Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Writer/Supervising producer Javier Grillo-Marxuach reveals (note that this is a summary of the spoilerish things he revealed): You have not seen the last of Dharma, but it's going to be a little while before you find out a little bit more. The Dharma Initiative was a communal research facility on the island. A lot of scientists and free-thinkers got together to do a lot of different kinds of research: psychiatry, zoology - and remember that with the zoology of the film you saw some polar bears. It's possible there were some animal aggression studies going on there, as well as human psychology experiments and a whole variety of other things. The Dharma Initiative was founded by two peacenik Grad students who were trying to get to the bottom of a lot of mysteries about human behavior. There are six bunkers on the island, and they were devoted to a lot of different kinds of research. That's going to open up a lot of different avenues for us to tease you with what the kind of research was, and how it's evolved now that the Dharma Initiative seems to have fallen into disrepair. A lot has happened on the island and the Dharma Initiative is just the tip of the iceberg... The "funny" script pages posted online at OceanicFlight815.com sometimes get things wrong but sometimes they get them right... Will you be seeing "Zombie Walt" of "Clone Jack"? Probably not, but I think in everything that we do, there are hints of things that are happening.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jacknek a karján többek között kínai? írásjelek vannak. Na az kapcsolódik a többi szereplõhöz is. Nézzétek csak végig a képeket.Jelek
Na ennyi lenne az észrevételem. Remélem tudtam újat mondan, illetve kérdéseket felvetni. Tényleg nagyon érdekelne a véleményetek, ugyhogy várom a hozzászólásokat.
(Remélem érthetõ. Így írásban egy kicsit nehéz elmagyarázni.)
Na a lényeg, hogy megtaláltam a logónak a kiterített változatát.
Logo kiterítve
Ez az én véleményem, de szerintem akár MORSE jelek is lehetnek, az alapján, hogy rövid, illetve hosszú jelek váltakoznak.
Aki vágja a MORSE abc-t az neki is ülhet.<#vigyor>#vigyor>
62
00:05:26,426 --> 00:05:30,089
That night, they came.
63
00:05:32,999 --> 00:05:35,900
They came and took her.
bar ha jol lattam, akkor nem lattam hogy ki hozta oda Kate-t ferfi vagy no...
Írta vki hogy szervezett közösség egykét tagjával futottak össze a tábortûznél, lévén hogy van motorcsónak, van vháborús stukker, stb. Igen ám, de a fickó nekem eléggé ápolatlannak tûnt, holott a bunkerekben zuhan és borotva is van, stb. Oké hogy szakállás, de nekem ez olyan szakállnak és olyan frizurának tûnt, ami nincs "karbantartva" - remélem érthetõ mire gondolok. Miért kérték el a puskákat. ha van a szigeten másik 2 bázis (összesen három van talán) akkor náluk is kellett volna lennie ellátmánynak, fegyvereknek, stb. De majd kiderül a következõ részekben, miért is ilyen torzonborz a motorcsónakos fickó.
Alex hozta elõ a megkötözött Kate-t. Kíváncsi vagyok, elmondja e valaki ezt a tényt Danielle-nek, mármint hogy él a fia és még ha nem is látta senki, de elvileg él és "virul".
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De további viták megelõzése érdekében elismerem, hogy tényleg hülyén nézett ki a dolog. <#fogmosas>#fogmosas>
"Akinek folyton azzal kell kerkednie" Kicsit kiforgatod a dolgot ugyanis most elõször "kérkedtem" ezzel életemben ezt is csak indulatból. Amúgy igazad van, aki folyton ezzel kérkedik az egy pöcs. De errõl itt nincs szó.
Akik nem ismerik vagy nem tudják használni a DC-s vagy torrent-es letöltést esetleg túl lassúnak találják bármelyiket és szeretnék, hogy web-es letöltéssel maximális sávszélességgel lehessen tölteni, azok jelezzenek felém E-MAIL(!)-ben: [email protected]
Sajnos csak SMSweb-es tárhelyre tudom felrakni, ezért is kérdezem, hogy így lenne-e egyáltalán igény rá. Illetve aki tud ingyenes kb. tizenpár giga tárhelyet az egyszerûsíthetné a dolgot <#kacsint>#kacsint> Az elsõ évad elsõ epizódjától az állandó legújabbig megvan az összes. Tehát akit érdekel, írjon mail-t! [email protected]
a korábbiakra itt aztán millió dologra lehetne reagálni az elmúlt 150 hszbõl... de ehhez én már fáradt vagyok, Ti is? hol vannak a moderátorok? 😊)
már feldobtam egyszer, de tényleg kéne csinálni egy idõpontot, amikor mindenki neki esik mindenkinek, egy héten, egy nap, 2 óra, a hét nagy részében meg mennem a fórumozás 😊 valaki pedig javasolt egy külön lost dühöngõt 😄 az még jobb 😊
SPOILER
a losthoz: mikor Jack felesége, elmondja hogy megcsalta, vág egy ilyen 'ez van' fejet...Jack elsõ reakcijában utánozza ezt az ábrát egy kis iróniával. nagyon röhögtem, nagyon komoly volt 😄
http://www.prisonbreak.atw.hu
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ha mar uton utfelen azt kell hangoztatnod, akkor azt teheted maskeppen is. Amugy bujtatva. Peldaul elmeselhetned, hogy "tegnap amikor az 500-as mercimmel mentem a Menza talalkozora..."
Akinek folyton azzal kell kerkednie, hogy mennyi penze van annak vagy a pöcse vagy az önbecsülese kicsi. Vagy mindkettö...
Fel tudom mérni mikor hagyják rám és mikor maradtak alul egy bizonyios vitában. Pld. most te sem rám hagyod hanem nincs már min vitatkoznod. Ennyi...
Thx a normális hozzáálást Imyke.
(En sem vitazok tovabb, felirhatsz mara meg egy milliot...)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Amire céloztam a mondandóm másik felében, az sajnos ismerettségi körömbõl származó infó - egyikük családjára rástartolt egy zsaroló, amit hidegfejjel végül az ismerõsöm nagy családja megoldott, de járhattak volna rosszul is...
Hát ha kicsit jobban utána nézel ezt egy embernek írtam. Látod, hogy off: kikerülöd.
Amúgy meg te nem tudom hol élsz Imyke. Nem is akarok magamnak gazdag barátokat. 30 leszek márciusban és még mindig a gyerekkori barátaim vannak. Köztük persze van milliomos is de aki ez alapján válogatja meg az ismeretségi körét meg a barátait... Hát az az újgazdag, plusz sznob.
A másik fele a mondandódnak pedig egész egyszerûen hülyeség /merénylet rablás 😊/ Végül pedig nem jasszozni akartam csak világossá tenni a csaj számára, hogy összekever a barátjával...
Szóval, static: szerintem, légy szerényebb, örülj a kevéske milliódnak, fektesd be jó helyre, és tanulj, olvass minél többet, hogy meg is felelj az újgazdad / gazdag státuszodnak. Különben, kilóg a kapanyél és az osztály, hová tartozónak véled magad egyszerûen kiröhög.
<#nemtudom>#nemtudom> Es ez megis, kit erdekel? Hogy jon ez ide? Nyissal egy milliomos topikot, es ott dicsoitsd magad sztem.... Nem egeszen ertem, hogy ennek mi helye itt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
vagy a keresõkkel: torrentspy.com, bittorrent.com
[merlinw.org]
Nem tudtok mondani nekem egy oldalt ahonnan esetleg le lehetne szedni? Én limewire-el szedtem le eddig az összeset....és nem is volt probléma eddig...
Elõre is köszi.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)