22323
-
#5485 De jó, esze új Lost ugye?
Remélem jó lesz. -
#5484 nem is ahhoz kért ^^ -
#5483 Köszi a javaslatot. Nem akarok beleolvasni a topicba, nehogy lelőjjek valamien poént. Nincs olyan magyar oldal, ahol rövid ismertetőt adnak(spoiler nélkül) a különböző sorozatok tartalmárol? Amolyan "magyar tv.com". -
#5482 Tényleg ütőset akarsz? Esetleg legyen egy kis bölcsesség és emberi hülyeségek (társadalom és jellem) kritika is benne?
The Outer Limits (Végtelen határok)
Minden rész akkorát üt, mint egy buldózer ;] -
#5481 nem hinném,h ogy mondjuk a 2. évad 13. részének fent van a szinkronja, mer tazt még le sem adták itthon. -
#5480 dehogynem...
most így konkrétan nem tudok oldalt mondani de biztos hogy van -
#5479 Szerintem biztos.....csak remélem azzal, hogy huhh de jó rész volt, végre kiderült egy csomó minden. Nem pedig azzal, hogy de szar volt, megint csak az időt húzták :D -
dia #5478 közben szívbajt hoznak a Lost rajongókra:)
Holnap megint élénkül a topik remélem -
#5477 Szerintem van topicja annak sorozatnak, csak gondolták most hoy pangás elfér itt. :)) -
dia #5476 Akkor kell nyitni egy kórház a város szélén topikot DDD -
#5475 Valóban más sorozatról beszéltünk. Bocs a félrevezető írásért... -
#5474 Más sorozatról beszélnek(kés alatt), csak elfelejtettékl kiírni, hogy off. Jók az ismereteid. :D -
dia #5473 Én maradtam le valahol? Az ismereteim szerint a 2. évad 15. részénél tartunk most és ma lesz az uj rész nem???? -
#5472 Külön szinkront nem lehet letölteni. Az eddig AXN-en leadott részek szinkronosan nagyobb magyar torrent oldalakon fent van. -
Lesli16 #5471 a losthoz nem tudjátok honnan lehet tölteni megyar szinkront?
előre is kössz.
-
#5470 3. évad 3. rész. - Én a netről töltöm, sajna TV-n közvetlenül nem tudom nézni.
Most direkt abbahagytam a 3. évead 1. része után, hogy maradjon még két rész... kínzom magam, fenntartom a hangulatomat és szeretnék minél több részt összegyűjteni, hogy majd megint egyszerre nézzem meg őket...
Túl gyorsan néztem meg és fogyott el az első 2 évad ... -
#5469 Mármint évad/rész tekintetében, tartalmat tudom. -
#5468 Én is nézem a Viasat-on! Tuti kis film.
Most ott hol tartanak? -
#5467 Nemnem, addig nem jövök amíg meg nem nézem ;] Addig sosem járok az adott sorozat topikjába, amíg nem vagyok "naprakész" én is. -
#5466 ha visszaolvasol mostanában senkit nem érdekel a Spoiler kiirása....holnap estefele olvasgass itt...majd meglátod mi lesz ha kint lesz a 2x16....:) -
#5465 Naja, csak míg ott leadnak egy részt, mindenki megnézte már az ABC-t...
Meg a magyar szionkronból nekem egy részt is elég volt mrgnézni még az RTL en...
-
ancsa612 #5464 amugy minden vasárnap este mennek az új részek az axn-en!ha van vkinek kábeltv. -
#5463 Elvileg szerdán. -
Tschabi #5462 Lesz a héten új rész?
Nem igazodok ki az amcsik tvműsorában. -
ruma #5461 Ez jó! -
#5460 A Nip/Tuck -sorozatról van szó. A ViaSat-on "Kés alatt"-ként nyomják. -
rexa #5459 kórházsorozat lesz a Lost folytatása? Vagy rossz topicba tévedtem? -
#5458 Egy véleménynek jó, és el is fogadható.
Én azonban nem a mellek és műtéteik, meg a kórházi míliő miatt szeretem.
Olyan elementáris erővel mutatja meg az emberi kapcsolatokat, amire még a Lost sem volt képes.
Meg is szereztem a teljes 1-2 évadot + a 3. évad 1. és 2. részét.
S hogy mennyire jó a sorozat?
Múlt hét péntek délután fél 6 környékén töltöttem le az 1 órás Pilotot FTP-ről. Utána 1 órán belül lenn volt a 2 évad és mindössze 4 órát aludtam szombat hajnalban és az egész szombatot Nip/Tuck-kal töltöttem. Vasárnap hajnalra végeztem is 23 rész megnézésével...!
Most fejezem be az eddigieket. -
#5457 En nem birom benne azt, hogy hatasvadaszkent mutatja a müteteket elesben.
Ezt mar akkor sem ertettem mire jo, mikor a TV-ben jöttek delutan minden adon a mellmüteteket mutogato müsorok...
egyszer meg talaln erdekes es az ember elfolytja az undorat, de 30x egymas utan minden csatornan nem akarom nezni, hogy hogyan tömik ki rusnya nök löttyedt csöcseit...
A Nip/Tuck nalam ugyanebbe a kategoriaba sorolodott sajna.
Meg amugy is gyülölöm az orvosos/korhazas sorozatokat. -
#5456 Nip/Tuck - ha szereted, hogy egy sorozat közel áll a valósághoz és ha szereted, ha egy sorozat nem szuperemberekről szól.
Nálam ez letaszította a Lost-ot.
-
winnie #5455 az amúgyis szappanopera. vannak sorozatok, amelyek egy rész alatt zárnak le egy sztorit, a 24 24 részen át húz egy történetet, a lost és a mostanában egyre népszerűbb hign conecepzt sorozatok, meg még több ideig.
(az pedig nem véletlen, hogy a high concept sorozatok, mint a lost, prison break vagy az invasion jóval népszerűbbek, mint a többi) -
#5454 oksa -
Gabe18 #5453 Nyilván,szó sincs minőségbeli összehasonlitásról.Csak egy a hosszúságot jelző "költői túlzás" volt. -
#5452 nana,azért ne hasonlítsuk már brazil sorozatokhoz...
ez meg van írva,nem improvizáció a 70százaléka...
mellesleg elég agyas film,ok vannak agyasabbak is,de azért mégis.nem egy esmeralda. -
#5451 nem a világon senki sem látta még a 2x15-öt ami már lassan 3 hete kijött... -
Gabe18 #5450 Jó hát a végülis mindenben igazad van,ha az ember elfogadja hogy a LOST 999 részen keresztül fog menni,és a 999. részben fognak megmagyarázni mindent.
Na ennyire én nem vagyok sorozat kedvelő,mert azért mindennek meg van a határa.
A 24 nálam a best (nem mintha rengeteget néztem volna rajta kivül).Ott nagyon jól el tudom fogadni,hogy egy évad 24 részében kapok egy (nagyjából) kerek történetet,aminek van eleje,vége,mondanivalója,története (meg a szereplők,események is tetszenek,de ez most másodlagos kérdés).Aztán hogy egyes események átcsúsznak,folytatódnak esetleg a következő évadban,az nem baj,sőt még jó is,mert az nem baj ha vannak összekötő szálak az előző részekel.
De akkor ezek szerint én alkalmatlen vagyok a LOST tipusú,brazil szappanopera méretű,és évekig húzódó történetekre. -
#5449 Használd a spoiler taget, ezt meg törölje valaki. Ésszel fórumozz ember, köszi -
TNormi #5448 Én most tartok a Lost 2. évadjának 15. részénél elég érdekes dolog hogy már a 3. bunkerben járnak !!! Fú de várom a köv részt kegyetlen jó sztem mindig amikor feszül a húr akkor lesz vége :) annyira izgi. Van aki megnézte már idáig ameddig én ??? -
#5447 Köszi. Mindegy, hogy milyen műfaj, csak kössön le. Az se baj ha félbeszakadt sorozat. Mondjuk a Twin Peaksnél anyáztam...
Az Invasion milyen? Retek klubon még nem láttam. -
#5446 Battlestar Galactica, The 4400, Firefly (ez másztszí kategória, még akkor is ha csak egy season lett belőle és annak is vége 2-3 éve)