Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A stáb is szeretett volna bekerülni a sorozatba: ???
és vége...
befejezed ha megkérlek? köszi...
http://lostpedia.com/wiki/MADtv's_parody
Még a legjobb sorozatban is elõfordulhat, hogy néha-néha elkalandozik a rendezõ figyelme.
Mikor Kate és Jack elõször találkozik. Ugye Jack megsérült, össze kellene varrni a sebét. Kate elválallja, fertõtleníti a kezét az alkohollal, majd elvégzi a rögtönzött mûtétet. Ebben csak az a bibi, hogy elõször le van engedve a haja, majd miután ráöntötte a kezére a vodkát és elvált a kép, már össze van fogva.
>
A 3. epizód végén, mikor Claire (Emilie de Ravin) a parton ül, tisztán láthatod, hogy a terhessége csak kamu.
A negyedik részben, Locke egyik visszaemlékezésében, a étkezdében játszik Locke az egyik munkatársával. Aztán bejön a fõnök, és odamegy az automatához. Bedob egy érmét és már veszi is ki a csokit. (gombot már nem is használjuk?)
Az elsõ részbõl tudjuk, hogy Boone szakképzett vizimentõ. Ha ez igaz, akkor miért nem tudta megmenteni a lányt az ötödik részben? (jó... nyomi... de akkor is 😄)
A stáb is szeretett volna bekerülni a sorozatba:

és honnan lehet letölteni magát a paródiát? Mert el akarom küldeni a linkjét pár ismerõsnek hogy nevessenek õk is egy jót, de már nincs fent itt: pro-net.hu/teszt
locke egy tehetetlen oregember lett a mindenhatobol
jack egy szanalmas kis ovodas aki jatszani akar a fegyverekkel, egy megfontoltnak mondhato "vezeto"bol
Ana Lucia meg meg mindig pocsek szinesz, es egyszeruen irritalo, hogy meg mindig benne van a sorozatban.
mikortól lesz megint lost az rtl en? ez nekem nagyon nem fontos mert én már nem retekklubon nézem, hanem más kérdezte tõlem. én meg nem tudtam infóval szolgálni 😞.
na most akkor lehet tudni hogy pontosan mikor lesz megint újra mûsoron?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Következõ résznek biztos lesz értelme!!!
Elkapnak egy embert a "többiek" közül és a bunkerben lejár az idõ és senki nem nyomja meg a gombot.
Nem semmi egyébként, hogy Sawyer barátunk összefutott Kate anyjával (mai részben a bár a Kate féle bár, anyja szolgálta ki), összefutott Jack apjával (szintén kocsma, korábbi részben), találkozott Boone-al (akkor hozták be a rendõrségre amikor Boone jelentett Shannon bántalmazását), és még ki tudja, ennyire emléxem. Lehet én vagyok naiv, de kezd sok lenni már ez az oda vissza kötögetés a szereplõk elõélete kapcsán.
Votl két könyv is ebben a részben, amelyet feltûnõen/szándékosan kameráztak úgy, hogy el lehessen olvasni (Locke és Hurley), meg kellene nézni, hátha nem véletlen ;]
ui: Rodriguez néni egyszerûen gyönyörû ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Azért röhej, hogy az senkinek nem jutott eszébe, ez az egész amiatt van mert Michael másra használta computert. Õ is amiatt bukott ki, nézzétek meg amikor nekiáll chatelni még semmi baja.. plusz Hurleynek is volt a látomása amikor Jin mondta neki, hogy minden meg fog változni.
Nem tom sawyer miért akadt úgy ki, hogy elvették a dolgait, végülis elment és nem lehetett tudni, hogy visszajön.
Amúgy ez is egy elég semmi rész volt, a nézõk kezdték megkedvelni Sawyert, így kellett egy olyan rész ahol ismét rosszfiút csinálnak belõle.
2100seed és 4700leech volt 😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ALien
végre hétvége😛 😊
de már kezd elegem leni ebbõl a szar torrentbõl mer a gép a nap 24 órájába megy és négy esetleg 5% jön le.... valakinek valami használható ötlete???
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem tudom ti mit vártok a filmtõl, ahogy elnézem minden egyes résztõl minimum egy Oscar díjat. 11-ig pörgött mint állat, szerintem 10-11 is zseniális volt. Engedjétek már meg szegény készítõknek, hogy két három rész erejéig kicsit lenyugtassák a kedélyeket, hiszen ha igaz amit mondtatok és 24 részes a 2.-ik évfolyam akkor nem most kellenek az igazi ütõs részek hanem mondjuk 16-tól. Az lenne a gáz ha 16 ig pörgetnék azt utána romlana el. Nemde?
abban, hogy Charlie akkora mint Yoda? 😄DDD
tényleg: miben? mert én nem vettem észre ilyet, de lehet átsiklottam felette.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
De miért õk a kisérlet részei?Az nagyon úgy néz ki ,hogy okkal van ott mindenki,de hogy oldották meg azt hogy mind egy repülõn üljenek.
Áh!Hagyjuk,ezen órákig lehetne filózni 😊)
A szigeten a kutatók valami olyan dologra bukkantak ami a katonaságnak is felkeltette a figyelmét. Valószínûnek tartom, hogy valamilyen formában megy a super soldier gyártás és a gépen utazók már ennek az új kísérletnek a részesei. A múltjukat pedig úgy táplálták beléjük, bár ez csak gyanus Claire is úgy tért vissza, hogy nem emlékezett semmire szal valamit tudnak mahinálni az biztos. A fekete füst pedig mint már korábban is mondtam valamilyen balul elsült fegyverkísérlet...
13-ast még nem láttam várom a feliratot szal ott nemtom mi történt..
Lost S02E13 HR HDTV AC3 5 1 XviD-NBS
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!