Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7. évad?

Én bírnám ha lenne. Épp az elmúlt hónapban néztem újra az egész sorozatot, és még mindig telitalálat.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jó, akkor szerintem ezt itt fejezzük be 😉
LasDen
hű, St filmek. Azon kívül mind szar, amit csinált. Az ST-ről meg a sorozatairól emlékezetes, nem a filmjeiről...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Aha, meg minimum 7 mozifilm 😉
LasDen
Miért is? ST, TJ Hooker, Boston Legal. Szerintem ezzel nem lehet vitatkozni. És akkor a kismillió új sorozat, amiket 1 év után lelőtttek, meg a rengeteg vendégszereplés.

Itt most William Shatnerre gondolsz? Mert akkor azért sántít a dolog egy kicsit...
LasDen
a tv már csak ilyen. vannak tvből mozisztárrá válók (Depp, Clooney), vannak a több sorozatos tv sztárok (Margulies, Shatner) és vannak ugye az egy sorozatos színészek. akkor, ott és úgy pont tökéletesek voltak, de máshova már a kutyának nem kellenek. És ezekből van a legtöbb...

Elizabeth Mitchellre ra sem ismerek😞((( uristen de elrontotta magat a szikekkel o volt az egyik legszebb arcu no a sorozatban aaa

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

fuu azota micsoda befutott sztar let Maggie Grace es Ian Somerholder...de Hurleyt akakito szinesz Jorge Garcia is sok szerepet kapott itt ott

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

zaki
Jack azert megoregedett, latszik az arcan, de azota meg jol kis is gyurta magat.

setuh
Egyikojukon se latszik az a 10 ev.Jah de, Walt-on 😊

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Narxis
dugnám

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szolnokboy1
hogy lehet így felöltözni, könyörgöm??

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

skinnyman
Hobbit-ban szokott ijjazgatni mostanaban 😊

Regards,

ToCsEk
KÉT

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

stargatelost
10 éves.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
loooooool

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

A konstans az nálam is vitt mindent<#taps>
pedig a 4. évad pont az egyik legjobb volt😊 onnan került ki 2 epizód is, amit a rajongók a legjobbnak szavaztak meg...

akyyy
hú 2 hozzászólással elsõ a topik 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Minden szavad igaz, minimum 2 évad még simán belefért volna AKKOR!
Mondjuk sok "kárt" okozott a sztárjk is, ha jól emlékszem.
De én is azt mondom, hogy most már ne erõltessék, mert ahogy ismerem a hozzáállást egy rakás fos lenne az egész.
Minden vágyad így teljesüljön.

Trailer

Ha LOST folytatás már nem is lesz, egy elõzmény sorozat nagyon hiányzik, ókor-középkor-DHARMA vonalon, sok Füsttel, Radzinskyval, Dr. Changgal, kutatással, otherekkel és pár cameo lostie-val. Ez az univerzum éppen csak hogy meg lett kezdve, tonnaszám áll benne a sztori és a pénz... A lezuhanás tízéves évfordulójára igazán bejelenthetne végre valamit a Dizni.
trident
ALEKSZ

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Narxis
Ennyi.

egy teljesen új sztori kellene Lindeloféktól...sziget mentesen más helyszínen hasonló szereplõkkel😊

Ha csak a lehetõség megvan, az már elég a magamfajtának, hogy aggódni kezdjen.
A 24-tõl is tartok egy egy kicsit, bár igaz, ott az eredeti sorozat nem volt lezártnak tekinthetõ, tehát mondhatni szükségszerû volt. Csak hát az se lenne jó, ha évadokig húznák, ez az egy elég volna.
skinnyman
Kozvetlen folytatasrol meg pletyka szinten sincs semmilyen szo sztem, amirol szo van, hogy az ABC-nel vannak a jogok es csinalhatnak egy reboot-ot esetleg belole ha majd kedvuk tartja... (soha senki nem mondta, hogy csinalnak is, csak meg van ra a lehetoseguk)

Regards,

Én komolyan nem értem, hogy egyesek számára miért lenne jó az, hogy ha a csatorna kitalálná, hogy folytatja a sorozatot valami észveszejtõen hülye légbõl kapott sztorival? A végén lezárult a történet, THE END. Nem jobb így megõrízni, mint idõben befejezett mûvet, és ha kedved támad újranézni, akkor elõveszed?
Manapság már lassan csodának számít, ha egy befejezett sorozat esetében nem kezdenek el folytatás pletykák keringeni.
Narxis
Köszönöm, hogy megnyugtattál.

skinnyman
Akkor megnyugtatlak: nem valtozott semmi, a blikk baromsagokat beszel, mint altalaban.

Regards,

Narxis
Ezt én is megtaláltam mert mielõtt ide beraktam rágugliztam de reménykedtem, hogy hátha változott valami... szal a remény hal meg utoljára vagy mi.

skinnyman
Nem csak bulvaros cimet adnak benne, hanem hazudnak. A cimben is, a cikkben is. Olyanokat allitanak amiket soha senki nem mondott.

Itt van amirol valojaban szo van:
'Lost' exec producer Carlton Cuse looks back at plotting the finale -- and picks TV's best goodbye

"Before the finale aired, you guys said that the finale was the concrete ending for Lost. Do you remember conversations at any point about even considering leaving the door open for a spin-off or a reunion or a movie, or how the franchise could be revisited one day?

We absolutely made no contingency for a sequel or a spin-off. We so definitively had decided that this was the end of our journey with the Lost franchise. We wanted to tell a story that was ending, and with our ending, and it’s called “The End” for that reason. It is the end of the story that we wanted to tell and we had no plans to go back and revisit it. I think it’s likely that at some point, ABC will want to reboot Lost because it’s a valuable franchise, and there will be some young, bright writer or writers who will come up with a great idea that the network responds to, and that’ll be great. I do not begrudge ABC the opportunity to do something more with the franchise. But we told the story we wanted to tell, and I think there’s kind of a wonderful sense of closure for us. I feel like there’s not a moment where I certainly say, “Oh, hey, I wish we had told this story” or “I regret that we didn’t get to do this or that.” I feel like we had ample opportunity to tell all the stories that we wanted to tell."

TLDR; Lezartak, minden elmondtak amit akartak, befejezettnek tekintik az egeszet. De mivel az ABC-nel vannak a jogok, van ra esely, hogy a csatorna majd valamikor csinal egy reboot-ot, ebbe nincs beleszolasuk, de nem is ellenzik.
Kb a szoges ellentete, mint amiket a blikk osszehord, abbol szinte egy budos szo sem igaz.

Regards,

Narxis
Most azon kár izélni, hogy blikk mert õk is átvették valahonnan csak szokás szerint bulváros címet adtak neki. 😄

zaki
Na ja, ha a Blikk irta, akkor tuti igaz 😄

skinnyman
blikk.hu? Nana, hogy komoly! Mikor mernenek ok hazudni?

Regards,

Zs0lt1
a színészek nagy százaléka már más csatornánál van leszerzõdve, eléggé lehetetlen lenne folytatni.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

stargatelost
Dehogyis, Carlton Cuse csak azt mondta, hogy lehet valamikor folytathatja az ABC a Lostot (amilyen szarban vannak nézettséggel, bármi lehet), de az tuti, hogy nélküle. Amúgy meg Blikk fail.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
Úristen ez most komoly?

Folytatják a Lostot

akyyy
Mi ez a csend?
itt az élõ spinoff

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

A Lostnak is van rendes befejezése, csak meg kell érteni.
Alma vs körte... semmiben sem verte az a Lostot, hiszen egész más.
Mind a kettõ a kurvajó, de nem egy ligában versenyeznek.
Zs0lt1
Az a helyzet, hogy a BReaking Bad elég rendesen szarrá verte a LOST-ot, ha mással nem azzal a ténnyel, hogy van rendes befejezése. Nagyon szeretem a LOST-ot, de a Breaking Bad egész egyszerûen jobb.

akyyy
Meglepetés! Hiába hozott törvényt az ingyenes készpénzfelvételrõl a kormány, a bankok más költségeken kompenzálják a bevételkiesést. A Lost harmadik szezonjának évadzárója óta nem voltunk ilyen mélységesen megdöbbenve, hát ki láthatta ezt az elképesztõ csavart elõre?

http://index.hu/gazdasag/2014/01/21/draga_lesz_az_ingyenes_keszpenzfelvetel/

stargatelost
Helix <#wilting> Komolyan, az az õsbuta sorozat? The River, Siberia volt hasonló mind témában, mind hangulatban, wtf-okban.

Semmi sem közelíti meg eddig a Lost-ot... talán csak a Helix fogja, de még az sincs a kanyarban ezzel a pár résszel.
Zs0lt1
szerintem tök más kategória, de a 3. évad sztem elég halovány lett ott.