Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
Csókolom, ti mirõl beszéltek? Mert egy büdös szót nem értek 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Amse
számomra sokatmondó volt.megtudtam, hogy nem dzsungelharcosok az others-ek hanem civilizált dhrama tagok akiknek valami okuk is van ottlenni és beadni álruhában a túlélõknek, hoy ez a sziget az övék ezzel távoltartani tõlük valamit.
konkrétan nem tudni, de ezek új fejlemények és egy két kérdésre választ adtak.

quack
mert mit tudtunk meg konkrétan?
újabb kérdés: mi a francot akartak a gyerekkel?
jó most jöhettek azzal hogy én itt divatból fikázom..

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

sziasztok,
honnan tudnám szerintetek letölteni a One of them részt (nem torrent)
köszi
Dynamic
Semmitmondó?Neked melyik rész az amelyikben ennél jóval több minden van?Az utóbbi epizódok közül ebben legalább volt némi elõrelépés.
Dynamic
Már rohadt unalmas ez a Csák Norriszozás<#levele>
Amse
neked mi a valamit mondó rész?
Clare emlékei szerintem elég sokat mondtak...

sorry ha mar volt

quack
hát ez megint egy semmitmondó rész volt sztem
de Locke a végén jó volt 😄

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

shevy
hülyeség, xor-os verzio eddig nem is volt, lol meg mindig volt, ahhoz kellett volna a felirat

RelakSfromhome
Bemutatták a másik banda zuhanását 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

a hosszú szerzõdés csak biztosíték (általában 5-7 évre szerzõdnek) - a hosszabbítás jelzi a további terveket.

én örülök, hogy vannak terveik - és igazából nem húzzák, mert az lenne a húzás, ha egy 10 részes valamit 20-30 részre bõvítenének. de itt eleve egy több évre, soktucat részre tervezett történet van, amit a tervezett tempóban mutatnak be.

de tudom hogy érted😊
Azért ez a hosszú szerzõdés elég elkeserítõ. Tudnám mi a francot huzzák annyi ideig, max még 1 évad és megunom tuti, de szerintem vannak ezzel többen is így. Mindig valami új szál, a sok régit meg elvarratlanul hagyják. Na nem is idegesítem magam.

itthon igen. egy sorozat egy évben átlag 22 részbõl áll (a lost 24 (25) volt). ha lemegy a 22, akkor várni kell. de ez mindig így van.

amerikában májusban vége lesz a 2. évadnak és akkor szeptemberig kell várni a 3.-ra.
ÕSSZEL LESZ FOLYTATÁS????????? AZ EGY EGÉSZ EMBER ÖLTÕ<#szomoru1><#szomoru1>

itthon pedig természetesen folytatódni fog õsszel a lost - és tavasszal, évad végével mindig véget fog érni, hogy rá fél évre megint elkezdõdjön. az rtl második legnézettebb sorozata volt, szóval nincs aggódnivaló.
igazz az hogy 2 évad után befejezeik?

dehogy fejezik be. pár ávig még biztos menni fog - a szereplõk 5 éves szerzõdését most toldották meg pár hete még egy évvel.
hol az az AXN ?
vagy olyan mint a(z) hbo hogy külön elõfizetõ<#fejvakaras><#fejvakaras>

PiszkosFred
Bátor dolog így kijelenteni valamit a magyar televíziózás kapcsán, akár magánemberként, akár tévéelnökként, akár mûsorigazgatóként. Érdekes kis világ ez a honi tévézés világa, itt még az sem biztos ami már megtörtént ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

The FlashBack
várd meg a faq-t, mindjárt fel lesz töltve...

lele
igazz az hogy 2 évad után befejezeik?

The FlashBack
tudni...folytatni fogják

PiszkosFred
Egykét alkalommal kell majd 2secet elõre vagy hátra igazítani a 42 perc alatt, nyugodtan megnézheted így is. Közben meg leszeded azt amit kellett volna.

BADE
az marha jó,én meg a szokásosat szedtem le

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Leirtak mar, a xor a 'hivatalos' valtozat a heten, ezert forditottak azt.

BADE
látom már korábban is kérdezték,de nem akartam visszaolvasni,nehogy megtudjak valamit,amit nem kellene

BADE
mi a különbség a XOR és a LOL változat között?Az egyik nagyobb méretû?Sajnálattal látom a fordítók átálltak a XOR-os verzióra.A LOL-os le sem lesz fordítva?

PiszkosFred
Nem szakították meg, hanem vége lett ;] Talán õsszel folytatják, nemtudni. AXN (vagy valami ilyesmi nevû) adja már a második szezont.

mikor kezdõdik el a 2. évad?
mert most nagyon ügyesen meg szakították az rtl en<#falbav>

The FlashBack
nem

fifi
ebbõl én mit fogok észrevenni itthon asztali lejátszóban? mert gyanítom, hogy semmit, vagy tévedek?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Aramir
44Khz-es a hang a 48Khz helyett asszem.

fifi

" -Lost - 2x15 - Maternity Leave (HDTV-LOL) *NUKE*- "

ez miért is van pontosan? mi vele a gond? mármint miért NUKE?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

The FlashBack
privát ment.

Hy

Ha valaki tudna mondani olyan oldalt ahonnan letudnám tölteni a Lost 2. évadját azt megköszönném.
Általában a tracker címe szokott lenni.

kill3r22
jah pass....hátha mákod lesz 4815162342

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

PiszkosFred
Próbáld a számsort ;]

The FlashBack
asszem... ezzel beszívtad... énis jártam már így,
csak én nem ezzel a fajtával😄

Nezz utana ott ahol letoltotted, alapbol semmi ilyenen nincs jelszo.

Zola2233
az xvid xor-os (2.évadból) 15. résznek mi a jelszava?

Green Day 4Ever

kill3r22
Jah sztem is majd szolok Flashbacknek...😊

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Csacsi
Szerintem ezt a számot is be kéne rakni a faq-ba, mert mindig jön vki, aki nem tud visszaolvasni, vagy rákeresni 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

kill3r22
Itt a zene ha valakinek kell....asszem ez az!
Lost S02 E01 music

Thadius
de az eredeti az nem mamas and the papas hanem Mama Cass Elliot sztem😊

sk8 4 fun

The FlashBack
OFF:
FAQ, nemsokára elkészült
aki szívesen segítene, PÜ-ben jelezze
kösz

Icebarney
ÓÓ nagyon szépen köszönöm! Nekem baromira tetszett 😊

A "Make Your Own Kind of Music" a Mamas and The Papas együttestõl 😄
Icebarney
Hi! Valaki nem tudná megmondani, mi a címe anak a számnak ami lenn a bunkerban(vagy miben) szólt a 2. évad elsõ részében?

PyRex
Ja lehet igazatok van.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |