Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Tegnap este buli után hazajövet rejtélyes számokra lettem figyelmes egy táblán. 4, 8, 15, 16, 23, 42 nagyon misztikus ikonok és bonylolt logóból megállapítottam a BKV feliratot.
Biztos egy hiper über ingával számították ki a szervezet földalatti hadiszálásán. És ha a Gizi néni nem ezeket a számokat nyomkodja a full modern C64 számítógépen akkor, nem késtem volna le azt a kurva buszt
De hát ez a sors, meg a tudomány. Pedig úgy hittem benne hogy még jön. Meg fény is volt jó nagy, persze villanásokkal, de az lehet hogy az épp beforduló IFA reflektorából jött, meg a füst is, ami tulajdonképpen a sofõr volt, mert mikor padlózta lekormolt az egész.
Na ez a lost filózattok rajta, mert lehet hogy már halott voltam, amikor a buszra vártam, mert kitudja hogy a kocsmából egyátalán hogy jutottam a megállóig
kb ez a véleményem róla.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Azt állították nem lesz mennyes, poklos izé és lám mi lett a vége. Itt akárhogy csûritek, csavarjátok filozofáltok ez nem változat a tényeken. Ez az egész nem más mint egy nagy kibaszás."
Itt az igazsag fiuk-lanyok. Eletem egyik meghatarozo elmenye volt ez a film az utolso finaleig. Ekkora ertelmetlen katyvaszt ritkan latni. Es ne mondjatok nekem, hogy olyan vagyok, mint azok akiknek mindent a szajaba kell ragni. Nem kell. A BSG-t vegigneztem. Es azt kell hogy mondjam messze-messze uberelte ezt a nem lost finalet. De sebaj. A lenyeg az, hogy jol at lettunk vagva, de semmi baj, mert maris tudni lehet, hogy tobb szaz dodo-jert lesz ULTIMATE LOST collection szeptemberben. Es persze a legdragabban eladott kb 50 percnyi reklamidorol nem is beszelve...
Kar ezt szepiteni. Ez ugy szar, ahogy van...

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
6. évad pedig sztem már egy levezetés volt felesleges dolgokkal szép befejezéssel😊
1. évadról nem szóltam nekem ott olyan érzésem volt néhány résznél mintha mindennapi élet lenne egy lakatlan szigeten, haladt a történet csak lassan ám felvezetésnek nem volt rossz az sem😊 fõleg Locke hitetlenségei majd Boone cselekedetei tetszett abban az évadban úgymond, sok kérdés merült fel amikre sokan mást vártak sokaknak meg kielégítették a vágyaikat😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
de akkor így már értelek
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
apám, nagymamám és még sorolhatnám hány rokonom elvesztésénél se ment a sírás biztos velem van gáz😞
???????????????????????????????????????????????????????
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Úgyértettem, hogy talán mégjobban megosztja a nézõket, valakikben jó érzéseket vltott ki, úgy érzi, hogy így kerek, valakikben hiány van, és emiatt dühös...
Ezvan...
Nekem az elõbbi, és biztos vagyok benne, hogy egy jó darabíg nem lesz mégegy ilyen sorozat...
Nagyon tetszett a befejezés - apa + kutyus különösen - bár a Juliet+Sawyer és a Kate+Jack "egyesülés" nem jött be, nálam ez már örökre párcserével jár gondolatban. Hiába, ilyen a 'shipperek élete 😊
Az is tény, hogy a 2. cédé zötyögött és néha nagyon kattogott, de ez bõven belefér, hiszen ez sokszor elõfordult már 😊
Elismerésem a különbözõ teóriagyártóknak, akik jószerével már az elsõ évadban minden lényeges dolgot kitaláltak, az õrült (és most már tudjuk, hogy be nem jött) elméletek is hasznosnak bizonyultak, ugyanis engem ezek is szórakoztattak.
Aki pedig most húzza a száját, hogy erre a gyenge sorozatra elpazarolt ennyi idõt - gyenge utolsó évad, nagyon gyenge utolsó rész -, annak azt ajánlom, hogy olvasson vissza akár 6 évet a fórumokban, és megállapíthatja, hogy szinte mindig, már a legelsõ részeknél is állandó volt a panaszkodás, hogy nem szól semmirõl az egész, idõhúzás, töltelék stb.
Azokat nagyon sajnálom, akik így, ilyen érzésekkel nézték végig a sorozatot.
Szerencsére minden évadnak olyan vége volt, hogy akinek nem tetszett az nyugodtan abbahagyhatta bármelyiknél, hiszen nincs olyan történet, amit ne lehetne folytatni, itt ez ötször történt meg, amit én egyáltalán nem bánok. Innen is tovább lehetne szõni a szálakat, rengeteg minden férne még a Lost keretei közé, de a készítõk jól tették, hogy nem várták meg a kasza suhintását.
Ekó bácsi azért kinyalhatja.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Ejj másodjára is akkora gombóc van a torkomba az utsó 10-15 pertctõl hogy ajajj.....fõleg a végén amikor Vincent odafexik Jack mellé, BRUTÁLIS.....
"Nobody Dies Alone"
Emlékeztek még? : Live Together , Die Alone , hát most erre rácsaptak rendesen.... 😊
ÉS vége, tisztára kikészítõ, totál üresnek érzem magam, légüres tér maradt bennem.....nem lesz több lost 😞
ui: azért számomra azis durva ha igaz amiket irnak hogy a kökemény csávók is a könnyekkel küzdenek, akkor gondoljátok el olyannal aki alapbol is ilyen, tud sirni egy filmen...😊
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Most, talán méginkább felerõsödött az ellentét a befejezés után...
10/10 az egész sorozat.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
de most már kb nincs értelme újra megnézni, mert ez a befejezés nem helyez semmit új megvilágításba, nem változtat semmin
Bazinga!
Bírom az ilyen embereket, ha valami nem az õ ízlésüknek megfelelõ, akkor az szar, ha nem értik akkor szar...
Nekem ha valami nem tetszik, akkor nem nézem, lef*som nagy ívbõl, és fõleg nem járok be egy fórumba fikázni...
DE... nem vagyunk egyformák, azt csinálsz amit akarsz, fikázhatsz, vagy nem, aki értette, az értette, akinek tetszett annak tetszett, akinek nem, nem... és kész...
"akkor mire ment ki ez az egész cécó, a Dharmával, és Jacob szigetõr vadászatával, Widmore és Ben hatalmi harcával és még sorolhatnám. Nincs értelme az egésznek."
a studiónak kellett egy népszerû sorozat. csak drámából halom volt, lakatlan szigetesbõl is volt már pár. de ha ezeket ötvözik sci-fivel, és folyamatosan fenn tudják tartani a nézõ érdeklõdését, akkor sikeres sorozatot tudnának magukénak. megszületett a LOST.
most vége. szerintem alapvetõen két csoportra kell osztani a nézõket. van aki (okosan) karakterek miatt nézte, van aki a (tudományos jellegû) válaszok miatt (utóbbiak közé tartozok én is).
elsõ nézõcsoport abszolút kielégítõ finálét kapott, második kevésbé. csalódott vagyok, de elismerem, hogy egy ilyen befejezéssel sokkal idõtállóbb, megcáfolhatatlanabb lesz az egész, nem lehet belekötni és bakikat keresni.
ugyanakkor azt is el kell ismernie mindenkinek, hogy a sok (ál)tudományos szerkezet, idõutazás stb csak azért volt, hogy az erre fogékonyakat megtartsák, de semmi egyéb céljuk nem volt, amolyan becsapás jellegû.
végszó: személyes csalódottságomon túllépve nem bántam meg, hogy végignéztem az évadokat, összességében egy igényes sorozat volt. de tanultam is az esetbõl, több 40percesbe nem kezdek😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
egyszerûen tanult a hibáiból az életében, és a gyerekét már ott megpróbálta normálisan felnevelni, jó kapcsolatot kialakítani vele