Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ezzel takarózni, hogy a fórum 99%-ka már látta a filmet csak azért holt gyenge dolog mert még meg sem jelent a felirat itt már mentek a hatalmas spoilerek, figyelmeztetés nélkül. Lehet, hogy ezerszer meg lett vitatva de ez a lényegen akkor sem változtat. Nem nagy meló beírni ennyit, hogy Spoier. Szóval vagy lustaság, vagy paréjság ha az önzés szó jobban tettszik akkor az...
Másrészt vannak új felhasználók vagy olyanok akik eddig nem vették elõ a sorozatot. Õk honnan a fenébõl tudják, hogy itt mi lett megbeszélve meg mi nem? Az egy mindenkiért stb.. itt nemigazán érvényesül de már én is úgy érzem, hogy túlspirázom a dolgot. 😊
Végülis király lett a második évad is így egybe. Gratu a készítõknek. <#worship>#worship><#worship>#worship> <#worship>#worship>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A szerelem önmagában is sokra képes, ha pedig van mögötte egy unlimited bankkártya, akkor meg aztán nincs lehetetlen ;]
Mivel ugye a sziget nyüzsög a hajotöröttektöl, repülögep utasoktol, meg mindenfele mezitlabas nepsegtöl, te is tudni akarnad, hogy valoban az all-e az ajtoban, akit mar 2 eve igernek :-)))
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Careful what you look for. You just might find it.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Lehet, hogy a csaj kihallgatott valami megbeszelest, amiböl reszleteket megtudott, de nem mindent es aztan logikazott. Vagy apja elvesztett egy aktat, amit ö veletlen megtalalt, vagy ilyesmi.
Azert mert tud valamit, meg nem biztos, hogy mindent tud. Ha tudna, nem keresne, hanem odavonulna.
Az apjat meg valszeg nem igazan csipi, ha az igy elcseszi az eletet. Szoval nem hiszem, hogy apja estimesekent meselte el neki a dolgokat, miközben atyai szeretettel atölelte.
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
a jegesmaci meg odauszott tudjátok globális felmelegedés alkalmazkodni kell 😄
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ha ugye a vegen a megfigyelok eszleltek azt az elektromagneses "robbanast" vagy nevezzuk, aminek akarjuk, abbol megis hogyan kovetkeztettek arra, hogy az barmi modon Desmondhoz kotodik? Vagy ha tudtak, hogy a szigeten lehet ilyen tema, akkor tudniuk kellett, hogy hol van Desmond, akkor miert kellett erre varni?
Tehat ertitek? Ha a csak keresi az eltunt szerelmet, akirol nem tud, akkor miert eppen egy ilyen jelbol kovetkeztetne ra, hogy az csak Desmond lehet?
Ez nekem total nem vilagos...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Én még mindig azt gondolom, hogy a másik csapatnak lehet valahol egy hiper-modern bunkerja, mindenféle cuccal felszerelve...
Amit meg arról írtatok, hogy Desmond nõjének apja van a Dharma mögött... valahol sántít ez az elmélet, mert ha ez igaz, akkor a csaj az apjától tud a dologról, mert máshonnan honnan? Ha viszont így van, akkor miért nem tudja, hogy konkrétan hol van a sziget?
Mi van akkor, ha a mágneses tér térerõtorziós hatása idõanomáliát okozott, épp amikor arrafelé szállt a repülõgép és ezért most az eltüntek nem a valós idõben élnek? Mint a langoierekben! (ha jól írom...) S mi van ha a készítõk ezért nyilatkozták azt, hogy nagyon fontos esemény, hogy most elõször látunk külsõ helyszínt valós idõben. Vagyishogy a sziget csak lost -éknak van valós idõben, senki másnak nem.
-Amikor Desmondra rátalál a csávó....mért kérdezte azt, hogy te vagy az? Kire várt? És ugyanezt feltette maga Desmond is, amikor "betörtek" hozzá.
-Az egyik részben olyan van, hogy Hurley kétpofára tömi magát, amikor Jin megjelenik egy életnagyságú kabalafigurával az oldalán, majd közli Hurleyvel, hogy õ koreaiul beszél hozzá, és minden meg fog változni. Még ha álmodta is az egészet vmi jelentõsége csak lehet....vagy az egyfajta elõkészítõje volt a további Daverõl való képzelõdéseinek?
A gép ajtajai meg nem nyilnak ki elektromos promlémák miatt. ez alap dolog. nem véletlen van mechanikusan zárva. Amúgy meg a zuhanás után még ment az egyik hajtómû...
Szóval remélem majd nem ezzel akarják magyarázni, mert az elég gázosan lenne.
A Lost-nál meg nyílvánvaló, hogy a színészek szerzõdése egy egész évadra szól, és azt biztosan tudják a készítõk, hogy hanyadik forgatási napig kell bejárni dolgozni a színésznek...
Persze mindenki más kontextusban használja a szmájlit, de mostmár legalább tudom, hogy akkor nem gondoltad véresen komolyan! 😊
Egyébként tag vagyok más fórumon is, de ennek az SG -nek a motorja nem igazán jön be, már megszoktam az IBB motoros fórumokat, ezért itt néha nem értek még dolgokat! 😊
Az is érthetetlen számomra, hogy a Gyöngy nevû bunkerben és amelyik felrobbant, a nyolcvanasévek technikai színvonalát láthatjuk, de az a bunker modernebbnek tûnt, amelyiket Kate fedezte fel... elég modern orvosi mûszerek, meg minden.
Egyébként úgy érzem, hogy az others csapatban széthúzás van, több okból is:
- Russo lánya, amikor Zeke nem figyel oda, Michael -t nyugtatgatja...
- szabadon engedte Clair -t (bár lehet, hogy ez volt a cél, amit akartak, már elvégezték a még meg sem született magzattal)
- Henry eléggé leteremti Zeke -t, amikor az letépi az állszakállát
De hogy ebbõl mi következhet, azt még nem tudom...
A másik háromban átfedések lehetnek, lehet, hogy csak két dologról van szó, egyrészt a füst, másrészt a mechanikusan nyekergõ valami.
Viszont! A lényeg, amit mondani akarok. Teljesen igazad van a marketing szerepben. <#vigyor0>#vigyor0> Kicsit csalódott vagyok. <#shakehead>#shakehead>
És akiket kértek? Jack, Kate, Sawyer ott volt a dzsungelben, amikor találkoztak a szakállassal. Letették a fegyvert. Ott elkaphatták volna õket. Nem? Ja, hogy Hurley is kellett? Persze, azért, hogy visszaküldjék. A dzsungelbõl Locke elvihette volna az üzenetet, õ is ott volt.
Elõször oda voltam ettõl a finálétól, de mostanra kezdem belátni, hogy elég nagy bullshit volt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
amúgy annak én sem örülnék nagyon ,ha túlságosan bevezetnének egy külsõ szálat(D. nõje)az már kicsit Prison B.-es lenne😊
Mondjuk szerintem is eleg gyenge magyarazat, de hat ez van.
Amugy durva, hogy az evadzaro ket oras reszt 17 nap alatt forgattak le es 5 nap volt az utomunkalatokra a sugarzasig. Ahhoz kepest, hogy szedett-vedetten van összedobva, eleg jora sikeredett :-)))
- szörny
- jegesmedve
- "intelligens" fekete köd
- "intelligens" védelmi gépezet
- emberi hangon kurrogó madár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nem nyomta meg)
A másik észrevételem, hogy amikor Henry azt mondja Locke-nak, hogy nem nyomta meg a gombot, akkor elvileg mégis megnyomta, és talán tudott is az egész jelentõségérõl, és talán õk azok, akik a piszkos munkát rájuk hagyják, vagyis a nyomkodást....de ha tényleg tudott róla, akkor miért akarta rávenni Locke-ot, hogy ne nyomja meg, mert nincs értelme??? Ez nem fér az agyamba, mert akkor (mivel az a hang is hatott rájuk) õk is meghaltak volna....
És van mégvalami, ami nem hagy nyugodni: Henry azt mondta, hogy õ Locke-ért jött, de a "csomagba" mégsem kérték õt....továbbá feleslegesnek tartottam Hurley-t elhívni, egyszerûen semmi értelme nem volt....A lóról, jegesmedvékrõl, gyilkos vaddisznókról és madarakról ne is beszéljünk....
A lenyeg, hogy az vagyok, barmit is jelentsen, es ezt büszken vallalom :-)))
@Blasta: En azon csodalkoztam, hogy az utolso reszben Kate elmondta vegre, hogy megtalalta az allszakallt es tudja, hogy csak szinhaz az egesz.
Hogy ezt miert nem tartotta fontosnak eddig közölni valakivel is, nem tudom.
Amúgy engem eléggé idegesít, hogy alap dolgokon átsiklanak.
Most tartok a 4. epizódnál, de feltudtak baszni agyilag eléggé, mikor elkezdték nyomkodni azt a kurva gombot anélkül, hogy normális magyaarázatot kapnának a miértre.
De legjobban a másik csapatból idegesített fel Anna Lucia nevü csaj. Ez a vagánykodás, amit mûvel ez szánalmas, Sawyer helyében egybõl nekitámadtam volna, hogy hogy képzeli, hogy így beszél egy vele azonos sorsú emberrel (azt csinálod mait mondok, etc...) :-DDDD
Szal ez gáz volt :-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
(viccel)
Bazinga!
Miért kell egymást ilyen módon b@szlatni.
Mindenki gyárthat teóriákat,és ugyanúgy megcáfolhatja bárki,erre van ez a topik.
Itt a HANGSÚLYON van a vita.
Nem kell egybõl leb@szni az embereket ilyen elánnal.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Már annyi lehetõség lett volna sokmindenre: pl. lehetett volna a filmbõl horror sorozat, tisztán sci-fi, utolsó emberig gyilkolós-ki marad a végén, meg nagyon sok irányba elmehetett volna, soxor nyitva volt rá a lehetõség, de mindig a legmeglepõbb utat választották és remélem, ezután is így lesz.
Mert ha mi itt kiokoskodjuk, hogy mi lesz szeptemberben, akkor utána minek nézzük majd?? Ez nem a született feleségek... úgysem az lesz, amire számítunk! 😊
A teóriát NEM történelemkönyv alapján gyártottam, hanem mitológia alapján. Mivel az egész film inkább mítikus, mint történelmi!
Egyébként meg a történeszek között sem egy lefutott kérdés, hogy hol is van igazán az emberiség bölcsõje, szóval mielõtt lefikázol, olvasd el mit írtam (egy szóval sem mondtam, hogy az történelmileg helyes, mert pl. az aranyszarvas legenda szerinted tényleg megtörtént?? mítosz, de a magyarság egyik legfontosabb mítosza!)
Na ja és ha majd hazaaérnek valószínû majd a gyerekének kell gondoskodnia róla mert egy alkoholista roncsá válik. Vagy csak simán egy roncsá.