Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze, de csak van egy kerettörténet, függetlenül attól, hogy a párbeszédeket ki írja meg az egyes részekben. Most az nem számít, hogy 1 vagy több találta-e ki. Az elhúzás valóban természetes, a kérdés az hogy meddig. 24(vagy 25) rész pl ideális lenne 😊.

www.armed-assault.hu

olyan nincs, hogy forgatókönyvíró, hiszen akárcsak a 24-et, a lost-ot is 10-12 ember ír, szinte mindegyik részt más.

az pedig, hogy elhúzzák természetes, hiszen, ha választ kapna mindenki mindenre, akkor nem érdekelne senkit a sorozat.

ld. a twin peaks is azért bukott meg anno, mert kiderült ki laura palmer gyilkosa. utána már nem érdekelt senkit odakint a sorozat. (az x-akták viszont elég jól kibírta 9 évadig igazán kardinális válaszok nélkül)
Valóban jó a sorozat hangulata, de vhogy az az érzésem, hogy megint olyan forgatókönyvíró van a dologban, aki nagyon ért mindenféle rejtélyek, misztikus dolgok felvezetéséhez (ez a könnyebb része), de nem tud rájuk olyan megoldást találni, ami minden (vagy a legtöbb) nézõnek tetszene (ez lenne a nehezebb része). Ezért inkább egyszerûen eltolják a megoldást, de még csak részletekre sem mutatnak rá....aztán majd sok évad után mutatnak vmit. Persze-persze jó nézni, jók a karakterek tényleg, csak hát így a 24. rész után kicsit átverésszagú volt nekem. Titkos ajtókat, rejtélyes szörnyeket nem nagy kunszt kitalálni, viszont kerek történetet adni ezekhez, megmutatni az okokat, az lenne vmi. Remélhetõleg a köv szezonban csak kiderül pár dolog...

www.armed-assault.hu

lassan elkezdõdik a második szezon juppyyyy 😊

gergod
Arról nem beszélve, hogy így mennyivel olcsóbb megcsinálni a filmet, mintha t-rexet, földönkívülieket vagy szellemeket kellene életrehívni 😊

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

MerlinW
Á és télleg elsõ... Tévedtem, elõferdül😊

[merlinw.org]

ez egy season 1-es étvágygerjesztõ interjúkkal, részletekkel, ilyesmi - az angoloknak vetítették le az 1x03 után, szóval nem második szezonos.
MerlinW
Még nem néztem meg, azt írják külföldi fórumok, hogy Seasson 2 spoilerek vannak benne. Asszem amolyan extra dokumentumfilm lehet.

[merlinw.org]

shaba23
errõl tud vki vmit? Lost - Revealed ez elméletileg valami extra
MerlinW
T-Rex, nem T-Rex valami van ott😄 Azt hittem az utolsó dupla részig hogy azért nem mutatnak semmit a "szörny"-bõl (a misztikum és a feszültség fenttartásán kívül), mert földhözragadt akar lenni a sztori.
Aztán az utolsó duplában mutattak olyat ami nem annak tûnik...😊 Szal még lehet bármi a sztoriból.

Még egy olyan sorozatot sem láttam amely elsõ szezonjában szinte semmi sem derül ki a karakterek személyiségén kívül, mégis élvezetes. Talán ez adja meg a varázsát. Ugyanez tetszett a 4400-ban is. A karakterek személyiségének olymód kidolgozottsága, ami mellékvágányra tudja szorítani a történet fõszálát. Innentõl jó egy film.

[merlinw.org]

> De jo lett volna ha a masodik napon kiderult volna h egy t-rex van a szigeten es ez okozza furcsasagokat mi? Eszemfa**om megall.

Ezt senki nem mondta, a saját hülyeségedet figurázod ki. Persze, kellenek rejtélyek, de néhány válasz is jó lenne.

Careful what you look for. You just might find it.

van címe.
akyyy
most ez melyik topic????????

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Tatyla
egy feliratozás egyszerübb és jobb lenne szerintem is...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Dynamic
Mert már régi idióta magyar szokás, hogy végigböfögik: gyártásvezetõ, szinkronrendezõ...
Sosem értettem miért nem lehet kiírni.
Tatyla
miért kell a párbeszédek alatt nyomni a magyar hangok-at?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

gergod
3. 😊

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

BADE
2.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

rtl klub-lost 3. rész hmmm...megnézzük szinkronosan is! 😊

"nem véletlenül a 24 az elsõ."
24 rajongoval allsz szembe ugyhogy ezt nem kell mondani, tudok rola.

Visszaterve, ha vki nem erti meg h a sorozatok attol jok h sokaig mennek, es mindig csak egy keves informaciot kap az ember az akkor ne nezzen sorozatokat, mennyen szepen vissza a mozifilmekhez. Ez a turelmetlenseg nagyon piszkal engem. Mindenki turelmetlen.
Lenyeg a lenyeg: "Óriási tévedés." Nincs igazad, mar volt is itt errol szo, megegyszer nem koptatjuk a billentyuzetet.
A masik meg nem valaszoltal a kerdesemre. 😛

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

kevés az olyan sorozat, amit maguktól lõnek le a készítõk (jóbarátok, x-akták) - a nagy részüket addig csinálják, amíg nézik. nekik ez a foglalkozásuk, mármint a készítõknek.
fifi
OFF
szopni fogsz, mert 6.-án duplázzák, most írt a root nekem is... 😄DDD

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

pluhi
"Szervusz me7ecc, merthogy minden sorozatnak ez a lenyege"
Óriási tévedés. De már megyek is. Még annyit, hogy winnie mindenhol azt irta, hogy nem véletlenül ez a második legelterjedtebb sorozat a p2p rendszerekben. Ebben igazat is adok. És nem véletlenül a 24 az elsõ...
A 24 teljesen mas, raadasul akciofilm. Koze nincs egy olyan sorozathoz ami a REJTELYre epit. Na ilyen a lost. Utalom ezt a felfogast, h huu mivan a "ajtoval" haver is allandoan ezzel jon.

"Nálam ez a sorozat, nem ez a végtelennek belõtt, "addig nyúzzuk mig nézik" dolog."

Szervusz me7ecc, merthogy minden sorozatnak ez a lenyege. Ha vki keptelen turelmesnek lenni, akkor nincs ertelme neznie. Egyebkent kicsit sem erdekelnek a szereplok hattertortenetei?

gergod
lool ez jó 😊
és persze azt is csak a másik oldalról lehet kinyitni 😊

pluhi
Ha a második napon derül ki, az tényleg korai. De itt a 25. részrõl beszélünk. Vehették volna a fáradságot, hogy dobjanak valami koncot. Nekem fogalmam nem volt, hogy ki a rendezõ, és hogy mit várjak tõle. Most már tudom.
A 24-ben is csak bonyolódott a cselekmény vagy 6 részen át, kutya nem értett semmit. Aztán kezdett szép lassan megoldódni és a végére minden Ok lett. Nálam ez a sorozat, nem ez a végtelennek belõtt, "addig nyúzzuk mig nézik" dolog. Ha 100 rész simán várható, visszajövök a Season 4-nél, hátha ott kiderül, hogy az akna végén egy másik ajtó van, kis ablakkal.
jajj..remélem választ kapunk rá, hogyan került oda aza t-rex :/
jegesmedve, t-rex ..mi jön még ? zombie pingvinek ?

Huu. De jo lett volna ha a masodik napon kiderult volna h egy t-rex van a szigeten es ez okozza furcsasagokat mi? Eszemfa**om megall. 😄
Figyeljetek ha tul gyorsan derulneneki ki a dolgok nem volna ertelme a sorozatnak es nem lenne mirol beszelni. EGyaltalan nem pofatlansag. 😊

egyáltalán nem érdektelenek a flashbackek..a "kirakós játék" elemei!
a sziget rejtélyeire meg szép fokozatosan fog fény derülni!

Rafaelo
WTH - What the hell ?

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

> Hogy ennyire SEMMIT ne tudjak meg az már a pofátlanság határa.

Egyetértek, de sokaknak meg ez tetszik. Hogy milyen érdekes a sok flashback, a karakterek háttértörténete, hogy a múltban ki találkozott kivel, kinek volt köze kihez, stb. Szerintem ez elég érdektelen, a sziget rejtélyeire lennék kiváncsi.

Careful what you look for. You just might find it.

FtranX
hát úgy jó, ha felfelé nem korlátoznak. 😊 bár az 512 kbit/s letöltés manapság kicsit kevésnek tûnik.

Az is lehet hogy csak 1 elmegyogyintezetben elo sikagy 50x skizofreniajat latjuk 😊

En maradok jack bauernel. 😊)

Szentem sose fog kiderulni mi ez a sziget, en ezen gyakorlatilag az 5.resz utantol mar nem gorcsolok.

100 részt simán várhatsz a lost-tól - alsó hangon.

még szép, hogy nem kapsz megoldást, hisz akkor vége lenne a sorozatnak...

az alias egy nagyon komplex háttértörténettel megáldott akciósorozat egy jó csajjal😊
pluhi
Megnéztem 3 nap alatt az elsõ évadot. Elsõ nap bejön apám, kérdezi mit nézek. "LostújsorozatmostmegyRTLenvágod" Aham. Bejön harmadnap, megkérdezi hány részes, talán 100? ÁÁÁÁ, mondom csak 25. Hát egy szart, úgy tûnik neki lesz igaza. Azért pillogtam az utsó rész végén rendesen, azt hittem elnéztem valamit a részekkel. Hogy ennyire SEMMIT ne tudjak meg az már a pofátlanság határa. (JA, bocs megtudtam, hogy az ajtó alatt lyuk van, ejjjjj.)
Volt itt valami nanobotos elmélet, az egész jól hangzik. Nekem félúton valami kollektiv hallucináció járt az eszemben mondjuk Jákob lajtorjás felhangokkal. Esetleg már rá vannak kötve a Mátrixra<#vigyor>. Elég vad ötlet, el is vetettem késõbb.
Olvasom itt, hogy ez a csávó csinálta az Aliast. Egy deka részt nem láttam abból, ott is igy megy a blöffölés?
5 éve ugyanaz, a helyi kábeltv szolgáltat mellékesen. Lefelé 512 (épp holnap duplázzák), felfelé nincs szabályozva, attól függ hogy hányan neteznek még rajtam kívül. Nappal párszáz kb/s, éjjel felmegy 1mbit fölé. Bittorrenthez hasznos.😊 Szinte folyamatosan megy a gép+ az Azu, de a feltöltés sebességétõl függetlenül mindig megvan a 65-70kB/sec lefelé (persze ha elég gyors(ak) a torrent(ek)). Mindezt úgy hogy csak seedelni vagy 8-10 torrentet szoktam, folyamatosan többszáz szálon csatlakozva.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

FtranX
Milyen kábelneted van, ami szinkron? Mo-n még ilyenrõl nem hallottam. 😄

Nekem Chello-m van és ha DC-ben nem korlátozom a feltöltést, akkor a letöltés bizony igen-igen belassul. Ha meg FTP-re töltök fel, akkor még a böngészés is idegesítõen lassú lesz.

PLaci
T-Kábel van nekem, elvileg 20kb/s a max, de ha letölteni akarok max-al, akkor 10kb/s-re le kell lassítanom az upot 😞

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Pl. nekem, meg jópár ismerõsömnek.😊 Kábelnet, észre sem venni a max. feltöltést se. Esetleg levesz 1-2 KB/sec-et, de az elhanyagolható. Semmit nem kell korlátoznom a csutka letöltéshez. És hasonló szinkron kapcsolat bõven van azért annyi az országban hogy ne általánosítsunk le csak asszinkron ADSL-re.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

FtranX
és hány embernek van ma otthon szinkron kapcsolata? 😄

Amúgy a kapcsolat szinte tök mind1, mert a letöltés mindenképpen igényel némi feltöltést is. Ha maxon töltesz fel és nincs valamilyen optimalizáló-progid (pl. Cfos), akkor az a letöltés rovására fog menni.

Legalábbis ha ADSL kapcsolata van. Normális szinkron kapcsolatnál nem kell ezzel bohókodni.😊

FtranX
érdemesebb inkább a maxfeltöltés 80%-ára állítani az up-pot, mert felette bejáccik "a feltöltés megeszi a letöltést" effektus.

vagy regges oldalról szedd, vagy várd ki, amíg minél több nagysebességû user-hez kapcsolódsz. ha sokan szedik, akkor megoszlik a sebesség a feltöltési sebességek arányában. állítsd max-re az uppodat
Éppen töltés alatt van az elsõ éved BitComet álltal!De kemény 4-5kb/s-el töltök...Lehet ezen változtatni?Csak nekem ilyen lassú a letöltés másnak nem?Dc-n meg néha 140k-val is töltök...<#rolleyes>

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

mtv-bõl van választék!
méghogy gagyi kis helyi kábel 😊

gagyi, helyi kis kábel. gondolj bele - mtv europe (alap), mtv 2 (alter), mtv base (feka) és mtv hits.
OFF:
vh1 classic ? fincsi lehet!
szerintem a vh1 a legjobb zenei adó
amúgy azaz 'itt' az hol van ? 😊
ON:

itt még vh1 classic is van a normál mellett.