22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • dave85
    bocsánat, visszavontam a kérdéseket
  • dave85
    Sziasztok!

Tudja vki, h miért ad az abc csak mionden 2. héten új részeket?
    Ez mostmár mindig így lesz?
    Most néztem meg 2x15-öt, gondoltam megnézem, mi lesz a jövő heti részben (az abc-s infók úgysem érnek fel egy SPOILER-rel), de mit látok....Whatever the case may be.....Nagyszerű....:(
  • Pharaoh
    Remélem valóban ötős lezs, mert már nagyon uncsi volt.
  • Hunnenkoenig
    En mindjart megnezem...
    Mar lent van, csak meg nem volt érkezésem (ezt nagyanyam mondta mindig) megnezni.
  • PyRex
    Szerintem is tedd azt. :)
  • mukika
    mostantól kezdve, amíg meg nem néztem a 2x15-öt, egy kicsit távol maradok a topiktól, a saját érdekemben...
  • PyRex
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Megnéztem a 2x15-öt :))))))
    Lol és még mondja valaki, hogy ellaposodik a sorozat.... :))))))) LOST megint odavágott keményen minden más sorozatnak :)
  • The FlashBack
    hát ez LoL
  • Szolnokboy
    ez jó :DD:D:D:D
  • Cvd
    No végre egy jó, viszonylag sok dolgot tisztázó rész a 2x15. Már nagyon kellett.:)
  • Hunnenkoenig
    Rakd be a humorosba is.
  • Hunnenkoenig
    LOL
  • the nolan
  • Hunnenkoenig
    Asszem erröl mar egyszer volt szo es winnie kijavitott, mikor mondtam, de mar nem emlekszem, hogy megy amcsiban szerinte, viszont europaban leforgatnak egy egesz evadot egy sorozatbol es mikor megvan, akkor adjak le a TV-ben.

Persze miközben forgatnak, folyamatosan vagjak es szinkronizaljak stb.

Tehat ha europaban forgatnak a lost-ot, akkor az idei evad mar tavaj lett volna forgatva.

Igaz itt ha forgatnak valamit, azt allami tamogatassal csinaljak es vegülis tök mindegy, hogy jo-e vagy sem, le lesz forgatva.

Amcsiban ugye elöbb leforgatnak 5-10 reszt es ha jo, akkor forgatjak tovabb...
  • Csacsi
    Na mind1. Már annyira úgysem köt le...még megnézem a részeket, de már nincs az, hogy mindig alig bírom kivárni, hogy mi lesz. Hiszen tudom, úgysem lesz semmi. :D
  • PyRex
    gondolom leforgatni egy részt nem megy egy hét alatt :) nem hiszem hogy sokkal előrébb járhatnak, max 3-4 résszel...
  • mukika
    sajnos igaz... :(
  • Csacsi
    Ha igaz ez az oldal (http://www.epguides.com/lost/), akkor mostanában így lesz lost, hogy 15. rész, aztán 3 hét, majd lost 16. rész, majd 3 hét szünet. Eléggé húzzák már a dolgot.
  • The FlashBack
    OFF:

szívesen megcsinálom, de
    valaki segítsen összszedni azokat amiket bele kellene írni.
    Minden szívesen várok, ha egyáltalán akartok FAQ-t.
    Privátban
  • Cvd
    Szerintem viszont majdnem felesleges lenne. A tapasztalatok azt mutatják hogy mégha 3 centis villogó vörös betűkkel van is beírva a bannerba hogy itt olvassák el először, döntő részük akkor sem foglalkozik vele hanem írja be a butaságait.
  • IMYke2.0.0.0
    [URL=http://www.nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=103014]"Megjelent" - Lost 2x15[/URL]
  • Aramir
    Ha max sebességgel töltesz felfelé, az lassítja jelentőssen a letöltésed.
    Próbálj meg használni cFosSpeed-et pl, hátha az segít.
    http://www.cfos.de/speed/cfosspeed_e.htm
    (okosítást meg keress hozzá valahol :) )
  • sadvagabond
    de ugye azért az 1-3 kb/s az elég kevés?vagy más is szenved ilyenektöl?(ismerősöm 300-zal szedi,teljesen kiakadtam...)
  • sadvagabond
    köszi.napról napra okosabb leszek.
  • magus
    jah, a regebbi reszeket nehez beszerezni, de nekem ugyanannyi eselyem van megtalalni szamara is elerheto helyen mint neki... vagyis guglizom
  • IMYke2.0.0.0
    FAQ = F.A.Q. = (frequently asked questions) gyakran ismételt kérdések, gyakori kérdések (és válaszok) gyűjteménye, GYIK
  • sadvagabond
    lehet röhögni:mi is az a FAQ?
    amúgy tényleg nagyon nyomasztó nekem is a helyzet.torrentről szedem a filmeket amit nézek és 1-2 kiloval jön.ha eléri a 25-öt az már ünnep.pedig vissza is osztok.de amatőr vagyo kolyan szintan hogy még,lehet h valamit nem jól csinálok...
  • fifi
    szerinted???

ez a feldobott FAQ ötlet nem lenne hülyeség az ilyen lámerkedések elkerülése végett!
  • Blave
    Tudtok olyan torrentes oldalt ahol le lehet szedni a szezon 2 a 7. résztől tovább (szinkronosan)?
  • jjames
    kinek kell torrent elérés? melyik részhez?
  • Hunnenkoenig
    Hat igen, aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem erdemli...

Ilyen a mai fiatalsag. Minden kell azonnal, ingyér... Hogy azert megdolgozzunk vagy legalabbis valamit adjunk cserebe...

"vadkelet"...ez tetszik :-)))
  • PiszkosFred
    Utolsó részekkel nincs is baj. De korábbi részeknél már nincs olyan sok seed, és lehet lassú. De hát valamit valamiért, örüljön az ember hogy egyáltalán le tudja szedni. Pár héttel ezelőttig modemeztem (meg előtte majd 12 évig). El tudja talán képzelni mindenki, hogy itt vadkeleten, szélessáv nélkül mit összekínlódtunk mire meglett egy-egy lost vagy galactica rész? Úgy vártuk a kollégám pesten tanuló fiát minden két hétben, mint a messiást, ő hozta a részeket ;]
  • PyRex
    Ja én is csak ámulok azokon, akiknek lassú :D
  • Hunnenkoenig
    Nekem az utolso resz lejött 250k-val torrentröl 20 perc alatt...vagy meg annyi se volt...
  • The FlashBack
    hát.
    írj egyet:)
  • PyRex
    télleg kéne egy fuck (FAQ :), mert ez már uncsi...
    www.epguides.com/lost

Én innen olvastam az infót.
  • kirol
    Nem 04.05-ig lezs szünet?
  • PiszkosFred
    ABC-n
  • Mincsi
    De hol?? Az HBO-on?? Vagy hol??