, akkor általában egyszer ejt egy hibát és onnantól kezdve megfogható. Szerintem az, hogy nem emlékezett arra, hogy hol és milyen mélyre ásta a nőt, az nem biztos, hogy kamu. Persze Sayid megnézte a kezét is, nyilván a körmein és a kezén is nyoma marad az ilyen dolognak, hát szóval tényleg nemtom :))
Amúgy nekem nagyon tetszik az, hogy végre nem csak Jack diktál. Hogy Locke és Jack egyre jobban széthúznak... Szóval végre elkezdődött valami. Nekem a Lost nem csak egy rejtélyekkel teli történet, hanem nagyon tetszik az, ahogy az emberek személyiségét bemutatják. Azt, hogy egyes emberek különféle helyzetekben mennyire meg tudnak változni, hogy a jókból is lehetnek rosszak, stb... Szóval nekem még mindig nagyon tetszik, sőt! -
#4919 igen
valami olyasmi:-)
fogjuk rá, h az:D
-
runner78 #4918 na erröl beszéltem...