Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#911: Francokat.
#912: Sorozatnal sose tudni elore hany reszes lesz. Kiveve a miniknel.
#916: Szentem meg millio magyarazat van. 😊)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Fiuk tudtok adni egy olyan SMS oldalt (Ami müködik rendesen) vagy FTP vagy valami ilyesmit ahonnan gyorsan letudnám szedni a sorozatot?
Nem kell Torent,Dc++
Kösszi elöre is..

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

"..Kiváncsi vagyok ezt a sok rejtélyt hogyan magyarázzák majd meg.."
szerintem arra maguk a készítõk is kiváncsiak! 😊

Három válasz lehet szerintem;

1. Meghaltak és a paracsimba kerültek... <#zavart2>
2. Visszamentek, vagy elõre az idõben egy idõkapun.
3. Egy másik dimenzióba jutottak egy dimenzókapun.
Törölt felhasználó
Ezt akartam tudni 😊
Egyébként nagyon kiváncsi vagyok a folytatásra.
Kiváncsi vagyok ezt a sok rejtélyt hogyan magyarázzák majd meg.

hogy lenne fix? lehet, hogy 60, de lehet, hogy 160 lesz még.
Törölt felhasználó
Bocs ha már volt!De nekem még új.
www.i-am-lost.com
Törölt felhasználó
Azt tudom,hogy az elsõ évad 25 részes,azok megvannak.
csak azt szerettem volna tudni,hogy fix-e már,hogy az egész sorozat hány rész lesz.
ez a 'google a barátod' duma már nagyon elcsépelt! :/

Kar. Azert koszi.

dög: 25reszes az elso szezon. De a google a baratod.

nem.
Törölt felhasználó
Sziasztok!

A 8. résznél járok és nagyon bejön a sorozat.
Érdeklõdnék,hogy tudni már hány részes lesz a sorozat?
Tény, hogy beszippantott egy embert. De az általam látott lassított videóban más is volt ott. Lehet egyébként, hogy fake volt. Ha megtalálom valahol újra, akkor belinkelem.

Careful what you look for. You just might find it.

passzolok.
NAGYON OFF:
Nemtod veletlen a dead like me-bol nem jott ki vmien soundtrack feleseg? A 204ben, amikor a halott sracot daisy elkiseri a templomba van egy nota amire szuksegem lenne. 😊

Azért robbant fel a hajtómû, mert egy fazon túl közel állt hozzá, és beszippantotta. Szóval az a "nagy fekete valami" egy ember volt. Még szóltak is neki, hogy menjen onnan...
shaba23
az elsõ évad lejött 20 óra alatt
regges oldalról tuti max lenne (filelist.org, torrentbytes,net - próbálkozni kell derekasan), de ha a sebességcsökkenés néküli max upload-dal szeded akkor is be fog gyorsulni, minél többen szedik le.
Mi a baj vele? Én spec. most három lost-ot töltök folyamatosan, mindegyik hozza a 20-25 kB/sec-et.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

BADE
épp most szenvedek vele már lassan 2 órája és szinte semmi nem jött le

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

mi a baj a torrenttel?😮
BADE
valahova felrakhatnák az elsõ 2 részt is,természetesen ne torrentre

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

http://www.gportal.hu/portal/ncsoki/ ezt nézd meg most találtam van rajta egy csomó jó háttérkép meg egyébb

maga a csaj is szimpi! jópofa lány

Magasan a legjobb akkor is Claire pocija 😛PP 😄

Csini. 😄

jaja 😊

fifi
jó ott más is... 😛

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

shanonnak még mindig jó lábai vannak! ;-)

anno volt a suliban egy hasonló kaliberû és fizimiskájú osztálytársam..jó arc volt õ is! :-))

Hurley nagy arc. 😄

Rafaelo
aranyosak 😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

#873: Áz. Nekem nagyon tetszett ahogy kidolgoztak a trex fogait.
#875: WOW. Nagyon komoly. 😊
#877: 1) OK 😊 2) Nem figyeltem, de most hogy kijott a dvdrip megnezem megeccer. 😊
#885: Hu ezt meg kell majd nezni!

én meg arra volnék kiváncsi vajon miért kellett....... Walt-ot elrabolni ? nomeg a felrobantott tutaj legénységének sorsa is érdekelne, már amennyiben túlélték a robbanást! vajon mi lesz a sorsuk a nyílt vizen? kiváncsian várom a 2. évadot 😊.......(pontozott rész között fehér szöveg, az olvassa el aki látta az 1. évadot 😊

Hülyén hangzik, de egy fekete "valami" repült a levegõben, belecsapódott a hajtómûbe és a hajtómû a becsapódás pillanatában robbant fel! <#wow2> Lassítás nélkül nem lehetett látni, legalábbis nekem nem tûnt fel. Lehet, hogy ennek köze lesz a majdani magyarázathoz.

van, szedhetõ a netrõl
szinkronos évad jó volna vmilyen formában 😊

uzi kepszlok... (sorry)
számomra is,d e sajnos a nézõk ott hagyták, miutén kiderült a rejtély. (ANNO MÉG A LOST-NÁL IS NÉZETTEBB VOLT)
Rafaelo
de kivolt a gyilkos? 😮

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

engem inkább a twin peaks misztikus világa fogott meg!
nem igazán koncentráltam laura palmer gyilkosára! 😊
számomra a mai napig egyedülálló sorozat!

Rafaelo
mé mivolt a robbanásnál??????????

> fifi kollega irta az ilyen "mer nem derulnek ki a dolgok usereknek"

OK! <#vigyor0> Talán ez a leggyakoribb vita a Lost -tal kapcsolatban. Az általad említett userek, és a "jó ez így ahogy van" userek vitája. A #867-ben szerintem tök jól le van írva a lényeg. Mármint hogy én is úgy látom a dolgokat.

Más. Még régebben láttam egy külföldi Lost weboldalon egy rövid videót, ahol kicsit lelassítva lehetett megnézni az elsõ rész elejérõl, a repülõgép hajtómû felrobbanását. Látta esetleg valaki más is? Elég érdekes volt.

fifi
persze

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Rafaelo

Tatyla
jaj dehogy ,hadjatok mar abba...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ez a "T-rex" most komoly?

Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin

Miniseries 😉

ideális lenne, de nincs olyan hülye, aki egy sorozatot csak 1 évadra tervezne - mindig 4-5-öt terveznek
Bazzeg olovasd mar el mit irtam es probald ertelmezni. A T-rexet nem en talaltam ki, hanem fifi kollega irta az ilyen "mer nem derulnek ki a dolgok usereknek".. olvass vissza #670 fele.

#861: Szedd le. Erdemes megnezni, ha az angol akkcentus nem zavar. 😄 S2 spoiler nincs benne.

#865: A lost speciel majdnemhogy rekorddrága sorozat, szoval amit mondtal nemigazan fedi a valosagot. 😊