22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Mayday
    Ebbol a brutalis s02e17 trailerbol nincs valahol valami nem .RM formatum? Barmi mas... :)
  • jfsebastian
    Itt a magyar felirat
    http://hosszupuska.freeweb.hu/main.php
  • ruma
    MAgyar feliratot talált már valaki? MErt a feliratok.hu-n nincs!
  • Mr Csé
    azok a mágneses anomáliák miatt van amit a filmben elmondtak amit találtak a
    bunkerben ettől halucinálnak
  • kirol
    De ha vesszük pl. az Inváziót, ott mindig haladunk előrre, valami mindig kiderül!
    Mégis érdekes.
  • Cvd
    Nem az összképet látod.:) Ezer helyen el lett mondva hogy eléggé átfogó magyarázat lesz szépen arról hogy mi is folyik a háttérben. Ennek egy picike része a fekete füst. Namost érthető hogy sokan hiányolják mert mégiscsak az egyik legérdekesebb dolog, de logikus hogy nem szerepelhet folyton, ha egyszer nem rajta van a lényeg. Az is logikus hogy nem adhatják ki a szerepét csak úgy hirtelen mert egyrészt kapásból a béka s*gge alá esne az érdekessége ami nem jó, másrészt valszeg idő előtt elárulna a lényegből is valamit, ami megint nem jó. Ha meg csak úgy minden magyarázat nélkül rendszeresen szerepelne, akkor hozzászoknának a nézők, ami megintcsak nem jó (milyen fikázás lenne abból is már előre látom: "Biztos kifogytak az ötlekből!").
    Ezek után próbálj meg hozni pár példát amellett hogy miért is baj az hogy nem szerepeltetik minden részben? :)
  • Roll
    Van sub.
  • petee
    te, sztem ez olyan mint a dallas régen.:) mindenki nézte, pedig nagyon unalmas volt már a vége felé.:))
  • MikX
    Jahh, bár ennek ellenére, vagy inkább emiatt :D nézzük, és nézik sokan...
    Szal nekem nincs bajom vele, bírom hogy semmi sem egyértelmü, meg nem derül ki minden az elején...
  • Phat Smoker
    nekem is pont ez a véleményem!
  • NeoMaN
    Meg a következő rejtélyek:
    Lovacska, jegesmaci, meg a leghülyébb ötlet: a doki találkozott a stadionban futkosva egy másik manussal, na persze ez a faszi ül a szigeten a bunkerban és nyomkodja a gombokat.... :))))
    Szvsz ez hihetően megmagyarázhatatlan lesz.
    :D
  • IMYke2.0.0.0
    Tökéletesen összefoglaltad amit én is érzek - szívemből szóltál!
  • NeoMaN
    Szal ezzel azt akartam kihozni, hogy nálam egyre jobban unalomba fullad és rétestészta jelleget ölt az egész, de mégis nézem már-már csukott szemekkel majdnem elaludva, vége után káromkodva, hogy má megint nem derült ki semmi!
    :)
    Néha haragomban kiosztanék néhány pofont a készítőinek komolyan....
  • NeoMaN
    Nagyon sok furaság van a sorozatban, olyan dolgok, amit csak úgy hipp-hopp elfelejtenek...
    Pl. a fekete köd. A legdúrvább.
    Úgy el van felejtve, mintha semmi sem történt volna (mikor elkapta Lockét vagy szembenézett Eckoval). Ez nálam arra utal, hogy az íróknak fingjuk sincs, mit fognak kihozni a történetből. Belekapnak ebbe-abba, hogy majd jóóóóóleszazt késöbb magyarázgatni, amikor már nem lesz ötletük semmire.
    Egyébként tökéletes a Lost mint SOROZAT. Állandóan nézed, hogy végre megtudj valamit. Közben lófaszt se tudsz meg, inkább feldobnak még 2-3 rejtélyt. A flash-eket eleinte nagyon szerettem, de már egyre-jobban utálom őket. Nem is tudom, hogy kire haragudjak:
    -magamra, mert olyan hülye vagyok, hogy mindig megnézem az aktuális részt, hátha megtudok valamit az eddigi rejtélyekről (persze nem)
    -a készítőkre, hogy pszichológiailag szivatnak a sorozatukkal..
    :P
  • Sogetsu
    vki ad egy cimet ahonnan letom szedni a 16.ik részt?
  • mukika
    angol már, van. gondolom ma estére illetve legkésőbb holnap estére már magyar is lesz.
  • TNormi
    van már felirat a 2x16 hoz??? ha van linkeljétek be hogy hol!!!
  • kill3r22
    sz franko akkor
  • Cvd
    Magyarul és röviden: beígérnek mindent amit csak el lehet képzelni. Senki sem az akinek látszik, sokmindenre fény derül de nem az lesz amire eddig bárki is tippelt volna, ésatöbbi, ésatöbbi. Elmenne választási ígéretnek.:)
  • Zs0lt1
    felirat van már a 16-hoz? :-)
  • kill3r22
    magyarul jobban érteném.....:)
  • FLeK0
    na igen,mostantol porogni fog a tortenet :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Henry's true identity is going to be the topic of a lot of contention on the show. We plan on heaping twist upon twist upon twist with that! Henry is a character that the fans are going to have to watch very closely, because he carries great meaning for the future of Lost and the castaways in general. On the island, his ultimate faith is going to affect everyone on the show. [Fans should keep close attention to] the Others [and] where they have drawn a line on the island. You can expect that situation to get a lot worse. There are going to be some surprises that are going to be some very dark turns, that at least one of the characters is going to make. One of the characters is going to have some shocking destiny! The focus of the season is how do we co-exist with the Others. Their intentions are very obscure. The [survivors and the Others], both through circumstance and willingly, are going to step over [the] line [drawn by Mr. Friendly, aka Zeke.] The results of that are what the rest of the season is going to be about. We are building towards a serious moment of chaos. [We will learn about what happened to Michael.] What happened to Michael, who did he see, who was communicating with Michael, and how does Michael's story resolve itself is going to be a major concern of the last third of the season. The Others are by no means anything that we think they are. What is going to be interesting is how that unfolds -- that is something we are going to be giving you some very definte hints about towards the end of this season, but the full picture of who the Others are, why they're here, and what they're doing, is going to remain a mystery for a while. [Rousseau] is one of those characters who is always going to be in the periphery of events. [The Kate, Jack and Sawyer situation will get more complicated.] You can expect that to be unresolved for a while to come! In response to [the frustration he lives on the island], Locke is going to go to some new places that we have not seen that character go to before.
  • kill3r22
    SPOILER
    Itt a 2x17 Trailere:
    BRUTÁLIS:
    Vagy ez...
    vagy esetleg innen
  • Hunnenkoenig
    En is megutaltam a picsat.

Ausztral akcentussal eddig nem igazan volt dolgom, ezert en is britnek azonositottam be.

Kösz a felvilagositast :-))
  • Mr Csé
    ja az télleg :)
  • Nyiri
    Jah. Haverral ketten neztuk a lostot es mindkettonket idegesitet. Mintha a francia csaj nem tudna leoltani egy zuzassal a rinya pinat. Ezzel szemben, meg ott kemenykedett vele
  • IMYke2.0.0.0
    A csecsemő rinyálása természetes - igényeit [beszéd híján] másképp nem is tudja kifejezésre juttatni. A baj az lenne, ha nem sírna.
    Az anyja viszont egy rinyagép. Na, azt törölném arcon egy bajonettel...
    Főképp akkor akadtam ki, amikor játszotta az agyát a francia tyúkkal szemben!
  • Mayday
    Hat igen, a csecsemok mar csak ilyen sirosak...
  • Mr Csé
    bazz a csecsemő végig sír ami kurva unalmas és idegesítő az annyánnak meg a
    sirós pofáját 20 részen keresztül nézni maga a halál

egyébként jó a sorozat csak ez lehuzza
  • Sland
    bithun kint van a lost 16. része 2 féle verzióval!
  • FLeK0
    sehonnan, 3-tol adjak tv-ben, utana lesz.
  • TNormi
    Lécci linkeljétek be hogy a S02E16 ot honnan lehet lestölteni előre is kösziii !!!!
  • sadvagabond
    na,akkor úgy néz ki hogy az ausztrál akcentust is szeretem.de király:)
    sayd-ba meg az a jó(mármint abban ahyogy beszél) hogy minden szavát értem.
  • ruma
    De azért jól néz ki!
  • IMYke2.0.0.0

Angol [brit] akcentussal amúgy Charlie beszél.
  • Cvd
    Asszem itt az ideje eloszlatni a tévhitet, mert már nem először hallom: Claire nem angol akcentussal beszél hanem ausztrállal. Hasonló a kettő de azért meg lehet különböztetni.
  • sadvagabond
    én imádom az angol akcentust,de ez a csaj nekem se túl szimpi.de imádom mikor bezél.
    OFF egy másik ilyen kedvencem a jóbarátokban emily,ross egyik volt-felesége...
    ON a gyerekkel semmi baj nincsen...kedvelem a gyerekeket,csak néha hangosak meg elég sokszor nyálasak meg ilyesmi :))))
  • IMYke2.0.0.0
    Az anyját én is utálom - egy hülye rinya-pics...
  • Mayday
    Mindenki utal valakit, es ha mindet kiirnak, akit valaki utal, nem lenne tobb szereplo...
    A csecsemot meg az anyjat eddig egyedul Te utalod itt, asszem :)
  • Mr Csé
    de utálom az a rohatt csesemőt ménem irják már ki az annyával eggyüt a storybol
    a fenébe grrr