22323
-
sorrow #10333 A lezuhant nő, Naomi miért hazudik?
Azt mondta, hogy megtalálták az egész gépet egy 4 mérföld mély árokban majd leküldtek egy robotkamerát és az összes utas ott volt.
Vagy nem hazudik és az othersek csináltak egy fake vízalatti felvételt összetört ám még egyben lévő ronccsal és gumibabákkal. (ez erőltetett lenne.) -
Dns5000 #10332 amugy nagyon isten volt a 3x19 is .Jol bekavar Lock a magnoval :P
Kivacsi vagyok mint nem akartak Katnek elmondani Jack es Juliet :)
Ja es meg van 1 gyerek a szigeten Russo es Ben lanya Alex
Es meg tuti lesz valami kavar Russoval meg a dinamittal, tuti nem potyara vitte el :)
Az egesz 3 evad tiszta izgalom, nincsenek szar toltelek reszek mint pl BSGben azt abba is hagytam amikor 4-5 szar resz volt egymas utan.Pedig ott eddig is csak evadonkent 2-3 igazan jo resz volt de ez az evad kesz bukas. -
Dns5000 #10331 godolkozz el azon hogy szuletett Claire babaja -
Lyan Kyj #10330 csak a tényeknek higyj, az embereknek soha!! -
gator #10329 Az igen , kis resz fog jonni !!! Hat en nem tudom itt mi lesz de kezd egyre istenkirallya valni a sorozat,igy a befejezo reszek vegefele ....
Hat peldaul ez a kep is ... áááá , nem térek magamhoz ... LOST FOREVER !!!!
De most kaoszban vagyok am en is a szigetlakokkal egyutt -Most tenyleg meghaltak vagy csak a Dharma project resze volt ez az egesz vagy a bermuda haromszoghoz hasonloan egy masik dimenzioba kerultek?
-
#10328 ÖÖÖ, lehet h már volt róla szó, de most nincs kedvem visszekeresgélni, de most átnéztem megint a 3. évados részeket, és Ben azt mondja Locke-nak, hogy a szigeten született. Ha minden terhes nő meghal a szigeten, hogy születhettett a szigeten? Mert akkor még nem volt ott Juliet h szérumokat dolgozzon ki... -
#10327 :D XD -
#10326 január? ellövöm a bal herém -
#10325 Es egy friss, mai hir meg, ugyaninnen:
Kristin akárki az E!-Online-nál mindig szeret jólértesült lenni, de az okés infók mellett, olykor lufikat is szokott eregetni. Mindenesetre tegnap meglebegtette (a hír a kollegájáé), hogy be fogják jelenteni hamarosan, hogy 1. a Lost-nak még 2 évada van hátra, 2. hogy januárban folytatódik a sorozat, ismétlések nélkül és 3. hogy más, korábbi időpontban. -
#10324 Na tehat, akkor az infok, amik alapjan irtam a 100 reszt.
A forrasom a Sorozatjunkie, ez a hir 2007.01.15-i.
Lost: Foglalja össze, akinek két anyja van, hiszen annyi minden elhangzott a sorozatról. Mindenesetre egy biztos. A sorozat két agya Carlton Cuse és Damon Lindelof az ABC tudta nélkül kijelentette, hogy úgy 100 epizódban gondolkodnak. Megemlítették, hogy a csatornával is beszéltek arról, hogy közeleg a végjáték, ami 90-100 epizód fele valósulna meg a tervek szerint, így nem kellene rossz (filler) évadot készíteniük. Az 1. évad a tervek szerint a bemutatkozás volt, a 2. évad a lejáróról (hatch) szólt, a 3. évad középpontjában a Többiek (Others) vannak, míg… Nos, a 4. évadnak is már megvan a fő témája, de erről természetesen nem szóltak. Ezt követné egy rövidített lezárás. A készítők tervei szerint.
Lindelof-ék a sorozatot az X-aktákhoz hasonlították, amit szerintük a 7. évadban kellett volna lezárni, de a FOX mindent ki akart sajtolni anno a sorozatból. Jelen esetben az ABC is ezt tenné és itt jön be az a ‘dolog”, hogy lehet a mostani showrunner-ök nélkül is folytatni a sorozatot. Vagyis, ha a csatorna nem megy bele a lezárásba (és ők fognak dönteni), akkor lehet, hogy jóval tovább is mehet a Lost (a színészek szerződése 6-7 évadra szól), max más készítőkkel. Persze minden nézettségfüggő lenne. Ja, és úgy tűnik, hogy a következő évad a 22 résszel már zsinórban, szünet nélkül fog jelentkezni, akárcsak a 24 mostanában.
-
#10323 Teljesen igazad van:) -
#10322 Én ezt arra írtam, hogy beírtátok, hogy a 100 rész az hány évad. Mivel ugye alap matematika, hogy 100/24 nincs meg 5-ször, ezért írtam a 4-et... :) -
#10321 Szerintem reális a 6 évad. Az 1. évad után nem hittem volna hogy 3. is lesz, mégisszép story kerekedett ki. Az a gáz, hogy már így is nehéz emlékezni minden szálra. Lassan érdekes lenne újra elkezdeni a sorozatot, mert az 1. részeket már 3 éve láttuk, és szinte el is felejtettük őket.
homeless: a dharma gumin jót röhögtem :) -
#10320 ált. ha sikeres a sorozat akkor évad közben berendelik a következőt...
de olvastam olyat is, hogy ha nagyon sikeres akkor 3-4 évadot is megrendelnek (asszem ilyen volt a Vészhelyzet).... -
#10319 Olyan sok évadot nem hiszem, hogy előre megrendelnek általában szerintem csak egyet-egyet szoktak, és ha az sikeres, akkor nyáron eldől, hogy jöjjön e a következő. vagy ha nagyon sikertelen, akkor idő előtt befejezik. -
#10318 erre adjál már légy szíves vmi linket, en ezt meg nem hallottam -
kandzsal #10317 JAja 6 az már nagyon sok lenne de én eltudnám viselni ha a többi is ilyen jó lenne mint a többi;)Épp most néztem megint a legutóbbit és elég idegesítő ahogy kate nyalizik Jack-nek az meg főnökösködne egyből....... -
#10316 jaja, sztem is, dehát a készítőknek a pénz az elsődleges, és elég sikeres a sorozat...
Nehéz minden évadot olyan jóra csiálni mint az eddigiekt... -
#10315 6? ejj....az már túlzás :( -
#10314 neked lehet 4 de a készítők 5-re terveznek... -
#10313 Nemrég írták alá a szerződést még 3 évadra, szal 6 lesz. -
#10312 nekem csak 4... -
#10311 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kizárt.. Lock olvasta Sawyer aktáját és azért ment Locke Sawyerhez hogy ölje meg azt a csávót.(mert Locke képtelen volt rá) -
raymond01 #10310 És mi van ha Ben mondta Lock- nak hogy ejtsen el vmit Sawyernek! -
#10309 Nekem csak 5 -
Athlon64 #10308 Azt bírnám, ha a sorozat végére kialakulna egy kissebb fajta háború Sayer+Said csapata és Ben csapata között.
Lock esetleg meghalna a végén mert Ben rájönne, hogy mégsem illik közéjük és információt szívárogtat ki.
És a néhány túlélő meg megmenekülne, mintha Dr. Morum szigetéről szabandúlnának... /a megmenekülést már csak egy távolodó kameranézetből mutatnák..../ -
#10307 Oké, 100 rész az 5-6 évad:) -
#10306 Elvileg a keszitok 100 resz korul szeretnek befejezni, ezt mondtak egy nehany honappal ezelott, asszem! -
#10305 Ha jól emlékszem 5-6 évad van betervezve -
homeless #10304 Kate miért nem tudja, hogy terhes? Nemigaz, hogy nem vette észre, hogy sawyer bele élvezett(vagy használtak dharma gumit?). Na jó még nem derűlt ki, hogy terhes, de szerintem az. -
#10303 Szerintem is ez lesz!Amúgy már senkinek nem lehet hinni!Remélem a 4. évaddal lezárul a sori mert már nem tudom a fejemben tartani a történteket és a titkokat. -
#10302 Attol felek, Dharmarol meg nem fogunk tul sokat megtudni, elvileg a 4. evad fog arra jobban rakoncentralni! -
raymond01 #10301 A következő rész Benről fog sztem szólni ha már benne lesz a fiatal Ben! (imdb-n láttam)
A promóját elnézve biztos elmeséli a Dhramások történetét hogy mit csináltak, tuti rész lesz biztos! -
Athlon64 #10300 mondhatni 100%-ig egyetértek veled!
-
Athlon64 #10299 Na ez egy érdekes rész volt. Kiváncsi vagyok, hogy most akkor Jack doki kivel is van?!
Kinek és miért akarnak szólni? Bennek?
Na majd egy hét múlva megtudjuk.
Amúgy az előző néhány hozzászólásomban épp azt firtattam, hogy mi van azzal a kutatócsoportal aki Desmond-ot kereste, hát tessék. A helikopteres csaj, Naomi az egyik közüllük.
Locke pedig rendes fickó, hogy Sawyernek elárúlta mire is készűl Ben.
Amúgy ezekszerint mégis csak Sawyernek kell a fönöki szerepet betöltenie, mert Jack szándékai kétségesek.
Gondolom elsősorban csak magára gondol, hisz a táborban a többieknél már egyszer alkut kötött... -
Lyan Kyj #10298 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sztem azt akarták közölni vele, h terhes.
-
#10297 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondoljátok hogy Juliet elmondta Jack-nek, hogy Ben külde közéjük mint kém és, hogy hamarosan jönnek az otherök a terhes csajokért? végülis elképzelhető...de ha ez így van, akkor Jack miért nem figyelmezteti a többieket és készülnek fel a harcra? -
Larvin #10296 Azt a képet ahogy Lokkk kinéz mikor a hátára veszi a zsákot be kéne keretezni :D -
raymond01 #10295 jaja
Naomi a Las Vegas soriból! Ez jó!
A többiről meg csak annyit hogy a tégla dolog le van zsírova sztem Jackkel. -
#10294 nem tudom de ez a rész nekem nem ütött annyira mint mondjuk az előző....
azon a pár fontos infón kívül semmi xtrát nem nyújtott a számomra...
Katet simán megrugdossnám......faszé nem tud titkot tartani.... :D
Sayid a legjobb arc a szigeten....ő legalább akar válaszokat.....