Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.armed-assault.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Careful what you look for. You just might find it.
Nem is kicsit. Hogy már a promó is spoiler... <#vigyor0>#vigyor0>
egyszerûen be kellene tartani a spoiler-szabályokat,ill etikettet.mert van akit ez tényleg zavar.ugyanakkor meg teljesen természetes h egy topikban spoilerezés megy.mit csináljunk?nekem ugyanakkorát üt egy-egy dolog a filmben ha láttam spoilerben,akkor is.annál jobban várom.
na ríjon már mindenki.ha nem szeretitek az elõzeteseket,ne gyertek be.meg lehetne márszokni h van már itt-ott 1-2 részre elõremenõ trailer is meg spoilerezés errõl,nem mindig elég ha láttad a legfrissebb részt is,akkor is van már olyan amit még nem hallottál és az biza spoiler lesz.szóval slowdown.
ennyi.bocs ha hosszú lett
peace!
Ugyis tudni fogod jövö heten mi van a reszben, de addig is lehet belöle talalgatni.
Nem mintha egy vilag dölne össze, ha megtudsz olyan reszleteket a promobol, ami teljesen ki van ragadva az összefüggesböl es egesz mas is lehet a vegen, mint amit gondoltal.
Ha elmondana, hogy mi a sorozat vege, akkor azt mondom igazatok van. Ha a film elejen tudom, hogy ki a gyilkos, akkor az szar, de azert mert egy sorozatnak egy momentumat elöre tudod, azert hisztizni...hat nem tudom...neha asszem kicsit tulzasba viszitek...
ALien
ALien
elég lassacskán akart most is lenni valami de az utolsó két perc az odabaszott.igen jól alá lett szõnyegelve a finálénak.remélem nagyon nagy tüzijáték lez.annyira szeretném megint érezni azt a régi lost-feelinget amit annak idején.
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
ALien
ALien
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
A lényeg:"
Jó éjt!
Persze, h köztudott. Én is tudom.Azért raktam oda a kb 10zel ez elõtti hsz-emhez, h SPOLIER.
A többiek is azért írják oda v teszik
Mostmár azért megnézem a promót 😄DD
amugy a semminél biztos jobb.....😊
En is Jack felesegere gondoltam, de az a lanyos es wifeos hablaty megkavart...
Föleg, ha sajat bevallasod szerint sem tudsz jol angolul, akkor biztos lehetsz benne, hogy jo sok mindent felrehallottal.
Csak a "csodalatert" csinalni valamit, amit vegülis meg sem erdemelsz, annak nincs ertelme, s az ilyenek miatt vannak azok a gany a feliratok, amik vannak.
Majd ha tanultal meg nehany evet es biztos vagy a dolgodban, akkor forditsal.
Ha pedig masok szövegeit masoltad be es megis el akarod küldeni a sjat forditasodkent, akkor legalabb ird bele valami infoba, vagy magaba a forditasba, hogy kinek a szövegeit hasznaltad fel, különben eleg gerinctelen dolog.
csatlakozom Flashbak barátomhoz! köztudott h ez a forum Spoileres!!!
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
van ilyen
nem mindenki nézi meg a promot, szóval azért odaböketnéd, h SPOILER, ne figylejen, aki nem akar tudni semmit
köszi
Estleg a füstre esik...😛😊
Nemtom, de a promo trailerekkel vigyázzunk, mert olyanokat szoktak benne összevágni.Nem biztos hogy meghal, de sztem meg fog.
Aha, lehet hogy még nem ért véget Michael feladata.A "rosszakat" el kell tennie láb alól.
Érdekes, hogy a másik gép túlélõi egyre csak hullanak.Már csak Mr.Eko(aki talán a következõ rész áldozata lesz) maradt, és Bernard.
Aki nem latta es megis bejön es olvas, magara vessen.
INNEN SPOILER
-----------------------------------------------------------------------------
Ahogy obi mondja, en is ugy latom.
Bar en ugy gondolom, azt a feladatot kapta, hogy ölje meg Ana Luciat, hiszen Henry is meg akarta ölni, mert ö "nem jo".
Hogy Henry-t futni hagyja-e az meg kerdeses. Szerintem nem tudta, hogy ott van es hogy other. Most esetleg rajta is bosszut all, amiert ilyesmibe kenyszeritettek.
Viszont ha Henry kiszabaditasa volt a feladata, akkor Liby nem lehetett Other, mivel akkor nem lötte volna le.
Gondolom azert az othersek szoltak volna neki, hogy kik vannak ott közülük es kire kell figyelni. Ha Liby others lett volna, vele megdumcsizhatta volna a dolgokat es még megerösitö tanu is lett volna, barmi meset talal ki vedekezeskent.
Bar amilyen irracionalisan viselkednek az emberek ebben a sorozatban, barmi elkepzelhetö.
Szoval szerintem Michaelt visszaküldtek, hogy ölje meg Ana Luciat es esetleg szerezze meg Loc-ot, hiszen Henryt azert küldtek, de mivel nem tudjak mi van vele, ezert kell uj terv. Ha Liby others lett volna, akkor ö jelentette volna a dolgot, hogy fogsagban van söt vagy kiszabaditja maga vagy erösitest hiv.
Szerintem azert nem csak Henry-röl van szo, mert azert nem kellett volna lelöni Ana Luciat meg Liby-t, csak sakkban tartani, mig Henry elszalad.
Elöször meg azt gondoltam, hogy megis van masodik csapat, akik a mezitlabasok es talan ök a francia tyuk tarsai, akik ugye allitolag "meghaltak", de az utolso jelenet utan en is ugy gondoltam, hogy csak mese volt a dolog.
Ha Michael magatol fordult volna vissza, hogy szoljon a többieknek es segitseget hozzon, akkor mitöl van ilyen rossz börben?
Viszont most kerdeses ujra, hogy az Othersek valoban gonoszok-e?
Bar embereket kiserleti patkanykent fogva tartani nem lehet jo cselekedet es hogy kinek ki a jo es ki a rossz az elegge szubjektiv, es ez mar kimeriti az önbiraskodas fogalmat, barmi is az ok.
A végére már kb vágtam a dolgot.
Michael megtalálta az otherseket, kéri tõlük Waltot.Az mondták neki hogy csak akkor adják vissza a fiát, ha Henryt kiszabadítja.Ezért elszínlel egy hatásos bevonulást, és meggyõzi a többieket hogy menjenek el Waltért.Elterelõ-hadmûvelet, + még egy B tervnek is jó.Ana-tól megtudja a kódot, õt lelövi hogy ne tudmáljon senkinek.Libby-t csak kényszerbõl öli meg, mert épp elöbb volt szemtanúja a gyilkosságnak.Bemegy a frissen szerzett kombináció segítségével Henry-hez, õt elengedi és magát vállon lövi hogy ne gyanakodjanak a többiek, és hogy úgy tûnjön mintha Henry lõtte volna le.
És most ténylegesen kiderült hogy Henry others, és direkt épült be a csapatba.
Persze ez csak következtetés, biztos hogy lesz még benne csavarás...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
(Remélem, jó lesz, a chaten azt mondták, így kell)
Ez a rész sokkoló...
Mi van itt?
Mi lesz még itt??????
A sorozat kis - igaz szükséges - altatás után ismét tudta hozni azt a színvonalat, amiért imádjuk!!!!
EZ MI
nem hiszem el
*sokk*