22323
-
#21002 a füst nem veszi fel semmi alakját, a füst jacob testvére, elvesztette a testét és füstté alakult, vagy csak nekem tűnik így? -
koppi85 #21001 Ez már abszolút rád van bízva, hogyan gondolod tovább. Egyébként lehet, hogy csak aludt egy kicsit, aztán a kutya bekötözte a sebeit. -
#21000 ték -
IXEMGabeo #20999 az is lehet h Jackből lesz a fehér füst -
IXEMGabeo #20998 felvilágosodás, tudományok és ésszerűség, empirikus megismerés, hibakijavítás nem pedig Isten, aki mindünk felett áll és érdekes módon nem segít, ha bajba jutsz:)
erről kéne Hollywoodnak leszállni legyenek realisták, fő a tudomány:D -
#20997 egy másik érdekes elmélet: Hurley lett ugye az új őrző, segédje (az új Richard) pedig Ben. Jacket láttuk meghalni az utolsó másodpercekben, de ugyanúgy lent volt a titokzatos fényben, mint MiB még a múltban. Lehet, hogy a füst ugyanúgy felveszi majd Jack alakját, és indul minden előlről a szigeten? :) -
IXEMGabeo #20996 nem tudom annyira baromságnak tartom az egész vallási és hittérítési tevékenységeket nem létezik Isten hanem a valóság van meg amit magadnak teremtesz meg, annyira nem bírom felfogni miért van beleégetve a picinyke emberek agyába az h húú létezik egy felettünk álló Isten akihez fohászkodhatunk meg ilyenek...realistává kéne tenni minden embert és kész:) -
karajjj #20995 amúgy nem hülyeség, én asztem, hogy a végén a bibliára megy ki majd az egész, mert az egyház most nagyon hype-ol filmek terén, tessék csak a Book of Eli-re gondolni -
#20994 Az az értelme, hogy "továbblépve" haladjanak a megváltás felé. -
#20993 Itt azt hittem, hogy Jack hirtelen szuper képességre tett szert és belever majd a földbe, ami megnyílik alatta :D
-
IXEMGabeo #20992 ezen akkorát röhögtem... xD -
#20991 Eh, nekifutok még egyszer: ugyanolyan "földi" életet élnek. Hogy mondjam máshogy? Ugyanolyan városban laknak, ugyanolyan, a környezet, ugyanúgy adót fizetnek, minden KÖRÜLMÉNY ugyanaz, mint a valóságban. Az totál lényegtelen és elhanyagolható, hogy Sawyer rendőr és nem szélhámos. Na, egy ilyen túlvilágnak mi értelme? -
IXEMGabeo #20990 meg is van örökítve lapozz vissza lerajzoltuk:P:P:D -
#20989 nincs kizárva, hogy a folytatásban tudományos titkokat is megtudunk, de valószínű a karaktercentrikusság is megmaradna.. viszont valamivel elégedettebbek lennének a tudomány emberei is :D -
karajjj #20988 megtehetik nyugodtan persze, rengeteg módot fel is tudnék sorolni arra, hogy hogyan, de vége van, a többi már csak majmolás lenne, egy előzményeket megmutató, alternatív fizikát megmagyarázó filmet, vagy sorozatot viszont szívesen végignéznék, mert részemszől a karakterek fejlődését lezártnak tekintem, mivel le is zárták az egészet :D -
#20987 akkor ennyi erővel a 3. évad végén is vége lehetett volna.. kijutottak a szigetről.. de azt is folytatták mégis a múlt történéseivel, aztán meg már a jövővel.. szóval ugyan így megtehetik a 6. évad után is.. -
#20986 okés semmi gond :)
bye :) -
#20985 De az meg mindig a te teoriad, amit el is olvastam. De ez meg mindig csak egy teoria. Nekem nem teoria kell, abbol eleg volt 6 ev. -
karajjj #20984 persze, lehet egy filmet forgatni abból, hogy Hurley hogy védelmezi a szigetet, vagy hogy Claire meghal, Aaron felnő és pl visszamegy, de könyörgöm ez olyan, mint mikor kidobnak valami nagy filmnek egy gagyi folytatást "Sikerfilmcím 2" néven és ááá, jöjjön nézze mindenki, hagy tömjük a zsebünket
te nem érted, hogy mire céloztam, megmondták, hogy meg fog halni mindneki, le is rendezték, hogy utána mitörtént és kész, most vonatkoztass el attól, hogy te mit találtál ki, és próbáld meg úgy értelmezni, hogy realtime megy minden a szigeten is és mikor kijutottak, éltek 10-40 évet és meghaltak, meghalt modnjuk 200-300 év után Hurley is, akkor elkezdőtött az ALT életük a tulvilágon és szépen lassan a templommal végződik és vége a sorozatnak -
Mlinarcsik #20983 "Jack apjának a történet lezárásában kulcs szerep jut: segít nekik továbblépni a purgatóriumból. Ha a történet kitalálóinak tényleg "halvany lovesuk sem volt errol az ALT szalrol" a Lost kezdetekor, akkor érdekes véletlen Jack apjának névválasztás."
Ahogy nem is volt. Mint ahogy meg is mondtak, csak anyit tudtak, hogy a legveget hogyan akarjak befejezni, es az egesz misztikus szalat (az osszeset) azert tettek be, hogy sci-fi rajongokat is megnyerjenek a sorozatnak, mert szigetes-hajotorottes sorozat mar volt ebben az idoben. Ezt az Index irta, szoval ha nincs igazam, akkor ne engem vonjal felelossegre.
Es a masik kerdesem. Jo lenne tudni, hogy mikor derult ki Jack apjanak a teljes neve. Marmint melyik reszben. Mert SZTM (es mondom megint szerintem) a Sheperd nev az adva volt. Es az elejen arra hasznaltak a nevet, hogy azt mutassak be, hogy Jack egy olyan ember, aki felelosseget vallal a barataiert, es osszetartja a csapatot. Ez a kapcsolat a nev, meg a szemelyiseg kozott volt az alapja egy kis misztikumnak. Aztan meg amikor rajottek, hogy a vegen Jack apja lesz a fontos adtak neki valami franko keresztnevet, es igy lett Katolikus Juhasz vagy Katolikus Pasztor a neve :) rohely.... mind1
En is sokat gyozkodtem magam, hogy nem egy osszelapatolt kalap szar ez az egesz lost mar az 5. eved kozepetol. De amikor megneztem, az utolso reszt, es idejottem megnezni a velemenyeket, akkor meglepo dolgot lattam. Fel napja volt vege a vilagpremiernek, de mar hatalmas reklamokat tolnak az arcodba arrol, hogy szeptemer 24-en hatlmas Ultimate lost DVD-Blue Ray kiadast lehet majd megvasarloni potom 300 dollarert. Es a legdragabban eladott potom 50 percnyi reklamidorol mar nem is beszelek... Hat ennyit errol a sorozatrol!
Nem is vesztegetek tobb idot el az eletembol erre :)
Na tovabbi jo napot mindenkinek, es sajnalom, ha valakinek a lelki viragoskertjebe tapostam szaros cipovel ! De tenyleg !! -
#20982 szerintem elég nagy név lett a Lost, ahhoz, hogy ez nekik is működjön :) -
#20981 az ALTban való várakozás az olyan lehet, mint amikor alszol, de nem álmodsz.. 1 pillanatnak tűnik az alvás.. időn felül áll az ALT és ha több száz évet várnak egymásra azt sem érzékelik -
karajjj #20980 ez csak Lucas bácsinak működött eddig mozi-szinten a Star Wars 3-nál, hiába tudta mindenki, hogy Anakinból lesz a fekete bilifejű hörgő bácsi, mégis milliók mentek moziba egy hétvége alatt, hogy megnézzék hogyan -
#20979 azt a részt nem érted, amit mondtál
"hogy mutathatnák, hogy mi lesz 30 év múlva velük, ha mind meghaltak -.-"
ha értenéd, nem kérdeznél ilyet :)
de hagyjuk, tényleg -
#20978 Nemértem mért felfoghatatlan, hogy ott nincs idő, mint olyan, nem kell úgy gondolkodni, hogy vár x évet, hogy a lelke együtt lehessen, nincs idő, nincs várakozás, egyszerre ottvannak, és kész... -
#20977 na jó, hagyjuk tényleg :D
ugyanazt az életet élik? Sawyer pl itt is piti bűnöző? Hugo itt is egy paranoiás és balszerencsés loser? és még sorolhatnám :) pont hogy NEM UGYANAZT az életet élik
a lelke pedig nem várt semennyit, mert az ALT az idő felett áll, miért olyan nehéz ezt felfogni :D -
karajjj #20976 így van, értem az egészet, te viszont ennyit reagáltál:
na jólvan te se érted :D
akkor ki ferdít, ha te írsz olyanokat, amiket már te találtál ki és te magyarázod bele? -
#20975 attól, hogy lezárták még folytatható lenne.. flashback/flashforward??? de még csak Flashnek sem kell lennie :D -
#20974 az én véleményem ne fogadd el (nem is arra céloztam, ne ferdíts :)), de ne beszélj butaságokat, hisz Christian elmondta világosan :) -
#20973 Ezt az alternatív világot(ami már túlvilág) már számtalan filmben elsütötték, de akkora orbitális faszság, nem is tudom miért erőltetik. Abban mi a jó, hogy halottként(!) totál ugyanazt az életet élem, mint amikor még éltem? Mi értelme van így életnek és halálnak? Az meg már csak hab a tortán, hogy egyszerre "születnek újjá" az alternatív világban. Vagyis Jack meghal, de sok száz évig vár a lelke, csak hogy együtt lehessen Hugóval? Ráadásul a többi körülötte élő emberre ez számos paradoxonra ad lehetőséget. -
#20972 Igen, ha lesz is valamiféle folytatás, az már nem az igazi, még ha esetlegesen tovább is viszik az eredeti alkotók gondolatait...
Láttunk már ilyet, és soha nem volt pozitív az ilyesmi... -
karajjj #20971 sorry, de én nem írtam, hogy a sorozat végére mindenki meghalt, de ha egyszer már befejezték azzal, hogy előbb-utóbb úgyis mindenki meghal akkor már továbblendültek a túlélők életén és ez a rész le van zárva -
karajjj #20970 miért kellene elfogadnom a te véleményedet, értem én nagyon is jól, te a mátrixra asszociálsz, én meg nagyon nem -
#20969 Tudtuk rég, hogy karakter orientált a Lost. Ebből a szempontból pedig az számít, hogy Hurley megtalálta az útját és felelős döntéseket tud hozni, nem sodródni, Locke túl tud lépni korlátain, Jack leszámolt a démonaival.
Bele lehet látni a háttérbe Atlantiszt, Pandóra dobozát, de a karakterek szempontjából nem fontos, hogy megmutassák, ki faragta például a dugót.
A magas vérnyomást megértem.
-
bitbandita #20968 Amúgy ja, szar volt, bocs :) -
bitbandita #20967 De gyorsan kiszúrtátok, bassza meg :D -
#20966 hát reméljük, hogy nem gyalázzák meg a dolgot... :(
egy-egy karaktercentrikus spinoff viszont jöhetne, végigkövetve az életét születésétől (v. azelőttől) egészen a legutolsó pillanatig, egy-két magyarázattal fűszerezve (mondjuk 1 karakter / 1 évad) -
#20965 nem a sorozat végén hal meg mindenki.. el lett mondva, hogy mások sokkal később haltak meg.. Pl Hurley és Ben valszeg évszázadokkal később.. a 30 évbe meg belefér bőven Kate, Richard, Sawyer és a többi ember akik elhagyták a repülővel a szigetet.. -
#20964 na jólvan te se érted :D
#20952 -őt olvasd el -
#20963 ugye a 2 alkotó már nem akarja folytatni, viszont a jogok megmaradtak a Disney tulajdonában és ők nyilatkozták már, hogy nem fogják levágni az aranytojást tojó tyúkot.. ebből egy esetleges folytatás is következtethető, VISZONT, hogyan is lehetne egyenrangú minden további folytatás az előddel, ha más az alkotó??? Kinek hiányzik egy olyan folytatás, ami meg sem közelíti színvonalban magát a sorozatot? Bár a legtöbb Lost fan úgyis megnézné beleértve engem is.. csak hát értitek.. :)