Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rafaelo
a szinkronról meg annyit szeretnék mondani hogy igenis vannak a sorozathoz illõ szinkronhangok csak nem nekik adták ezeket a szerepeket 😞

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

fifi
de, az egy T-Rex lesz...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Rafaelo
az egész sorozat arról szól hogynemtudják mi a monszta 😞
birom az olyan jeleneteket amik idulás elöttiek 😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Neogan
King Kong!! 😊 Õ volt nem? Akkor most a végén hazaviszik aztán bedják cirkuszba?? 😊

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Neogan
Raffaello- Dettó 😊

Neogan
hányadik részben derül ki a monszta kiléte?

Rafaelo
még anyám is bele nézett pedig nembirja az ilyen véres hulla a fán filmeket 😊

Szerintem rohadt jó a sorozat, bár nekem a jobban tetszett angol hangokkal mint magyarral, hisz már láttam mind a 25 részt. De azért igy sem rossz!
Ja meg a kínai csávó beszédjében néha vannak magyar szavak,pedig az angol szövegében egy sem volt 😊

www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!

Rafaelo
igáz!

Neogan
azt hallottam hogy a kis fadöntögetõ rosszcsont nem dínó. Igaz ez?
A dagit azt nagyon bírom. az elején azt hittem lány 😊 hogy ráájult a rendõrre 😊

Rafaelo
nem gyenge baki a fordításban:

másik forumról : ez igaz lehet?

vérmérgezés helyett vérfertõzés hangzott el a doktor úr szájából...

😄

az ázsiai párnak a mondandóját miért csak az elején feliratozták ?
miért húzódtak úgy félre a többiektõl ?
A jegemedvének látszó égi tünemény a dzsungelban..roxx! 😊
szerintem semmi baj a szinkronnal!
tetszik, ahogy több szemszögbõl bemutatnak különféle dolgokat a visszaemlékezés során!

franco
ezmiez? vótmá?

<#idiota>

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Aki nem szereti a sorozatokat az meg levan sajnalva. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

NuCLEARScoRp
Jó film!!... az elõzö hozzászólásom törlõjének meg gratulálok...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

hehe. anno, amikor tavaly júliusban kijött a dupla pilot, vagyis ami most ment a tévében, már akkor éreztem, hogy bazz, megvan az õsz egyik sorozata. szerintem, akinek ez nem ütött, annak a többi sem fog ütni, hanem unalmasnak fogja találni és idegesítõnek.
Szornyes resz? Milyen szorny? Nincs is szorny. 😊

Aki mar most fikazza csak sajnalni tudom. 1 resz meg nem jelent semmit.

PLaci
Hát, ha nem lenne ez a szörnyes dolog, akkor én kb. 100%-ot adnék rá...

Hogy mért megy a hajtómû? Ha jobban figyeltél volna, akkor észre vehetted volna, hogy a törzs közepe a faje tetején landolt. A hajtómû csak akkor áll le és esik szét, ha belefúródik a földbe vagy telibetrafál jópár fát/madarat/stb. Ráadásul a repülõgépekben a szárnyakban tartják az üzemanyagot...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

paharoh - esküszöm, hogy filmek közben nem foglalkozom ilyesmivel. inkább próbálok szórakozni😊
FrezeR
pont ez tünik jó dolognak, hogy van min agyalni

jaja Aki most elvesztette a fonalat az nézzen rajzfilmet.

Brankley
csak egy "picit" drága...<#merges2>

Légy jó, légy hű Magyar!

Brankley
Hát, engem nem kötött le...(persze nem azt mondom, hogy rossz)
24 sokkal jobban lekötött.

Légy jó, légy hű Magyar!

Hidd el, ez a sorozat le fog kötni. Fog még itt történni nagyon sok érdekes dolog. Szerintem tök jó, hogy minden ilyen ködös. Ez nem nagyon fog változni, de hálistennek nem is igazán fogod tudni megjósolni mi következik. Igaz elfogult vagyok, de SZERINTEM messze veri az összes szerencsétlen kereskedelmi tévés vacak. Ez persze csak az én véleményem, és nem kell velem egyet érteni...

FrezeR
nekem tetszett az elsõ rész. szeretem a rejtélyeket😊 meglátjuk mit hoz a folytatás..

Pharaoh
Jójó, csak egy Robinson Crusoe-os sorozatra számítottam erre jött az a valami, ami egy kicst meglepett. Majd kihecerem és tán tetszenni is fog a sorozat.

Imádom az olyanokat, akik minden mögött valami hibát keresnek, vagy minden egyes mozzanatot annak akarnak tekinteni. De hálistennek ez a sorozat õket is leköti, még ha csak ennyire is!
Pharaoh
Nem írrom, de voltak amik nagyon szembetüntek.
És nem hiszem hogy te pl nem gondolkpdtál el rajta, hogy mitõl megy még az a hajtómû

amúgy lol, hogy a f*kázók is idejönnek😊 pláne lol, aki jegyzetfüzettel írja, hogy hol mi a hiba. éljenek a lelki szegények?😊

mindegy. a lényeg, hogy a 24 után ez a legnépszerûbb sorozat a magyar netezõk körében.

második évad: szepember 21, aki nem tudná.

amúgy már tölthetõ a dvdrip és természetesen mind a 25 részhez a magyar felirat.
én se tudtam, hogy a 24-et adták az M1-en!
gondolom a csatorna pénzügyi helyzete nem tette lehetõvé, egy nagyobb kampány létrejöttét! de azért egy kicsi is megtette volna!

srácok, a 24 volt az mtv legjobban promózott sorozata. nemhogy állandóan mentek a promók és betették egy nagyon erõs idõpontba, de még citylight plakátokra is kitették a reklámot - legalább is pesten.
fifi
erre is lesz válasz

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Mindent meg fognak magyarazni. Nem kell kerdezni 😊

Pharaoh
A fekete dobozban van jeladó is.

fifi
de most itt nem a lezuhanás oka-mikéntje a kérdés

vagy én nem értettem a filmet?

Pharaoh
ja, erre van a feketedoboz.

fifi
na ez szét is hullott rendesen...
de ezt a feketedoboz dolgot fel nem foghatom, biztos én vagyok hülye...
ezek ott vannak az Isten háta mögött, feketedoboz vhol a roncsokban, kinek kéne ezt megtalálni? a mentõcsapatnak a hetedik napon? akkor kezet is foghatnak a túlélõkkel, és léphetnek haza nem?

nem értem-nem értem

Pharaoh
Még nem, azért lennének kérdéseim, hogy mi az az erdõben.

fifi
<#wilting><#taps>

fifi
te ugye még nem láttad ezt a sorozatot?

Pharaoh
A feketedoboz nem a túlélõknem kell, hanem a mentõcsapatnak, azt a tenger fenekén is megtalálják.

200tonnás repülõ ha a vízbe essik akkor is darabokra hullik. Még akkor is ha kényszerleszálást próbál, nem csak úgy becsaódik.

fifi
te ekkora aviatikai szagértõ vagy, hogy tudod mi történik egy 200tonnás repülõvel, miután beb@szódik a homokba? Miért ne járhatna a hajtómû?
ha van is feketedoboz, mennyivel lesznek okosabbak adott esetben ott a parton?
akksival kapcsban: ez a tipikus "így jártunk" esete

Pharaoh
5 részben :
A parton a hõség és az ivóvíz hiánya teljesen kikészíti a csapatot.

Lol 6 nap után se jönnek rá ,hogy árnyékot keressenek, vagy hogy pár levélsegítségével esõt gyûjtsenek?

Kicsit késõpn küldte el...

Soroljad...

Pharaoh
A lezuhant gépen a millió alkatrészbõl álló hajtómû tökéletes állapotban van + még müködik is.
Nincs feketedoboz.
A kis rádióban 5 percre elég az aksi.
Sok ebmer ott fõ a parton semmi árény nélkül
stb

fifi
például?

Pharaoh
Azért így az elsõ részben elég sok úgymond "hülyeség" volt. Tipikus amerikai film.

Neogan
Ja meg Mazsolából pecsenyét sütnek, megtalálják a Vakáción a Mézga család szereplõit akik 16 éve a szigeten ragadtak, a francia üzenetet Máris szomszéd küldte. Ja a cipõ meg a Gézáé (volt). <#mf2>

Az igazan sikeres sorok hamar atjonnek hozzank is. (ER, x-files, stb)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!