22323
-
#20882 nem volt.. de szerintem ez inkább baki :P -
Mlinarcsik #20881 Hu de idegesek lettunk Victorkam :) "Amúgy ha annyira teszed itt az agyad akkor írj magadnak egy befejezést amivel nem érzed magad "átbaszva" és élvezkedj azon. "
Szeretem az olyan embereket, akik nem birjak masok velemenyet elfogadni,de hobrogni azt igen...
De sebaj. A lenyegen akkor sem valtoztat. En mar megirtam evekkel ezelott egy hasonlo teoriamat itt a forumon. Erre azt a valaszt kaptam, hogy nezek szet a forumokon mielott ilyesmiket irok, mert a keszitok mar megmondtak regen, hogy semmi ilyesmi nem lesz a lostban, hogy purgatorium, vagy reinkarnacio, plane nem pokol meg menyorszag. Es itt van! Szoval... Nem hiszem hogy ezt ragozni kellene meg...
-
karajjj #20880 az oceanic gép mielőtt elérte volna a szigetet, már darabokra tört, ha jól emlékszek, anno a 3. évad, vagy melyik kezdődött ezzel, mikor a Dharma táborban élő Ben bandája volt a kezdő téma -
#20879 -
Zenszkij #20878 John Locke volt a legjobb karakter a filmben. Amúgy, hogy az Ajira gép repült-e el a végén kérdésre adjak egy kis kulcsot. Az Ajira gép mindkét szárnyának a vége fel volt csapva kicsit, nem egyenesbe végződött, míg az Oceanic egyenes volt. Vajon annak a gépnek a szárnya is fel volt csapva ami elrepült Jack felett? :D -
Micsu #20877 hehehe
jó poén lett a vége
eddig is karaktereken volt a fő hangsúly, sejteni lehetett hogy nem tudományos katyvaszt hagynak a végére -
#20876 "Eletem egyik meghatarozo elmenye volt ez a film az utolso finaleig. Ekkora ertelmetlen katyvaszt ritkan latni" Wait.... what???
Nem tudom hogyha a BSG-be az nem zavart hogy Starbuck egy angyal aki az emberek előtt jelent meg akkor itt miért probléma hogyha mindenki meghal idővel és összegyűlnek a purgatóriumba egyszerre és közösen "lépnek tovább".
Szerintem semmivel nem több a vallási töltet és nagyon patentul beleillett a végébe. Ilyen komplex történethez szerintem ez a leglogikusabb befejezés amit az alkotók kihoztak. Én tudom magamról hogy jobbat biztos nem tudtam volna írni. Ezért nem is nyavajgok.
Amúgy ha annyira teszed itt az agyad akkor írj magadnak egy befejezést amivel nem érzed magad "átbaszva" és élvezkedj azon. -
#20875 Ami engem picit zavart a sorozatban úgy komplett hogy akadtak olyan szereplők akik olyan mellékesek voltak, tehát nem volt igazán befolyásuk a dolgokba. Gondolok itt Dogenre meg a hippi haverjára, vagy ott van Cindy a stuardess(tényleg ő vele vajon mi lett?), Zoe illetve a legnagyobb rejtély nekem Ilana volt.Ilana halála olyan váratlan volt és valamilyen szinten értelmetlen mert mondhatni állandó szereplő volt és egy huszárvágással kinyírták ezáltal a jelenetek amiben szerepelt számomra értelmüket vesztették..
Az odáig ok volt sok mellékszereplő aki mellékes volt de ők hamar elhullottak de ezeknek a személyeknél valahogy komolyabb célra számítottam.
Na mindegy ez is megmarad a elmélkednivalónak:) -
#20874 Köszönjük Emese...
-
#20873 Ne nevetess, most te tényleg azt hiszed hogy ezt a záróepizódot már előre megírták ,mint ahogy korábban mondták. Ilyen történetet én is írok 3 perc alatt,
Tegnap este buli után hazajövet rejtélyes számokra lettem figyelmes egy táblán. 4, 8, 15, 16, 23, 42 nagyon misztikus ikonok és bonylolt logóból megállapítottam a BKV feliratot.
Biztos egy hiper über ingával számították ki a szervezet földalatti hadiszálásán. És ha a Gizi néni nem ezeket a számokat nyomkodja a full modern C64 számítógépen akkor, nem késtem volna le azt a kurva buszt
De hát ez a sors, meg a tudomány. Pedig úgy hittem benne hogy még jön. Meg fény is volt jó nagy, persze villanásokkal, de az lehet hogy az épp beforduló IFA reflektorából jött, meg a füst is, ami tulajdonképpen a sofőr volt, mert mikor padlózta lekormolt az egész.
Na ez a lost filózattok rajta, mert lehet hogy már halott voltam, amikor a buszra vártam, mert kitudja hogy a kocsmából egyátalán hogy jutottam a megállóig
kb ez a véleményem róla. -
#20872 ez a kép marha epikus -
Ragnar360 #20871 Szépen kezdem elfogadni az egészet, ráadásul még tecceni is fog valszeg - meg jön elő a szar érzés, hogy nincsen :((( -
Mlinarcsik #20870 "Itt nem hiszem el hogy senki nem érzi úgy hogy az egész egy átb@aszás?
Azt állították nem lesz mennyes, poklos izé és lám mi lett a vége. Itt akárhogy csűritek, csavarjátok filozofáltok ez nem változat a tényeken. Ez az egész nem más mint egy nagy kibaszás."
Itt az igazsag fiuk-lanyok. Eletem egyik meghatarozo elmenye volt ez a film az utolso finaleig. Ekkora ertelmetlen katyvaszt ritkan latni. Es ne mondjatok nekem, hogy olyan vagyok, mint azok akiknek mindent a szajaba kell ragni. Nem kell. A BSG-t vegigneztem. Es azt kell hogy mondjam messze-messze uberelte ezt a nem lost finalet. De sebaj. A lenyeg az, hogy jol at lettunk vagva, de semmi baj, mert maris tudni lehet, hogy tobb szaz dodo-jert lesz ULTIMATE LOST collection szeptemberben. Es persze a legdragabban eladott kb 50 percnyi reklamidorol nem is beszelve...
Kar ezt szepiteni. Ez ugy szar, ahogy van... -
Ragnar360 #20869 vajon "Locke" mit csinált volna ? szépen lemászik és odaúszik a hajóhoz ? -
#20868 -
Ragnar360 #20867 Szépen kezdem elfogadni az egészet, ráadásul még tecceni is fog valszeg - meg jön elő a szar érzés :((( -
#20866 Amikor Locke és Jack összecsapott az nagyon kemény volt :) Az esővel és az egymás felé futással kicsit Mátrix 3 beütése volt :D
-
#20865 Ez erős tévhit, hogy nem tudták mit akarnak, valszínű nagyobb koponyák, mint gondolnád, max nem jött át, ahogy előadták... -
dzsagon #20864 Örülök, hogy igazam lett! Egy hatásvadász istentelenfaszság cunami zajlott 6 éven keresztül. -
IXEMGabeo #20863 LOKKK -
IXEMGabeo #20862 ja évadok között sztem a 2. és a 3. volt a legjobb sztorikkal megáldva...akció szempontjából talán említettem a 4. évad volt a legjobb, ott nagyot dobott az egészen amikor Keamy-ék jöttek a szigetre és az állandó menekülés, álca Michael részéről, 4 új szereplő Daniel, Charlotte,Frank és Miles eredete:) és akkor még személyes kedvencem az 5. évad volt, mivel eleve az időutazós dolgokért élek halok (Vissza a jövőbe az egyik kedvenc filmtrilógiám a Star Warsokon kívűl ami nem is időutazás:D)
6. évad pedig sztem már egy levezetés volt felesleges dolgokkal szép befejezéssel:)
1. évadról nem szóltam nekem ott olyan érzésem volt néhány résznél mintha mindennapi élet lenne egy lakatlan szigeten, haladt a történet csak lassan ám felvezetésnek nem volt rossz az sem:) főleg Locke hitetlenségei majd Boone cselekedetei tetszett abban az évadban úgymond, sok kérdés merült fel amikre sokan mást vártak sokaknak meg kielégítették a vágyaikat:) -
#20861 LOK -
IXEMGabeo #20860 azt nem tudom csak azt h az életem uncsi és az ilyen Lost féle dolgok tudják nagyon feldobni:) érted ilyen SCI-fi meg paranormális dolgok, + olyan dolgok amin lehet agyalni plusszban érted... -
#20859 hat, sirni en azert nem sirtam, szerintem soha nem sirtam meg filmen vagy barmifele audiovizualis dolgon, valszeg nem is fogok. viszont utana is a kimmel show-t nezegetve, ill. utana csak toprengve kicsit rajta kirazott kicsit a hideg neha, nem sok shownak volt eddig ekkora hatasa ram.. -
#20858 mert pl az 5.évad tetszett, reméltem hogy a 6. rátesz erre egy lapáttal hát nem így lett. Már azt sem tudták hogy mit akarnak szerintem... -
#20857 Ámen!!!!!!!!!!!!! -
#20856 Mennyire vesz körül a szeretet? szerintem ezen múlik, bár kitudja nem vagyok szihológus :D -
karajjj #20855 ja én ezt úgy értelmeztem, hogy aki szerint szar volt az egész, azt ez csak megerősítette... :D
de akkor így már értelek -
#20854 There are 20 minutes of extra storylines that were filmed this year and will be included on the Season 6 Blu-Ray and DVD! All with the intent on answering big fan questions! You can be sure I'll take a stab at them in a blog. The LOST Encyclopedia comes out the same date as the DVDs. 8/24. -
IXEMGabeo #20853 úgy látszik ha én ezen se tudok sírni akkor min tudok sírni?:D
apám, nagymamám és még sorolhatnám hány rokonom elvesztésénél se ment a sírás biztos velem van gáz:( -
#20852 +1 -
#20851 Részvétem mindazoknak, akik nagyon szerették volna látni a sorozat végét, de már nem érhették meg ezt a napot. Azért remélem, hogy Edit, Zsuzsa és Tamás valamilyen formában tudomást szerez/szerzett a Lost végéről. Hiányoztok.
??????????????????????????????????????????????????????? -
#20850 Na de nem is 1x bakker:) Minden egyes vissza emlékezésnél kirázott a hideg:O -
#20849 "Most, talán méginkább felerősödött az ellentét a befejezés után... "
Úgyértettem, hogy talán mégjobban megosztja a nézőket, valakikben jó érzéseket vltott ki, úgy érzi, hogy így kerek, valakikben hiány van, és emiatt dühös...
Ezvan...
Nekem az előbbi, és biztos vagyok benne, hogy egy jó darabíg nem lesz mégegy ilyen sorozat... -
IXEMGabeo #20848 elsőre angolul kell nézni, másodjára h jobban értsd magyar felirattal is érdemes nézni, ma ezt megtettem mindkétszer:) -
gulyasandras #20847 Részvétem mindazoknak, akik nagyon szerették volna látni a sorozat végét, de már nem érhették meg ezt a napot. Azért remélem, hogy Edit, Zsuzsa és Tamás valamilyen formában tudomást szerez/szerzett a Lost végéről. Hiányoztok.
Nagyon tetszett a befejezés - apa + kutyus különösen - bár a Juliet+Sawyer és a Kate+Jack "egyesülés" nem jött be, nálam ez már örökre párcserével jár gondolatban. Hiába, ilyen a 'shipperek élete :)
Az is tény, hogy a 2. cédé zötyögött és néha nagyon kattogott, de ez bőven belefér, hiszen ez sokszor előfordult már :)
Elismerésem a különböző teóriagyártóknak, akik jószerével már az első évadban minden lényeges dolgot kitaláltak, az őrült (és most már tudjuk, hogy be nem jött) elméletek is hasznosnak bizonyultak, ugyanis engem ezek is szórakoztattak.
Aki pedig most húzza a száját, hogy erre a gyenge sorozatra elpazarolt ennyi időt - gyenge utolsó évad, nagyon gyenge utolsó rész -, annak azt ajánlom, hogy olvasson vissza akár 6 évet a fórumokban, és megállapíthatja, hogy szinte mindig, már a legelső részeknél is állandó volt a panaszkodás, hogy nem szól semmiről az egész, időhúzás, töltelék stb.
Azokat nagyon sajnálom, akik így, ilyen érzésekkel nézték végig a sorozatot.
Szerencsére minden évadnak olyan vége volt, hogy akinek nem tetszett az nyugodtan abbahagyhatta bármelyiknél, hiszen nincs olyan történet, amit ne lehetne folytatni, itt ez ötször történt meg, amit én egyáltalán nem bánok. Innen is tovább lehetne szőni a szálakat, rengeteg minden férne még a Lost keretei közé, de a készítők jól tették, hogy nem várták meg a kasza suhintását.
Ekó bácsi azért kinyalhatja. -
#20846 Hát nem tudom gyerekek nagyon meg osztottak a népek, de akinek elsőre nem tetszett (mint nekem) Nézze meg még1x, komolyan, könnyebb lesz elfogadni a befejezést!
Ejj másodjára is akkora gombóc van a torkomba az utsó 10-15 pertctől hogy ajajj.....főleg a végén amikor Vincent odafexik Jack mellé, BRUTÁLIS.....
"Nobody Dies Alone"
Emlékeztek még? : Live Together , Die Alone , hát most erre rácsaptak rendesen.... :)
ÉS vége, tisztára kikészítő, totál üresnek érzem magam, légüres tér maradt bennem.....nem lesz több lost :(
ui: azért számomra azis durva ha igaz amiket irnak hogy a kökemény csávók is a könnyekkel küzdenek, akkor gondoljátok el olyannal aki alapbol is ilyen, tud sirni egy filmen...:) -
#20845 zseniális volt -
karajjj #20844 nem, valahogy nagyon nem, mert eddig imádtam a sorozatot, de most ez a befejezés eléggé megváltoztatta róla a véleményem -
#20843 lol