Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Amugy ennyire vakok nem lehettek, hogy eszrevegyetek, hogy csontra ugyanaz a kep, csak fotosoppolva van.
A fickonak meg a hajat is ugyanugy fujja a szel...
Azt hittem a srac a blogjaban nem csak barmul, hanem valodi hibakat is felfedez.
Ö azt allitotta, hogy az egyik a katonasagnal volt, a masik a bunkerben, de nem igaz.
Mindjart csalodtam a sracban.
Amugy arrol lett volna szo, hogy a ket kepen ket különbözö nö van es meg a ruhajuk sem egyforma.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!
it's a widespread idea that the next natural step in human evolution will be the loss of the last toe. it's useless and will begin to waste away like the pancreas. Therefore, the statue is a statue for the evolved man...the whole point of dharma.
Szerintem meg lehet is benne valami...
Hihetetlen nagy LOL!!!!<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Tudja valaki mikor jön a 3. évad?????
Eszméletlen,hihetetlen,fantasztikusan jó!!!!!!!!!
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(ez a csoka egy orult, neha akkora irdatlan nagy baromsagokat ir le, de mokas olvasni, a kedvencem, hogy magyarnak nezte a havas allomason levo arcokat)
Gondolom nem veletlenül valasztottak pont ezt a modjat ennek a szalnak a bevezetesere.
Ha jól emlékszem, mikor Locke-éknál leereszkedtek az ajtók, az nem azért volt, mert kifutottak az idõbõl, hanem valami "instant" lockdown volt<#nyes>#nyes>. Utána volt gáz, mert nem tudtak idõben hozzáférni, Henry meg azt mondta nem nyomta meg a gombokat, de most már ugye egyértelmû, hogy mégis.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
-ógörög a nagy láb miatt, ami engem erõsen a rhodos-i kolosszusra emlékeztet
-Ufók mert 4 lábújjuk van, de csak származékok, mert egészen emberiek.
-az ötödik dimenzióból azért, mert mi a f@szt keresnek itt.
Egyébként ez az egész sziget egy nagy patkánykisérlet, és csak azért kellett nyomkodiuk a gombot, hogy ne találja meg õket senki, tehát saját maguktól vették el a szabadulás lehetõségét, és sztem ez lesz az egészben a csavar, hogy miután a mágneses leárnyékolás megszünt, elkezdenek menekülni, a rabokat kimenekítí a 2 szotyiszemû és a sayid, és ebbõl lesz a sztori. szvsz.
Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha mar egy magnes az övet is odavonzza a levegöböl a falhoz, az mar eleg erös magnesesseg. Tehat a 108. perc közeledtehez mar eleg erös ahhoz, hogy lestrapalja a szalagokat...
Ez egy eleg komoly logikai hiba, de hat ez van...
Gondolom pont ezert is lett manipulalva, hogy Kelvin tudjon szabadon jarni, kelni.
Szamitania kellett ra, hogy ha egyedül van es kimegy, lehet valamikor nnagyon kell rohannia, hogy be tudja ütni a szamokat.
Tudta, hogy mindig csak 108 perce van arra, hogy kint legyen.
Szerintem a végén az a nagy fény lehet:
1. Atomvillanás
2. nagy fényjelenség, amikor megváltozott a reaktor polaritása vonzásból taszitássá
A második változat azért lenne jó ha igaz lenne, mert akkor a harmadik évad úgy kezdõdne, hogy mind életben vannak, csak egy picit a falhoz vannak szegezve a kanalaktól meg a villáktól. 😊
mikor desmond kiment kelvin után, és jött visszafelé, system failure volt, ugye. volt már egy ilyen system failure, amikor locke lába beszorult az ajto alá, nem? tehát ha nem ütik be a számokat idõben, akkor az ajtók leereszkednek, elvileg. ezzel szemben mikor desmond jött visszafelé, már régesrég rendszerhiba volt, az ajtók mégsem voltak leeresztve, simán hozzá tudott férni a géphez és beírni a számokat...lehet hogy ez csak 'bug' a sorozat készítõitõl, mindenesetre egy picit fura
Bazinga!
Ja, és a legfontosabb:
- ekkora impulzus NEM MOST ELÕSZÖR szabadult el, ugye
- Desmond "ügyködése" folytán már 65 nappal korábban el kellett volna tûnjön minden program a szalagokról, ergo: az összes szalagos PC halott kellene, hogy legyen.
- Sayid csak a konzolt javította meg! A szalagos feldolgozó egységekhez hozzá sem nyúlt, tehát azok "sértetlenek" voltak...
Több, mint érdekes.
de én ugy érzem, hogy a sorozat teljes végén is lesznek megválaszolatlan kérdések..😊