Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
más: fel kéne húzni a topikot TOP1-be. Lássák már hogy sorozatzáró van azok is, akik se a sorozatot nem nézik, se a topikot nem olvassák 😄
DFTBA ಠ_ಠ
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
kíváncsi vagyok mi lesz az órával. lehet, hogy be kell majd újítani egy bannert.
szóval akik szoktak ilyeneket csinálni, összedobhatnának valamit. én elkezdem valami szarral, ami ad egy lökést hozzá
minimáldesign powaaa:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
DFTBA ಠ_ಠ
marmint h vege...
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
remélem doreus rekord idõ alatt kész lesz a felirattal😊))
Forca Barca
KATT
amúgy én az elsõ 3 évadot daráltam (azért kezdtem el nézni, mert bejelentették, hogy 6 évad lesz), és emlékszem, hogy mennyire kizökkentett az a rész, amikor a számokról volt szó. mutatták, hogy Hurley elment ausztráliába (?) is. végig elõredõltem a fotelben, úgy be voltam feszülve. "talán most megtudok végre valamit... talán". aztán persze lóf*szt sem tudtam meg 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Akkor addig nem alszok amíg meg nem jön!😄😄
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Megkérdezhetem hogy mi van a visszaszámlálóval?
kb 10-20 másodpercenként megy le egy perc!
Nem szerdán lesz a finálééé????
ezen felül a "not penny's boat" + kulcs elfordítása, és közben kimondja Des, hogy "i love you Penny", a contant rész vége, az a Hurley-s rész, amikor Hugo megtalálja a furgont, különösen az a pár perc, amikor Giacchino besza-behu zenéjére megy egy montázs, amiben mutatják, hogy mennyire élvezik a kocsikázást, meg még van egy csomó, pls Jack keménykedik a mûtõben, amikor kiderül, hogy van fogják a kinti adásokat (mondjuk akkor valahogy megszakadt az az érzése az embernek, mintha az egész egy másik bolygón játszódna), stbstb
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Másik nagyon jó jelenet ami közben eszembejutott, a Boone halála és Aaron születése utáni, amikor Locke dörömböl a bunker ajtaján, és felgyullad a fény. Utána még ugyanez, amikor idõben ugrálgatás közben ezt kívülrõl is látjuk 😄
DFTBA ಠ_ಠ
Pilot 1/2: Hát szerintem ezt nem kell magyarázni😄
Expose: A Nikki és Paulos rész
Through the looking glass
The Constant
Ab Aeterno
Legjobb jelenetek:
A füst szörny elsõ bemutatása
A bunkerek felfedezése
Michael lelövi Ana Luciat és Libby-t
Sawyer és Kate a ketrecben
3 évad végén nem flashback hanem flashforward( Ultra WTF volt😄)
Alex halála
Juliet halála😞
Flocke likvidál mindenkit a templomban
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Másik kedvenc részem a Richard Alpert rész lett a 6. évadban 😊
Jelenetek tekintetében nagyon jó volt amikor Charlie-t felakasztják egy indára és Jack küzd az életéért és megmenti 😊 az aláfestõ zenével nagyon megható volt.. ugyan így a 3. évad elején amikor Sawyer-t kiráncigálják a ketrecbõl és úgy tûnik megölik.. mondja Kate-nek, hogy csukja be a szemét 😊 illetve a Jacob és MIB beszélgetés az 5. évad végén 😄
de még hosszasan tudnám sorolni😊 nagyon jó kis sorozat ez és remélem a hétfõi rész után is ezt mondhatom majd