22323
-
#10895 Megnéztem ezt a válaszok részt hát azthittem mondanak benne valami újat de nem ezt mind tudtuk :( -
#10894 Answersen van már felirat? ha van akkor hol találom meg? előre thx. -
gabesz012 #10893 Igen, a gépre gondoltam. :)
Sőt még fotókat is készített amikor Juliet-re rávillogott, meg asszem Eko-nál is csinálta ezt. És szerintem sem a Dharmások telepítették, de akkor kik, és valójában mit is véd? :) A kerítésre talán annyi magyarázat lehet, hogy onnan tovább nem mehet, "megtiltották neki". -
#10892 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akit érdekel az újságpapír szövege: http://losteastereggs.blogspot.com/2007/05/newspaper-through-looking-glass.html -
zsozsizsá #10891 És csak a Főfőszereplők lennének benne!:D -
technopeter #10890 amugy azt nem értem, h miért sietnek ennyire haza. emlékeztke mikor mondta Ben Jacknek h miért akar hazamenni, mikor nincsen otthon senkije. Nos pár embert nem értek h miért siet annyira haza: pl: Kate,Sawyer ha jól tom akkor ők loptak meg stb. Chalie is örülehetne a szigetnek , hisz leszokott a drogról , Hurley körül otthon mindig balszerencsétlenség volt , itt meg nem történik vele semmi olyan sőőt még ő a hős:D , Sun és Jin, hát Sun tudjuk csalta a kopasszal Jint egy minusz plusz mindketten bevannak sz@rva az öregtől vagyis Sun apjától. Többiekről nem nagyon tudok mondani iet, de Locke pl ő köszönhet a legtöbbet a szigetnek , hisz neki újra életet adott a sziget na meg persze két lábat:D .de nagyon remélem h a további türténet a szigeten fog menni, mert még van pár kérdés télleg amire jó lenne választ kapni. -
Larvin #10889 :D:D:D:D:D:D -
Larvin #10888 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem Sawyernek van igaza, nem mentek Walt-ék sehova a szigetről, a szigeten szellemek vannak és, ha Walt megjelent john Locke-nak, akkor Walt már csak volt (hogy stílusos legyek :D) -
Lostmania #10887 90, vagy több napja lett volna Bennek arra, ami miatt egy fához kötözve könyörög :( -
Larvin #10886 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tom-ék kinyírták volna a túszokat. Mondta, hogy Ben utasítása az volt, hogy ne bántsák őket, hanem lőjenek a homokba.Bosszankodott miatta -
#10885 sorry összekevertem a kettőt xD
jack, john:D -
technopeter #10884 Én amugy elkerülnék egy ilyen szigetre haza sem jönnék!:D:D , sok furcsa dolog volt ebbe a fináléba, lesz miért izgulni a következő évadig , de azt nem értem h h várathatnak ennyire meg a következő évaddal?? mit gondolnak ezek?? elég volt egy hetet kibírni lost nélkül:D -
#10883 Megnéztem megint a finalt :D Sztem nyáron újra is nézem :D -
#10882 hohó gyerekek, akkor valami hadsereges cuccos van a hajón :) -
MYossarian #10881 hehe:D igaz, ezt benéztem:D
ha már itt tartunk, akkor a füst miért nem kúszott át a védőkerítés fölött? (sztem elég nagy hiba...)
Egyébként olyan hangot ad, meg amikor közelről mutatják, mintha egy gép lenne a belselyében, mégis úgy viselkedik mint valami élőlény. Egyébként talált valaki logikát abban, hogy kiket öl meg? Ekot a fáhozvagdosta, Johnt a föld alá akarta behúzni. Megölt mást is? Most nem ugrik be. És az answers-ben mintha az mondaná az arc, hogy úgy tűnt, mintha fényképeket csinált volna Julietről, mikor Kate-el elbújtak abban az üregben, vagy miben.
Ezek alapján egyik bandához sem tudom kötni. Dharma szigetőrző kutyának túl misztikus, a sziget "szörnyének" meg túl tudományos. -
Athlon64 #10880 Én ha most le akarnám egyszerűsíteni akkor szerintem Jack-nek egyszerüen hiányzik a főnöki szerep. :)
De az biztos, hogy nagyon sok kérdés maradt amire nem kaptunk választ!
Hát tényleg gáz, hogy csak jövőre folytatódik, de hát ez van. :(
Mindenesetre ez az egyik legjobb sorozat amit manapság forgatnak!
-
nagykovi #10879 Ja akkor bocsi :) Mind1, azér még a John-os hozzászólására érvényes amit írtam -
Lyan Kyj #10878 a másik 'füstre' gondolt sztem:) -
MYossarian #10877 zmeor előszö azt írta, hogy a saját temetésén volt, én erre reagáltam -
MYossarian #10876 A füstöt szerintem egyértelműen Russzó csinálta, hogy odahívja a többieket. -
nagykovi #10875 Szerintem is lehet benne valami h John volt az... legalább is ha azt a kipontozott vmit kiegészíted lehet az.
A meghatódottságról meg annyit, hogy sztem ha 80 vagy hány napig együtt élsz valakivel azér valamennyire megrázó lehet a halála... mondjuk ez csak az én véleményem. -
MYossarian #10874 akkor miért hatódott meg?
és Kate-nek nem úgy beszélt az elhunytról, szóval valószinütlennek tartom -
MYossarian #10873 Desmond mondta, hogy a vitorlásával napokig próbált elmenni a szigetről, de mindig csak vissztért ugyanoda. Michael-nek azt mondta Ben, hogy egy irányt tartson, és akkor kijut a szigetről. Szóval a mágneses jelenség megzavarja a műszereket, és ha jól tudom Desmondot egy viharral vetődött, oda, teljesen véletlenül, ahogy a többi jármű is szerintem, mert szándékosan nem lehet odanavigálni.
A Fekete Szikla hogy került a sziget belsejébe? Valami geológiai folyamat miatt kerülhetett szárazra a sziget azon része, ami a leomlott szobrot is magyarázná. -
Lyan Kyj #10872 Ben naplója:
KATT1
KATT2 -
Lyan Kyj #10871 oké, megnéztem....
..............................................
asszem most 2 hétig nem szólok senkihez.
ez volt mindenidők legnagyobb WTFja:D
-
gabesz012 #10870 Azért, mert Charlie meg akart halni, úgy értem, már beletörődött, hogy meg kell történnie...
#10863: azért még nem tudunk olyan sokat róluk, arról, hogy valójában mit is csináltak a szigeten. Én még arra (is :) ) lennék kíváncsi, hogy a füstöt valójában ki "gyártotta". Meg hol az templom, ahova Richardék indultak, és minek is mennek oda, stb. stb. . Remélem a 4. évad nem a kijutásról fog szólni, hanem inkább ezekre kapunk válaszokat (Richard banda, meg (régi) Dharmás flash-ekkel). -
#10869 nem az....az Roussoue (v hogy van írva) lánya és nem is Ben az apja... -
#10868 Dehogynincs, Alex nem a lánya? -
#10867 csakhogy nincs lánya.... :D -
Dunkey #10866 A kettő gyak. ugyanaz, csak a lostfeliratok direkt a lostra specializálódott :). De egyébként ugyanaz a homo sapiens fordítandusz. -
#10865 hát annyira nem volt überszar mint a heroes finálé, de annyira azért nem 10/10. Charlie lazán túlélhette volna, nem vágom miért belülről kellett bezárnia. Kíváncsi leszek mi volt ez a jövő cucc, hogy a 4-5. évad arról fog szólni, hogy jönnek és megmentik őket (kitelik tőlük), vagy arról, hogy hogy mennek vissza és mi történik. Amúgy Bent lazán megöltem volna. Először a heréit lőttem volna el, utána a térdeit, utána a vállait, végül szíven és fejbe, majd feldaraboltattam volna a saját lányával. -
#10864 Meg sztem ha Charlie csak kirohant volt, akkor nem tudta volna visszatartani Desmondod, h ne beszéljen Pennyvel. -
#10863 ben flashbeckéböl nekem kurvára nem az jött le hogy a dharmások rosszak...ök meg fogták kiiirtották egész bagázst
-
#10862 Hüjeee.....már bocsi
Azért halt meg mert meg kellett neki!
Mi ezen az erőltetett?
Desmond ezt látta, Charlie nem akart változtatni rajta. Nehogy meg változzon valami! -
#10861 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Charlie halála mekkora erőltetet szar volt.Mi a rákért kellett meghallnia.Simán kirohanhatott volna az ajtót azt becsukja. -
#10860 Szerintem az lehet h a hajón dharmások vannak,a mert rájöhettek h a kutatások nem úgy mennek a szigeten mint kéne, ők küldték a kajákat stb szerintem...bár picit hülyeség... szerintem akik a hajón vannak azok "rosszak" ahogy ben mondta, és szerintem összefognak jackék a többiekkel...Az answerst érdemes megnézni? sok új dolog derül ki belőle ? -
#10859 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyebkent azt sem lehet mondani, hogy a 'tobbiek' resz mar lezarodott volna, mert az hogy 10 embert megoltek, meg nem minden ... ottvan Ben, es ottvannak meg egy csomoan a taborukban. -
#10858 Azert ez sem teljesen igy igaz, mert ugye mindig a 'tobbiek' tamadtak a tulelokre, sohasem ok kerestek a tarsasagukat, ok nelkul nem 'oltek'. -
#10857 SPOILER
Valaki ezt írta egy másik helyen az újságrészletként:
“The body of John Lantham of New York was found shortly after 4 am in the 4300 block of Grand Avenue.
Ted Worden, a doorman at the Tower Lofts complex, heard loud noises coming from the victim’s loft.
Concerned for tenants’ safety, he entered the loft and found the body hanging from a beam in the living room.
-
#10856 amugy meg.. mintha ők egyszer már meghaltak volna.. ás a holttestüket is megtalálták..