Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a sziget amin játszódik a történet az egy õsi világból visszamaradt sziget(teszem fel Atlantisz),a 4 ujjú szoborból kiindúlva.
Namost az a megfigyelõközpont azért létesült a szigeten hogy megfigyeljék, az õsi világból az "AZOKAT" akik tulajdonképpen egy fejlett civilizáció leszármazottai.
Akik lehet,hogy õriznek valmit.Valamit ami fontosabb mindennél,talán a világ sorsát õrzik.Valamit amit az õseik hagytak rájuk örökségûl.
A repülõgép lezuhanása is lehet hogy az õmiattuk történt.Akár kiválthattak valamivel 1 elektromágneses anomáliát ami miatt lezuhant a gép.Lehet hogy tervük van az emberekkel......
Nem tudom eddig jutottam.......................
Bocsi ha sok a hülyeség benne.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
http://xs101.xs.to/xs101/06215/lost_szobor.jpg
amúgy az others -ek képeinél is ahol mutatja hogy 4 lábujjuk van ott is ha jobban megnéziek látszik a kislábuja szval ez sztem megint vmi szemfüles illetõ mûve. jó pillanatban elkapni képeket a filmbõl.
persze ez privát vélemény, nekem így tünik attól még egyáltalán nem bizos
Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz
ööö csak látom mindeki agyal itt mindenen,akkor én is megkérdezem tõletek ti ,hogy látjátok..hogy van ugyebár az a 4ujjú szobor,és annak a talapzata(Tudom hogy letört egy jó nagy része),de nekem olyan mint egy nyíl ami barra mutat(megoszlottak a vélemények másik fórumon is..)
Nem kell lehülyézni csak annyit mondjatok hogy ti hogy látjátok<#felkialtas>#felkialtas>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha ebbõl azt hozzák majd ki, hogy csak a dagi rémálmai, akkor valaki túl sok Dallas-t nézett 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
megérte 3 napg tölteni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most értek oda, hogy Hurley (vagy hogy írja) képzelõdik 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
<#vigyor1>#vigyor1>
Bazinga!
Arról nem is beszélve hogy szerinted mindkét esemény a sziget felett történt, és ott körözgettek felette, iközben azt hitték hogy egyenesen repülnek visszafelé. Ezzel ugyanaz a baki ami Desmond hajójával is volt: az iránytût meg lehet zavarni, de attól még GPS/a nap/a csillagok helyzete alapján nyugodtan lehet tájékozódni. Még az is észreveszi a gondot akinek fogalma sincs a tájékozódás mikéntjérõl. A gépen is látniuk kellett hogy ugyanazon a sziget felett körözgetnek, Desmondnak is észre kellett volna vennie hogy csal az iránytû. Ha valaki el mer indulni egy többhónapos vitorlázóútra és megvezeti egy iránytû kb. ugyanaz mintha hirtelen elõreugrana a karórám 10 órát és én kapásból hinnék neki, nem foglalkozva olyan apróságokkal hogy éjfélt mutat miközben kint tûz a nap. Hacsak a Dharma nem képes az eget is manipulálni, ami azért durva lenne.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Azt ertettem, hogy homalyos a latasa, de azt hittem 2-3 embert lat homalyosan...
EZ AZ EGESZ BLOG EGY VICC, poen, joke. Ö sem gondolja komolyan... ennyire nem ertitek?
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Those CRAZY numbers are back with a VENGENCE!!
It looks like those CRAZY Hungarian ICE Scientist have DEVELOPED a program to WORK out where the numbers 4815162342 are BEING entered!! Looking AT the screen below WE can see the strange MATHEMATICAL properties again!! The crazy LANGUAGE spoken by the people from hungary SEEMED to indicate that MY HOLLOW EARTH theory is correct!!
Milyen magyarokról beszél ez? Ez a srác hülye... <#taps>#taps>
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
méghogy 5 klónja van a kelvinnek :ADSF:ASD:F idiota egy csávó 😊
Bazinga!
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
az egy dolog hogy desmond azt hiszi hogy miatta zuhant le a gép, szerintem vmi más miatt, ami majd csak a 3. szériában fog kiderülni
Bazinga!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!
mielõtt lehülyéznétek, gondoljatok arra hogy anno az ideglelésre is azt mondták, hogy dokumentumfilm, a nagyobb siker érdekében.
bár lehet rosszul emléxek és az egy nagyon régi hajó volt? nemtom de utánanézek
A vélemxénem a részröl: Ultratom brutál...ez az egész eszméletlen jol meg lett csinálva..a feeling meg a hatás az magával ragadó..mikor desmond elforditja akulcsot az zene ami közbe szól az a filmes hatás valami eszméletlen......Várjuk a szeptembert.....LE minden Mozifilnmel...eddig számomra ez volt a legjobb film😛
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)