22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • quack
    na má megin egy 11éves menőzni-akarok-az-osztályban-hogy-tudom-mi-a-folytatás user, lesz itt flém:\
  • Roll
    Látom jó a a hangulat. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Faszláma a tibeti nagynénikéd aszott farkú, törpe agyú mongolidióta unokaöccse!
  • Daveee
    kéretik a csunyaszavak mellőzése!
  • Sawyer 01
    Anyáddal szórakozz faszláma.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, hogy nem nyomtad le a Shift-et... azért a billentyűzeted a hibás...
  • Sawyer 01
    A helyesírási hibákért a billentyűzetem a felelős. Ja és bocs hogy kérdeztem...
  • Brutus13
    Nem értem minek ilyeneket kérdezni? Ha igazán érdekel, és szereted is a sorozatod, megnézed normálisan, spoilermentesen...hidd, el úgy sokkal jobb és élvezhetőbb, ha nem tudod előre...
  • CsőKujts
    De amúgy ezeknek is nem kevés köze van a te fene nagy feszültségedhez. :Playstation One, Two, Three, Portable, South Park, Tekken, Dragon ball.
    Annakidején én ezek helyett kint rosszalkodtam a játszótéren a többi gyerekkel stb.. és semmilyen feszültség nem volt bennem. Sry az off ért csak segíteni akartam.
  • CsőKujts
    Nyugi majd rájössz, hogy nem működik úgy a világ ahogy te szeretnéd. Ez is a felnőttéválás része. "kedves rendes gyerek"De, hogy valami rendeset is mondjak aminek haszna van.. Szerintem sürgősen menj oda apádhoz és anyádhoz közöld velük, hogy nagyon csúnyán tele vagy feszültséggel és szeretnéd ha elvinnének valami gyerekpszichológushoz. Bocs! ThX!
  • CsőKujts
    Bázzeg ha nem tudsz normálisan gépelni vedd már a fáradtságot, hogy átnézed mit írtál. Thx. Ja és ne kérdezz egyre nagyobb hülyeségeket. Thx!
  • LasDen #7858
    akkor meg majd megtudod szeptembertől...
  • Sawyer 01
    Én csak tvből nézem.
  • LasDen #7856
    te meddig láttad?
  • Sawyer 01
    Valami videót találtam a topikba, abba volt ogy megfobják a jacket, kate-t, és zsákot húznak rájuk. Ők kik?
  • IMYke2.0.0.0
    Kijutnak. Találkoznak. Megtalálják őket. A sorozatot át is nevezték: Found
  • LasDen #7853
    ezek jó kérdések de senki nem tud válaszolni....
  • Sawyer 01
    Van pár kérdésem, remélem priviben válaszol valaki. Kijutnak a szigetről? taálkoznak ás emberekkel? megtaláják őket?
  • PiszkosFred
    Mert kivételesen nem vigyorog, hanem durcás képet vág ;]
  • LasDen #7850
    jah télleg......csak így nem ismertem fel....fél fejjel :D
  • precision
    az
  • Fenrir
    Hurley?
  • LasDen #7847
    jah nem Michael, hanem Charlie.. :D
  • Totya15
    hol van Michael?:D
  • LasDen #7845
    jó a banner.....amúgy a képen Locke Sawyer, Michael között lévő képen ki az a csávó? :D
  • PiszkosFred
    Nekem is jobban tetszett a kekes, az elozo. Ez a mostani sem rossz, de az eredeti plakat jobb volt, amibol a banner is keszult. De hat ez legyen a legnagyobb bajom, csak legyen mar premier aztan senkit sem fog erdekelni a banner ;]
  • Rohamoszti
    Emberek akkor ma végülis leadta az AXN szinkronnal is a szezonzáró 2 részt? :P
  • Hunnenkoenig
    Hat biztos jobb lesz mint ez...
    Ennek hangulatilag semmi köze a Losthoz... En ezt egy almalé reklamnak neznem...
  • IMYke2.0.0.0
    Én is összerittyentek egy negyediket...
  • Hunnenkoenig
    Azt mar meg sem emlitem, hogy nekem egyaltalan nem tetszik... meg azt fogjak ram, hogy irigykedek...
  • Hunnenkoenig
    Nem azert mert en csinaltam az elsöt, de most tulajdonkeppen mi volt a baj a banerral?

Most ha en is csinalok ujat, mert profilalni akarom magam, akkor azt is beteszitek?

Most akkor minden heten valtogatjuk?
  • quack
    én kérek elnézést
  • macgyver8
    Nem baj ha már szeptember 1-én a tv újság írta, hogy Lost 3\2
    Na akkor most mi van....nem nézik a tv újságot...mi ez az októberiu duma?
  • FLeK0
    a magyar rtl-en a 2. évad kezdődik most, az abc-n a 3. októberben.
  • Lyan Kyj
    akkor megnyugodtam, csak azért volt furcsa mert én egyből ugrasztottam volna a férfiakat legalább, h gyerünk, menjünk oda...na mindegy, inkább nézem tovább
  • macgyver8
    Nem baj ha már szeptember 1-én a tv újság írta, hogy Lost 3\2
    Na akkor most mi van....nem nézik a tv újságot...mi ez az októberiu duma?
  • North
    Majd később észreveszed, hogy elég sok dolgot nem közölnek egymással.
  • Trisztin
    vmelyik nap a RTL-en ... Hurley elment megkeresni a francia nőt... és ő is először a vezetéket kereste az alapján indult befele a dzsungelbe... és ezt a részt most láttam először [mint irtam,ez elsőből maradtak ki jelenetek...] ... de én rögtön azt kérdeztem,hogy az milyen vezeték...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    2.évad után meg végkép nem értem,mintha a geomagnetikus?vagy milyen áramról beszélt volna a Desmond... na mindegy... akkor minek a vezeték...???
  • Lyan Kyj
    Üdv!
    Tegnap kezdtem nézni az 1. évadot, és a tizenx-edik rész után nem hagy nyugodni egy dolog:

Mikor Said visszajött a francia nőtől, miért nem mondta el az áramot, meg a vízből kijövő vezetéket? Nekem speciel az lett volna az első mondandóm, h áram alá van kötve a sziget, vagy legalábbis szóltam volna, h egy vezeték jön ki a vízből...ez logikai baki, vagy majd később le lesz rendezve?
  • Trisztin
    szerintem a második évad sokkal ütősebb lett... az elsőt még csak úgy immel-ámmal néztem,ha volt más,akkor azt néztem ...de a másodikat én is 1 nap alatt megnéztem és azóta kötnek erős szállak a LOST-hoz :)

Remélem a tendencia tovább javul....