Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
birom az olyan jeleneteket amik idulás elöttiek 😊
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Ja meg a kínai csávó beszédjében néha vannak magyar szavak,pedig az angol szövegében egy sem volt 😊
www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!
A dagit azt nagyon bírom. az elején azt hittem lány 😊 hogy ráájult a rendõrre 😊
másik forumról : ez igaz lehet?
vérmérgezés helyett vérfertõzés hangzott el a doktor úr szájából...
😄
miért húzódtak úgy félre a többiektõl ?
A jegemedvének látszó égi tünemény a dzsungelban..roxx! 😊
szerintem semmi baj a szinkronnal!
tetszik, ahogy több szemszögbõl bemutatnak különféle dolgokat a visszaemlékezés során!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Hogy mért megy a hajtómû? Ha jobban figyeltél volna, akkor észre vehetted volna, hogy a törzs közepe a faje tetején landolt. A hajtómû csak akkor áll le és esik szét, ha belefúródik a földbe vagy telibetrafál jópár fát/madarat/stb. Ráadásul a repülõgépekben a szárnyakban tartják az üzemanyagot...
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
24 sokkal jobban lekötött.
Légy jó, légy hű Magyar!
És nem hiszem hogy te pl nem gondolkpdtál el rajta, hogy mitõl megy még az a hajtómû
mindegy. a lényeg, hogy a 24 után ez a legnépszerûbb sorozat a magyar netezõk körében.
második évad: szepember 21, aki nem tudná.
amúgy már tölthetõ a dvdrip és természetesen mind a 25 részhez a magyar felirat.
gondolom a csatorna pénzügyi helyzete nem tette lehetõvé, egy nagyobb kampány létrejöttét! de azért egy kicsi is megtette volna!
srácok, a 24 volt az mtv legjobban promózott sorozata. nemhogy állandóan mentek a promók és betették egy nagyon erõs idõpontba, de még citylight plakátokra is kitették a reklámot - legalább is pesten.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
vagy én nem értettem a filmet?
de ezt a feketedoboz dolgot fel nem foghatom, biztos én vagyok hülye...
ezek ott vannak az Isten háta mögött, feketedoboz vhol a roncsokban, kinek kéne ezt megtalálni? a mentõcsapatnak a hetedik napon? akkor kezet is foghatnak a túlélõkkel, és léphetnek haza nem?
nem értem-nem értem
200tonnás repülõ ha a vízbe essik akkor is darabokra hullik. Még akkor is ha kényszerleszálást próbál, nem csak úgy becsaódik.
ha van is feketedoboz, mennyivel lesznek okosabbak adott esetben ott a parton?
akksival kapcsban: ez a tipikus "így jártunk" esete
A parton a hõség és az ivóvíz hiánya teljesen kikészíti a csapatot.
Lol 6 nap után se jönnek rá ,hogy árnyékot keressenek, vagy hogy pár levélsegítségével esõt gyûjtsenek?
Nincs feketedoboz.
A kis rádióban 5 percre elég az aksi.
Sok ebmer ott fõ a parton semmi árény nélkül
stb
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!