Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egy esetleges elektromágneses anomália kiiktatja a repülõgép elektromosságát amitõl kinyílhatnak az ajtók,megszünik a nyomáskiegyenlítõdés a gépen ami tudjuk nem tesz jót egy 9.000 méteren repülõ gépnek.
Na meg a Desmond is megmondta,sõt láthattuk is hogy pont aznap nem nyomta meg idõben a gombobot amikor a barátaink lezuhantak.
Ezért gondolom,hogy nem is olyan rossz ötlet az anomália.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
vagy kijut és valamit probál tenni(összefonodik a szál a csajjal stb)
vagy visszafordul és segít..
De ha te jobbat tudsz állunk elébe.................
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
De lehet, hogy ezt mar mondtam.
Amuyg meg ez az atlantiszi cucc nagyon szar dolog lenne.
Es az ujreg-nek meg: Az emberiseg bölcsöje Afrika, nem pedig azsia. Elöbb egy kis biologiat, törtenelmet, földrajzot kene tanulni, mielött hülye teoriakat gyart az ember :-))))
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Erre talán választ ad a season 3, legalábbis reményeink (és elõrejelzések) szerint. ;]
Ráadásul az a tény, hogy van több bunker is és az egyikbõl figyelték a másikban lévõket, megcáfolja azt, hogy itt csak egyszerû geológiai kutatásról lenne szó. Mert ott van a tudós, kutatgat és kész. Azt csak Desmond -nak adták be... Meg rajta keresztül a csapatnak.
Az érdekes kérdés szerintem a Dharma és az others -ék közötti kapcsolat. Milyen viszonyban állhatnak?
Ez hülyeség. már amikor desmond jött ezzel hogy elhet õ okozta, akkoris röhögtem
nincs az az elektromágneses anomália amitöl leszakad a levegõben a gép hátsó része.
Arra kell gondolni hogy van 2 hajó és miután visszajött Õ elmondhatja hogy merre van a kijárat... Ugyhogy szerintem visszajön...
Azt azért nem kéne elfelejteni hogy mit mondott a pacák desmondnak:
ez egy földtani kisérlet volt... ÉS elromlott, ezért keletkezett egy nagy lyuk és még mielõtt ez "elfajulna" az elõtt nyomogatni kell a gombot és ha nem nyomják meg gombot beindul a mágnesses reakció és a föld többi részére is kihat...
Ja mért van a délisarkon a támaszpont? Elég egyszerû csak a bázis fekvésére kell gondolni: a déli sarkon "más mijen" a mágnesseség nem?
Szerntem az "others(ök)" pedig jófejek... majd kiderül
a szobor az még mindig kérdésess de leginkább az a kérdéses hogy mért akkor találják meg desmondott miután felrobban ez dolog? Valszeg mert a szigetett nem lehet csak ugy megtalálni ahogyan azt a Henry mondta és kelett ez a mágneses jelenség és honnan tudta desmond csaja az egészet? egyszerû a fatertõl...
Na most olvasom kicsit elfajultam én is na nem baj nincs szivem kitörölni 😄
De az is lehet, Michael tekintetébõl ítélve (mert amikor kérdezi, hogy ,,A barátaimnak ugye nem esik bántódása?'', akkor elég kétkedve néz ,,Henry''-re, amikor az válaszol), hogy õ maga keres segítséget Kate, Jack és Sawyer számára.
Ráadásul Walt-ban is volt valami furcsa... nem éreztem, hogy meg lett volna rémülve. Csak nyugodtan várt a hajó belsejében. Mit tudhat? Az is megeshet, hogy tud az others -ékrõl valamit, ami megnyugtatja...
Tegnap regeltem, így nem tudtam még akkor hozzászólni, úgy nézem ,,A tumi'' emiatt picit megelõzött teórájával, de itt van, amit írni akartam:
Nemrég olvastam a dharmáról. Mármint nem a cégrõl, ami a sorozatban szerepel, hanem a szóról.
Egy õsi legenda szerint, ami már legalább 8 ezer éve létezik (tehát régebbi, mint a Biblia!), az égbõl istenemberek jöttek a Földre és egy szigeten telepedtek le. Erõsebbek, szebbek és jobbak voltak mindenben, mint a földi emberek és ezért a földi emberek istenei elhatározták, hogy elpusztítják a szigetet. Mégpedig egy hatalmas árvízzel.
Szökõár keletkezett és a teljes sziget víz alá került. Eláruljam a nevét is? Atlantisznak hívják. Az elveszett világról már biztos mindenki hallott.
Volt azonban három pap az atlantiszi istenemberek között, aki el tudott menekülni. Elõbb a mai India területére, majd Tibetbe, a világ tetejére (a Mount Everest-re) mentek.
Ahhoz, hogy fennmaradjon vérük, földi nõkkel kellett keveredniük, ehhez Indiából vittek magukkal nõket. Így jött létre az égbõl érkezett istenemberek és a földi emberek keresztezõdésébõl minden mai nép õse.
Több vérvonal alakult, ami ma egy-egy népnek felel meg. Minden nép egy szót tudhat magáénak: a görögök a mûvészetet, az arabok a tudományokat (matek, orvostudomány), a rómaiak a jogot. De van egy nép, amelyik a Dharma szót kapta. Ez a kiválasztott nép, az istenemberek vérének legközvetlenebb rokona. A Dharma szó ötvözi mindazt, amit a többi. Egyszerre jelenti azokat. A Dharma megtestesít mindent, ami földi és azt is, ami azon túli...
Hát ennyi. Hogy ebbõl mi szûrhetõ le? Talán alátámasztja azt a nézetet, hogy a Dharma Inst. valamiféle földönkívüliekkel kapcsolatos kísérleteket végez, esetleg õk maguk földönkívüliek.
Talán a sziget köthetõ valahogy ehhez az õsi legendához (a négylábujju szobor), talán Atlantisz egyfajta mesterséges újrateremtése, talán a kiválasztott nép, a Dharma szó birtokosa (az ,,others'' lehetnek azok) elhatározta, hogy újra istenemberré válnak, és genetikai úton kiölik a vérvonalukból azt, ami emberi és ami természetfeletti, azt pedig beleviszik, keresztezik. Talán Walt-ra is azért volt szükség, mert õ is bír egyfajta természetfeletti erõvel.
Mit gondoltok errõl? Persze ez csak az én szerény véleményem...
Az ötletek folyamatosan jönnek, de amikor felbukkan, akkor mar tudjak, mi lesz belöle.
Szoval az lehet, hogy uj ötlet volt, hogy Michaelnek pont ezt a harmat kell elvinnie hozzajuk, de abban a pillanatban mar elvileg tudtak, miert kell elvinnie öket.
A tabortüznel valszeg meg nem volt ilyesmiröl szo.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Volt már egy szituáció, amikor elvihették volna mind a hármat. Akkor, amikor elõször bújt elõ a susnyásból Zeke, és amikor Kate a túszuk volt és elcserélték egy rakás fegyverre. Akkor elkaphatták volna õket, úgy, hogy nyekkenni sem tudnak. Nagoyn kíváncsian várom a készítõk magyarázatát.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Bazinga!
A legjobb mmo<#bee1>#bee1><#nezze>#nezze>
www.eve-online.com
Olyan messze van a szeptember, es meg csak egy jo mmorpg sem jön ki, amivel el lehetne ütni az idöt :-(((
Desmond ezek szerint vissza fog jönni a harmadik reszben es Locke is. Akkor valszeg Eko sem maradhat kia bulibol.
A legutolso podcast szerint szept. vegetol 6 resz megy majd le egyben - eddig kiderul hogy miert kellett nekik az a 3 ember -, aztan 3 honap szunet, majd a tobbi 17 egyben, megallas vagy ismetlesek nelkul.
Lesz szo Locke tolokocsiba keruleserol, Jack tetovalasairol, a Desmondos szalat is szeretnek meg boviteni, ugyhogy nem nagyon lesznek halottak egyelore. A monster is tobb tortenetben fog szerepelni. A szobor a dharma elotti szigeti elethez kotheto(?).
De lehet félreértettem, és mást jelent ez a pár másodperc.
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
waiting 4 LOST season 3 c. video jopofa ezt hol találom?
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Van season 3 teaser trailer
www.youtube.com
"lost season 3" -ra kerestem rá..azaa cime hogy Ana Lucia él..most töltöm meglássuk mi lesz!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ami nekem eddig furcsa volt, hogy a 24-es rész végén mutattak a jelenben játszódó "külsõ" felvételeket is, amelyek nem a szigeten játszódnak. Ettõl én azért félek, mert mi van ha a 3. évadban két szálon fog futni a történet. Teszem azt a szigeten élõkkel, és Desmond szerelmével, aki oknyomozást folytat, hogy hova tünt a barátja. Esetleg beépül a Dharma külsõ irodáiba is. Ez tényleg csak az én tóriám. Reméljük nem két szálon viszik majd a sztorit. Szerencsére erre tényleg kicsi az esély.
Más:
Engem már nagyon kezd izgatni, hogy ki az az Alvar Hanso (asszem így hívják), aki a Dharma kezdeményezést pénzügyileg felkarolta (szerepelt az elsõ Dharma oktatóvideóban). Lehet hogy õ az a "fõúr", akitõl még a többiek is félnek.
Más:
Walt és Killer Dad már hazajutott. 😊 Tegyük fel a nevüket Az áll az alku "Akikre büszkék vagyunk" feliratú táblájára. 😊)
Üdv:
DJviolin