Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
mondjuk volt benne jó pár csöpögõs, szerelmi jelenet és érdekes módon Claire-Charlie, Sawyer-Juliet, Jack-Kate, Shannon-Sayid, Hurley-Libby, Desmond-Penny, Sun-Jin, aztán késõbb még talán Daniel-Charlotte mindegyik ahogy meglátta egymást úgy jöttek elõ az emlékek rögtön szinte törvényszerû volt, és ebbõl látszik h mindenkinek megvolt a párja elõre...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Bazinga!
ezen aztán tényleg minden fontos szereplõ rajta van. aki nincs, és aki akarja, hogy rajta legyen, az linkeljen olyan képet, amit erre rá lehet montírozni (aztán montírozza rá 😄)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ha valaki megnézi, és felötlik benne az a kérdés, hogy
a válasz:
mondjuk onnan, hogy
pl. Ben-nek ennél több kell, egy bocsánatkérést már letudott (Locke), maradt még pár neki 😄 Michael, meg Eko félék talán más helyre kerültek, talán csak olyanok, mint Ana-lucia, és még nem jött el az õ idejük
eleve azért alakult minden olyan szépen (Locke újra jár, Jack apa), mert az egészet csak elképzelték. azért lehetnek együtt, mert ez az egész az ismert idõ felett áll, nem számít, hogy ki, mikor, hogyan, miért halt meg
aki egy Lost finálétól azt várta, hogy elmondanak minden kis "titkot", választ adnak mindenre, az egy Segal filmtõl epikus monológokat és filozofálgatást remél?
egyvalamivel foglalkoztak 108 percben, azzal, ami mindvégig a sorozat lényege volt: a szereplõk
ezt hw-ra írtam, gondoltam bemásolom ide, mert úgyis lesz, aki megkérdezi
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Én most a "Lost S06E17 HDTV XviD-CD2-NoTV.avi "-t töltöm 697 MB.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Egy kérdésem maradt ezek után, melyik sorozat fogja betölteni az így keletkezett ûrt, mert ez így tényleg szar, hogy vége 😞
Csirkemell nélkül nincs élet!
Lost S06E17 HDTV XviD-CD2-NoTV
Lost S06E17 HDTV XviD-CD1-NoTV
Mert van egy 1,36 GB-os is.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
A végén Hurley kinézett a templomból és ott mondta a padon ülõ Ben-nek, hogy nagyon jó "Number 2" (új Richard) volt, Ben pedig mondta rá, hogy te meg nagyon jó "Number 1" (új Jacob) voltál, tehát szerintem nagyon jól együtt tudtak mûködni. Hurley mindig jószívû volt tökéletes választás a fény örzõjének, ha viszont a szép szó nem elég és gonosz emberek jönnek a szigetre tönkretenni a fényt, akkor ott van Ben 😊 tökéletes páros 😊
Szerintem Ben azért nem ment most még tovább, mert ugyan Locke megbocsájtott neki, de még Alex és Danielle-nek is megkell.
igaz csak paródia a 3 befejezés aztmondták de azért megnézném
hát kár hogy vége lett😞<#rinya>#rinya>
Mi van Benel?
2 dologra gondoltam:
-Hurley "átadta" a helyét, és meg akarja keresni azt aki utánuk fogja védeni a szigetet (ügye azt mondta a végén hogy el kell intéznie még pár dolgot)
-vagy pedig õ nem a oda megy a többiek hanem a "pokolba", hiszen õ elég sok mindent elkövettet a saját érdekében
Bár inkább hajlok az elsõ verzióra, de végül is nem számít annyira, legalább mindenki el tud képzelni egy neki tetszetõs befejezést.
Bevallom férfiasan, egy-két jelenetet meg is könnyeztem 😊 A Sawyer/Julietes jelenet sikerült a legmeghatóbbra szerintem.
Bazinga!
A gép ami elrepült Jack felett az Ajira 316-os gép amin Sawyer-ék menekültek el a szigetrõl.
Hurley lett az új Jacob a segítõje pedig Ben (új Richard), õk valószínû még több száz évig éltek és védték a szigetet.
Desmondnak valószínû segítettek elhagyni a szigetet, õ utána Penny-vel élte le az életét gondolom.
Rose és Bernard (meg persze Vincent) maradt a szigeten (ott éltek amíg meg nem haltak).
A repülõn hagyták el a szigetet: Kate, Claire, Sawyer, Miles, Frank, Richard. Õk a szigeten kívül élték le az életüket.
Jack meghalt a végen amikor becsukta a szemét, a flash-sideways egyfajta Mennyország (Mennyország kapuja esetleg), Jack apja Christian elmondja, hogy mind halottak, van aki Jack elõtt (például Boone, Shannon..., a sorozatot nézve láttuk) van aki jóval utána halt meg (Hurley, Ben...), az idõ itt nem számít, azért találkoztak itt még újra mert az életüknek a legfontosabb része az volt amikor együtt voltak. Egy utolsó találkozás mielõtt közösen léphetnek tovább a fénybe (Mennyországba, gondolom én).
thx!
/off
kíváncsi vagyok, hogy a dvd-re beígért elmagyarázós extrát hogy oldják meg. a legjobb az lenne, ha csak leülnének a készítõk és elkezdenének végigmenni az egész sorozaton. jó oké, lenne vagy 5-6 órás film ebbõl, de szerintem mindenki végignézné 😊
" egyáltalán nem bántam meg, hogy végignéztem ezt a sorozatot. Soha nem volt még egy sorozat se ami ekkora hatással volt rám, és biztos vagyok benne, hogy évekig nem is lesz még csak hozzá fogható sem."
és én még csalódott sem vagyok 😉
rengeteg dolgon lehet filózni, egyvalamin felesleges: láthattuk a tévétörténelem eddigi legfaszább sorozatát. kész, ennyi!
szerk: én bevallom férfiasan, szinte végigbõgtem az egészet 😄 errõl is szólt ez az egész: megismerni embereket, de nem is akárhogy. tényleg lett most egy ûr, majd valami pótolja
mert remélem nem fognak tökölni órahosszákig a s*aors összenézésedn meg ujranézések meg ilyen bullshit dolgokon (MOST)
blaisect-ék a második cd 38.percénél járnak 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
mennyire gány, szar, rossz etc. ez a Doreus féle tákolmány ??? Látom kész van, azt nemtom léhet ezzel kéne most nézni - mint angol felirattal, nem mintha az is gondot okozna
pl nekem az is fura volt hogy a (füst/Állocke) hirtelen halandóvá vált egyszerûen érthetetlen h honnan jött elõ az a füst, nem kaptunk rá választ
fõ kérdésem: az vajon az Ajira gép ami elment Jack feje fölött netán az Oceanic volt, ami nem zuhant le? és végül is miért nem került a sziget víz alá hiszen evvel nyitott a 6. évad? !!! szóval igazából most kavarog bennem mindenféle sztem újra megnézem Magyarul is😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"...a harmadik évadtól izgalomban nem volt hiány, a történet végre nem ült, hanem haladt - csak éppen a semerre felé. Gondolom, kevesen olvasnak képregényt, igazi, nagy sorszámû képregényt (X-Men, Superman, Batman, melyek 300-400-700 rész körül járnak már), ahol harminc éve ez zajlik. Mindig történik valami, mindig akad legyõzendõ feladat, tennivaló, dilemma. És tudjuk, amikor mi már meghalunk, ezek a képregényhõsök akkor is küzdeni fognak a feladataikkal, dilemmáikkal. A Lost is ilyenné lett, nem csoda, hiszen egy erre szakosodott képregényírót szerzõdtettek az írógárdába.
Ezek fényében milyen legyen a befejezés? Amirõl ennyire látszik, hogy a végtelenségig képesek lennének folytatni, azt hogyan fejezik be? Pontosabban kérdezve, hogyan kell befejezni úgy, hogy minden rajongónak tessék? Hogyan fejezzem be az életem? Hogy ne legyen haragosom, ne hagyjak kérdéseket a gyermekemben, ne felejtsek ki valakit az örököseim listájáról? A két kérdés körülbelül ugyanaz. Nem lehetséges. Ha valaki vagy valami eltávozik, ûr marad utána. Ezt nehéz feldolgoznunk. Pedig el kellene fogadnunk, akármi történt a Lost (vagy a Harry Potter, vagy akármelyik sorozat) utolsó részében, annyi. Ám ezen nem szomorkodni kellene, hanem szabadjára engedni a fantáziánkat, mi hogyan folytatnánk, mi szerintünk mi történik a szereplõkkel. Ezért ajánlom mindenki szíves figyelmébe a J.K. Rowlinggal készült riportfilmet (A Year In Her Life), mert abból látszik, az írónõ tudja, mi lesz a szereplõkkel, hogyan öregszenek meg, mi lesz a családfájuk. De nem írja le. Ám nekünk is lehetõségünk van minderre, csak nem szabad elvárni, hogy mindent a szánkba tegyenek."
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Nem hinném, hogy az utolsó résszel mindenki megkapja amire vágyott... de maradjunk annyiban, hogy a világ legjobb sorozata volt 😊
Forca Barca