Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macgyver8
Amúgy hol lerhet megnézni a LOST-ban játszott dalok listáját...címét és az elõadókat, vagy van esetleg Lost soundtrack?
Please help ha valaki tudja.

ÜDV!

Köszi, megtaláltam

"Everything that happens, happens for a reason"

melyiknek a zenéjét?

A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva.

Jaja, Clint Mansell zenéje. De nincs rajta a film soundtrackjén ez a verzió, ha valaki megmondaná a pontos címét hálás lennék.

A Requiem for a Dream címû film fõtémája.
Ennek a zenéjét fel tudná rakni valaki?
A teljeset.
Vagy elég csak a szám címe

"Everything that happens, happens for a reason"

az hogy felrobbant a mágneses védelem, és most kiszabadult egy Rex, és elindult megenni õket...a fény pedig azért van, mert a nap is megsemmisült és mostantól csak éjszaka játszódik a sorozat
H0ri
http://www.youtube.com/watch?v=oqhIT048MhU

inkább ezt nézzétek

edikee
http://www.youtube.com/watch?v=jWDiT0lWwR0&mode=related&search=
mi az a hang 😊 ?

macgyver8
Nem tudja valaki, hogy hol lehet megnézni a szinkron színészek arcát, meg infót róluk?
Légyszi linket adjatok.
Kösz és ÜDV!

ÜDV!

Már 5 darab s3 promo kijött.
a másik 2999 is ezt gondolja 😛

setuh
tudod felmerult bennem de lattam hogy 3000 en toltik gondoltam van benne valami...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

macgyver8
De jó lesz😊 Remélem is.

ÜDV!

Mayday
Evad kozti szunetekben egy sorozat forumaban ez nem ritka jelenseg 😊

Asszem, ha elindult a 3. evad, lesz itt boven agyalas, fogunk mi a filmrol beszelni, hidd el! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

macgyver8
Szerintem ez már nem is a LOST fórum....mert nem is errõl beszélgetünk.
Kár érte.

ÜDV!

én eleinte azon csodálkoztam, hogy miért szenvednek egyesek azzal, hogy átneveznek egy file-t és feltöltik más néven.

de mióta a gyûrûk ura 4-et 10/10-en töltötték dc-n, máér semmi sem lep meg. mindig akadnak, akik hisznek a tündérmesékben. no de hogy fel sem merül bennük, hogy szívatják õket és még be is írják egy fórumra...😊
precision
hát bizony meg fogsz lepõdni 😊

Bazinga!

LOOOOOOL
Chrisx
Az lehetetlen. Biztos fake.

setuh
he en amr megtalatam torrneten olzet hogz 3s03e01 ez most akkor mar az elos rez a 3. evadbol?na mind1 msot toltom aztan majd meglatom

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

hát, mondta, h õk is "jófiúk", majd kiderül, miért..remélem

wáttáfákkk?
most õ közéjük állt?XD
sokat megtudtunk a 3. évadból😄DD
mukika
SötétBarom
Ebbõl van vagy 6 db..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

scorpeeon
ok! Csak sehol sem találom... Még keresem, vhol csak fennlesz 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

még meg is van nekem, szal tuti 😉
Amse
The Mamas & The Papas -ként van meg nekem...

scorpeeon
tuti, h Mamas and the Papas? Cass Elliot.ot talált egy helyen elõadónak.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Mamas and the Papas - Make your own kind of Music 😄
scorpeeon
Vki nem tudja, h a 2. évad nyitó részének az elején a zene ami szólt, annak mi í címe, elõadója?

Van az elsõ évadban egy olyan címû rész, hogy "Special".De ebben a cím csak Walt speciális képességére utal.
Vannak összefoglaló részek is, mint például a Destination Lost.A Destination Lost ment a reteken a második évad elsõ része elött.
SötétBarom
Úgy tûnik.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Mayday
Es gyujt a kovetkezore? 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

SötétBarom
Daverõl tudni kell hogy megközelítõleg 5-6 bannon túlvan már =)

Amugy az évadok "special" részi mirõl szólnak? Különálló epizódok, vagy összefoglalások, vagy mi? <#nemtudom>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

mostmár könnyeb ugye 😄

PiszkosFred
Takarítson valaki pls, köszi.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Új szót tanultunk ma meg:
"neekmis"
repsol
Veled mi van hülyegyerek, hallod te húzzál már az elsõ osztályba ahol megtanítanak írni.. Ráadásul miután normálisan leírták, hogy te tanulatlan vadbarom, 2 mondatot sikerült idehánynod amibõl mindkettõ értelmetlen szarság, még te háborodsz fel?!?! Te szerencsétlen hülye... Milyen nyelven írtál ide, Daveeeeeeeeeee-éknél mit jelent a ruszva? Jó, hogy kezdõdik az iskola, húzzál a picsába nyelvtan órára magyarul tanulni. <#kocsog>

megvan..... és ez nem nyelvtan ora hanem forum, szval nem kel leszedni a fejem ha neekmis et egybe irom....

"Amugy a DVD s minõségû nekemis!"
Ezek szerint ezt tanították elsõ osztályban?

"Nekemis DVD-s minõségen van meg."
A "Nekemis"-t külön kell írni, és nem minõségen hanem minõségben.

Elkéne végezni a második osztályt is hogy megtanuld a magyar nyelvtant.

Fogadjunk hogy nincsen meg eredeti dvd minõségben.
menj el az 1. osztáyba ott megtanitanak olvasni!
Nekemis DVD-s minõségen van meg....

Bocsi, de nem értem a hsz-edet.<#integet2>
lol Locke nak kivan ruszva a szája 😄?
Amugy a DVD s minõségû nekemis!

Ne írj ilyen baromságokat, nem hd minõségû a videó, csak a sugárzásban volt hd.Ha hd lenne akkor 10x akkora mérete lenne.Írtó pixeles néha.
Csekkold le ezt a képet:

http://img220.imageshack.us/img220/8079/locke1ax7.jpg

Ideje lenne gyûjtögetni a DVD-re, nemde?<#crazya>
macgyver8
Akkor tényleg jó neked...remélem ez az öröm megmarad sokáig😊
ÜDV!

ÜDV!

nekem 8, nekem ami megvan 2. évad, az MIND HD minõségû szval attol jobbat nem találsz sehol!

macgyver8
Nos igen...de az a helyzet, hogy nagyon lassan, ismétlem, nagyon lassan jött le, ezért úgy döntöttem -és türelmetlenségemnek köszönhetõen- hogy megveszem. Bár az 1. évad nagyon jó mínõségû dvd-n, eredetiben, a 2.-ért meg cserélek más filmel, úgyhogy bár nem is ingyen, de ólcsón megúsztam, ólcsóbban mint a részenkénti megvétel, végül is ugyanott vagyok, csak jobb mínõségben.😊

ÜDV!

macgyver8
Hát ha nézted ezt a részt, nagyon jól mutatja, hogy narancs, egy negyedre vágott narancs a hájjával...ezt mutatta Locke, hogy õ már talált élelmet.

ÜDV!

ja