22323
-
Roll #5244 Azért ez a hosszú szerződés elég elkeserítő. Tudnám mi a francot huzzák annyi ideig, max még 1 évad és megunom tuti, de szerintem vannak ezzel többen is így. Mindig valami új szál, a sok régit meg elvarratlanul hagyják. Na nem is idegesítem magam. -
winnie #5243 itthon igen. egy sorozat egy évben átlag 22 részből áll (a lost 24 (25) volt). ha lemegy a 22, akkor várni kell. de ez mindig így van.
amerikában májusban vége lesz a 2. évadnak és akkor szeptemberig kell várni a 3.-ra. -
404error #5242 ŐSSZEL LESZ FOLYTATÁS????????? AZ EGY EGÉSZ EMBER ÖLTŐ -
winnie #5241 itthon pedig természetesen folytatódni fog ősszel a lost - és tavasszal, évad végével mindig véget fog érni, hogy rá fél évre megint elkezdődjön. az rtl második legnézettebb sorozata volt, szóval nincs aggódnivaló. -
winnie #5239 igazz az hogy 2 évad után befejezeik?
dehogy fejezik be. pár ávig még biztos menni fog - a szereplők 5 éves szerződését most toldották meg pár hete még egy évvel. -
404error #5237 hol az az AXN ?
vagy olyan mint a(z) hbo hogy külön előfizető -
#5231 Bátor dolog így kijelenteni valamit a magyar televíziózás kapcsán, akár magánemberként, akár tévéelnökként, akár műsorigazgatóként. Érdekes kis világ ez a honi tévézés világa, itt még az sem biztos ami már megtörtént ;] -
#5230 várd meg a faq-t, mindjárt fel lesz töltve...
-
#5229 igazz az hogy 2 évad után befejezeik? -
#5228 tudni...folytatni fogják
-
#5227 Egykét alkalommal kell majd 2secet előre vagy hátra igazítani a 42 perc alatt, nyugodtan megnézheted így is. Közben meg leszeded azt amit kellett volna. -
#5226 az marha jó,én meg a szokásosat szedtem le -
FLeK0 #5225 Leirtak mar, a xor a 'hivatalos' valtozat a heten, ezert forditottak azt. -
#5224 látom már korábban is kérdezték,de nem akartam visszaolvasni,nehogy megtudjak valamit,amit nem kellene -
#5223 mi a különbség a XOR és a LOL változat között?Az egyik nagyobb méretű?Sajnálattal látom a fordítók átálltak a XOR-os verzióra.A LOL-os le sem lesz fordítva? -
#5222 Nem szakították meg, hanem vége lett ;] Talán ősszel folytatják, nemtudni. AXN (vagy valami ilyesmi nevű) adja már a második szezont. -
404error #5221 mikor kezdődik el a 2. évad?
mert most nagyon ügyesen meg szakították az rtl en -
#5220 nem
-
#5219 ebből én mit fogok észrevenni itthon asztali lejátszóban? mert gyanítom, hogy semmit, vagy tévedek? -
#5218 44Khz-es a hang a 48Khz helyett asszem. -
" -Lost - 2x15 - Maternity Leave (HDTV-LOL) *NUKE*- "
ez miért is van pontosan? mi vele a gond? mármint miért NUKE? -
#5216 privát ment. -
csonka880625 #5215 Hy
Ha valaki tudna mondani olyan oldalt ahonnan letudnám tölteni a Lost 2. évadját azt megköszönném. -
Roll #5214 Általában a tracker címe szokott lenni. -
#5213 jah pass....hátha mákod lesz 4815162342 -
#5212 Próbáld a számsort ;] -
#5211 asszem... ezzel beszívtad... énis jártam már így,
csak én nem ezzel a fajtával:D
-
FLeK0 #5210 Nezz utana ott ahol letoltotted, alapbol semmi ilyenen nincs jelszo. -
#5209 az xvid xor-os (2.évadból) 15. résznek mi a jelszava? -
#5208 Jah sztem is majd szolok Flashbacknek...:) -
#5207 Szerintem ezt a számot is be kéne rakni a faq-ba, mert mindig jön vki, aki nem tud visszaolvasni, vagy rákeresni :D -
#5206 Itt a zene ha valakinek kell....asszem ez az!
Lost S02 E01 music -
#5205 de az eredeti az nem mamas and the papas hanem Mama Cass Elliot sztem:) -
#5204 OFF:
FAQ, nemsokára elkészült
aki szívesen segítene, PÜ-ben jelezze
kösz
-
#5203 ÓÓ nagyon szépen köszönöm! Nekem baromira tetszett :) -
Rohamoszti #5202 A "Make Your Own Kind of Music" a Mamas and The Papas együttestől :D -
#5201 Hi! Valaki nem tudná megmondani, mi a címe anak a számnak ami lenn a bunkerban(vagy miben) szólt a 2. évad első részében? -
#5200 Ja lehet igazatok van. -
FLeK0 #5199 En kerestem egy kepet a szineszrol es osszehasonlitottam :) -
#5198 SPOILER
hang alapján is meg lehetett ismerni. :)