Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
Van egy olyan érzésem, hogy az igazi John Locke visszatér a végén a szigeten is...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

trident
<#smile>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Grove4
Ezt magadtól?😛

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

macselek
Alig várom már, hogy láthassam a finálét.

Herold
A gyíkemberes jobban tetszett 😊

Klemice

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Kicsikiraly
még mindig 108 perc.

más: fel kéne húzni a topikot TOP1-be. Lássák már hogy sorozatzáró van azok is, akik se a sorozatot nem nézik, se a topikot nem olvassák 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Victor1103
Most reklámok minusz kb mennyi idõ lesz? Remélem azért a 2 óra megvan.Holnap este tuti 720p-s HD-ba nézõs😄

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

ProGabe
time is up

kíváncsi vagyok mi lesz az órával. lehet, hogy be kell majd újítani egy bannert.

szóval akik szoktak ilyeneket csinálni, összedobhatnának valamit. én elkezdem valami szarral, ami ad egy lökést hozzá

minimáldesign powaaa:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Herold
Akkor viszont rossz a banner ideje.

Herold
A nyári idõszámítás alatt 6 órával van kevesebb NY-ban, mint itt.

Herold
Délután adják le a finálét? A keleti parton is legfeljebb du. 3 óra van, hátmég pl. LA-ben.

Klemice
hol menne most he, ott még most van délután fél 3

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Az idõ eltolódás miatt még nem, majd csak pár óra múlva kezdõdik.
Kicsikiraly
Nem. A számláló a géped ideje szerint számítja a vasárnap este 9 órát. Számolj még az idõeltolódással is.

DFTBA &#3232;_&#3232;

setuh
ez geci szomoru😞(
marmint h vege...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

tommygear
JAHH
setuh
most megy pont usa-ba?😄

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

LasDen
sõt....kétszer szokott szerepelni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

5c0rp330n
hat, mire levetitik, itt hajnali fel6 lesz (ha eloben nezned, ekkor lenne vege kb), onnan meg amig egyaltalan a video felkerul, tuti lesz meg nehany ora.. (arrol most nem beszelve h a rendes webdl estere szokott csak fent lenni) szoval ha nem delutan kelsz fel, sokat nem maradsz le ha lefekszel szte,..

Klemice
nekem a LOST logó a kedvenc jelenetem, mert minden részben szerepel

Herold
Én az egyik legjobb, legmegrendítõbb jelenetnek tartom, mikor az 5. évadban elõreugranak az idõben a szigeten, és Sawyer meglátja az 1. évadbeli Kate-et, ahogy segít a szülésben Claire-nek.

buldozer99
úgyérzem én ma nemfekszem le, most indulok pókerezni, mire hazaérek lesz éjjel 2, 1-2órára meg nemfogok lefeküdni😄D

remélem doreus rekord idõ alatt kész lesz a felirattal😊))

Forca Barca

tommygear
nekem meg az érettségi mivel akkor "tanultam" rá amikor ez a rész ment <#idiota><#idiota>
Klemice
errõl az akciós rachmaninoff vodka jut eszembe a lidl-ben amitõl megvakulsz ha sokat iszol belõle

tommygear
egyik kedvenc jelenetem

ProGabe
a Hurley-s kocsikázós rész:

KATT

amúgy én az elsõ 3 évadot daráltam (azért kezdtem el nézni, mert bejelentették, hogy 6 évad lesz), és emlékszem, hogy mennyire kizökkentett az a rész, amikor a számokról volt szó. mutatták, hogy Hurley elment ausztráliába (?) is. végig elõredõltem a fotelben, úgy be voltam feszülve. "talán most megtudok végre valamit... talán". aztán persze lóf*szt sem tudtam meg 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

UHHH! 😄😄😄

Akkor addig nem alszok amíg meg nem jön!😄😄

Grove4
Tartózkodni kell a nettõl,mert belefuthatunk pár spolierbe.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

5c0rp330n

Lacee
kinti idõ szerint ma este kilenckor lesz a sorozatzáró, vagyis nekünk hajnal 3-5 között.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sziasztok!

Megkérdezhetem hogy mi van a visszaszámlálóval?

kb 10-20 másodpercenként megy le egy perc!

Nem szerdán lesz a finálééé????

ProGabe
kedvenc jelenetem:

ezen felül a "not penny's boat" + kulcs elfordítása, és közben kimondja Des, hogy "i love you Penny", a contant rész vége, az a Hurley-s rész, amikor Hugo megtalálja a furgont, különösen az a pár perc, amikor Giacchino besza-behu zenéjére megy egy montázs, amiben mutatják, hogy mennyire élvezik a kocsikázást, meg még van egy csomó, pls Jack keménykedik a mûtõben, amikor kiderül, hogy van fogják a kinti adásokat (mondjuk akkor valahogy megszakadt az az érzése az embernek, mintha az egész egy másik bolygón játszódna), stbstb

Marci0115
azért én sajnálom hogy vége lett nézhetek majd más sorozat után

ProGabe

Az jó húzás lenne részedrõl(Y)
5c0rp330n
desmondos reszek pl altalaban mind qrvajok voltak, itt is egy ilyen resz vezeti a listat (The Constant), kibaszott jo resz volt..

Sephi
Hat biztos lehetsz, hogy bekepzelt parasztoknak tobbet nem irok.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Grove4
Kedvenc jelenetek???? Húúúúúúú hát sok van, majd ha újranézem a sorozatot, feljegyzem a besteket. (Y)

Kicsikiraly

DFTBA &#3232;_&#3232;

tommygear
ez is jó volt

Lyukasbogrács
C'mon, you son of a bitch!

talán ez.

Kicsikiraly
Hú a We have to go back, Kates jelenetet tegnap este néztem meg énis. Hatalmasat esett az állam amikor Kate jött elõ a sötétségbõl 😄

Másik nagyon jó jelenet ami közben eszembejutott, a Boone halála és Aaron születése utáni, amikor Locke dörömböl a bunker ajtaján, és felgyullad a fény. Utána még ugyanez, amikor idõben ugrálgatás közben ezt kívülrõl is látjuk 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Victor1103
Kedvenc részek:
Pilot 1/2: Hát szerintem ezt nem kell magyarázni😄
Expose: A Nikki és Paulos rész
Through the looking glass
The Constant
Ab Aeterno

Legjobb jelenetek:
A füst szörny elsõ bemutatása
A bunkerek felfedezése
Michael lelövi Ana Luciat és Libby-t
Sawyer és Kate a ketrecben
3 évad végén nem flashback hanem flashforward( Ultra WTF volt😄)
Alex halála
Juliet halála😞
Flocke likvidál mindenkit a templomban

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Semmit nem fogok csinálni, egyszerûen elégedetlen leszek, majd az évadzáró után meglátjuk. Ja és ne ugass bele másik két ember dolgába.
Zenszkij
John Locke a bunker fölött elkeseredve, a zene, és ahogy a fény felgyullad.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

gibson9
A 3. évadban a Niki és Paulo rész nagyon megfogott 😄 abból a részbõl egy külön filmet is lehetne készíteni annyira össze volt rakva.. a végén meg amikor összeállt a nézõben a kép, akkor már temették õket 😄
Másik kedvenc részem a Richard Alpert rész lett a 6. évadban 😊

Jelenetek tekintetében nagyon jó volt amikor Charlie-t felakasztják egy indára és Jack küzd az életéért és megmenti 😊 az aláfestõ zenével nagyon megható volt.. ugyan így a 3. évad elején amikor Sawyer-t kiráncigálják a ketrecbõl és úgy tûnik megölik.. mondja Kate-nek, hogy csukja be a szemét 😊 illetve a Jacob és MIB beszélgetés az 5. évad végén 😄
de még hosszasan tudnám sorolni😊 nagyon jó kis sorozat ez és remélem a hétfõi rész után is ezt mondhatom majd

Szolnokboy1
<#wilting>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Marci0115
3 éved 14rész amikor nikki sztriptizel az elején szekszi ruciban, nah kedvet kaptam egy rárántásra 😄