22323
-
Baaaal #21122 Én is ezt mondom :) Ha valaki szeret filózni kicsit a dolgokon, az megteheti, mert van benne potenciál, aki nem, az továbblép :) csak nem tudom ezután milyen sorozatot nézzek :D -
#21121 Már bocs, de akiknek nem tetszett, épp olyan fikázó, és értetlenkedő hangnemben írtak itt, csak felsem tűnt valószínű, mert egyetértesz velük.
Persze nem azt mondom, hogy elfogadható az a hangnem, de neked, és azoknak akiknek nem tetszett IS el kéne fogadni, hogy van akinek tetszett, ennyi. Persze vice versa... -
#21120 Amúgy olyan utalást senki nem vélt felfedezni a fináléban, hogy egyszer mindenkinek tovább kell lépni, gyakorlatilag itt a sorozat vége, ennyi volt szép volt, de megy tovább az élet lost nélkül is. Felesleges ennyit agyalni :) -
Baaaal #21119 Bocsáss meg. Milyen hangnemet engedtem meg magamnak? Senkinek nem szóltam be,senkit nem küldtem el sehova. Inkább azokat oltogassad légyszíves akik alattam pár bejegyzéssel nekiálltak dögöljmegezni, csak azért mert van akinek tetszett. Arról meg hogy kit ismerek, és kit ne, annyit hogy nem altreg, igen, pár hónapja vagyok sg tag. Ettől még az én véleményem is ér annyit mint a tied, vagy akárki másé. Érdekes módon azok akik nekiálltak flamelni, kurvaanyázni, a másikat szidalmazni, sem büntetőpontot nem kaptak, se kitiltva nem lettek. Ellenben én "mit képzelek hogy ILYEN HANGNEMET" megengedek magamnak, és "SZÁLLJAK LE A MAGAS LÓRÓL". Csak a dolgok tisztázása végett, nem tartom a saját véleményemet mindenkinél feljebb valónak, csak azt nem értem hogy ha valakinek nem tetszett, miért nem tudja értelmesen kinyilvánítani a véleményét, miért kell egyből nekiállni kurvaanyázni? (Ez mindkét táborra él, fügetlenül attól hogy nekik tetszett/nem tetszett)Egyébként a te véleményed (ami a sorozatot illeti) korrekt, legalább belátod hogy azért mert a finálé csalódást okozott, még nem szar az egész. -
karajjj #21118 -
#21117 Le kene szalni a magas lorol. Megis mit kepzeld, ki vagy te, hogy ilyen hangnemet megegedj magadnak olyan emberekkel szemben, akiket nem is ismersz? Par honapja vagy SG tag (vagy annyira nem mered felvalalni az igazi nicked, hogy alregkent irsz?) de legalabb ugy itelkezel itt masok velemenye folott, mintha te lennel az, aki a legtutibbat megmondja.
Na pontosan az ilyen beirasok miatt lesz itt utalat.
Fel kene fogni, hogy ez egy forum, ide mindenki beirhat amit akar, es kezdjuk ott, hogy azok kezdtek el eloszor kotekedni akiknek tetszett, mert nem birtak elviselni, hogy masnak meg nem.
Attol, hogy mi nem vagyunk megelegedve a sorozat befejezesevel, meg nem vagyunk semmivel sem primitivebbek mint te.
Es igen, elvartam volna, hogy valaki aki mindent tudd, egy tabortuz mellet akarmelyik szerelonek 3-4 perces jelenetekben elmond egy ket valaszt.
Megnezted azt a kis videot, ami 5 percen keresztul az osszes fontos kerdest felteszi, amire nem kaptunk valaszt?
(amugy felreertes ne essek, ez volt eletem egyik legjobb sorozata, es igen a vegen csalodtam, de nem mondom azt, hogy az egesz szar) -
cherubim06 #21116 Egy hozzászólás, amivel teljesen egyetértek, ilyen se volt még!
lost_finale_worst_episode_ever -
Baaaal #21115 No béke mindenki. Elég rég írtam, de most valahogy szükségesnek érzem hogy kommentáljam az eseményeket. Nem kívánok lesüllyedni arra a szintre ami az utóbbi néhány napban megjelent a fórumon ("dögöljön meg akinek tetszik/nem tetszik", "utolsó szar", stb) de azoktól akik annyira szidják a befejezést, azt szeretném kérni hogy amennyiben lehetséges, akkor kurvaanyázás és dögöljmegezés nélkül írják meg hogy mi az a befejezés ami őket tökéletesen kielégítette volna, és nem hagyott volna bennük kérdéseket. Az ha az utolsó rész 108 percen keresztül Jacob arcát mutatja aki szépen, tagoltan, FAQ szerűen egzakt választ ad minden kérdésre ami felmerült a sorozatban? Vagy tudományosabb befejezést szerettek volna? Erre csak azt tudom mondani hogy kinek a pap, kinek a felesége. Személy szerint nekem nagyon tetszett a finálé, és nem gondolom hogy jobb lett volna egy "Jack megmenti a szigetet és ő lesz az új Jacob, miközben mindenre fény derül" befejezés. Úgy ahogy egy könyv szavatosságát is javítja ha újra lehet olvasni, lehet elmélkedni rajta, úgy ezt is akárhányszor újranézheti aki akarja, mindig fog benne találni valami apró kis utalást, elrejtett gaget amin lehet utána rágódni, és mindenki a saját értékrendje szerint kitalálhat egy elméletet hogy SZERINTE hogyan történt.A mitológia következetlenségéről annyit, hogy ez egy SOROZAT.Onnantól kezdve hogy a smoke monster belépett a történetbe, eleve felesleges volt realizmust keresni.Akinek nem tetszett hogy a történet ilyen irányba ment el, az akkor kellett volna hogy abbahagyja ahelyett hogy most itt panaszkodik. Én az elejétől követem figyelemmel a sorozatot, kis túlzással szinte fejből tudom az összes párbeszédet, de én nem találtam egyetlen olyan plothole-t sem amit ne lehetne elnézni, főleg annak fényében hogy az alkotók nem tudták a története feltétlenül a saját kedvük szerint csavarni, szerepet játszott az is hogy mikor melyik színész akart kilépni, illetve ki kapott máshol (esetleg jobban fizető) szerepet.Persze most majd jönnek a megjegyzések hogy egy félművelt faszfej fanboy vagyok, pedig nem. Egyszerűen arról van szó hogy olyan emberek , akik 4-5-6-x évig jól szórakoztak a történetek, elmélkedtek rajta, netán még valami tanulságot is leszűrtek belőle, idejönnek panaszkodni azzal hogy elbasztak az életükből 6 évet. Nem barátaim, azzal basztok el az életetekből nagyon sokat hogy idejöttök utálkozni, amikor 6éven át ugyanúgy örömet okozott nektek a sorozat mint mindenki másnak. Minden véget ér egyszer, a LOST is véget írt. Így.Vagy elfogadod vagy nem. Ha olvasol egy jó könyvet aminek nem tetszik a vége, akkor sem teszel megjegyzéseket az íróra. Vagy ha igen akkor primitív vagy. Mindenkinek nem lehet megfelelni. Ennyi lettem volna, várom a dögöljmegeket meg a kurvaanyádokat -
#21114 érdekes egy befejezés volt.. 6.ik évad a 12. részig volt olyan mint az egész évad...
de ez az utolsó 6rész, cseppet sietősen zárult le
-
#21113 mit kene itt nezni azon kivul h
"Recent Searches: (32280 per hour)spanking i lost my virginity topless pics bong phone number "lost my virginity" Hammerfest nola horney conocophillips topless naughty pics "i'm topless" tiffany judo naken i am gay hysterectomy i'm topless mexicans" -
IXEMGabeo #21112 Sherlock megtalálta a megoldást és primitív répát evett tréfa-répa helyett xD -
#21111 Damon Lindeloff helyében én alávetném magam egy erős arcátalakító műtétnek, mert félő, hogy ha kimegy az utcára, meglincselik az elégedetlen Lost-rajongók. -
bonebeni #21110 barátok köztöt nekik! -
karajjj #21109 sokaknak le sem esett :D -
Zenszkij #21108 Kultúra kapitány, szétszakadok! :D A Cadhoc kultúrcsekk mellé megkapja az év kulturált beszólásáért járó Onedin díjat is :D. -
SAFIII #21107 Nem csodálom h egyesek ki vannak borulva idegileg
6 zsíír évad után egy ilyen befejezést??
Van egy olyan érzésem h besokalltak a készítők aztán úgy voltak vele h nem mindegy???csapjuk össze, mitől féltek h leesik a nézettség??
-
bonebeni #21106 ez nagyon nagy! -
#21105 kultúra kapitányt hallották, kedves nézőink -
#21104 Dögöljön meg mindenki, aki védi ezt a kib*szott szar utolsó részt és védi azt a két buzi fejü köcsögöt, akik tönkre tették az egész sorozatot ezzel a szar befejezéssel!
-
#21103 míg le nem ment itthon az utolsó évad (AXN), addig biztosan nem lesz DVD - szerintem. Szóval legkorábban karácsony környékén lehetséges, de inkább csak 2011-ben valamikor. -
#21102 Ez annyira gyerekes mar.
-
#21101 Mi van, most akkor egymásnak fogtok esni, ha már nincs miről vitázni? -
#21100 pff nem ismered -
#21099 Kösz-kösz! -
#21098 vége
bye bye lost -
Zenszkij #21097 Én sem értem mért szálltatok rá ennyire, egy ilyen semmi kérdésért... -
#21096 mit kell baszogatni szerencsétlent?
nem tudunk biztosat, de szerintem simán csinálnak egy nagy packot. -
#21095 takarodj innen vagy szétverlek te hazug átok disznó -
#21094 én csak egy értelmest választ várok aztán már itt sem vagyok. -
Zenszkij #21093 -
Zenszkij #21092 Erről egy nagy klasszikus jut eszembe: Az élőholtak éjszakája. Abban az egyik jelenetben Tony Todd ledöf egy zombit először az égre néz majd a halott zombira, és ezt üvölti: DÖGÖLJ MEG, DÖGÖLJETEK MEG MIND !! -
#21088: kicsi vagy te még ehhez. -
#21090 takarodj már innen te világ utolsó söpredéke -
#21089 magas lenne ez neked, felejtsd el -
#21088 Arról valami info hogy MO.-n akár sinkronosan,akár feliratosan, de lehet-e majd kapni az összes évadot egy packban úgy mint kint? -
#21087 dögöljünk meg hogy szeretjük a szép befejezéseket, a kerek történeteket, a nosztalgikus visszaemlékezésjeleneteket, az ismerős arcokat. dögöljünk meg :( -
#21086 utolsó kommentem abban a témában, hogy kinek tetszett, kinek nem:
elnézést! mindenki nevében, akinek tetszett, még egyszer, és százszor és ezerszer: ELNÉZÉST! mi "igénytelen" állatok vagyunk, óóó, fuldoklunk a saját piszkunkban és közben élvezünk egy ilyen szutyok sorozatot. élveztük minden egyes percét és az utolsó 108-at is, óóóóóóó igen. hát meg tudtok bocsájtani?
dögöljön meg a tehetségtelen Carlton Cuse és Damon Lindelof. dögöljön meg az, aki felfedezte őket: J.J. Abrams. dögöljön meg a pénzéhes ABC. dögöljön meg Hawaii . dögöljünk meg mi is, hogy nekünk tetszett. tényleg, hisz' nekünk a szar, mert nekünk, úr Isten, megint le kell írnom, neee: tetszett!
-
#21085 Hát igen, attól, hogy karakterközpontú, még lehetett volna az a vége, hogy megmentik a szigetet, valaki ottmarad a szigeten No 1-nek (akár Jacob úgy hogy nem hal meg), a többi pedig szépen hazarepül és rendbejön az élete. És a végén mindenki boldog. És az alt-szál idejének pocsékolása helyett megmagyarázhattak volna egy csomó kérdést. -
#21084 Ja és szerintem az elégedettségtől fényben ragyogó FAN-októl is nagyfokú igénytelenség, hogy nem várták el egy ilyen szintű munkától a következetességet és igényességet.
Az pláne igénytelenség, hogy a fentiek hiányában utólag belemagyaráznak minden fa**ságot a sztoriba. Karakterközpontú történet. Ez olyan mint az elkövető, detektív és áldozat nélküli (gyilkosságról szóló) krimi? -
#21083 Azért nem annyira régen történt az. Jacobék anyja (az igazi) a ruházata és a frizurája alapján a Római Birodalom idején élhetett, tehát kb. 1900-2000 éve.