Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#7023 még májusi, és akkor sem volt már teljesen friss infó
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Az évadzáróban látott lábszoborról megtudjuk, hogy az a sziget történelmében jelentõs szerepet játszott, kiderül, hogy mielõtt a '70-es évekban a Dharma a szigetre érkezett, kik éltek ott.
Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A halál csupán a kezdet...
egész jó
Love is a name,sex is a game. Forget the name and play the game !!!
Kis kritika: Nagyon tömött es apro a hirek reszlege. Kicsit szet kene bontani es nagyobb fontot hasznalni, valamint a helyesirasra figyelni.
Elsö sorokbol kiemelve: "egyrészt j külsõt kapott, másászt változott a szervezési tematika"
Reklámnak ne vegyétek, de nem tudom, tudtok-e róla, csináltam én is egy Lost oldalat. Persze, persze most mindenki azt mondja, sok lost oldalat láttam már, de azért ha kedvetek van, nézzetek rá.
http://www.lostsite.hu
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
AZ válik valóra amit szeretnének.. pl a tólószékes újra jár... akkor a rákos csaj +gyógyul stb, akkor a drogos leszokik... stb stb... majd kiderül késõbb... kinek van axn adója ?
Ma van karácsony? igen.. vagy nem??:O ha nem tudod eldönteni, nézd meg ezt: www.isitchristmas.com
mert 10 étõl, midennap menifog 1 epizod, és mire a végéhez érnek cska lelesz szinkronizálva....
de felfogom õket hivni, hogy lefogják-e adni
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
..PONT
Ha csak haver es igazabol a szineszkedes nem nagyon a zsanere, akkor megertem.
Lehet, hogy elhivatott autoszerelö a csavo es csak hobbibol szeret beugrani neha-neha. Vagy kell a kis fizeteskiegeszites :-)))
Csori Boone... Eleg szar lehet, mikor igy kiirnak egy sorozatbol es felaldoznak a nezettsegi index isteneinek oltaran...
De "be volt igerve" egy foszereplo halala, ez lett Boone kesobb. Ez sem elore eltervezett volt, egyszer csak kipattant, felhivtak a Boone-t jatszo szineszt, elmondtak neki, persze nem orult nagyon.
Ezeket az informaciokat a Lost - Az eltuntek kronikaja konyvben olvastam, nagyon sok erdkesseg van benne a szinfalak mogul. Sztem nagyon sokerdekesseg van benne.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
ALien
ALien
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ami a kiindulást illeti, mármint hogy Jack halálát tervezték. Most azt olvastam a nagy keresgélésben, hogy tényleg tervezték a dolgot, és Kate lett volna az ún. leading character. Csak aztán ezt elvetették. Fene tudja. A Mayday-nek azt a mondatát nem értem, hogy "nem engedték". Ki az, aki ezeknek megtilt dolgokat?
Careful what you look for. You just might find it.
Mondjuk olyanrol meg nem hallottam, hogy egy szinesz a pilot resz leforgatasa közben ugy dönt hogy "kilep a sorozatbol", hiszen meg nem is volt sorozat. Max mikor elvallalta a szerepet, szolt, hogy csak a pilotot tudja vallalni. Ami valoszinütlen, mert akkor nem is alkalmaztak volna.
Persze minden lehetseges...
Bar ilyen projekteknel szerzödesek vannak eleg komoly összegekröl es nem hiszem, hogy egy csoro kis szinesz (vagy tan latta valaki is azota mashol?) nagyon ugrabugralni tudna, ha a szerepe 20 reszre van megirva, de ö az elsö utan meggondolja magat.
Mikor Matt LeBlanc az All the Queens Men-t forgatta hetfötöl szeradaig europaban forgatott, csütörtöktöl vasarnapig meg LA-ben a Friends-et.
A studio csak ugy engedte el, hogy szerzödes lett irva, hogy amennyiben csütörtök reggel nincs ott a forgatason minden napert, amit kesik, nehany millio dollar (mar nem emlekszem mennyi pontosan) karteritest kell fizetnie.
Ezert minden szerdan nagy volt a stressz a szeten (AtQM), hogy sikerüljön befejezni az aznapi adagot es elerje a concorde-jat NY-ba.
Es ö pedig azert megis a Matt LeBlanc volt, aki akkor mar reszenkent 10 millio dollart kapott.
Egy ilyen kis pilotat alakito senki örül, ha szerepet kap, nemhogy meg lemondogassa azt...
Na de vegül is mindegy... Anekdotanak jo...
Ma van karácsony? igen.. vagy nem??:O ha nem tudod eldönteni, nézd meg ezt: www.isitchristmas.com
aznap, vasárnap éjjel, meg héfõn este, meg éjjel
akko minek tennék be még 2×????????
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Careful what you look for. You just might find it.
^^
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”