Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most megy az AXN-en, hát a szinkron az továbbrais valami katasztrófa...

Desmond hangja nem kicsit vicces 😄

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

thx, remélem köztük van az is amelyik után érdeklõdtem
még1x thx

Sland
remélem valaki felveszi és lehet aztán tölteni...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

http://www.mininova.org/tor/176503

So cry me a fuckin river, bitch!

de remélem ha valamikor valaki megtalálja közületek a "lost zenéket" akkor berakja ide

magus
megertem

most így nem tudom elmondani

magus
milyen zenet?

pfujjjj szinkron pfujjj <#ijedt>

Bandee1987
Tudjátok, hogy a második évad elsõ része ma este lesz az AXN-en 19:10-kor? (hátha vkit érdekel)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Pont erre gondoltam én is.

Mindenki millás itt a fórumon, csak Static(Münchausen báró) nem tudja ezt. :-P

Ha vered itt a nyálad a sok pénzedre akkor takarodjál azt vedd meg DVD-n, köcsög.
> Ami meg a másik: valahogy nem hinném hogy ezek az Others néven futó banda

Szerintem sem õk azok, de egy dolog pedig mellettük szól. Az 1. szezon vége felé (Spoiler) amikor Danielle elrabola Aaron-t. Mintha azt mondta volna, legalábbis lényegében, hogy az "others" -nek kell a "boy". Csak aztán kiderült, hogy nekik Walt kellett. Márpedig a "nekik" a szakállas bácsi és csapata voltak. Ilyen alapon õk az others.

Valszeg egyébként több frakció van a szigeten, lehet többféle others is... <#vigyor0>

Careful what you look for. You just might find it.

kill3r22
Hi all! Nagyon érdekelnének a lost részek mivel a munkám miatt nem tudom nézni mindig...nem tudná nekem valaki kirni? mert nincs ADSL-em hogy leszedjem!!
[email protected]
please help

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Humorérzék 0. És csssssssittt!

na pszt

Maradjál már kukika, megveszlek kilóra.. 😊

mukika
értem én. ha jól emlékszem a 2 széria elsõ 9 részét foglalja össze. bár lehet, hogy az elsõ 10 részt.

mukika
és te mit csinálsz fasztarisznya? vered itt a nyálad, gratulálok...

Hehe most nézem, hogy nem is a filmrõl beszéltek hanem megy a vérszívás meg a spoiler. Gratulálok IQ bajnokok!

Off Állítólag az a nagyképûség ha olyasvalamire van nagy arcod ami nincs. Amúgy a 2/10-en kívül a véleményetekre is szarok. 😊

Ja és ha nem lenne világos szarok a 2/10 re, majd megnézem AXN-en. Kösz a segítséget!

fifi
OFF:

"Biztos azért szedtem össze a sok lóvét és élek olyan életet amirõl te csak álmodozol"
na ilyen kommenttel/nagyképûséggel azért te is tendálsz a zéró felé...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Zenei gyûjteményem pedig olyan van, hogy körbeszopkodnának érte Dc++-on. 😊)

Nagyon aranyos vagy. 😊 Már csak az érdekelne, hogy ezt mi alapján állapítottad meg. Az lehet, hogy iq 0 vagyok de pld. milliomos is. Biztos azért szedtem össze a sok lóvét és élek olyan életet amirõl te csak álmodozol mert egy iq 0 vagyok. 😊))

kirol
Én ezt értem, csak mikor nézzem meg, nehogy túl hamar nézzem meg, és olyat látok az összefoglalóban, amit még "rendes" részben nem is láttam.
Érted ugye, mire gondolok?

mukika
nem. az egy spec. (összefoglaló) rész.

kirol
A Lost - Revelation az a második évad "0." -része?

Hunnenkoenig
I eman: BhagWan :-)

Hunnenkoenig
Ez mar biztos a masodik generacio! :-)

A vegen kiderül, hogy Hitler nem halt meg, hanem BagVan-nal szektat alapitott es most nagy tömegszexeles folyik a szigeten...

Challanger
Most, hogy mondod tényleg. Nekem is feltünt a pisztoly, de nem tulajdonítottam neki nagy szerepet. Bár nem vagyok fegyverszakértõ, de nekem is Luger-nek tünt a stukker. Ha 2. világháborús bûnösök lennének, akkor legalább 80 éveseknek keéne lenniük. Azért ez a matróz faszi még nem néz ki annyinak. Vagy csak jól tartja magát. Friss levegõ...<#vigyor>
Pharaoh
Annál az others-nél nem ilyen 2. világháborús pisztoly volt, mint amilyen a németeknek volt? Lehet valami szökött náci háborúsbûnösök menekültek ide. Õk úgy is a japánokkal voltak, a sziget meg a videóból úgy néz ki az õvék volt.

Hunnenkoenig
Kis diplomacia nem artott volan...arra akartam kilyukadni :-)

Hunnenkoenig
Hat mondjuk ebben is van valami es valszeg igazad van, de azert az a beszelgetes nagyon gyorsan befejezödött.

Ha mast nem is, de azert megprobaltam volna nehany infot kihuzni belölük. Jack meg csak meg sem probalta a szitut valahogy ellenörizni.

A ficko szerintem a viszonyokhoz kepest eleg "baratsagosan" viselkedett. Legalabbis szoba allt velük.

Jacknek meg kellett volna probalnia hatni egy kicsit ra, hogy "ok, parasztok vagytok, legyen harc, de legalabb azt mondjatok meg, hogy..."

kár...,azt hittem van

IMYke2.0.0.0
Nincs még Original Soundtrack kiadva... Maximum, a filmek alatt tudod rögzíteni a zenéket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

én pl nem tudom honnan lehetne letölteni de engem is érdekelnie 😄

senki?
(nem tudjátok? nem akartok segíteni? vagy csak nem vettétek észre a hsz-t?)

Nincs itt semmiféle logikátlanság. Amit tudnak az Others-ekrõl (pl. van motoros hajójuk, van valamiféle bázisuk, valamiért elrabolták Waltot, azonnal beépültek közéjük már a gép lezuhanásakor, ésatöbbi), nyilvánvaló hogy nem egyszerû hajótöröttek akik saját akaratukon kívül jutottak a szigetre, hanem valamiféle céllal vannak ott. Mivel ellenségesek a kezdetektõl fogva, és valami rosszban sántikálnak egy eldugott szigeten, nyilvánvaló hogy nem szeretnék ha errõl bárki is tudna. Így aztán nem fognak hajót tolni olyanok alá akik szinte biztosan beszélnének róluk ha visszajutnának a civilizációba. Jack helyében én sem vetettem volna fel ezt a dolgot valszeg az elején, mert 0 esélyt láttam volna arra hogy segítenek elmenni.
Ami meg a másik: valahogy nem hinném hogy ezek az Others néven futó banda. Azok a valamiért megbetegedett, erdõben mezítláb, eddig mindenféle cél nélkül mászkáló banda. Velük ellentétben ez a csapat eszközöket használ, és nagyonis határozott célok érdekében cselekszik, ha nem is tudjuk még mi az. Szvsz két külön frakció a kettõ.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Hunnenkoenig
Mire gondolsz? A sorozatot honnan lehet letölteni?
Ja Ajanlom az Azureus-t vagy a BitComet-ot, aztan uccu neki innen leszedheted az összeset.

Torrentspy.com

Hunnenkoenig
Na igen. Ez nekem is megfordult a fejemben a film nezese közben.

Elegge logikatlanul viselkednek sokszor, de ez mar nem ujdonsag a LOST-ban.

Ugye az others-nek motoros hajoik is vannak, szoval technikailag elegge el vannak latva. En is felvetettem volna, hogy övek lehet a neger kissrac, ha adnak helyette egy csonakot, amivel le lehet lepni a szigetröl.

En is ugy ereztem, hogy JAck mar nem is akar onnan elmenni, hanem ö akar lenni ott a kiraly...

Locke meg egyszer mintha mar mondta is volna, hogy ö nem akarna elmenni, mert itt megtalalta önmagat...

Honnan lehet letolteni ? BitTorrent?

ne legyél hülye 😊
Kate nem az Others-t hanem Jackéket követte...

So cry me a fuckin river, bitch!

lobig
hát nem semmik vagytok.
feljövök ide, hogy megnézzem ki mit gondol a legutóbbi epizódról, erre itt fikázzátok egymást...
fasza!

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Zs0lt1
te nézzed bazzeg az ertéelklubbon ilyen köcsög hozzáállással b+ 😛

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

jónak magyarázol static izomagyú IQ nulla😊

mila69en
hátha így álsz hozzá hogy nem szándékozol megosztani a vinyódat akkor más miért is osztaná meg neked😄DDD

égybkén torrenthez nem is kell megosztanod😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Dc-n meg torrenten kívül 😊 be lehet szerezni valahonnén? 2/10

Nem szándékozom megosztani a vinyómat.

mondjuk az furcsa, ha egy szigeten találkozol egy másik (bár ellenséges) társasággal, miután lezuhant a repülõd, és még korrekten beszégetésbe is elegyednek veled, bár közlik, hogy ez az õ szigetük, mé nem veted fel, hogy ok, baromi szívesen el is húznál errõl a szigetrõl, hogyan lehetne, meg ugyanmár hol is vagyunk egyáltalán,,,,,

www.armed-assault.hu