22323
-
#7829 második az eleg durva lehet olyanoknak akik meg nem lattak :D -
#7828 Nemtom érdekel-e valakit, de eddig ezek voltak a retekklubbon promók. Mind1ik saját gyártmánynak néz ki, más csatornán még nem láttam ezeket, és nem is ezek a hivatalos abc-s promók.
LOST Season 2 Promo 1 [HUN] (by Hooligan) 00:24
LOST Season 2 Promo 2 [HUN] (by Hooligan) 00:19
LOST Season 2 Promo 3 [HUN] (by Hooligan) 00:18 -
#7827 Stand by van októberig :( -
#7826 megneztem 3 nap alatt az elso ketto szezont. fuggo lettem ^^
atomspoiler. ;> -
Balázs 17 #7825 eltudnám képzelni, hogy a 3. évadban ilyen R.E. zombik rohangálnának:DD -
FLeK0 #7824 zombie season! d: -
#7823 LOL :D -
#7822 Nemtom vót e má:
Ana is BACK!! (kurvajó :)) ITT
Lost Season 3 Teaser REAL
-
#7821 #7808 - első sora. -
Totya15 #7820 már csak a "3.évad kezdete stb stb" kellett volna:D -
#7819 utolsó átalakítás :))
így a bal sarok sem tűnik annyira üresnek. :) -
Totya15 #7818 2. -
North #7817 Sztem is jobb a második. Viszont a balsarokban lévő túlzott üresség/feketeség zavar. Lehet, hogy jobb lenne valamilyen szolíd hátérre pakolni a képeket. -
#7816 nekem a 2. tetszik jobban... arra adom le a voksom... -
#7815 Na ez az öregember, a volt tolókocsis a legjobb arc, mert bár kissé fura, de tudja mi a tuti, hisz VW Bogara van :D -
#7814 Pont jó az úgy... -
Brutus13 #7813 Az első legyen sztem, mer a másodikról Desmond félfejrésze le lett vágva :D -
#7812 Jók az arcpárosítások! [Sawyer + Locke és Desmond + Sayid]
-
#7811 Jó ez legyen ez!!! -
#7810 az elso jobb szerintem, a masodikon tul sok az ures hely -
#7809 Reszemrol mehet az uj :) -
#7808 az külön a kép alá is be lehet írni, nem muszáj a képre rá.
na szóljak egy modinak vagy ne? szavazzatok, maradjon a mostani, vagy tegyük be azt amit én csináltam? de csinálhat más is akár. :)
vagy mondjátok el még, hogy min változtassak. :) -
Slash89 #7807 Szerintem is jobb, de még ki lehetne írni rá a 3. évad kezdeti dátumát, mint ahogy most is van. -
#7806 Hát sokkal jobb, mint az előző! -
#7805 az a baj, a profilos elhelyezéssel, hogy úgy túl nagy üres terek lennének.
de talán így jobban néz ki:
-
#7804 Gyengén vannak vágva a képek. És rosszul is vannak elhelyezve...
A közép profilból nézőket középre, a bal profilból nézőket balra, a jobb profilból nézőket jobb oldalra illett volna tenni.
-
Tetszik! Nagyon jo! -
#7802 nagyon megtetszett, ez a kép ezért megpróbáltam összedobni egy bannert belőle. talán egy kicsit sikerült. :)
vélemény?
amúgy itt egy cikk a junkie-ról: link, csak az olvassa el, aki !!!LÁTTA A MÁSODIK ÉVADOT VÉGIG!!! -
#7801 Igen mert akkor ez a lehetőség nem volt adott. És kissé nehézkes, de meglesz:)
ÜDV! -
#7800 Hali! Kerestem, de nincs fennt sehol:( de lehet, hogy csak béna vagyok:) De közben már elküldték:) Azért köszi:)
-
Dave9214 #7799 jah mint a prison break is, most kezdödött egy 2 napja a 2. évad tegnap itthona z első -
Balázs 17 #7798 nálunk a sorotatokat, úgy vetítik mindig, hogy egy évaddal le legyünk maradva, mert ha nem, akkor simán beérnénk őket, és így értelme nemlenne. pl. helyszízenlők, beértük amerikát és most mivan? semmi.. unalom
lost-ot is aért húzzák, mert lelehetne nyomni persze, 2. évadot első után, de minek? mert ha beérnénk a 3. évadot, akkor (minden héten 1rész + még ha jól tudom, néha heteket is hagynak ki az amerikai csatornák), így a szinkron is elég szarul jönne ki.. -
#7797 persze én feliratosan láttam majd most megnézem szinkronosan mivel már láttam majd minden héten megnézem mégegyszer !!! -
Dave9214 #7796 hidd el nekemis ingyenvolt sőt sajátkezüleg szereztem be!, de te asszem 3 xor irtál neekm mailt hogy bezséjjünk meg ezt az üzletet ....
-
#7795 Hát az RTL KLUB igen csak le van maradva mert ők még csak a II.évadot fogják leadni amit már láttunk !!!! -
#7794 javaslom a szótar.lap.hu-t ahol többekközött lefordíthatod az angol szavakat és mondatokat. Vagy rámész valamelyik Lost.lap.hu oldalra és ott biztos van lista a részekről. Több ilyen oldal van, csak körül kell nézni...és keresni:) -
#7793 Nekem a jővő hónapra meglesz magyarul...Ingyen hehe -
#7792 Hát nekem igen....jővő hónapra....Hehe.
phö...300ft\rész....navazzeg azé nem vagyok hülye...azoknak biztos jó lenne eladni. -
#7791 Sziasztok! Kellene nekem a LOST 2.évad részeinek a magyar címei! Légyszi segítsetek! Éppen divx-es dvd borítót csinálok a 2.évadhoz és hiányzik a címlista:( Az angol megvan!
Köszi: Kozy -
Dave9214 #7790 semmi sinss ingyen