22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • PyRex
    SPOILER:

De azt honnan veszitek, hogy akivel Eathan beszélt, az a szakállas fickó volt? Mert utána találtak műszakállat? :)
  • PiszkosFred
    Új szereplő alatt értem azt hogy vadidegen új arc, vagy esetleg valaki az eddig bemutatott visszatekintések valamelyikéből, vagyis akit már láttunk... ;] De költői a kérdés, majd kiderül április körül...
  • IMYke2.0.0.0
    Persze, hogy új szereplő lesz... mint minden ilyen stílusú filmben / sorozatban.
  • PiszkosFred
    spoIler:

Jaja, Zeke, aki elvitte a Waltot, aztán akivel összefutottak a dzsungelben. Ami engem érdekel, hogy Zeke és Ethan kiről beszélt, kitől akarták a dolgot eltusolni? Új szereplő lesz vajh' vagy valami újabb csavar?
  • FLeK0
    A 'szakallas' emberrel beszelt.
  • PyRex
    SPOILER:

Ki Aaron apja?
    És ki volt az a faszi, akivel Eathan beszélt, amikor Claire ott volt a gyerekszobában a bunkerben?
    Ti miért gondoljátok, hogy 2 csapat van? (Dharma + others)
  • IMYke2.0.0.0
    S mi lett az "Eyes for Esmeralda" Alapítvánnyal?
  • PiszkosFred
    Én kezeltem a "Free Isaura" alapítványt, maradt egy kis pénz, átutalom majd, remélem segít... ;]
  • Szolnokboy
    Én nagy dologra vállalkoztam ! Pénzt gyűjtök a túlélők mentőakciójára. Aláírásokat gyűjtök és nyitottam egy bankszámlát: 016483842321-000023435-3553663 Ide lehet utalni a pénzt. Segítsetek!
  • Cvd
    Majd pár év múlva egy részben felébred valamelyik túlélő és kiderül hogy csak álmodta Sharon halálát, aki ezután felébred és kiderül hogy csak álmodta Boone halálát, aki ezután felébred és kiderül hogy csak álmodta a gép lezuhanását.:)
  • kill3r22
    én se hasznalok realmediat...csak éppen fent van valami kodekpakk ami támogatja és mplayer classic meg lejácca..:)
  • magus
    hat, eddig 40 resz ment le, eddig kiderult, hogy Clairrel akarnak valamit, meg vannak 47-en, ebbol Dallas lesz
  • kirol
    Nagyon ott van az új rész.
  • Cvd
    A torrentspy-n biztosan megtalálod avi-ban, nekem onnan szedte az Azu rss feedből délelőtt.
  • Cvd
    Az előzőből kiindulva (nemcsak Aaron kellett nekik hanem mások is), és azt figyelembevéve hogy nem zargatják őket a szigeten, elképzelhető hogy később lesz rájuk szükség, talán önszántukból kell majd velük együttműködniük, talán az is lényeges hogy épek és egészségesek legyenek akkor, és az is számíthat hogy ameddig nem kellenek, de kavarjanak semmi gondot. Így érthetővé válik a jelenlegi helyzet. Odavitték őket, élnek a viszonylagos tudatlanságban, ez pont megfelelne nekik egyenlőre.
  • mukika
    :Dd

én is egyből erre gondoltam...
  • Hunnenkoenig
    Es ki a tököm hasznal Real Mediat?
    Tök fölöslegesen töltöttem le...
  • Cvd
    Jogos a felvetés, abban az esetben ha elfogadjuk hogy a "fertőzést" ők fejlesztették ki, és csak ez az egy szer létezik, így ez a felelős Ethan képességeiért is. De miért létezhet csak egy szer? Egy rakás dologgal kísérleteztek, Ethan nyugodtan kaphatott egy teljesen másfélét is. Elvégre az egyik így az agyra hat, a másik a testre, elég logikus hogy két külön dolgoról lehet szó. Plusz Eko igaz elég nagydarab, de vajon lenyomott volna két Ethanhoz hasonlóan megpiszkált embert egyedül? Ráadásul a két hulla nem is tűnt el mint Ethan miután ledurrantották.

A lista meg lehetett azért náluk hogy tudják kit kell elvinni. Attól hogy esetleg szabad akarattal nem rendelkeznek, még nem biztos hogy síkhülyék, cetliről beazonosítani még tudhatnak valakit. Ami mondjuk hibásnak tűnik az az hogy még egy normális ember sem menne semmire egy listával vadidegen emberek között, nem tudhatja hogy melyik ki. A lista inkább csak jelzés a néző felé hogy itt tudatos dologról van szó és nem találomra rángatják el az embereket.
  • Roll
    W3NDIGO mondta, hogy csinálhat publilus verziót is, amiből kihagy minden ilyesmit, de ezidáig rajtad kívül senki se szólt.
  • Szolnokboy
    jah azt mondja "pregnancy test"
  • PiszkosFred
    spoilEr:

Ez nekem is eszembe jutott, hogy csak Aaron miatt van az egész. De ha ekkora hatalmuk van, akkro miért nem visznek le valami kommandós brigádot, fogják meg a csajt, lövik agyon a többi túlélőt és kész? Ha bedrogozva - mint Claire - kezesbáránnyá lehet tenni őket, akkor miért nem fogják össze azokat akik kellenek nekik - ha vannak még a bébin kivül - a többieket miért nem ölik meg? Egy repülőt eltéríteni, felrobbantani majd 100 utast megölni azt lehet, de a 40 túlélőből szelektálni már nem? Egy ekkora cég, amely ilyen bázisokat épít, egy saját szigeten, ilyen szintű kutatásokat véget, annak biztos van valami elite biztonsági szervezete, akik nem kérdeznek csak ölnek.

...de persze ez csak okos skodás megintcsak a részemről ;]
  • Cvd
    Azt.
  • Cvd
    Sokkal egyszerűbben hangzik hogy ki akar jutni, ehhez valakinek a bizalmába kell férkőznie. Azt hallotta hogy Locke és Jack vitatkozik, logikus hogy egyiküket a másik ellen próbálja fordítani, közben elhiteti vele hogy ő a barát. És vajon kinél érdemesebb próbálkoznia, Jacknál aki ugyan ellátja, de tovább nem foglalkozik vele, vagy Locke-nál aki könyvet visz neki, néha elbeszélget vele, és bűntudata van azért mert talán tényleg egy ártatlan embert tart fogva és eggyezett bele a megkínzásába?
  • magus
    asszem terhessegi tesztet ker, de nem biztos
  • PiszkosFred
    spOiler:

Oké. Akkor a kérdésem az, hogy Ethannal mi a helyzet? Csak doktor a Dharmás brigádból, vagy fertőzött akik rabolnak? Mert doktornak elég szívós volt amikor pofozták egymást Jackkel. Vagyis akkor mindkét fél kezelés alatt áll, csak talán mások a "reakcióik". (lehet olyasmi az egész, mint a Mirandai kolónia a Fireflyban, egy részüknél rosszul működött("meghaltak"), másik részüknél meg még rosszabbul működött(fosztogatók)) Vagyis vannak a dokik és az Alex féle aránylag jó eredményűek, és vannak a mezítlábasok.

Oké.

De ha nem jelmez, hogy került a lista a mezítlábasok egyikének a zsebébe... ? ;]
  • Cvd
    Végiggondolva pedig logikus. Majdnem biztos hogy Aaron "apja" benne van a dologban (festmények a bunkerben és a lakásán), az pedig tény hogy szándékosan erre a gépre irányították, ami aztán lezuhan éppen oda, ahol pl. az gyerek apja is megfordult. Aztán éppen őt rabolják el és inyekciózzák a gyerekét, és úgy akarják kivágni belőle a gyereket hogy Claire nem is élné túl? Zeke el is mondja hogy kell nekik a gyerek az új részben. Kizárt ennyi véletlen. Mivel egy ilyen zuhanást normális esetben senki sem élhet túl, ezért az is nyilvánvaló hogy tudták hogy (jó eséllyel) túléli a csaj, tehát rendelkeznek a gép eltérítéséhez és a lényeges részeinek "épségben" lehozásához szükséges technológiával. Ha ez nem így lenne biztosan akkor eszükbe sem jut a géppel játszani, simán el is rabolhatták volna bárhol. Ebből mondjuk az is következik hogy valszeg másokat is szánt szándékkal irányítottak oda (csak még nem mutatták ki annyire nyilvánvalóan mint Claire esetében), sok embert meg egyszerűbb volt így odajuttatni, mint egyesével összefogdosni őket, ami ráadásul kapásból gyanút kelt minegyikükben.
  • kill3r22
    Innen lehet tölteni losts02e16promo
  • kill3r22
    hát majd a következö részböl talán megtudjuk..viszont valaki segithetne leforditani a 16 os rész bemutatoját mert nem értem hogy Sun mit kér sawyertól...és érdekelne valaki help?
  • magus
    áh, sztem az eleg gyenge magyarazat... bar mar az is - mint emlitettem - halal gyenge, hogy viszalyt szitanak locke es jack kozott, ez egyszeruen klises, nem ezt varnam...
  • Cvd
    Szvsz a mezítláb nem jelmez, logikátlan lenne. Azokban az esetekben amikor biztosan a Dharma-sokat láttuk a rongyokban, mindig volt rajtuk cipő, volt náluk felszerelés, ésatöbbi. Mi értelme lenne mezítláb is kóborolniuk, ha egyszer a ruházatuk többi részéből/arcról úgyis beazonosítják őket mint a "kalóz" csapat? És miért vinnének ilyenkor gyerekeket is magukkal? Inkább arról lehet szó hogy a mezítlábasok a fertőzöttek. Arra ugyanis semmi bizonyíték hogy a fertőzés halálos lenne, csak Henry meséje a feleségéről, ami jó eséllyel hazugság, de ha igaz is akkor is lehetett az normális betegség is, és nem ez a fertőzés. Az viszont biztos hogy a fertőzés megváltoztatja az embereket (ezt Danielle mondta a csapatáról), valszeg elállatiasodnak, nem használnak eszközöket sem többé. Viszont úgy néz ki hogy a Dharma-sok tudják irányítani őket valahogy (az ő irányításukkal csipegettek ki embereket a farok tólélőiből). A fertőzés talán valami agykontroll kísérlet eredménye ami elszabadult. A Dharma-sok tudnak ellene védekezni a szerrel, de ha megkapta valaki a fertőzést már nem lehet tudják visszafordítani, "zombivá" válik, viszont irányítható lesz.
    Szvsz a Danielle csapatával történtek igazolja azt hogy a fertőzöttek (nálam ezek a mezítlábasok) valamennyire külön csoport a Dharma-soktól.
  • IMYke2.0.0.0
    Mikor meglátom ezt: Faffynak és a Plüssöknek - egyszerűen ütni tudnék.
    Kit érdekel, hogy a fordítás készítője kire élvez? Kit érdekel, hogy mi a baja a fordítónak?
    A dedó mindenhová betör?

Megjegyzés a fordítást védőknek: nem érdekel.
  • kill3r22
    sztem az logikátlan lenne ha ö miattuk "hozták le a gépet"
    lehet hogy miattuk zuhant le de nemhinném hogy a gyerek miatt...ugyanis nem lehettek benne biztosak hogy tuléli a csaj...sztem eggyre inkább arra hajlok hogy ez az egész egy kisérlet az emberi viszonyokkal stbstb....pl elöbb utobb sztem robbanni fog a Jack VS John Locke bomba is....erre utalás a 15ös rész vége is...hogy hiábba mondja locke hogy közösen döntenek de Locke azért tudja hogy ez nem igy van csak magának sem akarja elhinni...
  • magus
    ha aaron miatt hoztak le az egesz gepet, akkor miert vannak osszevalogatva az embere? sztem ez igy nem korrekt, bar lehet h meg kifejtik...

sztem vannak a fertozottek, akikkel a dharma jatszik, csak azt nem tudom ez a 48 hogy jon a kepbe
  • kill3r22
    Nah fiuk javitottam picit a Lol-os hoz készült felirathoz...igy már a végefelé nem csuszik a felirat.....
    Lost.S02E15.HDTV.XviD-LoL
  • The FlashBack
    divx
  • sada67
    sziasztok. Megkaptam avi-ban a filmet amit az asztali dvd-m nem játszik le, kinek van valami negoldása?
  • mukika
    lol-os teljesen hibátlan.
  • Roll
    A reteksubon azért lett a hdtv-xor-hoz időzítve a felirat, mert olyat hallottunk, hogy a lol-osnak csúszik a hangja.
  • mukika
    ez a rész kifejezetten tetszett. voltak benne szokásos elkapkodott részek, de összeségében nem volt rosz.
  • Szolnokboy
    a reteskubos eleve más verzióhoz (xor) van igazítva , azért próbáltam a LOL-hoz konvertálni de nem sikerült tökéletesen sajnos