Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Emberek, szerintetek is egyre rosszabb a szinkron? A tegnepi szerintem valami kritikán aluli volt...
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
ÜDV!
Ahol egyébként azóta még sokan szoronganak.<#idiota>#idiota>
MadFairy szőke és nagyon veszélyes
MadFairy szőke és nagyon veszélyes
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gerrbill : sajna a 2. évadbol még csak 1 részt láttam 😄 és Locke miért ütötte le Charliet ? nem nézném ki Lockebol hogy le ütne vkit :S
Csak az a belsõ feszûltség, meg az, hogy néha szeretném ha megútálnának...talán ez az életvonalam miatt lehet. Na de mind1, végül is ezér lett a kedvenceim egyike, mert hát van több is...talán mindenki a maga rigojáival...😊
ÜDV!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
és sry hogy valamit megkérdeztem...
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
?!
off eye.i7 <#nevetes2>#nevetes2>
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Nekem a 2. évad kellene😊 Valahogyan.
ÜDV!
??????????????????????????????????????<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#help>#help> A legjobb évadzáró volt, amit láttam!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”