Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
Köszönjük Emese...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Shodan
Ne nevetess, most te tényleg azt hiszed hogy ezt a záróepizódot már elõre megírták ,mint ahogy korábban mondták. Ilyen történetet én is írok 3 perc alatt,

Tegnap este buli után hazajövet rejtélyes számokra lettem figyelmes egy táblán. 4, 8, 15, 16, 23, 42 nagyon misztikus ikonok és bonylolt logóból megállapítottam a BKV feliratot.
Biztos egy hiper über ingával számították ki a szervezet földalatti hadiszálásán. És ha a Gizi néni nem ezeket a számokat nyomkodja a full modern C64 számítógépen akkor, nem késtem volna le azt a kurva buszt
De hát ez a sors, meg a tudomány. Pedig úgy hittem benne hogy még jön. Meg fény is volt jó nagy, persze villanásokkal, de az lehet hogy az épp beforduló IFA reflektorából jött, meg a füst is, ami tulajdonképpen a sofõr volt, mert mikor padlózta lekormolt az egész.
Na ez a lost filózattok rajta, mert lehet hogy már halott voltam, amikor a buszra vártam, mert kitudja hogy a kocsmából egyátalán hogy jutottam a megállóig

kb ez a véleményem róla.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Szabi84
ez a kép marha epikus

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szépen kezdem elfogadni az egészet, ráadásul még tecceni is fog valszeg - meg jön elõ a szar érzés, hogy nincsen 😞((

"Itt nem hiszem el hogy senki nem érzi úgy hogy az egész egy átb@aszás?
Azt állították nem lesz mennyes, poklos izé és lám mi lett a vége. Itt akárhogy csûritek, csavarjátok filozofáltok ez nem változat a tényeken. Ez az egész nem más mint egy nagy kibaszás."

Itt az igazsag fiuk-lanyok. Eletem egyik meghatarozo elmenye volt ez a film az utolso finaleig. Ekkora ertelmetlen katyvaszt ritkan latni. Es ne mondjatok nekem, hogy olyan vagyok, mint azok akiknek mindent a szajaba kell ragni. Nem kell. A BSG-t vegigneztem. Es azt kell hogy mondjam messze-messze uberelte ezt a nem lost finalet. De sebaj. A lenyeg az, hogy jol at lettunk vagva, de semmi baj, mert maris tudni lehet, hogy tobb szaz dodo-jert lesz ULTIMATE LOST collection szeptemberben. Es persze a legdragabban eladott kb 50 percnyi reklamidorol nem is beszelve...

Kar ezt szepiteni. Ez ugy szar, ahogy van...
vajon "Locke" mit csinált volna ? szépen lemászik és odaúszik a hajóhoz ?

Klemice

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Szépen kezdem elfogadni az egészet, ráadásul még tecceni is fog valszeg - meg jön elõ a szar érzés 😞((

gibson9
Amikor Locke és Jack összecsapott az nagyon kemény volt 😊 Az esõvel és az egymás felé futással kicsit Mátrix 3 beütése volt 😄

MikX
Ez erõs tévhit, hogy nem tudták mit akarnak, valszínû nagyobb koponyák, mint gondolnád, max nem jött át, ahogy elõadták...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Örülök, hogy igazam lett! Egy hatásvadász istentelenfaszság cunami zajlott 6 éven keresztül.
LOKKK

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ja évadok között sztem a 2. és a 3. volt a legjobb sztorikkal megáldva...akció szempontjából talán említettem a 4. évad volt a legjobb, ott nagyot dobott az egészen amikor Keamy-ék jöttek a szigetre és az állandó menekülés, álca Michael részérõl, 4 új szereplõ Daniel, Charlotte,Frank és Miles eredete😊 és akkor még személyes kedvencem az 5. évad volt, mivel eleve az idõutazós dolgokért élek halok (Vissza a jövõbe az egyik kedvenc filmtrilógiám a Star Warsokon kívûl ami nem is idõutazás😄)
6. évad pedig sztem már egy levezetés volt felesleges dolgokkal szép befejezéssel😊

1. évadról nem szóltam nekem ott olyan érzésem volt néhány résznél mintha mindennapi élet lenne egy lakatlan szigeten, haladt a történet csak lassan ám felvezetésnek nem volt rossz az sem😊 fõleg Locke hitetlenségei majd Boone cselekedetei tetszett abban az évadban úgymond, sok kérdés merült fel amikre sokan mást vártak sokaknak meg kielégítették a vágyaikat😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

shevy
LOK

azt nem tudom csak azt h az életem uncsi és az ilyen Lost féle dolgok tudják nagyon feldobni😊 érted ilyen SCI-fi meg paranormális dolgok, + olyan dolgok amin lehet agyalni plusszban érted...

5c0rp330n
hat, sirni en azert nem sirtam, szerintem soha nem sirtam meg filmen vagy barmifele audiovizualis dolgon, valszeg nem is fogok. viszont utana is a kimmel show-t nezegetve, ill. utana csak toprengve kicsit rajta kirazott kicsit a hideg neha, nem sok shownak volt eddig ekkora hatasa ram..

Shodan
mert pl az 5.évad tetszett, reméltem hogy a 6. rátesz erre egy lapáttal hát nem így lett. Már azt sem tudták hogy mit akarnak szerintem...

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

kill3r21
Ámen!!!!!!!!!!!!!
kill3r21
Mennyire vesz körül a szeretet? szerintem ezen múlik, bár kitudja nem vagyok szihológus 😄
ja én ezt úgy értelmeztem, hogy aki szerint szar volt az egész, azt ez csak megerõsítette... 😄

de akkor így már értelek
Sephi
There are 20 minutes of extra storylines that were filmed this year and will be included on the Season 6 Blu-Ray and DVD! All with the intent on answering big fan questions! You can be sure I'll take a stab at them in a blog. The LOST Encyclopedia comes out the same date as the DVDs. 8/24.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

úgy látszik ha én ezen se tudok sírni akkor min tudok sírni?😄

apám, nagymamám és még sorolhatnám hány rokonom elvesztésénél se ment a sírás biztos velem van gáz😞

tommygear
+1
Klemice
Részvétem mindazoknak, akik nagyon szerették volna látni a sorozat végét, de már nem érhették meg ezt a napot. Azért remélem, hogy Edit, Zsuzsa és Tamás valamilyen formában tudomást szerez/szerzett a Lost végérõl. Hiányoztok.

???????????????????????????????????????????????????????

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

AntiHero
Na de nem is 1x bakker😊 Minden egyes vissza emlékezésnél kirázott a hideg😮

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

MikX
"Most, talán méginkább felerõsödött az ellentét a befejezés után... "

Úgyértettem, hogy talán mégjobban megosztja a nézõket, valakikben jó érzéseket vltott ki, úgy érzi, hogy így kerek, valakikben hiány van, és emiatt dühös...

Ezvan...

Nekem az elõbbi, és biztos vagyok benne, hogy egy jó darabíg nem lesz mégegy ilyen sorozat...

elsõre angolul kell nézni, másodjára h jobban értsd magyar felirattal is érdemes nézni, ma ezt megtettem mindkétszer😊

Részvétem mindazoknak, akik nagyon szerették volna látni a sorozat végét, de már nem érhették meg ezt a napot. Azért remélem, hogy Edit, Zsuzsa és Tamás valamilyen formában tudomást szerez/szerzett a Lost végérõl. Hiányoztok.

Nagyon tetszett a befejezés - apa + kutyus különösen - bár a Juliet+Sawyer és a Kate+Jack "egyesülés" nem jött be, nálam ez már örökre párcserével jár gondolatban. Hiába, ilyen a 'shipperek élete 😊

Az is tény, hogy a 2. cédé zötyögött és néha nagyon kattogott, de ez bõven belefér, hiszen ez sokszor elõfordult már 😊

Elismerésem a különbözõ teóriagyártóknak, akik jószerével már az elsõ évadban minden lényeges dolgot kitaláltak, az õrült (és most már tudjuk, hogy be nem jött) elméletek is hasznosnak bizonyultak, ugyanis engem ezek is szórakoztattak.

Aki pedig most húzza a száját, hogy erre a gyenge sorozatra elpazarolt ennyi idõt - gyenge utolsó évad, nagyon gyenge utolsó rész -, annak azt ajánlom, hogy olvasson vissza akár 6 évet a fórumokban, és megállapíthatja, hogy szinte mindig, már a legelsõ részeknél is állandó volt a panaszkodás, hogy nem szól semmirõl az egész, idõhúzás, töltelék stb.

Azokat nagyon sajnálom, akik így, ilyen érzésekkel nézték végig a sorozatot.

Szerencsére minden évadnak olyan vége volt, hogy akinek nem tetszett az nyugodtan abbahagyhatta bármelyiknél, hiszen nincs olyan történet, amit ne lehetne folytatni, itt ez ötször történt meg, amit én egyáltalán nem bánok. Innen is tovább lehetne szõni a szálakat, rengeteg minden férne még a Lost keretei közé, de a készítõk jól tették, hogy nem várták meg a kasza suhintását.

Ekó bácsi azért kinyalhatja.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

kill3r21
Hát nem tudom gyerekek nagyon meg osztottak a népek, de akinek elsõre nem tetszett (mint nekem) Nézze meg még1x, komolyan, könnyebb lesz elfogadni a befejezést!
Ejj másodjára is akkora gombóc van a torkomba az utsó 10-15 pertctõl hogy ajajj.....fõleg a végén amikor Vincent odafexik Jack mellé, BRUTÁLIS.....
"Nobody Dies Alone"
Emlékeztek még? : Live Together , Die Alone , hát most erre rácsaptak rendesen.... 😊
ÉS vége, tisztára kikészítõ, totál üresnek érzem magam, légüres tér maradt bennem.....nem lesz több lost 😞

ui: azért számomra azis durva ha igaz amiket irnak hogy a kökemény csávók is a könnyekkel küzdenek, akkor gondoljátok el olyannal aki alapbol is ilyen, tud sirni egy filmen...😊
Szabi84
zseniális volt

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

nem, valahogy nagyon nem, mert eddig imádtam a sorozatot, de most ez a befejezés eléggé megváltoztatta róla a véleményem
Klemice
lol

MikX
igen, bennem is kiváltotta, mikor felvillantak az emlékek, mikor elválasztott párok újra egymásra találtak, az valami nagyondurva volt, engemis kirázott a hideg, hol meg télleg küzdeni kellett a könynekkel, na... Pedíg énsem vagyok ilyen típus

MikX
Hozzátenném, hogy kezdetektõl fogva megosztotta az embereket a Lost... valaki vagy nézte, és szerette, vagy utálta...

Most, talán méginkább felerõsödött az ellentét a befejezés után...

AntiHero
Történelmet írt a sorozat szerintem. Nagyszerû finálé volt. Bár a végén nem erre számítottam. Többször is kirázott a hideg😊 Nem tudom mér..talán a régi lost "élmények" miatt.

10/10 az egész sorozat.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

precision
arra számítottam, hogy a finálé annyira durva lesz, hogy azonnal el akarom majd kezdeni újranézni az egészet
de most már kb nincs értelme újra megnézni, mert ez a befejezés nem helyez semmit új megvilágításba, nem változtat semmin

Bazinga!

duma helyett nem rajzolnál vmi szépet? ha ennyire bírod Jacket, rajzold le a legutsó jelenetet ahogy Jack összesik a bambusz között és megérkezik Vincent rajzolj felettük egy repcsi gépet és írd rá Ajira xDDDD

MikX
ha így gondolod, akkor felkell tennem a kérdést, miértis vetted a fáradtságot h letöltsd, hogy megnézd hétrõl hétre?

Bírom az ilyen embereket, ha valami nem az õ ízlésüknek megfelelõ, akkor az szar, ha nem értik akkor szar...

Nekem ha valami nem tetszik, akkor nem nézem, lef*som nagy ívbõl, és fõleg nem járok be egy fórumba fikázni...
DE... nem vagyunk egyformák, azt csinálsz amit akarsz, fikázhatsz, vagy nem, aki értette, az értette, akinek tetszett annak tetszett, akinek nem, nem... és kész...

Shodan
na kb ennyiért érte meg nézni a sorozatot, meg Sawyer beköpései miatt.

Shodan
De it nem csak a tudományos kérdéseken van a hangsúly!
"akkor mire ment ki ez az egész cécó, a Dharmával, és Jacob szigetõr vadászatával, Widmore és Ben hatalmi harcával és még sorolhatnám. Nincs értelme az egésznek."

Klemice
csicska ez a mettyú foksz oszt most azt hiszi õ az isten fasza

5c0rp330n
itt a legutobbi videokat ajanlom megnezni amugy, ebben pl van 1-2 talalgatas, magyarazatfele.

tommygear
JEJE
shenmuedc
Egy kis segítség!
nekem semmi bajom nincs a megválaszolatlan dolgokkal, csak valahogy nagyon gyenge volt az utolsó rész a többihez képest, sokkal többet ki lehetett volna ebbõl hozni, még akár egy óriási megválaszolatlan WTF momentummal is
shenmuedc
Egyvalamit azért le lehet szûrni a hozzászólásokból, mégpedig hogy mennyire emberiek vagyunk. Folyton keressük a válaszokat , és ha nem kapjuk meg õket mérgelõdünk. Pedig az emberiség alapvetõ igénye a megmagyarázhatatlan, a misztikum. A Lost a jelenkor mondája. Szükségünk van ilyenekre. Mert ha minden dolgot megválaszoltunk és minden rejtélyt megoldottunk, mi marad nekünk?
edios
egy kis magyarázat a sorozattal kapcsolatban:

a studiónak kellett egy népszerû sorozat. csak drámából halom volt, lakatlan szigetesbõl is volt már pár. de ha ezeket ötvözik sci-fivel, és folyamatosan fenn tudják tartani a nézõ érdeklõdését, akkor sikeres sorozatot tudnának magukénak. megszületett a LOST.

most vége. szerintem alapvetõen két csoportra kell osztani a nézõket. van aki (okosan) karakterek miatt nézte, van aki a (tudományos jellegû) válaszok miatt (utóbbiak közé tartozok én is).

elsõ nézõcsoport abszolút kielégítõ finálét kapott, második kevésbé. csalódott vagyok, de elismerem, hogy egy ilyen befejezéssel sokkal idõtállóbb, megcáfolhatatlanabb lesz az egész, nem lehet belekötni és bakikat keresni.

ugyanakkor azt is el kell ismernie mindenkinek, hogy a sok (ál)tudományos szerkezet, idõutazás stb csak azért volt, hogy az erre fogékonyakat megtartsák, de semmi egyéb céljuk nem volt, amolyan becsapás jellegû.

végszó: személyes csalódottságomon túllépve nem bántam meg, hogy végignéztem az évadokat, összességében egy igényes sorozat volt. de tanultam is az esetbõl, több 40percesbe nem kezdek😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Klemice
ez hülyeség így, max metaforaként fogható fel vagy valami hasonló... de hogy teremtett volna magának egy gyereket...
egyszerûen tanult a hibáiból az életében, és a gyerekét már ott megpróbálta normálisan felnevelni, jó kapcsolatot kialakítani vele

MikX
ezek a tények a TE szemedben... fogadd el, hogy nem mindenki olyan mint te...

tommygear
kiváló sorozat volt, legjobb amit valaha láttam

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kétre verjétek ki ennek örömére, nagyon jól nézett ki