Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
meg amikor a repülõgépes téma ment Eko-val
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Kinek mi volt a kedvenc jelenete/része az elmúlt hat évadban? Nem WTF szempontjából, hanem úgy élvezetes feelgood szempontjából.
Nekem egyértelmûen Charlie TOP5 pillanata 😄
DFTBA ಠ_ಠ
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
az istenit már
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Komolyan nem értem ezeket a sneciket. Idejöttök, és hörögve beírjátok, hogy ezmegez legyenmá megmagyarázva hööö. Legalább olyanért hörögjetek, ami tényleg nincs még megmagyarázva.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem elégszem meg a kerettörténettel, egész egyszerûen én megválaszoltnak érzem a kérdéseket. Én még arra is gondoltam, hogy a számok lehet hogy fokokat jelentenek, hogy milyen szögbõl látszik a világítótoronyból az otthonuk (nagy kerékre voltak ráírva a számok egymás után sorrendben).
Te tipikusan az az idióta nézõ vagy, aki várja hogy mindent helyette megválaszoljanak, és nem tûnik fel neki, hogy nem kötelezõ mindent tudnod egy film/sorozat kapcsán. Maradjon rejtélyes és homályos. Ez is mûvészet.
DFTBA ಠ_ಠ
tommygear, azt ugye látod hogy ugyanazt írtad le mint én?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
/mint minden lista, ez is szubjektív, nem kell azon kattogni, hogy a Te kedvenc jeleneted miért nincs benne! persze ezt írta a blogger is/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
DFTBA ಠ_ಠ
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"A Lost esetében istenigazából nem is a válasz, hanem az ahhoz vezetõ út, a karakterek fejlõdése és egymáshoz való viszonya volt a fontos, ettõl is volt a XXI. század televíziós történelmének eddigi legfontosabb sorozata."
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A számoknak ENNYI a jelentésük. Sok emberbõl ez a 6 név került kiválasztásra, ez a négy fontos szám. Amiatt, hogy Jacob ezeket a számokat társította a nevükhöz, ezek a számok feltöltõdtek egy ilyen erõvel, ami miatt mindenütt ott vannak.
DFTBA ಠ_ಠ
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s