Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ehh... kijavítalak mivel a mininova csak egy külsõ tarcker gyüjtõ és nem free tracker😊 ja és én is eddig az össze részt teljes sávszéllel szedtem torrentrõl😊
/ON
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Nemrég sikerült végignézni az összes eddigi részt, hát mit ne mondjak az utolsó 5 rész elég érdekes volt, max. 1-2 dologban volt újdonság, amúgy nem ért semmit. Szerintem most már nem tudnak mit kitalálni, a fõ dolgokat meg nem akarják lelõni...mert akkor véget érne a sorozat.
Kicsit kezd az is idegesítõvé válni, hogy mindenki Rambó módjára egyedül akarja megoldani a problémáját. Pl. Michael is, miért nem szólt a többieknek, azt sem értem miért titkolja, hogy bezsélt Walttal, hiszen õ nem látta a 'teljes' filmet...arról csak Locke meg Mr. Eko tud, szal nekem ez kicsit furának tûnik(?)
De azért remélem a második évad második része kicsit beindul, mert nem lenne ez rossz sorozat.
Amúgy szerintem az 1. évad vége, a 2. eleje(1-2) rész volt a legjobb, irtó jó fordulatokat találtak ki.
Ja és akárki akármit mond, Locke bácsi a legjobb...<#beka3>#beka3>
HF1L 04/05 szezon 3. helyezett MF1CB 04/05 szezon 2. helyezett
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Hisz ha õ nem lett volna, lehet, hogy most másképp alakulna a számítástechnika. (Azt nem mondanám, hogy fejletlenebb lenne, de biztos másképp lenne 1-2 dolog)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Mivel nemet szarmazasu lehet, ezert feltetelezem, hogy az volt az eredeti nev (aminek letezeset es hagyomanyat esetleg a csaladban apoltak), esetleg miutan kivandorolt fel is vette hivatalosan.
von Neumann Janos kicsit hülyen hangzik magyarul. Irottan meg meghülyebben nez ki.
Mindenesetre valszeg azert nem jegyeztem meg, mert akkor meg nem tudtam, hogy magyar volt.
Amugy meg nem tanultam a szamitogepet es informatikat, szoval nekem tananyagban nem volt benne, akkor meg honnan tudnam?
Ki a tökömet erdekli, ha nem kell belöle dogat irni?
Meg jo, hogy TE tudtad! Igy ez sem merült feledesbe <#mf2>#mf2>
Asszem majd holnap ha kialudtam magam, elolvasom megegyszer...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Careful what you look for. You just might find it.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mondjuk majdnem biztosan az lesz a technika amit Hunnenkoenig is említett, egy fontos összetevõt visszatartanak hogy csak a végén álljon össze a kép úgy, hogy visszanézve már ordítani fog hogy hogyan nem vettük észre hamarabb. De az teljesen természetes hogy most "katyvasz" van, ez a dolog lényege. Egy mozifilmnél se szokás ezt felemlegetni fél óra után, a végére kell összeállnia a képnek. Ha most ki tudnád magyarázni, akkor nem lenne értelme a folytatásnak.
Ha ezt valaki nem fogadja el akkor nem kell nézni mert nem neki való és kész.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
4574-es véleményem áll, és addig nem is fog változni amíg nem tesznek valami érdemlegeset.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Persze a jelenlegi állásnál könnyebb a nanobotrajra építeni (ami nem illik bele az nem kapcsolódik hozzá szorosan és kész), mint az álomra (sokminden nem illik bele, amit késõbb még kimagyarázhatnak).
de maradjunk annyiban, hogy mesterséges/kontrollált álomra kb. ugyanannyira képes a tudomány, mint intelligens 5köbméteres nanobotrajra... 😊
Én viszont a befolyásoláson azt értem hogy elérik valahogyan hogy ugyanazt álmodják, amire nyilvánvalóan szükség van, mert egy halom alvó ember magától nem fogja ugyanazt álmodni. Ugye mostmár te is érted hogy a kettõ nagyon nem ugyanaz. Elõbbiben semmi extra nincs, az utóbbira jelenleg nem képes a tudomány.
Namost, ha az utóbbit vesszük alapnak (ami elengedhetetlen fontosságú, írtam fent hogy miért), akkor minek húzzák az idõt? Semmi értelme 2 hónapig (és még ki tudja meddig tart) így tartani õket, mikor az események sokkal sûrûbben is követhetnék egymást, felesleges több napos üresjáratokat beiktatni. Hisz a konkrét eseményláncolatokat úgyis kívülrõl kell elindítaniuk.
Ráadásul önkéntesek ("amiber tudatosan mentek bele.")? Ki az a hülye aki önként belemegy abba hogy hónapokon keresztül feküdjön álomban? Úgy leépülnek fizikailag hogy utána a budira is ki kell kísérni õket..😊
Az álom teóriában nem hiszek (az naggggyon gagyi lenne, olyan Dallas szerû 😊)
Amire nagyon várok, hogy megmagyarázzák azt az erõs mágneses teret (ami nem csak a bunkerben, hanem a felszínen is megõrjítette az iránytût).
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
úgy értem, hogy mondjuk ugye mesterségesen álomban vannak. de a valóságban valami gáz van/beteg az apja 😄/ tehát meg kell szakítani vele a kísérletet... És ezt úgy intézik el, hogy a többiek kómájában-álmában meghal...
"Vagy kívülrõl irányítják a dolgot és befolyásolják õket? "
persze, így vannak MESTERSÉGESEN álomban-kómában tartva, és figyelik a viselkedésüket. egy kísérlet részei, amiber tudatosan mentek bele.
errõl pofázok kb. 3hete!!!
Ami az álmot illeti, nagyon nem tartom valószínûnek, meg a purgatóriumot sem. A készítõk is nyilatkozták állítólag, hogy amit látunk, az ténylegesen megtörténik, nem álom, nem hipnózis - persze hazudhatnak is, ez a "fekszenek egy laborban/mpondjuk Dharma laborban/ mindannyian és mesterséges álomban vagy kómában tartják õket" teória nekem tetszik. <#vigyor0>#vigyor0>
Careful what you look for. You just might find it.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
És ha már a gyereknél tartunk, meg egyébként is visszakanyarodva a sorozathoz, egy érdekesség: azt tudjuk hogy a gyerek apja nem foglalkozott vele, és szándékosan irányították Claire-t a 815-ösre. A gyerek apja festõ (is) volt, a lakásában látható festményei pedig megszólalásig hasonlítanak azokra amik a bunker falán láthatóak. Azokat egyébként rendesen megnézve egy halom utalás található a túlélõkre. Nagyon valószínû hogy a gyerek apja járt a bunkerben, következésképp a gyerek volt csak a lényeg, "létrehozni", aztán a szigetre juttatni, ahol Claire elrablása és elengedése valszeg azért történt hogy ránézzenek a babára. Valszeg azt várták hogy az örökölt valami tulajdonságot amire szükségük van. Vagy nem így történt, vagy rájöttek hogy Walt is megfelel nekik, ezért aztán leszálltak Aaronról.
A másik téma amit felvetnék megvitatásra, az Locke szerepe. Jópárszor elhangzott hogy a csapat érdekében dolgozik, és mi mindent köszönhetnek neki. Szvsz ez csak az alején volt így, amig nem találkozott a füssttel, mint késõbb elmondta, "belenézett a sziget szemébe és csodálatos dolgokat látott". Onnantól kezdve nem igazán az embereket tartja szem elõtt, hanem a saját (vagy a sziget) dolgait. Pl. a Boone eset (közben megnéztem a teljes részt, õ mondja hogy miatta halt meg, egy napig a véres pólóban jár holott van neki másik, gondolom vezeklésképp, sõt olyat is mond hogy Boone áldozat volt a szigetnek).
Felmerült hogy neki köszönhetik a bunkert. De ha valaki visszaemlékszik, pont õ volt az aki nem akart beszélni róla senkinek, Boone-t is erre kérte. A többiek csak úgy szereztek róla tudomást hogy Boone kikotyogta miközben haldoklott, és Locke még utána is hazudott róla Sayid-nak (ugye azt mondta hogy biztosan a repülõ valamelyik ajtajáról beszélt). Vagy hogy leütötte Sayid-ot és szétverte a rádiót amivel a sziget rádióadóját akarták bemérni. Utólag azzal védekezett hogy nem akarta hogy oda menjenek, hisz a francia nõ mondta hogy ott megbetegszenek. Namost a francia nõ nem ezt mondta hanem azt, hogy a Fekete sziklától visszafelé jövet betegedtek meg, az meg nem a rádióadó. Tehát az adóhoz mehetnének nyugodtan, a nõ is volt és semmi baja. Sõt a Fekete sziklánál is voltak már, mégsem lett baja senkinek, valszeg más irányból közelítették meg mint a hajótöröttek, nem mentek át a veszélyes helyen, vagy már megszûnt. A lényeg hogy Locke magyarázata akkor sem állt meg, azóta meg mégannyira sem.
Sokszor van aztán olyan dolog amibõl az látszik hogy Locke elõre tudja hogy mi fog történni, habár nem mindig úgy történnek a dolgok. Pl. halálnyugodtan állt Shannon elõtt amikor az le akarta lõni, mintha tudta volna hogy nem fogja. Vagy pl. elszólta magát amikor a bunker ajtaját akarták betörni a katapultszerûséggel ("Ennek mûködnie kellett volna!"), vagy mikor Desmond lelépett és Jack utánaindult ("Ennek nem így kellett volna történnie!").
Szvsz Locke közel sem az a csapatjátékos aminek tûnik. Az szemmel látható hogy jelenleg Aaronnal foglalkozik sokat, a csapat többi tagjával alig. Esetleg ismeri Aaron valódi jelentõségét, és azért csapta le Chalie-t mert lélt hogy bekavar a tervbe. De valószínûnek tartom hogy hosszabb vívódás nélkül ártani fog a túlélõknek, ahogy az érdeke úgy kívánja.
Jó hosszú lett, de már napok óta agyalok ezeken.😊
Meg az anyagi haszonszerzést célzó reklámokért.
Téma lezárva <#ticking>#ticking>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
hogy mi áll pontosan a mondatban ez egy másik, mert ugye arra válaszoltam, hogy maga a LOST illegális-e, vagy nem. dehát miért is lenne az. a letöltögetéssel kapcsolatban meg ajánlom a "Bukott Morder CD-író" topik utolsó kb. 20kommentjét...
és szemantikai vitába szerintem a továbbiakban ne menjünk bele...
Ettõl függetlenül aki smswerõl tölti mert "torrentrõl csak 5K-val jön" azt minimum megmosolygom.😊)
LOST
érted...
nem töltögetés, b@szkolódás, csak maga a lost...
érted...
látsz a mondatban bármi illegalitásra utaló szót? mert én nem...meg utána értelmezzed már a 4591-is ha megkérhetlek.
Azt meg gondolhatod, hogy az RTL csak ideiglesen veszi le a müsorrol. Mint minden sorozat esetében "nyári szünet" van a következö évad indulásáig.
a második évadnak már lehet tudni hogy része lesz összesen?
és mondták ugye azt hogy az rtl leveszi a lostot a mûsorról februárban. akkor nem is lesz többet lost az rtl en? soha? még szeptemberben sem rakják vissza?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
az szerencsére nem az, de az smsweb elég rázós...
5k-t én lostra értettem mivel ez egy Lost topic. elvileg...
#4588 igazad van tölthetem máshonnan is, de neken a mininova a legszimpatikusabb Free tracker.<#smile>#smile>
És ezt szerintem fejezzük be, mert ez talán off.<#oooo>#oooo>
SMSweb-es szarság reklámozásáért eleve min egy warn járna gyerek, szóval fogd vissza magad <#ejnye1>#ejnye1>
nyugodtan javítsál ki, ha tévedek!
mert én szinte csak ilyen arányokkal töltöttem onnan. és képzeld tudok torrentezni. A legjobb megoldás a cuccokra amit be akarok szerezni a torrent. Jobb ha nem írsz arról amirõl nem tudsz semmit...<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>