Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
tessék mondani tegnap a 2, évad 2, része volt?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Emberek, szerintetek is egyre rosszabb a szinkron? A tegnepi szerintem valami kritikán aluli volt...

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

minden lehet

ezt sajnos nem tudhatjátok. lehet, hogy már 10-nél leállítják és lehet, hogy plusz részeket fognak rendelni, vagy plusz részeket forgatnak, mint az 1. évadban.
24. 😄

igen, a 3. is

Gerbill
A második évad is 23 részes igaz?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

macgyver8
Végül is okkal ütötte meg Charliet, lehet, hogy nála ez érzékeny dolog, mivel apjának adta az egyik vesélyét, ha jól tudom, ott számára a vílág kissé érzékenyebb lett. Talán még van valami a múltjában amiért ilyen agresszívan vette a dolgot, de majd úgyis meglátjuk a 3. évadban, ha errõl lesz szó, gondolom igen😊

ÜDV!

én azt a részt anno még az rtl-en láttam és nem tudtma mire vélni. Azt hittem Alien az arc v ilyesmi 😄

Kate-re nézett.

Kalóz Pepi
Nem, az tényleg valami gyümi volt, ez tuti, mert tökre ledöbbentem rajta, annyira idegen és nemodaillõ volt ez az egész, és Locke abban a pillanatban bekerült az érdekes, riasztó, kissé pszichopatikus, visszatetszõ-szereplõ kategóriába.

Ahol egyébként azóta még sokan szoronganak.<#idiota>

MadFairy szőke és nagyon veszélyes

Vagy csak sokat kávézott és cigizett 😊

Kalóz Pepi
<#wow2>
Vagy a kissrácra vigyorgott így?

Kalóz Pepi
Egy narancs ( vagy mandarin )..az elsõ évad legelsõ részeben a lezuhanás után csinálta ezt, amikor a vöri csajszi egy hulla lábáról húzta le épp a cipõt és összenézett Locke-kal.

ilyenre nem is emlékeszem😄D
Hooligan666
Hát gyümölcs. 😊 Azzal szórakozik, illetve próbál jobb kedvre deríteni valakit...

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

végignéztem a 2 seasont és ez az a rejtély ami a leginkább megfejthetetlen számomra =D

sztem gyümölcs. de lehet ilyen fogvédõ cucc😛PP

srácok, mondjátok már el hogy mi a franc az Locke szájában! 😮

sztem te is így cselekedtél volna, majd meglátod

thx 😄 de nem gondoltam volna hogy ilyenért leüti 😄

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2. évad spoiler!! Azért ütötte le, mert az éjszaka közepén elvitte Claire kisbabáját a tengerhez.

Cike : kicsit ha lejebb olvasol akkor megtalálod a linket 😄 de csak egy picit kell lejebb olvasnod.
Gerrbill : sajna a 2. évadbol még csak 1 részt láttam 😄 és Locke miért ütötte le Charliet ? nem nézném ki Lockebol hogy le ütne vkit :S

macgyver8
Nekem aki "kedvenc", mert belsõleg kicsit hasonlítunk az Sawyer. Csak annyi külömbséggel, hogy nem vagyok tolvaj, és nem csaptam be soha senkit.
Csak az a belsõ feszûltség, meg az, hogy néha szeretném ha megútálnának...talán ez az életvonalam miatt lehet. Na de mind1, végül is ezér lett a kedvenceim egyike, mert hát van több is...talán mindenki a maga rigojáival...😊

ÜDV!

figy honnan szedted le mindegy ha torrentes csak légyszi add meg!!!
Gerbill
Amúgy már várom a harmadik szezont, hátha abban nem csak a dzsungelben tartanak mentõakciót, meg a bunkerban késik le majdnem mindig a gombnyomogatást.

Gerbill
Az elsõ évad végén nekem is locke volt a kedvencem, de utána volt pár dolog, ami miatt gyengült a helyezése😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kár hogy olyan sok szereplõt megöltek, az elsõ részben Boon volt a legnagyobb veszteség(Shanon valahogy nem hiányzik a sorozatból😄), a másodikban meg Analucia(nem tudom hogy kell írni). Nekem Locke ott vált ellenszenvessé egy kicsit mikor Charliet leüttötte a tengerparton. Jack pedig egyre idegesítõbb lesz. Sawyer nem olyan rossz fej, csak a fegyveres móka volt kicsit erõs a készítõk részérõl, szerintem ott eltúlozták a rosszfiú szerepet. Charlie meg alig szerepelt a második szezonban. Michael meg már az elején sem volt a kedvencem, mindig neki voltak a legunalmasabbak a visszaemlékezései, meg a két koreainak. A visszaemlékezésekben a pálmát Charlie és Locke viszi nálam

jah igen xDD amúgy amikor az 1. évad ment akkor még eggyáltalán nem szerettem a LOST-t és amikor láttam az 1.évad utolsó részét nagyon megtetszett 😄 azóta fan vok xD ja amúgy Locke powa ( sztem az a legjobb fej 😄 )

ugyhogy magyarország fejlödö ország 😄 és ide késõbb jönnek be a sorozatok 😮

ja ok 😄 azt megtudod mondani hogy hogy van az hogy most kezdödött el a 2. évad de oktoberbe már jön a S3 ?!?! 😄

semmi baj, 😄

................. de tudom használni a google-t csak gondoltam ha már itt vagyok akkor megkérdezem... amugy ismerem a felirat.lap.hu-t...

és sry hogy valamit megkérdeztem...

Geeryy
te tudod most tenyleg nem tudod hasznalni a google-t ? <#fejvakaras>

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

<#falbav>

www.feliratok.hu
?!

Geeryy
igy soha nem lesz onallo.
off eye.i7 <#nevetes2>

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

És az elsõ találatos linknen magyarul van feliratozva ? vagy tudtok olyan oldalt mondani ahol vannak feliratok a részekhez ?

érdekes elöbb még aztmondtad hogy ingyen lesz meg, de még elötte fontolgattad az én ajánlatomat is XD

macgyver8
Én döntöttem, és megvettem 8800ft-ért a Lost 1. évadját. Letõltöttem, de úgy nem a legjobb mínõség. Csak az a baj, hogy mire a 2. évad kijön dvd-n addigra már a harmadik készen van, levetítik.
Nekem a 2. évad kellene😊 Valahogyan.

ÜDV!

H0ri
gondoltam egyébként <#eljen>

Úgy érthettem, h az általam eddig látott sorozatok közül. (van pár)<#eljen>

H0ri
hát eddig kettõt láthattál :/

Eh, megnéztem a 2. évadot, hát tömören ennyi:

??????????????????????????????????????<#nemtudom><#nemtudom><#help> A legjobb évadzáró volt, amit láttam!

lost holocaust
zzz

Hunnenkoenig
Es spin off-kent beinditjak a "Született Eltüntek"-et...

PiszkosFred
...de mivel az átélt élmények miatt nem tudnak már maradéktalanul beilleszkedni a való világba, ezért egy helyre költöznek, és egymás szomszédságában élik tovább mindennapjaikat. Az ezt megörökítõ sorozat pedig a "Megtaláltak közt" címmel aratnak osztatlan sikert ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hunnenkoenig
Utana lehetne egy csatlakozo sorozat FOUND nevvel, amiben is bemutatjak, hogyan probalnak a szigetlakok visszailleszkedni a valosagba. Persze jo sok flashbackel a szigetre :-))

lele
nem szeretném hogy a lostbol 8 évad legyen... Félek elrontják és ülyeség lesz belöle(akárcsak a stargate) Jo nem valoszinü de a csucson kell kiszálni...sztem 4 évad böven elég... aztán találjanak ki valami mást 😄