Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Careful what you look for. You just might find it.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
vagy igen?
Ez jó hír 😊
A második évadján plakátján ott a szöveg : Everything happens for a reason
Viszont azt érzem, hogy van nagyon sok olyan flashback, ami egy jottányival sem gördíti elõrébb a cselekményt, hanem csak azért van benne, hogy teljen az idõ, és nyúljon a sorozat mint a rétestészta.
A Sayid múltját bemutató flashback-eket totál untam, és azt hiszem hogy én mint az egyszeri nézõk képviselõje ezen múltbéli események megtekintésével semmivel nem kerültem elõrébb a sziget titkának a megértéséhez. A korei házaspár múltbéli viszontagságai sem lendítettek elõrébb semmit a történetvezetésen.
Mielõtt keresztbe lenyelnétek: nagyon tetszik ez a sorozat, de asszem készült már ennél jobb is.
ez most olyan, mintha azt mondanád, hogy a vészhelyzetben meg az orvosos jelenetekbõl kezd eleged lenni meg a mûtétekbõl és inkább koncentráljanak az orvos és a nõvér szerelmi kapcsolatára.
ennek a sorozatnak ez a koncepciója és még több flashback-et fogsz csak kapni
Nem igazán!
Mi va fenéért titkolózik mindenki mindenki elõtt? Kiderül az elsõ sorozatból hogy ki Ethan, vagy ez is a misztikum része?
drlazi: kifejtenéd egy kicsit a tézisedet a szimbólumrendszerrõl? Igencsak érdekelne (persze szigorúan spoilermentesen, hiszen még csak a 14-nél tartok) 😊) Nekem eddig igazából a fehér és a fekete, azaz a jó és a rossz szimbóluma világosodott meg, több nem. Ez is leginkább Locke karakterén keresztül. Õ lenne a sorozat kulcsfigurája?
A flashback-ekbõl meg kezd már lassan elegem lenni 😞
Idézõjelben... <#nyes>#nyes>
ettõl függetlenül imádom a Twin Peakset...
a Lost szimbólumrendszerében a számoknak lesz szerepe, úgy gondolom.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A fanyalgóknak csak annyit, hogy szerény véleményem szerint ez a legjobb sorozat a Twin Peaks óta. Tessék megcáfolni...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Pénteken végignéztem az elsõ évadot.
Nagyon tetszett a 24.rész végén az a jelenet ,amikor mindenkit mutatnak mégegyszer a gépen.Nagyon jó volt alatta a zene. (Jut eszembe nincs meg valakinek?Teljes Lost soundtracket honnan tudok letölteni?)
És mikor ment ez a jelenet összegeztem is magamban az évadot.
Kisebb hibák és annak ellenére,hogy alig tudtunk meg valamit simán megérdemli a 10 pontot.
www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊