Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
jó béke<#eljen>#eljen> tiszta lap,nem kötözködöm
(vegyük hogy ez a mi privát beszélgetésünk volt rossz helyen,így más ne véleményezze thnx)<#felkialtas>#felkialtas>)
Csak azoknak szolok be, akik bunkok es az emberi viselkedes minimalis formait sem kepesek betartani, illetve mint az ilyen esetekben, amikor valaki teljesen fölöslegesen jatssza az eszet. Amugy pedig nem beszolok, hanem velemenyt nyilvanitok. Lehet, hogy kicsit drasztikusabb modon, mint masok, de az en esetemben azt hiszem, csak az igazsag faj az erintetteknek.
Amugy pedig a beszolaisaim demokratikusak. Sosem nezem a neveket, nem is jegyzem meg öket, mert nem erdekelnek.
Azok, akik arra erdemesek, hogy megjegyezzem öket, azokat megjegyzem. Tehat valoszinüleg holnap veled is ugyanugy el fogok besze´lgetni istenröl es a vilagrol, mintha mi sem törtent volna, mert kurvara nem fogok ra emlekezni, hogy ki vagy.
Es amugy pedig lasd az alairasomat.
Mar rohadtul nem emlekszem ki volt az es annyit sem er meg, hogy visszanezzek, de ugy latom, mar nem is kell. Egyszerüen csak megjegyeztem okulaskeppen. Ennyi.
-------------
Henry szerintem - mivel ugye other - pontosan tudja, hogy mit csinalnak a gombok, szoval ha kellett, akkor megnyomta öket, ha nem kellett, akkor nem nyomta meg. Ilyen egyszerü.
Ha tudja, hogy csak pszihologiai teszt, akkor minek nyomkodna? Ha meg tenyleg van jelentösege, akkor biztosan megnyomta.
Ezen kar filozni.
Bazinga!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Olyan kurva okos vagy vázzze<#zavart2>#zavart2>
<#idiota>#idiota>
Mondjuk a 108 perc visszaszámolás nem igazán pontos, mert ugye nem PONTOSAN 108 percenként lett megnyomva a gomb...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Én arra számítottam - talán valahol olvastam - hogy két széria lesz mindössze. De úgy néz ki ebben tévedtem. Nem tudja valaki, hogy hány évadot terveznek? Mert ha arra gondolok hogy nincs is meg a sztori akkor elmegy a kedvem az egésztõl...
Üdv,
Cs
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Az utóbbi rész után két gyanu is megfogalmazódott bennem. Az egyik, hogy Michelt Walt-al zsarolják... A másik hogy ez a Desmond gyerek pont a kérdõjelhez futott és õ volt talán az egyik megfigyelõ. Bár azon se lepõdnék meg ha õ lenne a csúcsgóré. 😊
Nem tudom emlékeztek e, de a templomra is ráéreztem. 😊
kicsit OFF:
Azert most kiderült mennyire tulzas ez a promo körüli spoiler hiszti. Eko zuhant. Es? Nem törtent semmi. Egy alom volt. Aki hisztizett a promo miatt, mert valaki nem szpoilerezte Eko zuhanasat, az most gondolom meglehetösen hülyenek nezve erzi magat. Ha nem, akkor most kezdheti...
ON
Na ez így hosszú lett, sorry ;]
amugy Locke hogy bedühödött már a mozis hatch-ben😊
lehet hogy volt már rola szo ,nem olvastam vissza, sry
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
kíváncsi vagyok mi lesz evvel a köcsög "MÁJKÖL" gyerekkel mert nem egy szimpatikus szereplõ számomra. Remélem kinyírják a gecibe. De ha jól láttam a promoban, akkor találkozott a Francia picsa lányával és akkor lehet hogy Walt is meglesz. Nagyon várom a szerdát... öhm, vagyis a csütörtök reggelt.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
kösz.
Azonfelül nem látni semmiféle rögzítõberendezést az egyszem öreg videót kivéve, ami nem igazán alkalmas erre a célra magában (mi van ha több csatornát kellene venni pl.). A lejjebb olvasható loopolt felvétel sem valószínû, nincs az a mágnesszallag ami ezt bírná éveken át még ha lenne is ilyen technika az állomáson. Habár a többi technika is hihetetlenül jól bírta a port/idõt.😊
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Szóval adott két szituáció. A szituáció vége, hogy mindkét embernek a repülõn kell lennie. Ha Ekonak azt mondja, hogy hisz az egészben, akkor neki ott kell maradnia, "kivizsgálni", ezáltal ugrott a repülõút. Kénytelen volt azt mondani, hogy nem hisz, és hogy az egész csak "hülyeség". Claire esetében ugyanez fordítva, meg kellett valahogy oldania, hogy a gyerek és Claire a repülõn legyen. Igaz hogy ez több lépésbõl, több konzultáción keresztül zajlott, de tételezzük fel, hogy a végén már szándékosan, terv szerint irányította Clairet, és addig manipulálta és gyõzködte, amíg felült terhesen a gépre.
Ez csak okoskodás persze, de úgy érzem - aztán majd kiderül hogy téves e vagy sem - hogy a fickó szerepe a "kiválasztott" emberek repülõgépre való terelése volt. Emellett a sztoriban egy közös pont, egy kapocs, amellyel az összeesküvés elméletekhez adnak magas labdát a nézõknek.
Fináléban talán kiderül pár dolog, legalább a promók és mini spoilerek alapján van esély pár válaszra. (amelyek majd újabb kérdéseket generálni, de ez már csak ilyen...) Mégegyszer mondom, ez csak vaktában való lövöldözés a részemrõl, jelen állás szerint nálam így "áll össze" a dolgok ezen része. Aztán majd kiderül...
(egy másik fórumon ma már ezt leírtam egyszer, ezért inkább copypaste)
Mint kiderült a korábbi részekben, a bázisok csak le vannak kapcsolva, és a rendszerek nagy része mûködõképes. Nem értek a biztonságtechnikához, de mintha lenne olyan megoldás, hogy végtelenített szallagra menti a dolgokat a kamera, vagyis képes arra, hogy 24/48 óra (csak tipp) anyaga megtalálható, majd amíg nem cserélik ki a kazettát, kezdõdik elõlrõl a rögzítés, loopolva az egész. Hasonló elven, mint a "francia tyúk" 16 éve szóló vészjelzése/figyelmeztetése. Így aztán még a következõ részekben talán ez elõkerülhet, mármint a felvétel. De ez csak egy tipp...
Libby utolsó mondata pedig szintén - legalábbis így hiszem (aztán majd kiderül) - elõ fog kerülni még. Ellentétben a bunker "lakosaival", vannak még a szigeten olyanok, akik nem fognak ebbe beletörõdni, és talán át fogják látni a szituációt. Gondolok itt fõleg Sayidra, akit nem olyan könnyû megetetni, és ha a fülébe jut majd a teljes sztori, Libby utolsó mondatával, és ha beszél pár mondatot Michaellel, nyakamat rá, hogy gyanús lesz neki Michael. Persz ez is csak fantáziálgatás ;]
Egyébként nemhiszem hogy Michael elkövetne további gyilkosságokat, hacsak nem tudja meg vki az igazat és õt kell kinyírnia... Szerintem biztos Walt miatt csinálta mert csakíyg engedik el vagyvmi...vagyis bittos ezt magyarázták be neki az others-ök! Aztán lehet hogy átállt és kém lett!<#ravasz1>#ravasz1><#eplus2>#eplus2>
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Viszont szerintem igenis ugy fog lebukni. Magatol nem mondja meg es Libby ugye nem tudta elmondani. Ha csak nem erik tetten egy masik büntett elköveteseben, nem hiszem, hogy amskepp ki tudna derülni az igazsag.
Amugy most is az volt az erzesem a visszajatszasban az elejen, hogy Liby csak megijesztette es reflexböl lött ra. Bar mondjuk nem nagyon hagyhatta volna eletben...
A vizihulla apja meg szerintem ra fog jönni valamiböl, hogy a lanya valoban odaat volt es töle megtudott valamit, ami Claire-rel kapcsolatos.
Amennyire ertettem amit mondott, nem igazan hitt a termeszetfelettiben, s ha megis ugyanaz a csavo, aki Claire-t iranyitgatta, akkor viszont 180 fokos fordulatot tesz rövid idön belül.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
az uj 'hatch' -ben ugye be van kamerázva a másik, és elvileg felvételt is készít nemde? idióták mér nem nézték vissza? 😊 látthatták volna ki a gyilkos, bár az tul snassz lenne mondjuk... viszont michaelnél az a fej mikor libby felköpte a vért, hát az kész volt 😊
amugy a 'feltámadt' lány apja tényleg az a fazon aki claire -nek jósolt...fura, vajon csak véletlen (ami sztem kizárt) vagy lesz késõbb vmi jelentõsége vajon?
Bazinga!
A karaktere fejlödesenek szempontjabol nagyon is szükseg volt a lanyra.
Leginkább a "megfulladt lány" esetére utalnék...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.