22323
-
#10654 Miket olvastal meg? Meselj, isszuk szavaid. -
#10653 Igen. De az elso reklamblokk vegen bennemaradt egy focim, kb 4-5 sec, azt kell majd korrigalni. Vagy manualisan, vagy ha a lejatszod amit hasznalsz tudja ezt, akkor azzal. -
#10652 Aha. Valószínű. -
Nagy01 #10651 Ti fogtok 7 nap pontosabban 6 nap múlva bocsánatot kérni =). -
#10650 fú de okos ember vagy! Te aztán marhára tudod....zseni palánta... -
Lyan Kyj #10649 ha így folytatod, neked se lesz itt sg-n. -
#10648 igen....biztos.....okos vagy.... -
Nagy01 #10647 Nem viccből mondtam=)...télleg nincs tovább...:( -
Nagy01 #10646 Mármint nem a 3.évadban hanem véglegesen...vagyis nuku folytatás:((( -
Nagy01 #10645 Készüljetek fel arra hogy 6 nap múlva azaz csütörtökön lesz az uccsó lost rész :(((( -
#10644 Nemtudjatok, hogy a Caph fele 21. reszhez keszult felirat elketyeg a Proper felevel is?
Mert a Caph felet nukeoltak :( -
Lyan Kyj #10643 így van, +ha ők lettek volna, igen érdekes módon parkoltál le a hajót, gyak. a sziget közepére:) -
#10642 Szerintem a Black rock legénysége nem lehet őslakos. Kizárt, hogy ők építették volna a 4 lábujjú szobrot... -
#10641 Lehet, hogy poénnak szántad, de én meg pont arra gondoltam a múltkori résznél, hogy az others-szök esetleg a hajó legénysége és ott élnek már pár száz éve. -
#10640 Megnézném, ha lenne felirat hozzá. -
#10639 Akkor elnézést kérek! -
#10638 Sztem nagyon sok mindent megválaszolt a két készítő ebben az answers részben :) Pl már tudjuk miért lőtte le Ben Lock-ot. (Sokat gondolkodtunk, hogy netán tesztből, vagy más terve van...a válasz a kisfilmben) :)
De rakás másra is választ adnak amiben bizonytalanok vagyunk! Nézzétek meg! -
#10637 Nem a sorozathoz keres, hanem ahhoz a musorhoz, amelyben a keszitok valaszolnak par dologra, es magyaraznak meg egy-ket kerdeses szituaciot a sorozatkal kapcsolatban.
Bar ketsegtelen, ha lesz hozza sub, a harom oldal valamelyiken lesz. -
#10636 Igen, itt:http://home.of.donsystem.hu/
vagy itt:http://lostfeliratok.extra.hu/
esetleg itt:http://www.janosekweb.com/hosszupuska/index.php
próbálkozz! -
#10635 A lost.s03.the.answers.hdtv.xvid-xor -hoz van valahol felirat? -
mentos-boy #10634 de Lock bácsi nagyon jól érzi magát a szigeten /a lövést leszámítva/ hogy nem kell toószékeznie, viszont a srácok nélkül meg unalmas lenne neki egyedül, szal valahol érthető h nem akar elmenni, az a tengeralattjáró pedig nagyon alkalmas lett volna arra -
Lyan Kyj #10633 nem megsemmisíteni akarják, hanem lekapcsolni a zavarást.
Amúgy a vezetékre értettem.
+ #10632 -
Larvin #10632 A kábelt, ha elvágják akkor lőttek a tervnek, mert arról valszínű értesülnek azonnal! -
Larvin #10631 Nekem először az ugrott be, hogy a szőke az a csaj akit hasbalőttek Desmond hajóján, de nemtom lecsekkolni mert nincs meg az a rész. A puskás csaj is ismerősnek tűnik valahonnan... de lehet tévedek -
#10630 Elvileg ha megsemmisítik nem lesz rá többé szükségük, mert jön a segítség. Épp az a cél, hogy megsemmisüljön. -
#10629 Az jó mert én ilyet nemláttam :( -
#10628 Szerintem a Dharma nem tette volna a víz alá az áramellátót. Oda volna a legnehezebb eljuttatni az áram előállításához szükséges alapanyagot. Napenergiával nem működhet, mert víz alatt van, ugyan emiatt nem jó a szél sem, vízenergia meg megint nem lehet, mert hiába van körülöttük az óceán nem mozog olyan mértékben, hogy az egész szigetet eltudná látni energiával. Szerintem biztos, hogy nem onnan jön az áram, de majd meglátjuk mi lesz. -
Lyan Kyj #10627 ez bennem is felvetődött. Meg sztem badarság lenne megsemmisíteni vmit, amit később használhatnának (ugye, Locke????) -
#10626 már tegnap láttam, de most jutottam el a véleményezéséhez......
nagyon jó rész volt....és jó felvezetése a grande finale-nak.....és megin bebizonyosodott, hogy Sayid a legjobb arc.... :D -
#10625 új szereplők -
#10624 és ki az a 2 csaj a végén amúgy? -
#10623 De az nem lehet amúgy hogy nem a sziget ad áramot a vízalatti hatchnek hanem fordítva? Szal hiába vágják el a vezetéket, a bunker működik tovább "csak" a szigeten lévő bunkerek áramellátása szünik meg, hm?:) -
#10622 gondolom azért nem vágták el mert Desmond látomását követik...bár ez nem mentség arra hogy Saidnak ez miért nem jutott eszébe...mármint a vezeték elvágás :D -
Lostmania #10621 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és ha a Sziget őslakossága a kalózok leszármazottai? Na? Vagy maguk a kalózók? :) -
#10620 ugyanez jutott eszembe nekem is... :) -
Lostmania #10619 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. Lyan Kyj: anyum is azt mondta, hogy a kapitánya, de miért lenne pont a kapitánya?
2. Nagyon bírnám, ha az új szezon egy 17. századi kalózcsatával indulna :) -
Lyan Kyj #10618 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!4. igaza van, a hajó (Black Rock) kapitánya Jacob. De ettől még bárki lehet, ha ugye az idősíkkal gondok vannak a szigeten. -
raymond01 #10617 Azt a vezetékes dolgot én sem értem....
Még a második és a harmadik évad között volt ilyen Answers szerő dolog és ott lettek felsorolva hogy kb mik várhatóak ebben az évadban és akkor mondták hogy lest majd egy víz alatti állomás, erre ez is a fináléban derül ki! Pedig azt hittem hogy az volt ahol Jacket tartották fogva, emlékeztek azt is elárasztotta a víz egyszer!
Amúgy ebben a Dharmaás akármiben az a jó hogyha már végleg kifogytak az ötletekből (amit kétlek) akkor mindig előhoznak egy új még eddig nem látott bunkert! -
#10616 Lost.S03.The.Answers.HDTV.XviD-XOR - "Visszatekintés a két főmufti segítségével pár kérdésre, amire választ adott a Lost.
--
A series recap exploring questions that have been answered and those that
haven't. Executive producers Carlton Cuse and Damon Lindelof host" -
Lostmania #10615 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. Ez most poén, vagy mi? LOST: The Final Episode
http://youtube.com/watch?v=jAh08snnydo
2. Grebber: a 3/12-ben, 25 percnél mondja Jack apja Claire-nek, hogy "az apád vagyok"
3. Tükör állomás: mindent olyan profin álcáztak, csak ezt az egy vezetéket nem ásták volna be 20 méterre a föld alá!?
4. Anyum szerint kapcsolat van Jacob és a hajóroncs (fekete szikla)között :)
5. Van egy mondat a 3/16-ban, Ben mondja Julietnek 20 percnél, hogy "Jackob azt mondta, maga gondoskodik róla". Ennek a mondatnak Jacob feltűnéséig nem volt értelme.