22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Laza
    Szo sincs arrol, hogy megmenekulnek egyaltalan ... inkabb lehet hogy egy aletrnativ jovo, ahol lathatjuk, hogy bar a jelenben menekulne onnan, megis ott legalabb volt vki, es talan melyen magaban o sem akar elmenni onnan.
  • scorpeeon
    Legalább kiabálna, sztem van elég orditozós jelenete...
  • GTheo
    Szerintem flashforward mert amikor lezuhannak akkor az első részben nem ismerik 1mást...Szerintem azért tették ezt a flashforwardot bele h elgondolkozzunk h jack miért akar majd visszamenni a szigetre...
  • alienslive
    Mert aki elkapta az megpurcant, más meg nem tudja pontosan kicsoda.
  • Chrisx
    A jövőben Kate szabadlábon mászkál???
  • bcrics

mosst csináltam:)haha
  • Dynamic
    Szerintem tök egyértelmű, hogy a szakállas Jack jelenetek a jövőben játszódnak.Nem is tudom, miért kérdéses ez bárkinek is.
  • Dynamic
    Tényleg februárban lesz a következő évad?
  • bcrics
    Én nem értem hogy honnan jött ez a "jártak már a szigeten a baleset előtt" teória!
    Nekem 3 Évadon keresztül az jött le hogy mindannyian először járnak a szigeten és nem önszántukból /-talán locke..

És 3 évad lement de még mindig nem tudjuk hogy a számok mit művelnek hurleynél,télleg elátkozott aki számokkal kapcsolatba kerül stb..
    az tudjuk hogy ezek voltak a kódok amit be kellett ütniük a gépbe hogy ne robbanjanak fel...de mi hurley és a számok kapcsolata???Evvel mi van mi a jelentése?
  • Larvin
    :D
  • grebber
    Amúgy Jack feje azzal a fekete szakállal tök olyan mint a 300-ban a királynak :D Már csak azthiányzott volna hogy THIIIS ISS SPARTAA!!!
  • LasDen #10931
    szvsz nagy faszság lenne ha már jártak volna a szigeten......
  • FRenkie
    Ez nagyon durva!
  • Larvin
    Igazából nem az az érdekes, hogy jövő vagy múlt, hanem, hogy voltak e már baleset elött a szigeten, vagy sem? Ez azért pár dolgot megmagyarázna. Azt, hogy miért tudnak olyan sokat róluk, (külön akták) miért akarták, hogy csak bizonyos embereket csaljon Michael az álcatáborba, Des emlékei, a videós szugerálógép stb.
  • Picizöldfül
    Dharma
  • shad0w
    amúgy tényleg nagyon jól kitalálták ezt az egészet a készítők... feketék által lakott területen van a "megtekintés", viszont jacktől megkérdik h családtag-e, ő pedig ugyebár fehér. jack szakállát is valószínűleg direkt festették h azzal is félrevezessenek, és azt hihessük h flasbacket látunk, viszont elrejtettek egy flashforward anagrammát... hát sztem tökéletesen lehetetlen kitalálni h mi vár ránk a következő évadokban :)
  • shad0w
    aki a szigeten születik az nem öregszik, tehát örökké csecsemő marad? :)

amúgy megy itt a vita arról, h jackék már másodszor vannak a szigeten, mert ugye nem tudni h flasback vagy flashforward volt-e...

"The name of the funeral parlor, Hoffs/Drawlar is an anagram for, 'Flashforward'."

• homeless
    Lehet, hogy aki a szigeten születik az nem öregszik, vagy sokkal lassaban, mint az átlag ember, és Richard lehet, hogy a szigeten született. Vagy a hajó utasainak az utódja, vagy annak a párnak akiknek a csontvázát egy barlangba találták meg. És lehet, hogy a dharma kísérletek miatt a terhes nők meghalnak. Ez megmagyarázná, hogy miért keresik olyan görcsösen a megoldást arra, hogy a szigeten születhessen olyan gyerek aki ott is fogant, és azt is, hogy miért utálják annyira a dharmásokat.
  • Laza
    Mondjuk eleve arra meg abszolute semmi valasz, hogy maguk a Tobbiek honnan valosiak ... mert ugye Bent mar tudjuk, de milyen erdekes, hogy pl a fekete haju ficko az Ben gyerekkoraban is 1:1 ugy nezett ki mint most, es ugye akkoribol csak ot lattuk egyedul ... jah, es hogy ok mar akkor is harcoltak a szigetert a Dharmasokkal.
  • scorpeeon
    Neki nem számít, meghalt már agyvérzésben, átdöfték már szigonnyal, egy gránát már meg sem kottyan neki :)
  • sorrow
    Saját magát is felrobbantotta az a barom azzal a kézigránáttal, hisz a kezében robbant fel.
  • homeless
    Hát az dúrva lenne, ha ők lennének a dharma kísérletek alanyai.
  • BobaFett
    Huh, hát ez nagyon durva befejezés volt, nemtom mekkora lesz a körmöm februárig :)

Ez a flash-forward ugye számos kérdést vet föl, és az apjára lévő utalás remélem nem csak baki, hanem meglesz magyarázva.
    A koporsóban szerintem Ben volt, azért mondta hogy nem családtag és nem is barát.

Ugyanakkor az http://oceanic-air.com/ -on (ami ugye az ABC tulajdona, és pl. anno innen lehetet egy trükkel elsőnek leszedni az S2 trailerét) az áll hogy a társaság beszüntette a tevékenységét a katasztrófa után. Ebben a részben meg ugye jack repül velük, tehát ez azt támasztja alá, hogy az események nem játszódhattak a szigetes kalandok után... Elgondolkodtató.
  • predator0
    Ehh ez a felvetés, hogy voltak már a szigeten erősen elgondolkodtató... Pl. még egy ok érvelhet emellé, hogy Jack szakálla nem ősz. Ráadásul az előbb néztem meg a Season 3 Answers-t és abban az egyik készítő azt mondja, hogy azzal, ha elhagynák a szigetet vége lenne a sorozatnak. Ráz a hideg :D
  • Lostmania
    http://losteastereggs.blogspot.com/

1. a lapok alján van a kis Next gomb
    2. fényképeket, inkább jobb gomb+klikk+"megnyitás új ablakban", ha megnézted "új ablak" bezár

• scorpeeon
    Sztem is baromság mondjuk, onnantól kezdve, hogy lekapcsolta azt a sz@rt és a szatellit telefonnal segítséget tudtak kérni, már jön az a helikopter...
    "#10820: Mellesleg aki ismeri a fizikát az tudja, hogy így nem is áraszthatta volna el a víz 100% azt a termet, hiszen az ablak fölötti részből a levegő nem mehetett volna ki sehol..."
    Ebben is van valami! :)
  • LasDen #10909
    "Ahogy olvasom Damon Lindelof-ék nagyon nehéz szívvel húzták meg, de végülis úgy döntöttek, hogy Desmond prekog előrejelzése miatt mégis megölik. (Eleinte nem feltétlenül akarták, Desmond ide vagy oda, de februárra megszületett a döntés.)" /winnie/
  • Lyan Kyj
    az ejtőernyősben más volt a lényeg...
  • grebber
    Ja ugyanmár ez a Charlies megkell hallnia hogy kijussanak akkora egy faszság csak ki kellett kapcsolni a rendszert azt jó az elég lett volna.
    Amikor az ejtőernyős csaj lezuhant akkor is megkellett volna hallnia azt mégse halt meg a csaj mégis élt! Szóval Charlie halála baromság.
  • alienslive

mit szólnátok egy jegesmaci fb-hez? =)

ha már a jegesmacinál tartunk:
    a ketrecük a másik szigeten volt, ha jól emékszem. vajon ott is 4kor csaptak le? és ott is gázt használtak? mert akkor a macinak sem kellett volna túlélnie. hogy engedték ki őket? ketrec kinyit, aztán futás? =) és hogy úsztak át a fő szigetre a macik? (főleg cápás tengerben.) valszeg nem lényeges, csak ugy kukacoskodok…
  • Larvin
    Láthattuk, hogy Benéknek van egy agymosó technikája amit alkalmaztak is a srácon. Miért ne használhatták volna ezt már korábban is?
  • Larvin
    Egy érdekes felvetésre akadtam. Mi van, ha Jack és Kate már járt a szigeten és az a bizonyos "apás beszólás" nem baki volt? A "flash" pedig nem "forward" volt, hanem "back". Ez megmagyarázná Des képességeit is.

UI: asszem ez elég rébuszos volt ahhoz, hogy ne kelljen spoiler felirat :D
  • FRenkie
    Igen, sok kérdés még így is megválaszolatlan maradt, de arra gondoltam, h most a 3. évad sokkal határozottabban le van zárva, mint amennyire a 2. volt.

Számomra érdekes kérdés még, hogy mit csináltak a Többiek, mielőtt kinyírták a Dharmásokat. Richard tényleg nem öregszik? Illetve hogy került ide az igazi Sawyer?(John és James apja)

A spoilerről meg annyit, h szerintem az lenne a kompromisszum, hogy az aktuális rész megjelenésének napján még spoiler makrót használunk, de utána már nem. Amúgy szerintem egyáltalán nem szükséges ez, tényleg ki van írva fent, hogy aki nincs képben az ne jöjjön ide!
  • Lyan Kyj
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    csak ahhoz, hogy Claire és a gyerek felszálljon egy helikopterre. Van egy olyan érzésem, h az a 'kopter dharmás, és a hajóról majd szépen jönnek, és elviszik őket
  • lele
    AHHHH SPOILER sry
  • lele
    sokan irták hogy nem értik a charlies részt...
    charlie azért hal meg mert e a feltétel ahhoz hgy a többiek megmeneküljenek..
  • Dynamic
    SPOILER!

Azért érdekes volt ahogy Mikhail odatartotta a gránátot az üveghez, majd rögtön fel is robbant, gyakorlatilag a kezében.A kerítést túlélte, a szigonyt túlélte.Ha ezek után sem hal, akkor menjen át a Heroesba:)
    Az meg annyira idegesítő, hogy az othersek semmi kérdésre nem bírnak konkrét válaszokat kinyögni, csak ilyen sejtelmes "majd megtudod, ha eljön az ideje" dumával vakítanak mindenkit.Aztán meg csodálkoznak, ha szarrá lövik őket, pedig konkrét válaszokkal elkerülhető lenne minden:)Jó, tudom, hogy ez a lényege a sorozatnak, de akkor is...
  • scorpeeon
    Csak most volt szerencsém megnézni a dolgot. Annyit tudok mondani rá, hogy ezek aztán tudnak évadot lezárni :)
  • GTheo
    Megtaláltam csak én mindig feliratok.hu-t néztem, köszi.
    Nem olyan nagy cucc ez a válaszok, amit megtudunk igazán h ben miért lőtte meg locket, h jegesmedvék voltak a ketrecekben kb. ~
    de legalább felevenített sokmindet és jól csinálták meg, tuti megnézem mielőtt 4dik évad...
  • zsozsizsá
    http://www.janosekweb.com/hosszupuska/
    Lost felirat: válaszok