22323
-
#10093 esetleg egy utazásnak nem örültél volna a forgatási helyszínre??? -
#10092 Most küldött az AXN egy levelet, hogy nyertem a lost nyereményjátékukban. Nagyon örülök, de a képi illusztráciból arra következtetek, hogy csak egy naptárt kapok Jobban örültem volna egy sapkának, vagy pólónak. -
#10091 Innen le lehet tölteni. Ingyenes. leírás(angol) -
#10090 Olyan játék már van. Az asztalodra varázsolja a gépet és 108 percenként nyomkodni kell a gombot. A neve azthiszem Hatch Simulator -
#10089 :D:D:D izgi lesz :D
Sztem valami kaland cuccos lesz ami nagyone lvont lesz... majd puskával kell fekete füst gömböcskékre lövölözni... -
#10088 biztos majd nyomogatni kell a gombokat :D :D -
#10087 Lehet, hogy egy külön kis sztorit kapunk, ami kapcsolódik valamelyik évadhoz, és egy saját karaktert formálhatunk, akivel olyan küldetéseket kapunk, hogy öljünk 2 vaddisznót, lőjünk egy kacsát, vigyünk el egy üzenetet xy-nak, az útközben ránktámadó othereket verjük meg, aztán fussunk egyet a füst elől majd a partra érkezés után átadjuk az üzenetet, és a küldetés alatt xp pontokat felhasználjuk képességeink növelésére:). Szerintem egy RPG lesz, TPS nézetben -
#10086 Ez jó ötlet, de több kérdés is megfogalmazódott bennem:
- milyen típusú játék lesz? FPS? Kaland?
- mi olyat tudnak benne adni, amit nem láttunk a sorozatban és érdekel is, de úgy, hogy ne rugaszkodjanak el a sorozattól..? -
#10085 A játéknak is van már topikja itt az sg-n. Nagyon váom már, kíváncsi vagyok hogy oldják meg az egészet. -
#10084 Nah ezt lessétek meg. -
#10083 nem volt erre elég idő meg mert félnek a "többiektől" és a haragjuktól :D -
#10082 ez már nekem is eszembe jutott , de lehet ,hogy a kövi részekben átköltöznek, így lenne logikus. -
#10081 Én azt sem vágom, hogy miután üres lett a védőkapuval ellátott falu, mi a bánatért nem cuccolnak át oda a hajótöröttként élő túlélők??? Talán picivel biztonságosabb, valamint komfortosabb lenne ott az életük. -
lehet hogy télleg beleszeretett...Erre van Pszichologiai magyarázat is
ha jól tudom a fogva tartó és a fogoly közötti baráti -később komolyabb viszony- elég gyakori ezt hivják Stockholm szindrómának HA jól tudom... szóval lehet benne valami...
(tudom nem voltak annyit együtt meg minden...ez lenne a válasz...de szerintem amin átmentek az bőven elég erre) -
#10079 de honnan tudnák? nem volt se kém senki akitől tudnák.....bár lehet hogy 1-2 sirályt betanítottak és azok meg kihallgatják az embereket.... -
#10078 Szerintem a Dharma csinált valamit ami miatt elvetéltek a nők, lehet, hogy pont a nagy elektromágnes balesete(ami okán nyomkodni kell a gombot) miatt nem születnek gyerekek. -
homeless #10077 Szerintem az nemrég van így, hogy nem születhetnek ott gyerekek. Ha régen is így lett volna, akkor már korábban kerestek volna egy kutatót aki ezzel foglalkozik. -
Larvin #10076 Tényleg! -
Cmdr #10075 Szerintem az a fekere füst valami firewall lehet, és probálja megfogni a "vírusokat"... :D -
#10074 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arra nem ondoltatok, hogy az Otherseknek most Sun fog kelleni? Merthogy ne felejtsuk el, hogy terhes, nekik pedig kell terhes no a kutatashoz. Tehat lehet, hogy ezzel a cellal ment Juliet kozejuk. -
WTH #10073 > Nade Ben mégis ott született? 'Pici' ellentmondás.
Igen, és a tudomány mai állása szerint Alex is ott született. Szóval valami nem pálya itt. :) -
WTH #10072 > viszont valaki mondja meg nekem hogy ez mi http://i92.photobucket.com/albums/l10/mcgery/knyvlost.jpg)
Lehet, hogy a 22-es csapdája című könyv, valamilyen nyelven. Ugye az epizód címe Catch-22 lesz, ami a könyv eredeti (angol) címe. -
Larvin #10071 Én azért nem rúgnám ki az ágyamból... -
#10070 Ebgem is irritál Juliet, talán még jobban, mint anno Ana Lucia :) De engem sem az alakított karakter, hanem maga a feje irritál, de nagyon :) -
#10069 Ugyanezt mondtam én is.
Amúgy szerintem Julietet nem kellett zsarolni, neki elég volt annyi, hogy tudta, hogy Ben nem hazudott a testvéréről. Bár az is igaz, hogy Jack-kel meg akarta öletni Ben-t ugye a műtét közben... Szal' passz. De az is lehet, hogy az is csak egy színjáték volt Jack-nek... -
homeless #10068 Sokak szerint juliet annyira jó karakter meg annyira jó színész, meg szép meg minden. Szerintem meg csúnya és irritáló, és szar karakter. Utálom, és nem azért mert jól játsza a szerepét, hanem azért mert idegesít a kibaszott feje. Ehez nem kell szinészi teljesítmény, így született. Sawyer pl kibaszott jó karakter, illik a sorozatba és jól játsza a szerepét. Vagy Kate szintén. Illenek a sorozatba.
Na jó elég a színészek fikázásából. Miért hiszi mindenki azt, hogy Jack egy superman, mindent tud, és nem szerethet bele dzsulietbe? A kezdetektől fogva arra ment ki a játék, hogy julietet jó színbe tűntessék fel(Jack számára), és ez sikerült is. Szerintem nem tud semmit, bele szeretett Julietbe és ehez az is hozzájárult, hogy látta Kate-et és Sawyert dugni. Szerintem az othersék, minden lépésüket tudják, mielőtt még ők eldöntenék, hogy mit fognak csinálni. Ezért épülhetett be Juliet is.
Aztán pár rész múlva lehet, hogy kiderül, hogy nincs igazam, de most így gondolom. -
#10067 Amúgy a kövi rész promoja a Youtube-on elég ütős. -
#10066 Nálam Locnál van egy nagy ? .Nemtom mi történt vele.Az elején a kedvenc szereplőim közé tartozott de most már nemtom mit higyje.k -
#10065 Itt inkább most az a kérdés hogy Ben mit akar ezzel az egésszel? -
Larvin #10064 Szerintem is Jack azért viselkedik így mert terve van. Valahogy a gesztusaiból következtetekc erre. Ahogyan a másikra néz és ellentmondást nemtűrően mondja a magáét. A személyiségét ismerve ez nem arra utal, hogy kivagyok-mivagyok, kusspofabe, énvagyokafőnök, hanem ez olyan nebaszdelatervemmármegintnemavattalakbetiteket :D Amúgy meg az ellenséged jobb, ha a közeledben van és szemmel tudod tartani. Van egy olyan érzésem, hogy aznap este Jack sem téblábolt csak úgy a szobájában mikor kiszórták az altatógázt, talán látott vagy halott valamit azzal kapcsolatban, hogy mire készülnek.
Azért Hugo beszólása sem volt semmi: Volt egy másik közületek aki szívózott... -> oda temettük ...
Én nem látom Julietet olyan ellenszenvesnek, megzsarolták valamivel tuti. -
#10063 a krátert tudom csak elég furi h senki nemmegy oda...én konkrétan arra vagyok kiváncsi hogy az emberkék hogy élték ott túl... -
#10062 Szerintem nem viselkedik logikátlanul. Ugye Kétet látta Szójörrel és most emiatt gondolom direkt Dzsuliet után futkorászik, hogy Kétet idegelje (meg amúgyis) :) -
#10061 mé lenne logikátlan??? nem tudod mit akar/fog csinálni, így nem lehet semmit mondani rá...
a másik lele, hogy a bunker helyén egy b*szott nagy kráter van erre a kérdésedre válaszolva....
Amúgy ilyen szempontból (válaszok) Sayid a legjobb arc, de őt meg elnyomják Jackék.... -
#10060 SPOILER!
Nagyon kiszámítható volt.Simán lehetett tudni, hogy átb*szás, abszolút nem lepődtem meg a végén, csak én arra gondoltam, hogy majd később derül ki és nem most egyből.Mondjuk azt nem tudom, hogy honnan vette Ben biztosra, hogy magukkal viszik Julietet, amikor "ellenség".Meg amúgy is ki a franc Jack, hogy ő egyedül eldönti, hogy beköltözhet hozzájuk egy other és egyáltalán miért kellett a partra költöznie Julietnek egy igénytelen cigánysátorba, amikor ott a saját összkomfortos lakása?Az egy dolog, hogy a terv bejött, de valójában teljesen logikátlan volt.
Jack meg elég balfaszul viselkedik.Csak akkor lenne megbocsátható, ha kiderülne-mint ahogy lentebb is írta valaki-hogy ő is csak szivatja Julietet. -
#10059 szerintem csárli valami nagyon szemét modon fog meghalni...tehát vagy ugy hogy mártir halált hal és desmondnak ellent mond mert látja a dolgot, vagy ugy hogy mindneképpen meghal nem tud mit tenni...vagy ő vagy valaki más, esetleg a tábor...
de jönnének már a magyarázatok. nem hamarkodják el ebben a részben is "kérdezek felelsz" tökre olyan volt h kiderül valami aztán semmi sem történt :D mostmár csakazértis végig nézem. örülnék ha a bunkere viszatérnénk picikét furi h sennki nem megy megnézni mi történt ott és örülnék ha kiderülne hogy az északi sarkon vagy a délin :D (sztem a délin) kiderülne h mit csináltak a ruszkik. és télleg megtalálták-e őket!!! -
#10058 Igen, ebben egyetértünk. -
henman #10057 Szerintem a Juliette-t és a Bent-t játszó színészek a legjobbak a sorozatban.Kettejük közös jelentei meg egyszerűen zseniálisak! -
#10056 Csárli lehetséges, hogy ebbe fog belehalni a 3. széria végén, mármint, hogy Dzsuliet elvileg Kler miatt jött vissza, és mint tudjuk, Csárli áll hozzá a legközelebb. El tudnám képzelni. -
#10055 A vicc az, hogy egeszen masrol beszeltek. ;] -
#10054 Én már azon is töprengek, hogy mivan, ha Jack próbál valami módon így infót kicsalni Juliet-ből, közben tudja, hogy a csaj egy áruló??? :)
Lehet hogy tanult már ennyit az Other-öktől, és most a tanítvány leiskolázza a mestert alapon játsza a dolgokat :)