Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szolnokboy1
nálam a 4. évadban az új szereplõk bemutatása és a zsoldosok díbolása a szigeten, valamint ennek a szálnak a lezárása.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

tommygear
számomra a legjobb részek a második és a harmadik évadban voltak, amikor megtalálták a bunkereket azokat szerettem a legjobban
meg amikor a repülõgépes téma ment Eko-val
Zenszkij
Hmm, emlékszem ebben a fórumban írták a régiek az elsõ évad indulásakor, hogy a sorozat készítõi mindenre logikus választ adnak. Minimum elvárás, hogy meg is tegyék.Habár itt logikus választ nem nagyon fogunk kapni. A jó és a rossz harca....Akkor miért ilyen elektromos fûrész hangja van a füstnek? Jah és a számok, na hagy ne én találjam ki amit az írók gondoltak. A bunker is, mi ez a világvégétõl védõs duma? Csak mágnesesség volt....Meg ez a kerék idõutazás. Jóreggelt...nem hittem hogy ennyi minden balladai homályba merül. Nade majd meglátjuk...még bármire fény derülhet..

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Kicsikiraly
kezdjünk el nosztalgiázni:

Kinek mi volt a kedvenc jelenete/része az elmúlt hat évadban? Nem WTF szempontjából, hanem úgy élvezetes feelgood szempontjából.

Nekem egyértelmûen Charlie TOP5 pillanata 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Sephi
DZSEK

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tommygear
LOCKE
az istenit már
gibson9
kler

Kicsikiraly
két

DFTBA ಠ_ಠ

Klemice
lok

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Marci0115
<#eljen>

erre én is kiváncsi lennék!

gibson9
és Damon Hill?

sb1
És amúgy, hová tûnt Mulder húga?????? <#mf1>

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Victor1103
Hetedik évad mikor indul?<#idiota>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

toysoldier
<#wilting>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Négy.
Hány rész van még hátra a 6. évadból? Köszi.

Ha annyira érdekelne, mint amennyire leírtad, legalább googlebe beírhattad volna, hogy "Lost számok". Van egy teljes kerettörténet a számokra, olasz matematikussal, Valenzetti egyenlettel, világvégeelmélettel, mindenlófaszzal.

Komolyan nem értem ezeket a sneciket. Idejöttök, és hörögve beírjátok, hogy ezmegez legyenmá megmagyarázva hööö. Legalább olyanért hörögjetek, ami tényleg nincs még megmagyarázva.
Sephi
<#eljen>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

most végülis leadják vagy leadták az elsõ részt extrákkal?😊

1 nap 😊 kíváncsian várom 😛

Sephi
Majd pont te mondod meg ki az idiota es ki nem az. Ha nem kapod meg a valaszaidat mit fogsz csinalni? Megorulsz? Mert nekem ez jon le, te atom iganyes fanboy.

Kicsikiraly
Kösz, hogy kategorizálsz 😊

Nem elégszem meg a kerettörténettel, egész egyszerûen én megválaszoltnak érzem a kérdéseket. Én még arra is gondoltam, hogy a számok lehet hogy fokokat jelentenek, hogy milyen szögbõl látszik a világítótoronyból az otthonuk (nagy kerékre voltak ráírva a számok egymás után sorrendben).

Te tipikusan az az idióta nézõ vagy, aki várja hogy mindent helyette megválaszoljanak, és nem tûnik fel neki, hogy nem kötelezõ mindent tudnod egy film/sorozat kapcsán. Maradjon rejtélyes és homályos. Ez is mûvészet.

DFTBA &#3232;_&#3232;

gibson9
te nézed a sorozatot egyébként? LockE nincs benne abban a 6 személyben..

Lock születése?

hmm végül is lehetne csak a 42 nem passzolna senkihez.
Herold
Arra gondoltam most, hogy a számok azt jelenthetik, hogy Jacob a katasztrófa elõtt hány évvel találkozott azzal a 6 személlyel, de ez nem biztos, csak eszembe jutott.

Sephi

Hát bazzeg apróbb kérdésekre?? Végül is csak 1 egész évad szólt a számokról meg a bunkerról, de mind1. Úgy látom te az a tipikus idióta nézõ vagy aki megelégszik a keret történettel.
Lacee
végülis, jogos 😊
tommygear, azt ugye látod hogy ugyanazt írtad le mint én?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tommygear
ezt most még1x
5c0rp330n
inkabb mondjuk ugy h 4+8+15+16+23+42 😊

tommygear
nem, tisztán lesz 108 perc, relámmal együtt 2,5 óra
Sephi

Lacee
egy "egyórás" rész kb 43 perc, reklámmal egy egész. 43+43+22=108 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

5c0rp330n
jaja tisztan annyi, reklamokkal egyutt 2,5 ora

tommygear
<#wow3>
108 perces finálé lesz
Herold
Akkor most lesz egy 2 órás összefoglaló, és utána a finálé 2,5 órában?

ProGabe
A 10 legfontosabb jelenet

/mint minden lista, ez is szubjektív, nem kell azon kattogni, hogy a Te kedvenc jeleneted miért nincs benne! persze ezt írta a blogger is/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kicsikiraly
Inkább akkor ne nézd a lostot. Te már fanatikusan keresed a válaszokat az ÖSSZES apró kérdésre. Az évadzáró nem neked fog szólni, majd a DVD-n az extra válaszok.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Ez 1 kicsit kevés nekem válasznak fõleg, hogy mind a 6 évadot végigkísérik a számok és erre egy szaros mondatban lerendezik az egészet. Attól mert jacob felírta a falra a számokat az egyik dharmásnak kibattant a fejébõl, hogy jé de jó móka lenne ezeket a számokat a bunker tetejére ráírni és akkor már mért ne legyenek ezek a számok azok amikkel megmentjük a világot.
LasDen
Jimmy Kimmeles Lindelof, Cuse interjúban Kimmel említette, hogy anno mikor prezentálták az ABC-nek a tervet megígérték, hogy könnyen követhetõ sorozat lesz...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

5c0rp330n
ezzel kapcsolatban egyebkent a nemreg linkelt cikk utolso mondatat tudnam mondani, szerintem abszolut errol van szo, es ezert nem kell kurvaskodni, barmi is lesz (remenyeim szerint kurvajo lesz azert):

"A Lost esetében istenigazából nem is a válasz, hanem az ahhoz vezetõ út, a karakterek fejlõdése és egymáshoz való viszonya volt a fontos, ettõl is volt a XXI. század televíziós történelmének eddigi legfontosabb sorozata."

LasDen
nekem nincsenek kérdéseim....akkor velem mi lesz??? beszippant a vákum egy örökkévalóságba, ahol a hétfõ sohasem jön el??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
tudnak, csak kicsit hosszabb szó szerkezetben...😄 de sose lesz olyan szép mint a magyar...

Kicsikiraly
Annyira éreztem hogy ez lesz. Mindenki várja hogy megválaszolják a kérdéseket, csak az a baj hogy nem jók a kérdéseitek.

A számoknak ENNYI a jelentésük. Sok emberbõl ez a 6 név került kiválasztásra, ez a négy fontos szám. Amiatt, hogy Jacob ezeket a számokat társította a nevükhöz, ezek a számok feltöltõdtek egy ilyen erõvel, ami miatt mindenütt ott vannak.

DFTBA &#3232;_&#3232;

shenmuedc
Azért ez tükrözi az amerikai szókincset rendesen.Még egy jót káromkodni de tudnak.
LasDen
szerintem lehet...csak keresni kell 😄

Lacee
arról nem tudtok valamit, hogy valahol lehet-e élõben követni az eredeti adást? az oscar-átadót egy csomó helyen streamelték (ustream, akármi), hátha ezt is 😊

sb1
" Már eddig is rengeteg kérdést tisztáztak az alkotók, és a fináléban újabbakat válaszolnak majd meg, de azt elõre jelezték, hogy nem mindent fognak a szánkba rágni, maradnak nyitott történetszálak, és hagyják, hogy a nézõ találja ki magának, azok hogyan zárulnának le " - no comment...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s