Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Ja, én is bedõltem a dolognak, simán Jacknek néztem.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mar volt rola szo, es csak hasonlit, Len Cordova a szinesz neve.

Nézzétek meg a ruszki faszit aki telefonál Desmond nõjének!!! Nekem nagyon úgytünt hogy õ Jack...de legalábbis hasonlít rá szerintem... Nézzétek meg ti is!!!
Hunnenkoenig
Feltetelezes lett volna, hogy meg nem volt meg a szinesz, aki jatszotta a baratnöjet es ideiglenesen egy csajt odaraktak a kepre, hogy le tudjak forgatni a jelenetet.

Amugy ennyire vakok nem lehettek, hogy eszrevegyetek, hogy csontra ugyanaz a kep, csak fotosoppolva van.

A fickonak meg a hajat is ugyanugy fujja a szel...

Hunnenkoenig
Ok, a kep fake. Ellenöriztem.
Azt hittem a srac a blogjaban nem csak barmul, hanem valodi hibakat is felfedez.

Ö azt allitotta, hogy az egyik a katonasagnal volt, a masik a bunkerben, de nem igaz.

Mindjart csalodtam a sracban.

Amugy arrol lett volna szo, hogy a ket kepen ket különbözö nö van es meg a ruhajuk sem egyforma.

seriesfanatic
Én nem akartam semmit belemagyarázni csak volt aki nem vette észre a két kép közti különbséget

IMYke2.0.0.0
Két helyen fényképezkedtek le, és nem azonos idõben... ebben mi a fura? <#conf><#nemtudom>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

rétegesen öltözködik. ne akarjunk már mindenbe görcsösen rejtélyeket belemagyarázni..

seriesfanatic
Ne legyetek már ilyenek nézzétek meg a csaj felsõjét fekete aztán meg fehér, amúgy meg úgy látom senkinek nem keltettem fel a figyelmét a "Hurley" nevét krákogó NAGY zöld madárral

az shannosn a másik meg a barátnõje nem?
tobb kepet keszitettek, hogy mindenkinek jusson.

Sland
a csaj

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Törölt felhasználó
Valamikor szeptemberben
Törölt felhasználó
Kicsi a kép,nem vágom mi a gond...
ha 15 millioval kevesebben neztek volna, akkor lehet hogy ugy lett volna.

lele
nem ugy volt hogy csak 2 évad lesz?

Mi?<#nemtudom>

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

December 7-én<#ravasz1>

Hunnenkoenig
Hm...ez nagyon erdekes ez a blogger site.

Mi nem stimmel a kepen?

Hunnenkoenig
A legfaszabb ez a szoborral kapcsolatban a blog kommentjeiböl:

it's a widespread idea that the next natural step in human evolution will be the loss of the last toe. it's useless and will begin to waste away like the pancreas. Therefore, the statue is a statue for the evolved man...the whole point of dharma.

Szerintem meg lehet is benne valami...

seriesfanatic
Azt hiszem van még valami amirõl nem esett szó, elég nagy hülyeség de az a madár tényleg tisztára azt krákogta hogy "Hurley, Hurley"<#idiota>

Gyerekek ez valami szuper volt ez az utólso rész!!!
Hihetetlen nagy LOL!!!!<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Tudja valaki mikor jön a 3. évad?????

Eszméletlen,hihetetlen,fantasztikusan jó!!!!!!!!!

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

PiszkosFred
nem akkor jött a kaja/ellátmány véletlenül, és ezért volt a lockdown?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

magus
sztem ez nem jo magyarazat, hogy az egesz csak a veletlen muve, hogy minden pont igy tortent, Waltra meg szukseguk is volt... na majd kiderul, de az is szurja a szemem, hogy az othersek miert nem foglalkoznak a gombbal, ha ekkora a jelentosege.

(ez a csoka egy orult, neha akkora irdatlan nagy baromsagokat ir le, de mokas olvasni, a kedvencem, hogy magyarnak nezte a havas allomason levo arcokat)

precision
hm tényleg 😊

Bazinga!

Hunnenkoenig
Szerintem mindenkinek.

Gondolom nem veletlenül valasztottak pont ezt a modjat ennek a szalnak a bevezetesere.

"tehát ha nem ütik be a számokat idõben, akkor az ajtók leereszkednek, elvileg. ezzel szemben mikor desmond jött visszafelé, már régesrég rendszerhiba volt, az ajtók mégsem voltak leeresztve, simán hozzá tudott férni a géphez és beírni a számokat...lehet hogy ez csak 'bug' a sorozat készítõitõl, mindenesetre egy picit fura"

Ha jól emlékszem, mikor Locke-éknál leereszkedtek az ajtók, az nem azért volt, mert kifutottak az idõbõl, hanem valami "instant" lockdown volt<#nyes>. Utána volt gáz, mert nem tudtak idõben hozzáférni, Henry meg azt mondta nem nyomta meg a gombokat, de most már ugye egyértelmû, hogy mégis.

mukika
nekem is. 😊

#6846-ban be is linkeltem. 😊

LasDen
Amúgy nekem is a rhodos-i kolosszus jutott eszembe elõször.......😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

az csak a rajongok egy kitalacioja volt a sokbol, es ezzel megdolt.

magus
ja, akkor en ertettem felre

magus
nekem meg mindig nem fer a fejembe, hogyha eddig a sorozat flashbackjei arra mentek ki, hogy a szereplok kozotti kapcsolatot akartak bemutatni, hogy mindenki kapcsolodik mindenkivel, akkor mi az a magyarazat, hogy a gep veletlenul zuhant le. eddig nem arrol volt szo, hogy valogatott emberek ulnek rajta?

A lampa felkapcsolasa utan nyitottak ki 3 nappal.

magus
amugy csak en ertettem valamit felre, vagy amikor Desmond mondja Lockenak, hogy mikor kikeszult,, mert megolte a tarsat meg mittomen, akkor Locke ra 3 napra nyitotta ki a bunkerajtot. De az elso evad nem 3 napot olel fel...

Hunnenkoenig
Lol

Ez szerintem tök jo.
Az durva lenne, ha tenyleg a gombnyomogatas arnyekolta volna le öket.

Lasagne
sztem nagyon jó rész volt!AKinek meg az a baja hogy "szar mert egyre több kérdés,és alig válaszoltak meg valamit..." annak csak azt tudom mondani,hogy eddig miért néztétek?<#confused>én pont ezt szeretem benne<#kacsint>

GenGeorge
Én rájöttem!!! Ezek mind ógörög ufószármazékok az ötödik dimenzióból.
-ógörög a nagy láb miatt, ami engem erõsen a rhodos-i kolosszusra emlékeztet
-Ufók mert 4 lábújjuk van, de csak származékok, mert egészen emberiek.
-az ötödik dimenzióból azért, mert mi a f@szt keresnek itt.

Egyébként ez az egész sziget egy nagy patkánykisérlet, és csak azért kellett nyomkodiuk a gombot, hogy ne találja meg õket senki, tehát saját maguktól vették el a szabadulás lehetõségét, és sztem ez lesz az egészben a csavar, hogy miután a mágneses leárnyékolás megszünt, elkezdenek menekülni, a rabokat kimenekítí a 2 szotyiszemû és a sayid, és ebbõl lesz a sztori. szvsz.

Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...

Hunnenkoenig
En arra lennek kivancsi, Kelvin talalkozott-e az othersekkel? :-)))

Hunnenkoenig
Hat ne nekem mondjad. En altalaban ugy fogadom el a filmeket, ahogy vannak es csak nagyon durva hibak tünnek fel, de ha mar valaki felhozta, akkor miert ne lehetne ezzel is elcsapni az idöt?

LasDen
Én arra lennék kíváncsi, hogy Desmond v Kelvin találkoztak e Russzóval?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
S éppen ez a baj - mert ugyebár nem Andersen-mese a cuccos.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nem kell ennyire belebonyolodni, es mindent belemagyarazni mindenbe, a keszitok se teszik.

Hunnenkoenig
Az jo kerdes, hogy a szamitogepek hogyan eltek tul a dolgokat, hiszen mar a monitor is igen csak belilul, ha egy erösebb hangfalat teszel melle...

Ha mar egy magnes az övet is odavonzza a levegöböl a falhoz, az mar eleg erös magnesesseg. Tehat a 108. perc közeledtehez mar eleg erös ahhoz, hogy lestrapalja a szalagokat...

Ez egy eleg komoly logikai hiba, de hat ez van...

Hunnenkoenig
Marmint azelött, hogy Desmond meg nem jött meg a szigetre.

Hunnenkoenig
Ez bennem is felvillant, hogy most hogy megy be, hiszen az ajtok lent vannak, es csodalkoztam mikor minden akadaly nelkül odarohant a gephez, de valszeg mivel ök buheraltak az ajtot, hogy rafesthessek a terkepet, ezert epp nem volt összekötve a rendszer.

Gondolom pont ezert is lett manipulalva, hogy Kelvin tudjon szabadon jarni, kelni.

Szamitania kellett ra, hogy ha egyedül van es kimegy, lehet valamikor nnagyon kell rohannia, hogy be tudja ütni a szamokat.
Tudta, hogy mindig csak 108 perce van arra, hogy kint legyen.

Alig várom a harmadik évad bejelentését és a promó plakátokat a szereplõkkel. 😊 Én nagyon sajnálnám, ha Locke-ot, Desmond-ot, és a tisztelendõurat kizárnák a sorozatból. Egyéniségek mind egytõl egyig, és még lehetne mit kideríteni róluk. Szerintem.

Szerintem a végén az a nagy fény lehet:

1. Atomvillanás

2. nagy fényjelenség, amikor megváltozott a reaktor polaritása vonzásból taszitássá

A második változat azért lenne jó ha igaz lenne, mert akkor a harmadik évad úgy kezdõdne, hogy mind életben vannak, csak egy picit a falhoz vannak szegezve a kanalaktól meg a villáktól. 😊

precision
javítsatok ki ha tévedek, de vmit észrevettem most hogy ujra megnéztem az utso két részt
mikor desmond kiment kelvin után, és jött visszafelé, system failure volt, ugye. volt már egy ilyen system failure, amikor locke lába beszorult az ajto alá, nem? tehát ha nem ütik be a számokat idõben, akkor az ajtók leereszkednek, elvileg. ezzel szemben mikor desmond jött visszafelé, már régesrég rendszerhiba volt, az ajtók mégsem voltak leeresztve, simán hozzá tudott férni a géphez és beírni a számokat...lehet hogy ez csak 'bug' a sorozat készítõitõl, mindenesetre egy picit fura

Bazinga!

IMYke2.0.0.0
Én meg azon csodálkozom, hogy senkinek sem jutott eszébe a legalapvetõbb kétely: ekkora elektromágneses impulzus - ami még a leárnyékolt bunkerben is repítgette a tárgyakat - hogyhogy nem vágta tönkre az elektromos készülékeket, élükön a mágnesszalagos számítógépe(ke)t...!!!
Ja, és a legfontosabb:
- ekkora impulzus NEM MOST ELÕSZÖR szabadult el, ugye
- Desmond "ügyködése" folytán már 65 nappal korábban el kellett volna tûnjön minden program a szalagokról, ergo: az összes szalagos PC halott kellene, hogy legyen.
- Sayid csak a konzolt javította meg! A szalagos feldolgozó egységekhez hozzá sem nyúlt, tehát azok "sértetlenek" voltak...
Több, mint érdekes.

Én is úgy érzem, hogy a sorozat végén is lesz egy csomó miért. Szerintem -bármennyire is bírom a sorozatot- egy csomó rejtélyt csak ugy a pillanatnyi izgalom fokozása miatt raktak bele, az kész mestermunka lenne, ha mindent le tudnának valahogyan zárni. De engem nem is az érdekel, mert ebben az egészben az a legjobb, amíg újabb és újabb dolgok derülnek ki, majd újabb rejtélyeket kap az ember. Season 3 mikorra várható?

jaja ez tény ....tele vagyunk kérdöjelekkel..
de én ugy érzem, hogy a sorozat teljes végén is lesznek megválaszolatlan kérdések..😊