22323
128px-Dharma-logo.svg.png
    Igen,ma este lesz,de utána 22.ig szünet.
  • magus
    bazze, nem hiszem el, irjunk mar ki egy faq-t, torrent kruva gyors ha jo helyrol toltesz es jol van beallitva, senki sem fog neked csucsszuper ftp-t adni amin rajta van azonnal
  • Mincsi
    Ma??? Hol???

• kirol
    Este lesz Lost ugye?

Az Inváziót melyik napokon adják, mikor lezs legközelebb?
  • danikarate
    köszi de egy sem jó.Vagy nem indul el vagy nem lehet regisztrálni
  • rexa
    Gondolod, hogy valaki itt fizetős oldalt fog ajánlani?
    Egyébként a torrent is gyors ha nagy oldalról töltesz...
  • raymond01
    nem tudja valaki hogy van e olyan fizetős oldal ahonnan le lehet tölteni a 2. évad részeit, mert a torrentről sokáig tart nagyon!?
  • magus
    leirtad a leirhatatlant, kimondtad a kimondhatatlant, fussatok bolondok!!!

(bocs unatkozom)
  • nimfas
    Endless Skyline.... bithumen.....
  • danikarate
    nem tudnál mondani konkrét torrentet?
  • WTH
    Szvsz valszeg other a tag, vagy ha nem, akkor is "valami van vele", mert érdekesen nézett Sayid után, ahogy Jack elrángatta. Viszont nekem is van egy ötletem, hogy ki lehet még One of them: a szakállas amerikai tag. Hogy miért: a nemrég belinkelt elmélet szerint (amit én jónak tartok) a szigetre került figurák egy része már korábban ki lett választva, semmi sem véletlenül történt. Ezen figurák életében nyilván szerepet játszottak Dharma megbízottak. A szakállas tag akkor biztos az - tehát egy Dharma-ember, One of them.
  • PiszkosFred
    A "One of them" lehet reklámfogás az ABC részéről (előtte szünet volt ha jól emléxem, kellett valami hangzatos cím). Lehet gondolat, Sayid és a szigetlakók nagy részének szemszögéből (vagyis hogy ők mit gondolnak a fickóról). De lehet maga az igazság, kissé spoilerkedve - de ennek így nem lenne értelme. És akkor ott van az a lehetsőg, amit írtál: elterelés. Majd kiderül mi lesz ;]
  • Challanger
    A 14. részben szinte végig azon agyaltak, hogy a muki "közülük" való-e? Tehát a nézőt is foglalakoztatta a kérdés, hogy igazat mond-e a fogoly. Ennek ellenére a cím(amit már előre is lehetett tudni)az, hogy: Egy közülük.
    Ennek alapján nem is lenne kérdés hogy ki is a faszi. De...
    Én arra gondoltam, hogy ez az egész csak egy kis figyelemelterelés a nézőknek. Leülnek a TV-elé meglátják a címet és máris együttéreznek Sayiddal, ők is elhiszik, hogy egy Otherst kaptak el. De mi van ha a cím nem is rá utal, hanem egy olyan valakire akire nem is gondolnánk. Pl. Rousseau. Lehet h teljesen igazat mond a tag, és közben valaki a háttérben szövi a szálakat.
    Nekem ez ugrott be erröl a részröl. Másnak esetleg megfordult a fejében? Vagy tök hülyeség amit írtam?
  • Hunnenkoenig
    *1492 termeszetesen.
  • Hunnenkoenig
    Nemetek egy par eve raszoktak arra, hogy nativ speakerekkel szinkronizaljak az akcentusos szerepeket.

En ennek nagyon örülök.

Regen nemet szinesz probalt akcentussal beszelni, ami mindig nagyon gagyin hangzott. Ma mar ez a multe. Legalabbis jobb filmekben. Neha azert meg elöfordul a masik eset is.

Ha jol emlekszem, ezt az 1462-ben kezdtek, amiben Gerard Depardieu jatszotta Columbust.
  • magus
    jah, en mindig mosolygok mikor ok ketten beszelnek, Charlie kedvenc szava a bloody, Sayid meg nem hasznal egy osszevonast sem^^
  • PiszkosFred
    A repülő lezuhanása minden kameraállásból kiváló volt szerintem. De félő, hogy ezzel is ment a trükkök kassza 70%a ;] így szegény Sayid történetére már csak bkategóriás megoldás maradt :D Furcsa volt persze, de lehet tullihegjük. Legutóbb - néztem a szerdai előtt kis emlékeztető gyanánt - már nem is tűnt fel annyira.
  • nimfas
    danikarate.... login-os magyar torrenteken fennt vannak a magyar szinkronos részek... én speciel jobban szeretem a feliratost, mivel olyan szutyok a szinkron, Sayid arab és a gitáros-kábszeres srác angol akcentusát úgy eltüntették, hogy csak na :-)
  • nimfas
    a vizes utat alant azzal magyarázták, hogy oltották az olajkutakat a távolban amik lángolnak.... bár az olyan cirka 20km-re voltak, nem tom mennyi víz kellene ahhoz, hogy addig elfolyjon a víz :-) Egyébként nagyos Stúdió íze volt annak a jelenetnek, mintha üvegen állt volna és utólag tették volna alá a földet.
  • danikarate
    az AXN-on szinkronosan megy a 2.évad? és a részeket nem lehet valahol letölteni szinkronosan?
  • Hunnenkoenig
    En csak azon csodalkoztam az utolso reszben, hogy Irakban a sivatag kellös közepen "wet floor" van...azaz az ut tök vizes.

Wet floor-t az amerikaiak elöszeretettel hasznaljak altalaban ejszakai jeleneteknel, mert feldobja a kepet a tükrözödö fenyekkel. Irakban kicsit tulzasnak tartottam.
  • quack
    itt nincs
  • quack
    szerintem azért egy része szándékosan van benne (pl. jack és ana a 23 ill. 42. ülésen ült ha jól emmlékszem)
    de azért az ilyen "Jack a B4-es billentyűvel játszik a zongorán" belemagyarázás tényleg szánalom
  • atok a halal
    JKa és bocsika a nevemért.(atok a halal) nem tom hogy hogy írtam be.Mégy 1-szer bocsi.
  • atok a halal
    Honnan lehet megrendelni vagy letölteni a Lost-ot???Segítsen valaki.Köszönön.
  • PiszkosFred
    Adott egy népszerű sorozat, amelyet milliók néznek odaát, gondolod két sikeres szezon után búcsút mondanak neki? Pénz az úr, ha sokan nézik akkor nincs vége, lehet belőle akár 10 szezon is - túlzás persze ;]
  • Mayday
    Nem, mar meg van rendelve a harmadik is (tudomasom szerint). Ugyhogy minimum 3.
  • lele
    igazz az hogy csak 2 évad lesz???
    mert akkor elkezdhetnék lezárni...
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm. Az elmúlt napok legjobb poénja volt számomra!
  • Hunnenkoenig
    Megvan!

Benford's Law, azaz Benford törvénye, amiröl beszelek.

Benford's Law Wikipedia
  • Hunnenkoenig
    Sajnos nem talalom az oldalt, ahol olvastam (talan wikipedia volt) egy törvenyröl, miszerint egy adott szamcsoportban az alacsony ertekü szamok mindig gyakrabban fordulnak elö, mint a magasak es ezek aranyulnak is egymashoz valamilyen szazalekban. Sajna nem jegyeztem meg a dolgot, de arra emlekszem, hogy amerikaban az adohivatal ez alapjan szüri a lehetseges adocsalasokat.

Ugyanis egy manipulalt adobevallasban feltetelezhetöen egyenlö aranyban jelennek meg a szamok, mig egy valodiban a törveny szerinti szazalekok szerint aranytalanul.

Tehat egy veletlenszerü szamsorban gyakrabban fogsz egyessel talalkozni mint kilencessel.

Ez alapjan mindenfelet bele lehet magyarazni mindenbe.

Peldanak okaert ott van a szeptember 11-i hoax email, amiben a 11-es szam bizonyitekkent szolgalt az összeesküvesi teoriara.

a 11-es szam elöfordulasa

Erre valaki ezt irta:

Oh my God! How worried should I be? There are 11 letters in the name "David Pawson!" I'm going into hiding NOW. See you in a few weeks.

Wait a sec ... just realized "YOU CAN'T HIDE" also has 11 letters! What am I gonna do? Help me!!! The terrorists are after me! ME! I can't believe it!

Oh crap, there must be someplace on the planet Earth I could hide! But no ..."PLANET EARTH" has 11 letters, too!

Maybe Nostradamus can help me. But dare I trust him? There are 11 letters in "NOSTRADAMUS."

I know, the Red Cross can help. No they can't... 11 letters in "THE RED CROSS," can't trust them.

I would rely on self defense, but "SELF DEFENSE" has 11 letters in it, too! Can someone help?

Anyone? If so, send me email. No, don't... "SEND ME EMAIL" has 11 letters....

Will this never end? I'm going insane! "GOING INSANE???" Eleven letters!!

Nooooooooooo!!!!!! I guess I'll die alone, even though "I'LL DIE ALONE" has 11 letters....

Oh my God, I just realized that America is doomed! Our Independence Day is July 4th ... 7/4 ... 7+4=11!

- Dave

PS. "IT'S BULLSHIT" has 11 letters also.
  • usi12c
    Jajj pontatlan voltam. Az első évad kéne... Vmilyen wat-os verzió vgay mia szösz.
  • usi12c
    Üdv emberek. Lenne egy kérdésem. Nem todjátok honnan lehetne leszedni azokat a részeket, amikhez az eltuntek.mailpont.hu-n vannak a szinkronok? előre is köcce
  • PiszkosFred
    Hja, tényleg jól néz ki. Apró kis észrevétel: nem Lock, hanem Locke a szereplők képeinél ;] Sok sikert és főleg türelmet hozzá.
  • derive
    belenéztem az 1. évadba, és messze izgalmasabb volt, mint a 2. így utólag is.

valaki mondja már meg, h végül jack felvihette az apját a gépre? (5. rész) mert a koporsót megtalálja, de üres. vagyis vagy kiszabadult a teste :), vagy nem vágom, és a holttesteket más módon szokták szállítani.

kösz
  • izb
    zsír az oldalad.Minden elismerésem

---------------------------------
    www.izbsystem.hu
  • hispan2
    Bocsi.
  • hispan2
    És persze elrontottam a címet, mert az igazi az: http://lostsite.extra.hu
  • hispan2
    Reklám, nem reklám, gondoltam szólok, hogy vagyok...
    http://lostsite.uw.hu
    Vannak már szinkronok (első évad), feliratok (első és második évad) és képek. Lesz még rengeteg más dolog is, de alapvetően a mindig friss szinkron és feliratfájlok a lényeg.
    További kellemes fórumozást!
  • mukika
    tv.com