Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

annál több csöppet 😊
#7023 még májusi, és akkor sem volt már teljesen friss infó

IMYke2.0.0.0
19 napos.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jaja, kb egy hónapos.
quack
szvsz sokkal jobb, mert már én is az islostarepeat.com oldal alapján tudtam csak tájékozódni annyira kavargatták

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

old news

precision
12 hét szünet...ezek nem normálisak <#wilting>

Bazinga!

3. évad vetítési rendje: 6 rész folyamatosan október 4.-étõl, akkor lesz egy mini cliffhanger, majd 12 hét szünet, és utána februártól a hátralévõ 17 részt megint folyamatosan, szünet nélkül adják le.(az ABC-n)

Az évadzáróban látott lábszoborról megtudjuk, hogy az a sziget történelmében jelentõs szerepet játszott, kiderül, hogy mielõtt a '70-es évekban a Dharma a szigetre érkezett, kik éltek ott.

Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!

RelakS
Nagyon yóóóóó 😄😄😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Mayday
Feliratosan adta le allitolag a finale zaro ket reszt a magyar ado.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Fenrir
Valószínüleg lemaradtam az okokról, de miért nincsen még mindig 2x23 szinkronos rész?

A halál csupán a kezdet...

láttam south parkos lost-ot

egész jó

Love is a name,sex is a game. Forget the name and play the game !!!

Hunnenkoenig
Fasza!

Kis kritika: Nagyon tömött es apro a hirek reszlege. Kicsit szet kene bontani es nagyobb fontot hasznalni, valamint a helyesirasra figyelni.

Elsö sorokbol kiemelve: "egyrészt j külsõt kapott, másászt változott a szervezési tematika"

Ability
Opera alatt bugzódik néha, de egyébként nagyon faja oldal. Szép! Grat! 😊
hispan2
Á üdv mindenkinek!

Reklámnak ne vegyétek, de nem tudom, tudtok-e róla, csináltam én is egy Lost oldalat. Persze, persze most mindenki azt mondja, sok lost oldalat láttam már, de azért ha kedvetek van, nézzetek rá.
http://www.lostsite.hu

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Na meglestem 2 évadot a lsotból... hát kiv vovk a folytatásra... szerintem kisérleteznek velük virtuálisan... képzelik az egészet.......
AZ válik valóra amit szeretnének.. pl a tólószékes újra jár... akkor a rákos csaj +gyógyul stb, akkor a drogos leszokik... stb stb... majd kiderül késõbb... kinek van axn adója ?
mukika
hát szeptemberben az axn tuti nem kezdi el vetíteni, mert akkor lesz amcsiban az éved premier. salz ha adja, akkor az megint min. 2007 eleje lesz az axn-en.

Újsreek44
De. Asszem szeptemberbe.. amikor az AXN-enmeg már a harmadik <#beka3><#crazya>

Ma van karácsony? igen.. vagy nem??:O ha nem tudod eldönteni, nézd meg ezt: www.isitchristmas.com

quack
jin lolz

nud

nud

Dave9214
haljátok, sztem lefogják adni a utolso 2-t magyarul az axn-en....
mert 10 étõl, midennap menifog 1 epizod, és mire a végéhez érnek cska lelesz szinkronizálva....
de felfogom õket hivni, hogy lefogják-e adni

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

mNzJean
Nem akarnál elhúzni innen ? Hihetetlen ,hogy minden topicban elõkerül egy két ilyen gyökér.Menj a gumiszoba topic-ba oda való vagy.<#levele>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

macselek
Csácsá!!! Nem tudja valaki hogy mikor lesz a lost második évadja az rtlen?

FASZ NOOBS OK<#lama>
..PONT

Hunnenkoenig
Na igy mar maskepp hangzik valoban :-)
Ha csak haver es igazabol a szineszkedes nem nagyon a zsanere, akkor megertem.

Lehet, hogy elhivatott autoszerelö a csavo es csak hobbibol szeret beugrani neha-neha. Vagy kell a kis fizeteskiegeszites :-)))

Csori Boone... Eleg szar lehet, mikor igy kiirnak egy sorozatbol es felaldoznak a nezettsegi index isteneinek oltaran...

Mayday
Szoval a keszitok, Abrams es Lindelof ugy terveztek, hogy Jack meghal, megpedig a pilot vegen. Erre Steven McPherson, a Touchtone feje azonban azt valaszolta, hogy minek birjak ra a kozonseget, hogy bizalmat szavazzon az orvosnak, ha aztan kinyirjak? Embereink azt valaszoltak, hogy eppen ez benne az izgalmas, McPherson azonban hajthatatlan volt. Es rajta kivul tobben is nyugtalankodtak Jack halala miat. Aztan leultek targyalni, plusz meg veluk nehanyan, tobbek kozott Susan Lyne, az ABC Entertainment elnoke, es dontottek Jack sorsarol, es hogy milyen kovetkezmenyekkel jar, ha eletben marad.

De "be volt igerve" egy foszereplo halala, ez lett Boone kesobb. Ez sem elore eltervezett volt, egyszer csak kipattant, felhivtak a Boone-t jatszo szineszt, elmondtak neki, persze nem orult nagyon.

Ezeket az informaciokat a Lost - Az eltuntek kronikaja konyvben olvastam, nagyon sok erdkesseg van benne a szinfalak mogul. Sztem nagyon sokerdekesseg van benne.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

mNzJean
Hány éves vagy 12 ?<#idiota>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

egyépként angol hang jobb mint a magyar és ha nem tud olvasni akkor ne néze meg a 2évad utolsó 2részét õ baja

ALien

hogy lehet valaki enyire szánalmas

ALien

IMYke2.0.0.0
<#kocsog><#lama><#taps>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Van igazságod, én is elbizonytalanodtam, miközben beírtam a dolgot. De ha egyszer ezt olvastam. 😊 Most utánanéztem egy kicsit. Valahol ezt írják: "The pilot that was killed by the monster, although uncredited, is played by Greg Grunberg, J.J. Abrams' childhood friend who has appeared in almost every one of Abrams' productions." Szóval nem teljesen noname a tag. De valszeg tényleg az volt, hogy a JJA meghívta a haverját, szerepeljen már ebben a sorozatában is egy kicsit, ennyi.

Ami a kiindulást illeti, mármint hogy Jack halálát tervezték. Most azt olvastam a nagy keresgélésben, hogy tényleg tervezték a dolgot, és Kate lett volna az ún. leading character. Csak aztán ezt elvetették. Fene tudja. A Mayday-nek azt a mondatát nem értem, hogy "nem engedték". Ki az, aki ezeknek megtilt dolgokat?

Careful what you look for. You just might find it.

pszt.

AKKOR IS IGAZAM VAN TE FASZ NOOB

IMYke2.0.0.0
Öröm volt látni a teljesen értelmetlen, önlejárató kitörésedet... soha-viszont-nem-látásra! <#integet2>

IMYke2.0.0.0
Én még anekdotának se mondanám...

Hunnenkoenig
Ha ez igaz, a pilota azota szidja minden felmenöjet. Marmint a sajatjat. Nameg naponta 3 kg hamut szor a fejere, amit elötte egy oran keresztül a falba vert (fejet).

Mondjuk olyanrol meg nem hallottam, hogy egy szinesz a pilot resz leforgatasa közben ugy dönt hogy "kilep a sorozatbol", hiszen meg nem is volt sorozat. Max mikor elvallalta a szerepet, szolt, hogy csak a pilotot tudja vallalni. Ami valoszinütlen, mert akkor nem is alkalmaztak volna.

Persze minden lehetseges...

Bar ilyen projekteknel szerzödesek vannak eleg komoly összegekröl es nem hiszem, hogy egy csoro kis szinesz (vagy tan latta valaki is azota mashol?) nagyon ugrabugralni tudna, ha a szerepe 20 reszre van megirva, de ö az elsö utan meggondolja magat.

Mikor Matt LeBlanc az All the Queens Men-t forgatta hetfötöl szeradaig europaban forgatott, csütörtöktöl vasarnapig meg LA-ben a Friends-et.

A studio csak ugy engedte el, hogy szerzödes lett irva, hogy amennyiben csütörtök reggel nincs ott a forgatason minden napert, amit kesik, nehany millio dollar (mar nem emlekszem mennyi pontosan) karteritest kell fizetnie.

Ezert minden szerdan nagy volt a stressz a szeten (AtQM), hogy sikerüljön befejezni az aznapi adagot es elerje a concorde-jat NY-ba.

Es ö pedig azert megis a Matt LeBlanc volt, aki akkor mar reszenkent 10 millio dollart kapott.

Egy ilyen kis pilotat alakito senki örül, ha szerepet kap, nemhogy meg lemondogassa azt...

Na de vegül is mindegy... Anekdotanak jo...

Mayday
Mindenesetre 3. evadra ne szamits 😊

Újsreek44
na mind1, majd meglássuk

Ma van karácsony? igen.. vagy nem??:O ha nem tudod eldönteni, nézd meg ezt: www.isitchristmas.com

Újsreek44
csakhogy ismétlés má vagy 3× volt :S
aznap, vasárnap éjjel, meg héfõn este, meg éjjel
akko minek tennék be még 2×????????

quack
pl ismétlés?

Újsreek44
ha már vége a 2. évadnak, akkor 16-án vasárnap milyen rész lesz megint az AXN-en???? Oda még II. évadot írtak.........msot akkor mivan? <#nemtudom>

Újsreek44
hát pedig volt felirat

PiszkosFred
...vagy producerrel ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Én azt olvastam, hogy eredetileg Jack halt volna meg úgy, ahogy végül a pilóta. A legelsõ részrõl beszélek természetesen. Csak aztán, állítólag, a pilótát játszó színész valamiért úgy döntött, hogy kiszáll a sorozatból, így õ "halt meg", Jack meg maradt.

Careful what you look for. You just might find it.

Hunnenkoenig
Biztos lefeküdt a csunya dagadt producernövel...

Mayday
Elmondtak a keszitok, hogy abszolut azt terveztek, hogy Jack meg fog halni, csak aztan nem engedtek meg nekik.

quack
lol emlekszem lattam vmelyik "újság" (epizod vagy vmi ilyen okadek) reklamjat amikor ment retken az elso, ujsag cimlapsztori: miért kell jacknek meghalnia?
^^

quack
nem tech baki mert mar lehetett tudni elotte h angolul, felirattal fog menni (nekem legalabbis valaki emlitette mar szombaton)

És nem tudjátok hogy mikor adja le szinkronosan az AXN? Mostanában? vagy kell még rá várni legalább egy hónapot?
PiszkosFred
Lehet kifutottak az idõbõl. Végülis a season 2 finálé elég friss, elképzelhetõ hogy nem jutott rá már idõ, hogy a szinkronstúdióba elvigyék. De lehet csak sima tech baki is. Mindenesetre a finálé beszerezhetõ netrõl, és van hozzá felirat, aki akarja, be tudja pótolni a dolgot. Egyszer majd lesz hozzá szinkron is. Az már más kérdés, hogy kár a szinkronra fordított pénzért... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”