22323
-
#22283 http://www.chronologicallylost.com/ -
#22282 régen olvastam, hogy készül egy olyan rajongói változat, ami IDŐRENDBE teszi az összes részt, és úgy lehet megnézni.
úgy kezdődik, hogy egy hajótörött terhes nő kisodródik egy szigetre.
vajon ez elkészült? van-e hozzá felirat? lehet valamit tudni erről? :D -
#22281 DZSEKK -
#22280 Nem kell feléleszteni, biztos vagyok benne, hogy semmi jó nem sülne ki belőle. Lost egy gyönyörűen felépített, lezárt kerek történet. Nem kell piszkálni:) Lásd mi történt a Prison Break-el is:) -
#22279 visszamennek Kétért -
#22277 Még mindig nincsenek hivatalos megbeszélések a Lost felélesztése kapcsán. A szándék persze továbbra is meg van az ABC-nél, rajta van a listán. -
#22276 -
Blacktom #22275 8 -
#22274 4 -
#22273 -
#22272 16 -
Blacktom #22271 15 -
#22270 Abrams közreműködése ebben annyi volt, hogy segített tető alá hozni ás megrendezte az első 2 részt. aztán csak exec producer volt. Mindenért Lindelof és Cuse felelt, ami a sztorit illeti. -
IXEMGabeo #22269 basszus...csak nehogy elrontsak...ha meg is tortenik remelem valami profi csapat karolja fel es JJ Abrams is kozremukodik benne ismet...azert a regi csapatbol akik a szigeten maradtak Hurley, Ben, Desmond (tulelte?) veluk lehetne a sztorit folytatni -
#22268 Damon Lindelof abban bízik, hogy ha (illetve amikor) feltámasztásra kerül a Lost (amit kíváncsian és izgatottan vár), akkor nem az eredeti sorozat karaktereit fogják használni, hiszen ők megkapták a lezárásukat. -
#22267 -
IXEMGabeo #22266 FRENK LAPIDUS -
#22265 DZSEK -
#22264 SZÓJER -
#22263 We have to go back!!!! -
#22262 8 -
#22261 4 -
Blacktom #22260 KÉT -
#22259 Oooo, en tudom. Anno, amikor meg tenyleg ismeretlenek voltak a hasonlo sorozatok, az HBO gondolt egyet osszehozta ezt a sorozatot. Csakhogy meg gyerekkent is meg tudtam mondani, hogy ennek az egesznek soha nem lesz vege, kerdesekre kerdes volt a valasz, par resz utan idegesito volt :/
Latom, ket evadot futott. Volt egyaltalan ertelme, kiderultek ertelmes dolgok? :D -
SAFIII #22258 Nem igazán láttam, hogy valaki említette volna (egy eset kivételével) a Carnivale-t, a Vándorcirkusz c. sorozatot.
Mostanában azt nézem, a 6 rész le se tagadhatná, hogy hatással volt a Lost írókra.
Esetleg valaki érti miről beszélek? -
#22257 Üdv!
Lost (Eltűntek) 3-6. évadát keresem vételre. Akinek vannak felesleges, "porosodó" díszdobozos évadai, írjon! -
SAFIII #22256 Én visszamentem.
Hétfőn elintéztem, hogy gipszben legyen a karom.
Szal beizzítottam, de a 3. évadtól.
Egyszerűen hiába eltelt 10 év, még mindig a legjobb.
Akár hogy nézem, annyira össze van rakva ez a sorozat, hogy az nem is igaz és még mindig találok benne újat.
A Jin féle apaletagadós jelenet kellően szomorú, az első Jacob látogatás meg elég erősen horror.
Plusz a rengeteg WTF meg misztikum.
Kár, hogy a Rejtély messze nem lett ilyen erős és kidolgozott.
Egyébként azt kezdtem el nézni, de egy rész erejéig átváltottam, aztán maradtam.
Az a feeling, ami árad a sorozatból...
Szerintem ezért is lett kevésbé jó a 6. évad.
-
#22255 én emlékszem mikor először láttam azt a részt, le se esett hogy a sziget után van, hanem hogy még a baleset előtt ismerték egymást persze utánna le esett. -
#22254 we have to GO back két -
#22253 we have to back két -
#22252 -.- -
#22251 Csak kamu -
#22250 Foyltatódik a LOST -
#22249 Mekkora kiralysag volt ez a sorozat, legnagyobb wtf-okkal. Ujra kene nezni megint. We have to go back, Kate! -
#22248 -
#22247 Ma van a 11. évfordulója a pilotnak :)
-
IXEMGabeo #22246 mostanaban sorra halnak meg a magyar hangok... -
#22245 :-/ -
#22244 meghalt Desmond magyar hangja :C -
#22243 Azért tisztázzuk, hogy ez egy elég szar film és ez a poén a leges-leges legvégén van, kettő másodperc az egész