Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Desmond hangja nem kicsit vicces 😄
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
még1x thx
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
So cry me a fuckin river, bitch!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Mindenki millás itt a fórumon, csak Static(Münchausen báró) nem tudja ezt. :-P
Szerintem sem õk azok, de egy dolog pedig mellettük szól. Az 1. szezon vége felé (Spoiler) amikor Danielle elrabola Aaron-t. Mintha azt mondta volna, legalábbis lényegében, hogy az "others" -nek kell a "boy". Csak aztán kiderült, hogy nekik Walt kellett. Márpedig a "nekik" a szakállas bácsi és csapata voltak. Ilyen alapon õk az others.
Valszeg egyébként több frakció van a szigeten, lehet többféle others is... <#vigyor0>#vigyor0>
Careful what you look for. You just might find it.
[email protected]
please help
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
"Biztos azért szedtem össze a sok lóvét és élek olyan életet amirõl te csak álmodozol"
na ilyen kommenttel/nagyképûséggel azért te is tendálsz a zéró felé...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Érted ugye, mire gondolok?
A vegen kiderül, hogy Hitler nem halt meg, hanem BagVan-nal szektat alapitott es most nagy tömegszexeles folyik a szigeten...
Ha mast nem is, de azert megprobaltam volna nehany infot kihuzni belölük. Jack meg csak meg sem probalta a szitut valahogy ellenörizni.
A ficko szerintem a viszonyokhoz kepest eleg "baratsagosan" viselkedett. Legalabbis szoba allt velük.
Jacknek meg kellett volna probalnia hatni egy kicsit ra, hogy "ok, parasztok vagytok, legyen harc, de legalabb azt mondjatok meg, hogy..."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(nem tudjátok? nem akartok segíteni? vagy csak nem vettétek észre a hsz-t?)
Ami meg a másik: valahogy nem hinném hogy ezek az Others néven futó banda. Azok a valamiért megbetegedett, erdõben mezítláb, eddig mindenféle cél nélkül mászkáló banda. Velük ellentétben ez a csapat eszközöket használ, és nagyonis határozott célok érdekében cselekszik, ha nem is tudjuk még mi az. Szvsz két külön frakció a kettõ.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Ja Ajanlom az Azureus-t vagy a BitComet-ot, aztan uccu neki innen leszedheted az összeset.
Torrentspy.com
Elegge logikatlanul viselkednek sokszor, de ez mar nem ujdonsag a LOST-ban.
Ugye az others-nek motoros hajoik is vannak, szoval technikailag elegge el vannak latva. En is felvetettem volna, hogy övek lehet a neger kissrac, ha adnak helyette egy csonakot, amivel le lehet lepni a szigetröl.
En is ugy ereztem, hogy JAck mar nem is akar onnan elmenni, hanem ö akar lenni ott a kiraly...
Locke meg egyszer mintha mar mondta is volna, hogy ö nem akarna elmenni, mert itt megtalalta önmagat...
Kate nem az Others-t hanem Jackéket követte...
So cry me a fuckin river, bitch!
feljövök ide, hogy megnézzem ki mit gondol a legutóbbi epizódról, erre itt fikázzátok egymást...
fasza!
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
égybkén torrenthez nem is kell megosztanod😊
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Nem szándékozom megosztani a vinyómat.
www.armed-assault.hu