22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • quack
    második az eleg durva lehet olyanoknak akik meg nem lattak :D
  • Hooligan666
    Nemtom érdekel-e valakit, de eddig ezek voltak a retekklubbon promók. Mind1ik saját gyártmánynak néz ki, más csatornán még nem láttam ezeket, és nem is ezek a hivatalos abc-s promók.

LOST Season 2 Promo 1 [HUN] (by Hooligan) 00:24
    LOST Season 2 Promo 2 [HUN] (by Hooligan) 00:19
    LOST Season 2 Promo 3 [HUN] (by Hooligan) 00:18
  • Fenrir
    Stand by van októberig :(
  • N0S
    megneztem 3 nap alatt az elso ketto szezont. fuggo lettem ^^

atomspoiler. ;>
  • Balázs 17
    eltudnám képzelni, hogy a 3. évadban ilyen R.E. zombik rohangálnának:DD
  • FLeK0
    zombie season! d:
  • Fenrir
    LOL :D
  • Hooligan666
    Nemtom vót e má:

Ana is BACK!! (kurvajó :)) ITT

Lost Season 3 Teaser REAL
  • mukika
    #7808 - első sora.
  • Totya15
    már csak a "3.évad kezdete stb stb" kellett volna:D
  • mukika
    utolsó átalakítás :))

így a bal sarok sem tűnik annyira üresnek. :)
  • Totya15
    2.
  • North
    Sztem is jobb a második. Viszont a balsarokban lévő túlzott üresség/feketeség zavar. Lehet, hogy jobb lenne valamilyen szolíd hátérre pakolni a képeket.
  • Trisztin
    nekem a 2. tetszik jobban... arra adom le a voksom...
  • Harly18
    Na ez az öregember, a volt tolókocsis a legjobb arc, mert bár kissé fura, de tudja mi a tuti, hisz VW Bogara van :D
  • IMYke2.0.0.0
    Pont jó az úgy...
  • Brutus13
    Az első legyen sztem, mer a másodikról Desmond félfejrésze le lett vágva :D
  • IMYke2.0.0.0
    Jók az arcpárosítások! [Sawyer + Locke és Desmond + Sayid]
  • lele
    Jó ez legyen ez!!!
  • quack
    az elso jobb szerintem, a masodikon tul sok az ures hely
  • Mayday
    Reszemrol mehet az uj :)
  • mukika
    az külön a kép alá is be lehet írni, nem muszáj a képre rá.

na szóljak egy modinak vagy ne? szavazzatok, maradjon a mostani, vagy tegyük be azt amit én csináltam? de csinálhat más is akár. :)

vagy mondjátok el még, hogy min változtassak. :)
  • Slash89
    Szerintem is jobb, de még ki lehetne írni rá a 3. évad kezdeti dátumát, mint ahogy most is van.
  • kirol
    Hát sokkal jobb, mint az előző!
  • mukika
    az a baj, a profilos elhelyezéssel, hogy úgy túl nagy üres terek lennének.

de talán így jobban néz ki:

• IMYke2.0.0.0
    Gyengén vannak vágva a képek. És rosszul is vannak elhelyezve...
    A közép profilból nézőket középre, a bal profilból nézőket balra, a jobb profilból nézőket jobb oldalra illett volna tenni.
  • Mayday

Tetszik! Nagyon jo!
  • mukika
    nagyon megtetszett, ez a kép ezért megpróbáltam összedobni egy bannert belőle. talán egy kicsit sikerült. :)

vélemény?

amúgy itt egy cikk a junkie-ról: link, csak az olvassa el, aki !!!LÁTTA A MÁSODIK ÉVADOT VÉGIG!!!
  • macgyver8
    Igen mert akkor ez a lehetőség nem volt adott. És kissé nehézkes, de meglesz:)
    ÜDV!
    Hali! Kerestem, de nincs fennt sehol:( de lehet, hogy csak béna vagyok:) De közben már elküldték:) Azért köszi:)
  • Dave9214
    jah mint a prison break is, most kezdödött egy 2 napja a 2. évad tegnap itthona z első
  • Balázs 17
    nálunk a sorotatokat, úgy vetítik mindig, hogy egy évaddal le legyünk maradva, mert ha nem, akkor simán beérnénk őket, és így értelme nemlenne. pl. helyszízenlők, beértük amerikát és most mivan? semmi.. unalom
    lost-ot is aért húzzák, mert lelehetne nyomni persze, 2. évadot első után, de minek? mert ha beérnénk a 3. évadot, akkor (minden héten 1rész + még ha jól tudom, néha heteket is hagynak ki az amerikai csatornák), így a szinkron is elég szarul jönne ki..
  • wesker24
    persze én feliratosan láttam majd most megnézem szinkronosan mivel már láttam majd minden héten megnézem mégegyszer !!!
  • Dave9214
    hidd el nekemis ingyenvolt sőt sajátkezüleg szereztem be!, de te asszem 3 xor irtál neekm mailt hogy bezséjjünk meg ezt az üzletet ....
  • wesker24
    Hát az RTL KLUB igen csak le van maradva mert ők még csak a II.évadot fogják leadni amit már láttunk !!!!
  • macgyver8
    javaslom a szótar.lap.hu-t ahol többekközött lefordíthatod az angol szavakat és mondatokat. Vagy rámész valamelyik Lost.lap.hu oldalra és ott biztos van lista a részekről. Több ilyen oldal van, csak körül kell nézni...és keresni:)
  • macgyver8
    Nekem a jővő hónapra meglesz magyarul...Ingyen hehe
  • macgyver8
    Hát nekem igen....jővő hónapra....Hehe.
    phö...300ft\rész....navazzeg azé nem vagyok hülye...azoknak biztos jó lenne eladni.
    Sziasztok! Kellene nekem a LOST 2.évad részeinek a magyar címei! Légyszi segítsetek! Éppen divx-es dvd borítót csinálok a 2.évadhoz és hiányzik a címlista:( Az angol megvan!
    Köszi: Kozy
  • Dave9214
    semmi sinss ingyen