22323
-
#4997 Ha mergezo a beka, akkor nem Sawyer, hanem Hurley betegszik meg, mert neki "kell" megenni a salataszosszal :)))))) -
WTH #4996 Egy ideig csak gyűjtöttem az epizódokat, de most megnéztem a 2x10-től 14-ig. Túl sok minden tényleg nem történt, de annyira talán szörnyűek sem voltak, mint itt néhányan írták. Két észrevétel.
A Sayid flashback-ben, ugye kiderült a végén, hogy az amerikai tag is beszélte az irakiak nyelvét, Sayid-ra nem is lett volna szükség, inkább csak azt akarták, hogy tanulja meg a vallatás "tudományát". Ez frankón erősíti azt a teóriát, amit belinkeltek ebbe a fórumba nemrég (az a hosszú, angol blabla).
Sawyer és a béka: ez tényleg marhaság és időhúzás volt, kivéve, ha később még lesz jelentősége. Mondjuk Hurley nagyon megharagudott Sawyer-re, és később kib***ik vele, vagy, "mérgező béka" volt szegényke, és Sawyer jól megbetegszik. -
#4995 tvrip.try.hu
Itt fent van a 2 évad első 4 része szinkronosan. -
#4994 nagyon durva a szinkron.
az első pár részt láttam anno úgy, de azóta megnéztem angolul és múlt pénteken megint láttam magyarul....
hát nagyon durván szar a magyar szinkron...
annyira elrontják egyes karaktereket, hogy teljesen élményromboló. -
#4993 igen szinkronosan is. de abból még csak 5 részt lehet letölteni. abc-n 14 rész ment le idáig, de az feliratos! :)
szinkron: -
#4992 Magyarszinkronnal?
-
#4991 Nagyobb torrent oldalakon fentvan. -
#4990 Olyanom nincs:(
Neten hol?
-
#4989 Az axn-en már megy a II. évad. Nem tudom pontosan de asszem 5 rész már lement. Illetve neten fentvan 14 rész.
-
#4988 Másik csatornán?
-
#4987 vége az első évadnak.majd ősszel talán...:) -
#4986 Mosttantól nem már lesz?
-
Joker Hun #4985 Szivesen. -
#4984 Kösz a progit teso...leszedtem és király!! meg is csináltam a 2es széria elsö részét proba képpen és anyámék meg is nézték....thx -
Sogetsu #4983 ok thx
-
Szolnokboy #4982 rosszul tudod...15.rész jövö héten lesz és 24 részes a széria -
Sogetsu #4981 hi, én ugytudom a season2 15 részes, de bármelyik torrentoldalt nézem mindenhol csak 14.részig vannak fent
mivan ezzel a 15.részel? honnan lehet leszedni? -
Joker Hun #4980 Amit keresel. vsoDivixToDVD. Torrenten találsz. -
#4979 Tele van vele a Net!!!
torrenteken megtalálod....de ezt a forumot ha az rtlklubbon nézted a filmet ne olvasd tovább mert itt már kb ojan 14résszel elörébb járunk...:) -
bognarg #4978 Hali! Sajnos lemaradtam az utolsó részről pénteken, valamit rosszul állítottam be a videón. Nem vette fel véletlenül valaki? Nagyon megköszönném... -
Monkey #4977 Köszönöm a gyors válaszokat! Ezek szerint túl naív vagyok... Erre tényleg nem gondoltam. Nem volt még ilyen irányú tapasztalatom. De már jönnek is lefelé. -
#4976 -a* -
#4975 Ahogy nimafas is emlitette, a premier utan vannak "vicces" emberek, akik ilyeneket adnak kozre, es sajnos a nep letolti. Nem te vagy az egyetlen aki ilyet lat a "download complete" felirat utan, es nem is az utolso ;] Kenytelen vagy ujra leszedni sajnos ezt a ket reszt. Az illetot meg pofan kellene vagni egy lapattal...vagy otszor ;] -
nimfas #4974 Monkey.... vki megviccelt téged és pár embert aki a FAKE verziót tette fel... Windows alatt is ugyanezt fogod látni, le kell szedned egy másik (VALÓDI) lost részt. -
Monkey #4973 Sziasztok!
Van egy hatalmas problémám: a 13. és 14. részt egyszerűen nem tudom lejátszani. Mindenkettő xvid.lol-os, ha jól emlékszem. Az összes többi is tőlük volt S01-ből és S02-ből is. Linuxot használtok, itt MPlayerrel próbáltam, majd feltettem egy üres partícióra egy xp-t csak azért, h. alatta hátha megy. Feltettem a legújabb xvid codeceket, de ugyanaz volt az eredmény. Amit látok, az egy 1 min 35 sec hosszú "Download AT www.BTSearcher.com" felirat. Találkozott már valaki ilyennel? Ja, a mókás az, h. a fájlok mértete természeretesen a szokásos (cirka 350-360 Mb.) -
#4972 http://www.lost.click.hu/
Itt fent van az előzetese
Letöltések alatt. -
#4971 Locke kapcsan, kis erdekesseg. Akinek van 10 perc szabad ideje, szanjon ra par percet. Aki tanult rola, annak nem lesz ujdonsag persze:
John Locke -
#4970 Adobe Premier.
De akkor beleőszülsz mire elkészül.
-
#4969 Hi all! Skacok ajánljatok nekem egy progit amivel megtudom a Lostot csinálni DVD-re felirattal eggyütt! Jó lenne!
Virtualdub+subtitler kilöve mert ujrakodolásnál csuszik a hang...Tipp? -
#4968 nagyobb magyar torrent oldalakon láttam már... persze 4 részt adott idáig le az Axn, illetve ma jön az 5. szal evidens, hogy mennyit tudsz leszedni a szinkronos 2. évadból. :)
amúgy meg szinkron: -
nem -
Blave #4966 Valahonnét le lehet tölteni a 2. évad szinkronos részeit? -
#4965 skacok kellene egy kis Help! honnan tudom letölteni a 15ös rész Trailerjét?pár oldalt visszaolvastam de nem találtam semmit...pleasze help -
#4964 ez nekem se tunt fel, nem emlekszel hol olvastad? -
#4963 Én unalmamba már tuti egyszer szédszedtem-összeraktam volna már az egész kócerájt. Nem tom, hogy nem unnyák ott egyesek magukat, már egy hónapja csak a hasukat sütetik a napon egy-két kivétellel. -
Cvd #4962 Annyi volt az összes info hogy Claire mögött áll mikor Claire egy nyilvános telefonon beszél valakivel a reptéren. Azt nem tudom hogy melyik részben lehet. -
#4961 És avval a helyiséggel is mi van, ami Jack nyakláncát vonzotta?
És le is másztak hogy megnézzék. És azóta semmi? -
#4960 ...egy flashbackban mégis feltűnt a reptéren a gép indulása előtt. ez komoly? -
#4959 Hehe, tényleg. Eszembe sem jutott, hogy a mostani piros fekete lapocskákat eddig miért nem láttuk resetkor ;] Ravasz. Ilyen apróságokra én valahogy sosem jövök rá, átsiklok felette, pedig érdekes dolgok ezek... -
Cvd #4958 Vajol = Vajon hol. Szemét rádiós bil.:))