Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
sorry rossz infó. a 2 rész ugyan az mint amit elõtte lehetett látni egyben

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
a képeket nézd meg és ott a válasz

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

sadvagabond
sland! engem érdekel a dolog,de sajnos nem fejezted be.
A stáb is szeretett volna bekerülni a sorozatba: ???
és vége...
befejezed ha megkérlek? köszi...

Sland
Megoldva. Sõt még többet találtam mint amit kerestem. Az egész Paródia fent van , nem csak az elsõ fele.

http://lostpedia.com/wiki/MADtv's_parody

Sland
Tök jókat találtam:

Még a legjobb sorozatban is elõfordulhat, hogy néha-néha elkalandozik a rendezõ figyelme.

Mikor Kate és Jack elõször találkozik. Ugye Jack megsérült, össze kellene varrni a sebét. Kate elválallja, fertõtleníti a kezét az alkohollal, majd elvégzi a rögtönzött mûtétet. Ebben csak az a bibi, hogy elõször le van engedve a haja, majd miután ráöntötte a kezére a vodkát és elvált a kép, már össze van fogva.

>

A 3. epizód végén, mikor Claire (Emilie de Ravin) a parton ül, tisztán láthatod, hogy a terhessége csak kamu.

A negyedik részben, Locke egyik visszaemlékezésében, a étkezdében játszik Locke az egyik munkatársával. Aztán bejön a fõnök, és odamegy az automatához. Bedob egy érmét és már veszi is ki a csokit. (gombot már nem is használjuk?)

Az elsõ részbõl tudjuk, hogy Boone szakképzett vizimentõ. Ha ez igaz, akkor miért nem tudta megmenteni a lányt az ötödik részben? (jó... nyomi... de akkor is 😄)

A stáb is szeretett volna bekerülni a sorozatba:

Sland
A Lost paródiához nincs felirat? MERT JÓ LENNE HA LENNE -Amit a madtv csinált-
és honnan lehet letölteni magát a paródiát? Mert el akarom küldeni a linkjét pár ismerõsnek hogy nevessenek õk is egy jót, de már nincs fent itt: pro-net.hu/teszt

magus
erdekes hogy romboljak le a szereplok imaget

locke egy tehetetlen oregember lett a mindenhatobol

jack egy szanalmas kis ovodas aki jatszani akar a fegyverekkel, egy megfontoltnak mondhato "vezeto"bol

Ana Lucia meg meg mindig pocsek szinesz, es egyszeruen irritalo, hogy meg mindig benne van a sorozatban.

Sland
én is erre gondoltam, meg az augusztusra.

valoszinuleg szeptembertol

Sland
nah most lenne egy kérdésem.

mikortól lesz megint lost az rtl en? ez nekem nagyon nem fontos mert én már nem retekklubon nézem, hanem más kérdezte tõlem. én meg nem tudtam infóval szolgálni 😞.

na most akkor lehet tudni hogy pontosan mikor lesz megint újra mûsoron?

a néni csúnya, de leginkább közönséges...
Sland
érdekes

http://media.putfile.com/Lost214ABC
PiszkosFred
...majd Danielle felállít egy standot, és elkezdi árusítani a "16 év magány" címû bestsellerét...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Pharaoh
Vagy a Queen Mary 2 épp a szigeten köt ki, hogy a túristák sétáljanak egyet.

SPOILER!!!

Következõ résznek biztos lesz értelme!!!
Elkapnak egy embert a "többiek" közül és a bunkerben lejár az idõ és senki nem nyomja meg a gombot.
sadvagabond
igazad lehet...

PiszkosFred
Csakhogy Sawyernél az a jó, hoyg nemtudod még most sem hogy milyen. Képtelenség eldönteni, hogy amikor gonosz, akkor tényleg önmaga e vagy megint csak játszik, mint ahogy azt sem, hogy amikor jó fiú, akkor tényleg jót akar, vagy megint csak játszik.

Nem semmi egyébként, hogy Sawyer barátunk összefutott Kate anyjával (mai részben a bár a Kate féle bár, anyja szolgálta ki), összefutott Jack apjával (szintén kocsma, korábbi részben), találkozott Boone-al (akkor hozták be a rendõrségre amikor Boone jelentett Shannon bántalmazását), és még ki tudja, ennyire emléxem. Lehet én vagyok naiv, de kezd sok lenni már ez az oda vissza kötögetés a szereplõk elõélete kapcsán.

Votl két könyv is ebben a részben, amelyet feltûnõen/szándékosan kameráztak úgy, hogy el lehessen olvasni (Locke és Hurley), meg kellene nézni, hátha nem véletlen ;]

ui: Rodriguez néni egyszerûen gyönyörû ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Spoiler

Azért röhej, hogy az senkinek nem jutott eszébe, ez az egész amiatt van mert Michael másra használta computert. Õ is amiatt bukott ki, nézzétek meg amikor nekiáll chatelni még semmi baja.. plusz Hurleynek is volt a látomása amikor Jin mondta neki, hogy minden meg fog változni.

sadvagabond
de mivel alapvetõen õ nem egy gonosz figura,csak "nemkedvelnivaló" ezért nyilván nem fogják a készítõk szarba hagyni,tehát valószínüleg kibukik valami nem olyan rossz dolog.nem hiszem h a készítõk egy egész részt feláldoznának csak azért mert elkezdték megkedvelni az emberek...biztos hogy megvolt-van ezzel is a céljuk...szerintem elég volt nekik az is h Sharont ki kellett nyírni.

Pharaoh
Spoiler

Nem tom sawyer miért akadt úgy ki, hogy elvették a dolgait, végülis elment és nem lehetett tudni, hogy visszajön.
Amúgy ez is egy elég semmi rész volt, a nézõk kezdték megkedvelni Sawyert, így kellett egy olyan rész ahol ismét rosszfiút csinálnak belõle.

sadvagabond
szerintem elég érdekes volt ez az epizód...megint lehet pl azon gondolkodni hogy Locke vajh miért akarta elrejteni a fegyvereket?az emberek épségét féltette?vagy a szigetet akarja óvni?Sawyer is végre kicsit elõtérbe kerül,rajta is el lehet filózni,én legalábbis várom h mit fog kihozni ebböl a helyzetböl,de szerintem tuti hogy valamilyen módon kibukik hogy jól tette amit tett és a cél szentesíti az eszközt...legalábbis remélem.elég hülyén vette ki magát hogy fegyverrel adta elõ a mondanivalóját,de különben nem hittek volna neki.<#conf>

fifi
mininováról lejött padló sávszélességgel
2100seed és 4700leech volt 😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

© sg27 köszi, szedem 😊
Pharaoh
Nem tom mit bénázol én a thepiratebay-rõl szedtem, igaz nem full-al csak 100-150K-val de így is lejött.

Törölt felhasználó
😊
sg27
Bocs látom elkészült.
www.hosszupuska.freeweb.hu
THX

sg27
Dögg hol késik a felirat?

sg27
Innen maximális sebességgel leszedheted.

sg27
pro-net.hu/teszt

vagy szar hejröl szed ed vagy gagyi a net ed

ALien

The FlashBack
sziasztok
végre hétvége😛 😊
de már kezd elegem leni ebbõl a szar torrentbõl mer a gép a nap 24 órájába megy és négy esetleg 5% jön le.... valakinek valami használható ötlete???

Aztat én direkt nem olvastam. Komoly... Fõleg ez a mágneses fémporos elgondolás.. 😊 Bár ez még mindig nem magyarázza meg, hogy kerültek egy gépre.

A régebben beszúrt elmélet szépen megmagyarázza a "felesleges" embereket és a baleseteiket. Ott azért voltak túlélõk, mert az egy spciális elektromágneses hullámmal (ami a füstöt is mozgatja, ami nem más mint fémpor, annak a közvetítésével képes fizikailag is megragadni dolgokat) hozták le a gépet, annyira lelassítva a zuhanását hogy túlélhessék a dolgot. A felesleges túlélõk szerencsések voltak,a fontos emberek közelében ültek, így õk is túlélték a gép fontosabb részeinek lehozását. A balesetek meg azért történhetnek velük mert nem fontosak, így nem akadályozzák meg az esetükben a bekövetkezésüket, vagy pedig nem is képesek a sugárzással egy pillanat alatt bármibe beleavatkozni. Így pedig véletlen hogy eddig csak felesleges embereket ért halálos baleset (meg persze az is belejátszik hogy dramaturgiailag a fõbb szereplõk nem feláldozhatóak.😊). Persze egyáltalán nem biztos hogy ez így van, csak arra példa hogy létezik teljesen logikus magyarázat is a témában.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Jófaszi vagy, thx. Már nézem is haverral.

Kész a felirat, irány a Reteksub! :-D

IMYke2.0.0.0
Ennek ellentmondanak a balesetek és a gyilkosságok... Ha kísérletrõl volna szó, akkor éppen ellenkezõleg, egyáltalán nem volnának ilyen halálesetek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

sure

Thx. Szal valószínûleg csak a zuhanás és az utazás van nekik betáplálva a többi megtörtént de ezt is csak azért mert akkor tényleg nem tudom hogyan hozhattak össze ennyi érdekes embert. Egyenlõre ez tûnik értelmes magyarázatnak a sors keze ilyen szinten kicsit gyenge lenne...

Törölt felhasználó
Nem rossz 😊
Ez többek között megmagyarázná azt is, hogy miért nem csak egy darab Robinson úszott ki a partra, miért élték túl 40 vagy 50 akárhányan azt a balesetet ahol kivétel nélkül mindenkinek kampec dolores lett volna.

Na pont emiatt gondoltam az "emlékbetáplálásra" mármint hogy a repülõn ezek nem ültek együtt és nem is zuhantak le. A kísérlet a szigeten indul. 😊

A szereplõk szétfullozása, szinte "isteni" szintre emelése. Sry ezt másképp nem tudtam megfogalmazni. 😊 De ott érztem hasonló szimpátiát, szeretetet és tiszteletet a hõsök iránt.

Remélem ezt csak azért írtad mert pillanatnyilag szar hangulatod van. 😊

Nem tudom ti mit vártok a filmtõl, ahogy elnézem minden egyes résztõl minimum egy Oscar díjat. 11-ig pörgött mint állat, szerintem 10-11 is zseniális volt. Engedjétek már meg szegény készítõknek, hogy két három rész erejéig kicsit lenyugtassák a kedélyeket, hiszen ha igaz amit mondtatok és 24 részes a 2.-ik évfolyam akkor nem most kellenek az igazi ütõs részek hanem mondjuk 16-tól. Az lenne a gáz ha 16 ig pörgetnék azt utána romlana el. Nemde?

fifi
miben?
abban, hogy Charlie akkora mint Yoda? 😄DDD
tényleg: miben? mert én nem vettem észre ilyet, de lehet átsiklottam felette.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Törölt felhasználó
Nem rossz.
De miért õk a kisérlet részei?Az nagyon úgy néz ki ,hogy okkal van ott mindenki,de hogy oldották meg azt hogy mind egy repülõn üljenek.
Áh!Hagyjuk,ezen órákig lehetne filózni 😊)
Amúgy Sawyer nem véletlenül említi a star warst. Valószínüleg akik a sorozatot készítik Star Wars fanok mivel egyvalamibe nagyon is hasonlít a Lost a Star Wars-hoz...

Megint végignéztem az egészet és a következõ a teóriám.

A szigeten a kutatók valami olyan dologra bukkantak ami a katonaságnak is felkeltette a figyelmét. Valószínûnek tartom, hogy valamilyen formában megy a super soldier gyártás és a gépen utazók már ennek az új kísérletnek a részesei. A múltjukat pedig úgy táplálták beléjük, bár ez csak gyanus Claire is úgy tért vissza, hogy nem emlékezett semmire szal valamit tudnak mahinálni az biztos. A fekete füst pedig mint már korábban is mondtam valamilyen balul elsült fegyverkísérlet...

13-ast még nem láttam várom a feliratot szal ott nemtom mi történt..

Tudtok adni ehhez a verzióhoz egy jó trackert?
Lost S02E13 HR HDTV AC3 5 1 XviD-NBS

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

Hunnenkoenig
Hat ennek a resznek sok ertelmet nem lattam...