Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig
Ja tenyleg. Jo, most kicsit megzavarodtam :-))
Igazad van.

PiszkosFred
Az hogy Miki felrobbanjon, az egy vágy, egy kérés, egy álom, egy remény a részemrõl, vagyis mint ilyen, isten ments hogy valaki komolyan is vegye. Én ezt szeretném. Pont. Tisztában vagyok vele, hogy erre kevés az esély. De attól én meg szívesen látnám holtan. Ahogy Ana Luciát is élve. stbstb...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

magus
Eko nem tudta h van kulcs, es nem is az kovetkezett be aminek kellett volna, hisz Desmond elforditotta a kulcsot

Mert ugye a repülõgép elektromos hálózattal van tele.
Egy esetleges elektromágneses anomália kiiktatja a repülõgép elektromosságát amitõl kinyílhatnak az ajtók,megszünik a nyomáskiegyenlítõdés a gépen ami tudjuk nem tesz jót egy 9.000 méteren repülõ gépnek.
Na meg a Desmond is megmondta,sõt láthattuk is hogy pont aznap nem nyomta meg idõben a gombobot amikor a barátaink lezuhantak.
Ezért gondolom,hogy nem is olyan rossz ötlet az anomália.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

lele
michel meg nem fog felrobbani... vagy nem jut ki és visszasodrodik(nem hisszem)
vagy kijut és valamit probál tenni(összefonodik a szál a csajjal stb)
vagy visszafordul és segít..

lele
a láb télleg elgondolkoztató de a leginkább az amit sayid mondot és amivel felkeltette a kiváncsiságunkat: "Melyik az aggasztóbb a 4 lábujj vagy hogy hol van a szobor többi része?"

Nem elfeledni,hogy ez csak egy elmélet.
De ha te jobbat tudsz állunk elébe.................

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Hunnenkoenig
Ne feljtsük el, hogy Mr. Eko is tevedett, mivel megsem halt meg mindenki, csak eltte gy nagy fehet feny es ennyi. Csak vege a gombnyomagatasnak. Szoval az almai megcsaltak, barmit is latott.

De lehet, hogy ezt mar mondtam.

Amuyg meg ez az atlantiszi cucc nagyon szar dolog lenne.

Es az ujreg-nek meg: Az emberiseg bölcsöje Afrika, nem pedig azsia. Elöbb egy kis biologiat, törtenelmet, földrajzot kene tanulni, mielött hülye teoriakat gyart az ember :-))))

Pl: Endless & Skyline, Bithumen, stb... (de szerintem is jobb az eredeti szinkron nélkül)

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

seriesfanatic
Afro-amerikainak ott van Bernard-nak a felesége (hirtelen nem jut eszembe a neve) ROSE?? Ha már itt tartunk

Felrobbantani Michaelt azért elég banális lenne, nem? Meg elég fontos karaktere a sorozatnak. És ha az Abc minden típusu ember nézettségére vágyik (értsd bõrszín), akkor szükség van rá, mert igaz, hogy talán lesz mr. Eko is a következõ szériában, de õ az afrikai feketebõrüeket képviseli, minden jellemvonásával együtt (erõs, nagy, rejtélyes, ,,õsi''), Michael viszont az afroamerikai népcsoport képviselõje, s talán épp olyan, akivel sok amerikai fekete ember szimpatizálhat, mert rossz életkörülmények között élt, szeretett volna feltörni, a gyerekét már kétszer is elvették tõle erõszakkal (elõször az anyja, majd others -ék), így én annyira nem is csodálkozok, hogy bekattant és a fiát akarta mindenáron...
"honnan lehet letölteni a 2 évadtól kezdve v.meddig magyarul??" --> A nagyobb magyar torrent oldalakon megtalálhatók az epizódok, magyarul is (persze csak ami ment már idehaza), de én azt mondom, hogy a szinkron nagyon gagyi... egyáltalán nem az a fílingem van, mikor szinkrosan látom, mint amikor eredetiben!
seriesfanatic
Én is a robbantásra szavazok!!

Swy
honnan lehet letölteni a 2 évadtól kezdve v.meddig magyarul??

http://bf2s.com/player/swy/

PiszkosFred
"Az érdekes kérdés szerintem a Dharma és az others -ék közötti kapcsolat. Milyen viszonyban állhatnak?"

Erre talán választ ad a season 3, legalábbis reményeink (és elõrejelzések) szerint. ;]

PiszkosFred
B*szhatja a bûntudatát, miután szemrebbenés nélkül lelõtt két "ártatlan" embert... ;] Én is amondó vagyok, hogy inkább robbanjon fel, mint sem jöjjön vissza. De persze Walt élje túl, õ nem tehet arról, hogy az apja milyen.

De ha azt a dolgot nézed, hogy ohters -ék is megpróbálják Lock -kal elhitetni, hogy a gombot nem kell nyomogatni, meg a Gyöngy nevû bunkerban lévõ videó is arról szól, hogy a másikban lévõ emberek, akik nyomogatják a gombot, egy pszichológia kísérlet részesei, tudtuk nélkül, akkor nem egyértelmû, mert bármi lehet.

Ráadásul az a tény, hogy van több bunker is és az egyikbõl figyelték a másikban lévõket, megcáfolja azt, hogy itt csak egyszerû geológiai kutatásról lenne szó. Mert ott van a tudós, kutatgat és kész. Azt csak Desmond -nak adták be... Meg rajta keresztül a csapatnak.

Az érdekes kérdés szerintem a Dharma és az others -ék közötti kapcsolat. Milyen viszonyban állhatnak?
Akár kiválthattak valamivel 1 elektromágneses anomáliát ami miatt lezuhant a gép

Ez hülyeség. már amikor desmond jött ezzel hogy elhet õ okozta, akkoris röhögtem

nincs az az elektromágneses anomália amitöl leszakad a levegõben a gép hátsó része.
lele
Michel visszafordul segíteni ez 100% azért mert nyúzza a bûntudat...
Arra kell gondolni hogy van 2 hajó és miután visszajött Õ elmondhatja hogy merre van a kijárat... Ugyhogy szerintem visszajön...

lele
bocs de ez elég nagy hülyeség... nem illik bele
Azt azért nem kéne elfelejteni hogy mit mondott a pacák desmondnak:
ez egy földtani kisérlet volt... ÉS elromlott, ezért keletkezett egy nagy lyuk és még mielõtt ez "elfajulna" az elõtt nyomogatni kell a gombot és ha nem nyomják meg gombot beindul a mágnesses reakció és a föld többi részére is kihat...
Ja mért van a délisarkon a támaszpont? Elég egyszerû csak a bázis fekvésére kell gondolni: a déli sarkon "más mijen" a mágnesseség nem?
Szerntem az "others(ök)" pedig jófejek... majd kiderül
a szobor az még mindig kérdésess de leginkább az a kérdéses hogy mért akkor találják meg desmondott miután felrobban ez dolog? Valszeg mert a szigetett nem lehet csak ugy megtalálni ahogyan azt a Henry mondta és kelett ez a mágneses jelenség és honnan tudta desmond csaja az egészet? egyszerû a fatertõl...
Na most olvasom kicsit elfajultam én is na nem baj nincs szivem kitörölni 😄

Szerintem amúgy még nem lefutott, hogy Walt és Killer Dad hazajutott... ott van Sayid hajója, talán nem is annyira messze és ha összefutnak, akkor Sayid, Jin és Sun talán megkérdezik Michael-t, hogy ugyanmár a többiek hol vannak? Fõleg azért is, mert Sayid tudja, hogy Michael áruló.
De az is lehet, Michael tekintetébõl ítélve (mert amikor kérdezi, hogy ,,A barátaimnak ugye nem esik bántódása?'', akkor elég kétkedve néz ,,Henry''-re, amikor az válaszol), hogy õ maga keres segítséget Kate, Jack és Sawyer számára.

Ráadásul Walt-ban is volt valami furcsa... nem éreztem, hogy meg lett volna rémülve. Csak nyugodtan várt a hajó belsejében. Mit tudhat? Az is megeshet, hogy tud az others -ékrõl valamit, ami megnyugtatja...
Teóriájával... bocs az elírásokért, ha még ezen kívül is van, de nem látok szerkesztés gombot!
Na hali emberek!

Tegnap regeltem, így nem tudtam még akkor hozzászólni, úgy nézem ,,A tumi'' emiatt picit megelõzött teórájával, de itt van, amit írni akartam:

Nemrég olvastam a dharmáról. Mármint nem a cégrõl, ami a sorozatban szerepel, hanem a szóról.

Egy õsi legenda szerint, ami már legalább 8 ezer éve létezik (tehát régebbi, mint a Biblia!), az égbõl istenemberek jöttek a Földre és egy szigeten telepedtek le. Erõsebbek, szebbek és jobbak voltak mindenben, mint a földi emberek és ezért a földi emberek istenei elhatározták, hogy elpusztítják a szigetet. Mégpedig egy hatalmas árvízzel.
Szökõár keletkezett és a teljes sziget víz alá került. Eláruljam a nevét is? Atlantisznak hívják. Az elveszett világról már biztos mindenki hallott.
Volt azonban három pap az atlantiszi istenemberek között, aki el tudott menekülni. Elõbb a mai India területére, majd Tibetbe, a világ tetejére (a Mount Everest-re) mentek.
Ahhoz, hogy fennmaradjon vérük, földi nõkkel kellett keveredniük, ehhez Indiából vittek magukkal nõket. Így jött létre az égbõl érkezett istenemberek és a földi emberek keresztezõdésébõl minden mai nép õse.
Több vérvonal alakult, ami ma egy-egy népnek felel meg. Minden nép egy szót tudhat magáénak: a görögök a mûvészetet, az arabok a tudományokat (matek, orvostudomány), a rómaiak a jogot. De van egy nép, amelyik a Dharma szót kapta. Ez a kiválasztott nép, az istenemberek vérének legközvetlenebb rokona. A Dharma szó ötvözi mindazt, amit a többi. Egyszerre jelenti azokat. A Dharma megtestesít mindent, ami földi és azt is, ami azon túli...

Hát ennyi. Hogy ebbõl mi szûrhetõ le? Talán alátámasztja azt a nézetet, hogy a Dharma Inst. valamiféle földönkívüliekkel kapcsolatos kísérleteket végez, esetleg õk maguk földönkívüliek.
Talán a sziget köthetõ valahogy ehhez az õsi legendához (a négylábujju szobor), talán Atlantisz egyfajta mesterséges újrateremtése, talán a kiválasztott nép, a Dharma szó birtokosa (az ,,others'' lehetnek azok) elhatározta, hogy újra istenemberré válnak, és genetikai úton kiölik a vérvonalukból azt, ami emberi és ami természetfeletti, azt pedig beleviszik, keresztezik. Talán Walt-ra is azért volt szükség, mert õ is bír egyfajta természetfeletti erõvel.

Mit gondoltok errõl? Persze ez csak az én szerény véleményem...
Hunnenkoenig
A podcastban azt mondtak, hogy ha felbukkan valami a sorozatban, azt akkor mar tudjak, mire jo. Peldanak a bunkert hoztak fel. Mikor Locke megtalalja, akkor ök mar tudtak mi van benne.

Az ötletek folyamatosan jönnek, de amikor felbukkan, akkor mar tudjak, mi lesz belöle.

Szoval az lehet, hogy uj ötlet volt, hogy Michaelnek pont ezt a harmat kell elvinnie hozzajuk, de abban a pillanatban mar elvileg tudtak, miert kell elvinnie öket.

A tabortüznel valszeg meg nem volt ilyesmiröl szo.

precision
<#vigyor1>

Bazinga!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért reménykedtem, hogy egy gombnyomással felrobbantják Henry Gale-ék a távozó májkül :-) motorcsónakját...nagyon irritáló szereplõ volt kezdettõl fogva...

PiszkosFred
Eszembe jutott valami... az s3 elõrejelzéssel kapcsolatban

Volt már egy szituáció, amikor elvihették volna mind a hármat. Akkor, amikor elõször bújt elõ a susnyásból Zeke, és amikor Kate a túszuk volt és elcserélték egy rakás fegyverre. Akkor elkaphatták volna õket, úgy, hogy nyekkenni sem tudnak. Nagoyn kíváncsian várom a készítõk magyarázatát.

Nem volt semmi baja a navigiónak, legalábbis senki nem mondta senki. Nekem is úgy rémlett de visszanézve a pilóta csak a rádiókapcsolat megszakadását említi, mást nem. Ettõl persze lehet hogy a gépet is megviccelte az ami Desmondot, de ezt akkor nem is vették észre.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Mayday
Mindenkeppen szet kell huzni, csak eddig 2-3 het vagy 1 honap szunet volt, de az szetszorva. Most igy oldjak meg, es a "hosszu szunetben" meg lesz helyette mas. Szerintem nem olyan rossz megoldas ez igy, ha mar ugyis osztol tavasz vegeig "kell" leadni egy evadnyi reszt.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Miért adják külön a 3. évad részeit?

<#idiota>

precision
ha láttad a sayidos flashback -es részt, akkor tudhatod hogy sayid nem terrorista...amugymeg az amerikaiaknak ment vmi küldetés miatt, éppen a terrorizmus ellen

Bazinga!

Amugy lehet, hogy a gép navigációs rendszere tök véletlenül romlott el, és fordult utána vissza. Vagy talán terroristák (Sayid?!?!) tevékenykedtek..

Hunnenkoenig
Sajna nem opcio. Nem jött be. Nem az esetem.

EVE-Online mmorpg
A legjobb mmo<#bee1><#nezze>
www.eve-online.com

Hunnenkoenig
*harmadik seasonban.

Olyan messze van a szeptember, es meg csak egy jo mmorpg sem jön ki, amivel el lehetne ütni az idöt :-(((

Hunnenkoenig
Ez tök jo ez a podcast. Miert nem tudtam en erröl elöbb?

Desmond ezek szerint vissza fog jönni a harmadik reszben es Locke is. Akkor valszeg Eko sem maradhat kia bulibol.

PiszkosFred
Thx, ezek szerint talán nem tévedtem, de majd az õsz igazol vagy cáfol ;]

S3:
Jovore a 'kapcsolatokat' fogjak eloterbe helyezni a rejtelyekkel szemben :|

A legutolso podcast szerint szept. vegetol 6 resz megy majd le egyben - eddig kiderul hogy miert kellett nekik az a 3 ember -, aztan 3 honap szunet, majd a tobbi 17 egyben, megallas vagy ismetlesek nelkul.
Lesz szo Locke tolokocsiba keruleserol, Jack tetovalasairol, a Desmondos szalat is szeretnek meg boviteni, ugyhogy nem nagyon lesznek halottak egyelore. A monster is tobb tortenetben fog szerepelni. A szobor a dharma elotti szigeti elethez kotheto(?).

PiszkosFred
Hát nemtudom, de szerintem ez a show végi "összenézés", majd Kate sokat mondó hosszabb pislogása inkább a romantikus, ponyva szálat akarta volna jelezni, ami végig húzódott már a lezúhanás óta. Érdemes Sawyer arcát is megnézni ;] Nem is baj, hogy nem erõltették nagyon ezt a "szerelmi háromszöget", ez nem az a fajta sorozat ;]

De lehet félreértettem, és mást jelent ez a pár másodperc.

kill3r22
jah amikor táncolnak ezt láttam már

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

kill3r22
már látom..😛 pihentek
waiting 4 LOST season 3 c. video jopofa ezt hol találom?

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

kill3r22
kicsit kitérnék a fináléra...tök teccett mikor a vgén Jack Katere nézett mindha mosolygott volna ami feletébb érdekes! a Másik sztem nem haltak meg a bunkerban lévök mert sztem charlie sem jött ki csak utána mivel Claire mondta neki h mijen volt az ég és Charlie nem tudott rola...

magus
viszont a waiting 4 LOST season 3 c. video jopofa^^

magus
az a resident evil c. filmbol kivagott reszlet^.^

IMYke2.0.0.0
Kamu...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kill3r22
hi all
Van season 3 teaser trailer
www.youtube.com
"lost season 3" -ra kerestem rá..azaa cime hogy Ana Lucia él..most töltöm meglássuk mi lesz!

IMYke2.0.0.0
Szerintem, Desmond barátnõjének az édesapja áll a Dharma mögött...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jó estét mindenkinek!

Ami nekem eddig furcsa volt, hogy a 24-es rész végén mutattak a jelenben játszódó "külsõ" felvételeket is, amelyek nem a szigeten játszódnak. Ettõl én azért félek, mert mi van ha a 3. évadban két szálon fog futni a történet. Teszem azt a szigeten élõkkel, és Desmond szerelmével, aki oknyomozást folytat, hogy hova tünt a barátja. Esetleg beépül a Dharma külsõ irodáiba is. Ez tényleg csak az én tóriám. Reméljük nem két szálon viszik majd a sztorit. Szerencsére erre tényleg kicsi az esély.

Más:
Engem már nagyon kezd izgatni, hogy ki az az Alvar Hanso (asszem így hívják), aki a Dharma kezdeményezést pénzügyileg felkarolta (szerepelt az elsõ Dharma oktatóvideóban). Lehet hogy õ az a "fõúr", akitõl még a többiek is félnek.

Más:
Walt és Killer Dad már hazajutott. 😊 Tegyük fel a nevüket Az áll az alku "Akikre büszkék vagyunk" feliratú táblájára. 😊)

Üdv:
DJviolin

Lasagne
nyemtom<#kuss>